• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با 2 - 3 تومن چه کاری می شه راه انداخت ؟!

irlahijan

Registered User
لایک‌ها
63
سلام بکس پی تی
یه مقدار پول دارم و می خوام بزنم تو یه کار از طریق اینترنتی ، چون همش توی نت پلاس هستیم و می چرخیم ، الکی ه بطالت نگذره وقتمون :D
هرکی ایده ای داره خوشحال می شم بشنوم
ممنون از توجهتون :D ;)

MozikShop

Registered User
لایک‌ها
67
2 - 3 هزار تومن ؟ میلیون تومن ؟ میلیارد تومن ؟ تریلیارد تومن ؟ کدومش ؟ :D

شما چه چیزایی بلدی ؟ چقدر انتظار داری درامد داشته باشی ؟

توضیحات بیشتر بدی بهتر میشه نظر داد

samhillt

Registered User
لایک‌ها
65
شاید بعضی ها فکر کنن پول کمی هست ولی اگر برنامه داشته باشید با همین پول هم میشه کارهای سود آوری در اینترنت راه انداخت البته : 1- باید صبر داشته باشید 2-از دیگران مشاوره بگیرید(برای مشاوره هزینه پرداخت کنید) 3- ایده جدید داشته باشید.
شما تخصصی در اینترنت یا ... دارید ؟

Pink.Smok

Registered User
لایک‌ها
52
منم چند وقتی هست دنبال یک ایدم برای سرمایه گذاری کسی اگه هست پ خ کنه و استارتر عزیز هم در صورتی که موردی به ذهنت رسید در صورت تمایل در میان بگذار

سپاس

samhillt

Registered User
لایک‌ها
65
منم چند وقتی هست دنبال یک ایدم برای سرمایه گذاری کسی اگه هست پ خ کنه و استارتر عزیز هم در صورتی که موردی به ذهنت رسید در صورت تمایل در میان بگذار

سپاس
چقدر سرمایه دارید ؟ تخصصی خاصی دارید ؟

m3b

Registered User
لایک‌ها
72
کاری رو که توش تخصص داری رو برو دنبالش به حرف دیگران هم گوش نده یادت باشه هیچ چیز تو دنیا اشباع نمیشه و تو هر کاری که اگر دست هم زیاد باشه با نگرش مثبت و علم به اون کار و ... وارد بشی میتونی جزء بهترینها باشی.....با آرزوی موفقیت فراوان برای شما

Pink.Smok

Registered User
لایک‌ها
52
چقدر سرمایه دارید ؟ تخصصی خاصی دارید ؟

سرمایه به اندازه ای هست که یه ایده رو وسعت بالا حتی در همون ابتدا بتونه ساپورت کنه / حدود 10 سالی هست تو نتم انواعو اقسام سیستم ها رو باهاش کار کردم و سایتهای خیلی زیادی داشتم
در صورتی ایده از نظر قابل اجرا بودن اوکی باشه و مشکلی در زمینه نت فارسی براش پیش نیادو آینده اون تا حدودی تضمین شده باشه و یه ایده پویا باشه خلاصه استقبال میشه

Pink.Smok

Registered User
لایک‌ها
52
کاری رو که توش تخصص داری رو برو دنبالش به حرف دیگران هم گوش نده یادت باشه هیچ چیز تو دنیا اشباع نمیشه و تو هر کاری که اگر دست هم زیاد باشه با نگرش مثبت و علم به اون کار و ... وارد بشی میتونی جزء بهترینها باشی.....با آرزوی موفقیت فراوان برای شما

تایید میشه ... !

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
خوب مسلما پیشنهادی که میشه داد ، راه اندازی سایت هست ، چون سرمایه گذاری این مبلغ تو سایت های ایرانی اشتباه محضه ، سایت های خارجی هم صبر و حوصله ی زیادی میخواد و با این تحریما نمیشه زیاد اعتماد کرد .
اول ببین به چی علاقه داری
بعد ببین تخصصت چیه
بعد شروع کن راجع بهش خووب تحقیق کن رقبات رو بشناس ، ایده بده سایتت رو راه بنداز
فقط اگه میخوای پولت حیف نشه با برنامه پیش برو و اینکه صبور باش .

