چقدر سرمایه دارید ؟ تخصصی خاصی دارید ؟منم چند وقتی هست دنبال یک ایدم برای سرمایه گذاری کسی اگه هست پ خ کنه و استارتر عزیز هم در صورتی که موردی به ذهنت رسید در صورت تمایل در میان بگذار
سپاس
چقدر سرمایه دارید ؟ تخصصی خاصی دارید ؟
کاری رو که توش تخصص داری رو برو دنبالش به حرف دیگران هم گوش نده یادت باشه هیچ چیز تو دنیا اشباع نمیشه و تو هر کاری که اگر دست هم زیاد باشه با نگرش مثبت و علم به اون کار و ... وارد بشی میتونی جزء بهترینها باشی.....با آرزوی موفقیت فراوان برای شما
'سلام
یه چند باری تو این جور تاپیکا توضیح کامل دادم و الآن با موبایلم و نمیشه همونطوری توضیح بدم ولی خلاصه میگم :
ببین اگر کسی ایده داشته باشه و خحوب هم باشه حالا بد هم باشه 100% مطمعن باش اونرو به تو نمیگه حتی اگه خودش چندین سال هم نتونه اون ایدرو اجرایی کنه پیش خودش نگه میداره ( نمیدونم چرا ایرانیا اینطوری ان البته به کسی بر نخوره من کمی رک هستم و کلی گفتم )
دوم اینکه اصلن مهم نیست که ایده جدید باشه یا تکراری و اگر دقت کنی هیچ ایده ای نبوده که قبلش نباشه مثلن گوگل ، فیسبوک و ... اولین نبودن اما بهترین شدن !
الآن بعضی ها بهشون بگی گوگل و فیسبوک و ... میگن اونا فلان بودن و ... اما اگر تاریخچشونو بخونی میبینی که تقریبن از هیچ شروع کردن !
مورد بعدی اینه که توی هر کاری رفتی اگر پشتکار و علاقه و تلاش داشته باشی 100% میتونی موفق باشی
در کل اولین بودن مهم نیست مهم اینه بهترین باشی + تلاش و پشتکار ...
امیدوارم موفق باشی تو هر کاری که وارد میشی
یعنی میشه یه همچین حوری زمینی یه روزی در رکاب ما باشد عجب عکسیبزن تو کار فروش VP.N ، درامد خوبی داره :دی
یعنی میشه یه همچین حوری زمینی یه روزی در رکاب ما باشد عجب عکسی
بوس منم برات جیگرم
التماس دعا دارم از شما تقوا پیشگانچرا که نه ، فقط باید تقوا پیشه کنی :دی
بزن تو کار فروش VP.N ، درامد خوبی داره :دی
سرور میگیری کانفیگ می کنی ، بعد به یک سرویس اکانتینگ وصل اش می کنه ، در اخر هم یک اسکریپت فروش مثل Freer رو به سیستم اکانتینگ وصل می کنی ، فروش رو شروع می کنی.ميگم براي فروش v p n بايد نمايندگي بگيريم ؟ يا دونه اي بخريم و بفروشيم؟
بعد براي تبليغات فروش v p n بايد چكار كنيم؟