• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با 100 میلیون تومان چه کاری را توصیه میکنید ؟

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
همین دیگه
ممنون بابت پیشنهادات

raminet

Registered User
لایک‌ها
0
همین دیگه
ممنون بابت پیشنهادات

منم همین سوال رو دارم چون منم100 تومن دارم و هنوز تصمیم مشخصی ندارم واسش اما تو فکره زدن چایخونه بودم که ظاهرا جواز کسبش حدود 250 میلیون در میاد !!!! اگه شریک داشتم میزدم حتما چون درامد بالایی داره

raminet

Registered User
لایک‌ها
0
البته بشه یه کاره تولیدی زد کلاس بهتری داره و درامدش هم خوبه اما دوستان نظر بدن ممنون میشم

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
بذار بانک ماهی 1800 حقوق بگیر از بانک .

raminet

Registered User
لایک‌ها
0

اتفاقا تا الان هم تو بانک بود و بله 1800 میگیرم اما ارزش پول میاد پایین میخوام باش یا سرمایه گذاری بهتری داشته باشم یا کسب و کار کنم
ایده بدین لطفا :D

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
البته بشه یه کاره تولیدی زد کلاس بهتری داره و درامدش هم خوبه اما دوستان نظر بدن ممنون میشم

با ١٠٠ تومن چه كار توليدي ميشه زد مثلا ؟
منم ١٠٠ دارم ولي تو اين بازار خراب بايد با اطلاعات كافي بري جلو ...

من خودم يه مدت تو فكر دستگاه چاپ ليوان يك بار مصرف بودم كه دستگاهش حدود ٢٥ بود كه به دو نفر بيشتر نياز نداشت

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
منم همین سوال رو دارم چون منم100 تومن دارم و هنوز تصمیم مشخصی ندارم واسش اما تو فکره زدن چایخونه بودم که ظاهرا جواز کسبش حدود 250 میلیون در میاد !!!! اگه شریک داشتم میزدم حتما چون درامد بالایی داره

کی میگه جواز کسبش 250 در میاد مگه میشه یه همچین چیزی؟شاید منظورت خرید مغازه و دکور وایناس

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
کی میگه جواز کسبش 250 در میاد مگه میشه یه همچین چیزی؟شاید منظورت خرید مغازه و دکور وایناس
تقریباً همینقدر در میاد
از یه منبع موثق شنیدم تو تهران حدود 2 هزار نفر تو صف دریافت مجوز هستند و یا باید پارتی داشته باشی یا پول خوب برای دریافت مجوز
تنها شغل مغازه ای تو تهران که درامدش بالای 4-5 تومن هست و نیازی به تبلیغات نداره و دکوراسیون هم خیلی خرج برداره 3-4تومن میشه

taei

Registered User
لایک‌ها
170

این سود 20 درصد یا 21 درصد که بانکا میدن که در بهترین حالت همون نرخ تورم سالیانه هست - ملت چون ماه به ماه یه چیزی مازاد بر سرمایه اصلیشون می گیرن حس می کنن دارن سود می کنن ولی در حقیقت بانک داره شیره میماله سرشون

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
جدی ؟چه زیاد .فایده نداره که یعنی برای کافی شاپ و رستوران هم باید همینقدر داد؟
آخه من برای کافی شاپ پرسیدم نگفتم یه همچین مبلغیو

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سلام
هورسا خانم تو ورامین میتونین فعالیت کنین؟
توو اینترنت آگهی یه کافی شاپ رو دیدم که برای فروش.فروش مغازه تجاری - istgah.com - دانشگاه آزاد
سلام سجاد جان خوبی؟اتفاقا چند روز پیش اینو دیده بودم ولی خیلی گرونه .قیمتش یادم رفته ولی به پولم نمیخورد
حالا که دیشب مادرم موافقت نمیکردو اعصابم خورد بود .اصلا شاید نشه .باید فعلا صبر کنم

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
هیچی
البته سابقه فعالیت داشتم توی بازار پوشاک و مصرفی و ...
اما خوب می خوام قبل از شروع کار از نظرات دوستان هم بهره مند بشم
پ ن : خودم یه ایده ای دارم تو مایه های پست شماره 5

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
سلام سجاد جان خوبی؟اتفاقا چند روز پیش اینو دیده بودم ولی خیلی گرونه .قیمتش یادم رفته ولی به پولم نمیخورد
حالا که دیشب مادرم موافقت نمیکردو اعصابم خورد بود .اصلا شاید نشه .باید فعلا صبر کنم
ورامین یه شاهی درآمد نداری
اصلا بهش فکر نکن