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
سلام

یه چند باری تو این جور تاپیکا توضیح کامل دادم و الآن با موبایلم و نمیشه همونطوری توضیح بدم ولی خلاصه میگم :

ببین اگر کسی ایده داشته باشه و خحوب هم باشه حالا بد هم باشه 100% مطمعن باش اونرو به تو نمیگه حتی اگه خودش چندین سال هم نتونه اون ایدرو اجرایی کنه پیش خودش نگه میداره ( نمیدونم چرا ایرانیا اینطوری ان البته به کسی بر نخوره من کمی رک هستم و کلی گفتم )

دوم اینکه اصلن مهم نیست که ایده جدید باشه یا تکراری و اگر دقت کنی هیچ ایده ای نبوده که قبلش نباشه مثلن گوگل ، فیسبوک و ... اولین نبودن اما بهترین شدن !

الآن بعضی ها بهشون بگی گوگل و فیسبوک و ... میگن اونا فلان بودن و ... اما اگر تاریخچشونو بخونی میبینی که تقریبن از هیچ شروع کردن !

مورد بعدی اینه که توی هر کاری رفتی اگر پشتکار و علاقه و تلاش داشته باشی 100% میتونی موفق باشی

در کل اولین بودن مهم نیست مهم اینه بهترین باشی + تلاش و پشتکار ...

امیدوارم موفق باشی تو هر کاری که وارد میشی

Pink.Smok

Registered User
لایک‌ها
52
سلام

یه چند باری تو این جور تاپیکا توضیح کامل دادم و الآن با موبایلم و نمیشه همونطوری توضیح بدم ولی خلاصه میگم :

ببین اگر کسی ایده داشته باشه و خحوب هم باشه حالا بد هم باشه 100% مطمعن باش اونرو به تو نمیگه حتی اگه خودش چندین سال هم نتونه اون ایدرو اجرایی کنه پیش خودش نگه میداره ( نمیدونم چرا ایرانیا اینطوری ان البته به کسی بر نخوره من کمی رک هستم و کلی گفتم )

دوم اینکه اصلن مهم نیست که ایده جدید باشه یا تکراری و اگر دقت کنی هیچ ایده ای نبوده که قبلش نباشه مثلن گوگل ، فیسبوک و ... اولین نبودن اما بهترین شدن !

الآن بعضی ها بهشون بگی گوگل و فیسبوک و ... میگن اونا فلان بودن و ... اما اگر تاریخچشونو بخونی میبینی که تقریبن از هیچ شروع کردن !

مورد بعدی اینه که توی هر کاری رفتی اگر پشتکار و علاقه و تلاش داشته باشی 100% میتونی موفق باشی

در کل اولین بودن مهم نیست مهم اینه بهترین باشی + تلاش و پشتکار ...

امیدوارم موفق باشی تو هر کاری که وارد میشی
'
'سپاس توضیحات خوبی بود منم موافقم با تلاش و پشتکار همه چیز میسره

گفیسبو و یاهو و گوگل و ... هم از هیچ شروع کردند

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
بزن تو کار فروش VP.N ، درامد خوبی داره :دی

ansoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
بزن تو کار فروش VP.N ، درامد خوبی داره :دی

ميگم براي فروش v p n بايد نمايندگي بگيريم ؟ يا دونه اي بخريم و بفروشيم؟

بعد براي تبليغات فروش v p n بايد چكار كنيم؟

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
ميگم براي فروش v p n بايد نمايندگي بگيريم ؟ يا دونه اي بخريم و بفروشيم؟

بعد براي تبليغات فروش v p n بايد چكار كنيم؟
سرور میگیری کانفیگ می کنی ، بعد به یک سرویس اکانتینگ وصل اش می کنه ، در اخر هم یک اسکریپت فروش مثل Freer رو به سیستم اکانتینگ وصل می کنی ، فروش رو شروع می کنی.
برای تبلغ هم سایت های دانلود فیلم و موزیک ، گروه های یاهو و..

پ.ن: فروش VP.N به دردسرش نمی ارزه

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
نرو تو کار غیر قانونی!!

ببین این اطلاعات و **** یهو سیخ میکنن گیر بدن به یه چیزی ها...از ما گفتن بود!!

بالا