با سلام دوستان عزیز من 18 تومن سرمایه دارم دوست دارم تو کار نت سرمایه گذاری کنم
نمیدونم تو چه نوع سایتی بذارمش خوب جواب میگیره
اگه از شما دوستان کسی پیشنهادی داره ممنون میشم بگه شاید بدرد ما هم خورد
کاملا مخالفم با این نظرتونپیشنهادم اینه که 17 میلیونشو بزاری تو بانک و با 1 میلیونش در حد حرفه ای طراخی و برنامه نویسی سایت یاد بگیری و بعد تصمیم بگیری .
هر چه قدر هم سرمایه داشته باشید بهتره با مینیمم شروع کنید و اگر نتیجه گرفتید سرمایه رو بیشتر کنید .
موفق باشید .
باش طلا خریده بودی الان شده بود 30 میلیون
پیشنهادم اینه که 17 میلیونشو بزاری تو بانک و با 1 میلیونش در حد حرفه ای طراخی و برنامه نویسی سایت یاد بگیری و بعد تصمیم بگیری .
هر چه قدر هم سرمایه داشته باشید بهتره با مینیمم شروع کنید و اگر نتیجه گرفتید سرمایه رو بیشتر کنید .
موفق باشید .
ایشون هرچه قدر که تسلط بیشتری در اینکار داشته باشند بهتر میتونن هزینه ها و بودجه ها رو مدیریت کنند و حتی اگر خودشون هم برنامه نویسی نکنند اگر آشنا به برنامه نویسی تحت وب باشند ایده های بهتری برای اجرا به برنامه نویس بدهند .کاملا مخالفم با این نظرتون
اول از همه توصیه میکنم همه سرمایه را بدون تحقیق کامل در کار صرف نکنید .
شما باید یه سری موارد را مشخص کنید تا من یا دوستان نسبت به شرایط شما بهترین راهنمایی را براتون انجام بدند.
1. تجارت الکترونیک شغل اولتون هست یا دوم ؟ منظورم اینه روزی چقدر میتونید زمان بذارید ؟
2. تجربه مدیریت سایت ، وبلاگ ، فروشگاه اینترنتی و ... هر چی دارید کامل بنویسید ؟
3. تخصص خودتون ؟
4. از 18 میلیون ماهانه چقدر انتظار سود دهی دارید ؟
5. میانگین زمانی که دوست دارید به سود دهی برسه بعد از چند ماه هست ؟
6. ایده یا پروژه ای مد نظر خودتون هست ؟
ارادتمند
با توجه به صحبتاتون و انتظارتون برای زود بازدهی و ...
اگه واقعا تجربه کافی دارین ! بهترین کار اینه که یه سایت خریداری کنید (چون درآمد , نحوه کار , تخصص مورد نیاز واضح هست )
نوع سایت هم به تخصص خودتون بستگی داره !
پروژه زود بازده در کنار یک پروژه آینده دار بهترین پیشنهاد میتونه باشه !
با اولی سود دهی میرسید و بعد از چند وقت با دومی به سود دهی چند برابر !
منظورم این بود حداقل سودی که انتظار دارید چقدره ؟
با سلام دوستان عزیز من 18 تومن سرمایه دارم دوست دارم تو کار نت سرمایه گذاری کنم
نمیدونم تو چه نوع سایتی بذارمش خوب جواب میگیره
اگه از شما دوستان کسی پیشنهادی داره ممنون میشم بگه شاید بدرد ما هم خورد
صد بار گفتن که قصد سرمایه گذاری تو نت دارن حالا هی پیشنهاد خرید سکه و ... رو بدین !شما برو سکه بخر بزار تو گاو صندوق