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
خوب یه دفتر پست بانک باز کنین.ببینین کسی مجوزشو بهتون میفروشه.خواهر من پست بانک داره.تو ارومیه مجوز پست بانک با تجهیزاتش 40 50 میلیون تومن میفروشن.
درامدشم مخصوصا اگه تو تهران محل خوبی اجاره کنین عالیه.
حتی به پست بانکها اجازه میدن بیرون دفتر عابر بانک بذارن که واسه هر تراکنش 1.1 درصد کارمزد برمیدارین یعنی اگه روزی 10 میلیون از عابر بانک پول بکشن روزی 110 هزار فقط درامدتون از دستگاه ا تی ام هست.
بقیه خدماتم که دیگه جای خودش.
سلام
هورسا خانم تو ورامین میتونین فعالیت کنین؟
توو اینترنت آگهی یه کافی شاپ رو دیدم که برای فروش.فروش مغازه تجاری - istgah.com - دانشگاه آزاد

Last edited:

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
دوستان عزیزی که میخوان برن 250 میلیون !!! پول بدن مجوز چایخونه بگیرن لطفا یه نیازمندی همشهری بگیرن میتونند فروشنده مجوز تهرانشو با 20 و شهرستان با 10 - 12 تومن بخرند :D :rolleyes: یا میتونند ماهی 200 تا 400 اجاره کنند

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
خوب یه دفتر پست بانک باز کنین.ببینین کسی مجوزشو بهتون میفروشه.خواهر من پست بانک داره.تو ارومیه مجوز پست بانک با تجهیزاتش 40 50 میلیون تومن میفروشن.
درامدشم مخصوصا اگه تو تهران محل خوبی اجاره کنین عالیه.
حتی به پست بانکها اجازه میدن بیرون دفتر عابر بانک بذارن که واسه هر تراکنش 1.1 درصد کارمزد برمیدارین یعنی اگه روزی 10 میلیون از عابر بانک پول بکشن روزی 110 هزار فقط درامدتون از دستگاه ا تی ام هست.
بقیه خدماتم که دیگه جای خودش.
آخه من هیچ تجربه ای ندارم و تا حالا بهش فکر نکردم هر چند که از کافی شاپ هم چیز زیادی نمیدونم .ولی روش فکر میکنم .بذار یاداشت کنم .اگه تونستی یه کم بیشتر توضیح بدی ممنون میشم

دوستان عزیزی که میخوان برن 250 میلیون !!! پول بدن مجوز چایخونه بگیرن لطفا یه نیازمندی همشهری بگیرن میتونند فروشنده مجوز تهرانشو با 20 و شهرستان با 10 - 12 تومن بخرند :D :rolleyes: یا میتونند ماهی 200 تا 400 اجاره کنند

من اصلا فکر نکنم یه همچین مبلغی باشه من از چند نفر برای کافی شاپ پرسیدم گفتن مبلغ زیادی نیست برای مجوز

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
دفاتر پیش خوان دولت که با چند تا ساز مان در ارتباطن مخابرات(امور تلفن ثابت و همراه) پست و پست بانک(افتتاح حساب و ...) .از بابت هر قبضی تلفن گاز برق موبایل کهکه مردم برای پرداخت میارن 150 تومن از دولت میگیرین.بعد ثبت نام تلفن تلفن همراه .وصل تلفن و ...صدور قبض همشون کارمزد دارن.
بعد بسته های پستی رو از مردم میگیرین و پست بهتون از بابت هر بسته کار مزد میده.
برای مشتری ها عین بانک حساب باز میکنین و ...
کار پر زحمتی هست ولی تو تهران ارزششو داره.هزینه زیادی هم برای باز کردنش نداره فکر کنم با 70 -80 میلیون به راحتی تو تهران میتونین کار رو راه اندارزی کنین.
پس
آخه من هیچ تجربه ای ندارم و تا حالا بهش فکر نکردم هر چند که از کافی شاپ هم چیز زیادی نمیدونم .ولی روش فکر میکنم .بذار یاداشت کنم .اگه تونستی یه کم بیشتر توضیح بدی ممنون میشم

من اصلا فکر نکنم یه همچین مبلغی باشه من از چند نفر برای کافی شاپ پرسیدم گفتن مبلغ زیادی نیست برای مجوز

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
دفاتر پیش خوان دولت که با چند تا ساز مان در ارتباطن مخابرات(امور تلفن ثابت و همراه) پست و پست بانک(افتتاح حساب و ...) .از بابت هر قبضی تلفن گاز برق موبایل کهکه مردم برای پرداخت میارن 150 تومن از دولت میگیرین.بعد ثبت نام تلفن تلفن همراه .وصل تلفن و ...صدور قبض همشون کارمزد دارن.
بعد بسته های پستی رو از مردم میگیرین و پست بهتون از بابت هر بسته کار مزد میده.
برای مشتری ها عین بانک حساب باز میکنین و ...
کار پر زحمتی هست ولی تو تهران ارزششو داره.هزینه زیادی هم برای باز کردنش نداره فکر کنم با 70 -80 میلیون به راحتی تو تهران میتونین کار رو راه اندارزی کنین.
پس

خواهرت با چند نفر اونجا کار میکنه .ساعت کاریش چه جوریه برای خودشه؟70 میلیون برای چه چیزهایی

بالا