• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با 3 میلیون تومن چکار میشه کرد؟

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
سلام دوستان

سه میلیون بودجه دارم. چون دانشجوئم نمیخوام بیش از حد هم زمان و انرژی براش بذارم و بتونم به درسم هم برسم. چیکار میشه کرد باش؟

persiasina

Registered User
لایک‌ها
189
میشه یک بنگاه اقتصادی در اینترنت راه اندازی کرد .

persiasina

Registered User
لایک‌ها
189
یه چیزی مثل این سایت ponisha.ir ، البته من خودم یک همچین طرحی که شبیه به این هست دارم ولی تا 3 ماه دیگه وقت ندارم .

سید مهدی

Registered User
لایک‌ها
500
یه چیزی مثل این سایت ponisha.ir ، البته من خودم یک همچین طرحی که شبیه به این هست دارم ولی تا 3 ماه دیگه وقت ندارم .

بدون تبلیغات به جای نمیرسه
هزینه طراحی 1 2 میشه
پول واسه بقیه کاراش نمیمونه ..
طرح بهتری بدین به این دوست عزیزمون !‌

persiasina

Registered User
لایک‌ها
189
بدون تبلیغات به جای نمیرسه
هزینه طراحی 1 2 میشه
پول واسه بقیه کاراش نمیمونه ..
طرح بهتری بدین به این دوست عزیزمون !‌
معلومه که بدون تبلیغ فایده نداره سایتی که بنده مد نظر دارم شبیه به پونیشا است با این سایت خیلی تفاوت داره و نیاز به برنامه نویسی و طراحی سنگین نداره .

mimmeslemadar

Registered User
لایک‌ها
161
با 3 میلیون بهتره توی بانک قوامین یه حساب باز کنید ، سپرده کوتاه کدت 6 ماهه 23 درصد سود میدن و بلند مدتش رو دقیق نمیدونم احتمالا بیشتره .
بزارید همینجوری فعلا سود بره بهتره بنظرم . وگرنه کار خاصی خارج از نت نمیشه باهاش کرد که سود داشت.

karafarin

Registered User
لایک‌ها
266
اول برو دوره رایگان 72ساعته کارافرینی وزارت کارو ثبت نام کن بعد براساس علاقت ایده خوب پیدا کن و براش بیزینس پلن بنویس بعد کوچیک شروع کن ولی بزرگ فکر کن

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
با 3 تومن بیرون که هیچ کاری نمیشه کرد تو نت میخوای کار کنی درامد داشته باشی به من پ.خ بده یه طرح خوب دارم برات

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
3 تومن رو با توجه به نیاز بازار جنس بخر تو بازارچه هایی مثل پی تی و ایسام و امثالهم آب کن

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
نا امید نشو بازم خیلی کارا میتونی باهاش میکنی حتما نباید 100 میلیون تو حساب داشته باشی تا کار راه بندازی همین کمبود بودجتم شاید بتونه تورو تو راه درست بندازه مهم فکر و تلقین ماست که میتونه کمک به پیشرفتمون کنه ما ایرانی ها یاد گرفتیم فقط بگیم نمیشه و دوستان دیگم به جای اینکه به این جوون کمک کنن دارن سردش می کنن شاید تو بیرون نتونی تو نت که میتونی البته باید علمشو داشته باشی اگه نداری 11 ماه صرف یاد گرفتن یه چیز بکن به صورت استاندارد و یک ماهه عملیش کن میبینی سود یه ماه کارکرد تو بیشتر از یک سالته اگه بخوایم مستقیم بهتون پیشنها د بدیم که فلان کار بکن مطمنا ا

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام دوستان

سه میلیون بودجه دارم. چون دانشجوئم نمیخوام بیش از حد هم زمان و انرژی براش بذارم و بتونم به درسم هم برسم. چیکار میشه کرد باش؟
بستگی به خودت داره که چه کاری بلد باشی یا به کار خاصی علاقه داشته باشی
این روزها دم عید هست بزن تو کار مواد شوینده - با یک مغازه دار صحبت کن مواد شوینده ازش بخر ببر دم خونه ها یا تو یک مغازه کوچیک بفروش
بزن تو کار اجیل شب عید - اجیل ارزون قیمت با طراحی مناسب یا ایده خاص
برو با فرش شویی ها صحبت کن براشون بازاریابی کن درصد بگیر
اگر استانی دارید که عید مسافر خوبی داره بزن تو کار صنایع دستی یا چیزهایی که مسافران در منطقه شما بیشتر احتیاج دارن
و. . . . .

mjs7

Registered User
لایک‌ها
174
دو سال پیش دم عید برای آپارتمانمون در به در دنبال کسی می گشتیم که حیاط و راه پبله ها و .... رو نظافت کنه
یک روز دیدم برای خونه بقلیمون اومدن دارن نظافت می کنن بهشون گفتیم خونه ما هم بیان یارو گفت اگه وقت کردم میام.... خلاصه اومدن
دو نفر بودن طرف دانشجو بود می گفت 25 تومن دادم کارگر گرفتم تا بعد از ظهر 5 6 تا خونه رفته یود اکثر کارها رو هم همون کارگره می کرد
اون موقع به راحتی روزی 100 در میاورد بدون هیچ سرمایه و کار بدنی

miim

Registered User
لایک‌ها
451
داداش من می پرسم با 600 میلیون چیکار میشه کرد کسی نظری نداره دیگه سه میلیون که دو قدم راه بری تموم میشه:confused:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
داداش من می پرسم با 600 میلیون چیکار میشه کرد کسی نظری نداره دیگه سه میلیون که دو قدم راه بری تموم میشه:confused:
نمیخام شعار بدم اما این حرفی که میزنم واقعا بهش اعتقاد دارم
وقتی بلد نباشی کار کنی یا توانایی اش رو نداشته باشی بگو n میلیارد باشه به سرعت از دستش میدی
شما بگو چه کاری بلدی یا به چه کاری علاقه داری تا جایی که بلدم و دیدم راهنماییت کنم
پ.ن: پستت بوی حقیر کردن دیگران رو میدادo_O

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
اول برو دوره رایگان 72ساعته کارافرینی وزارت کارو ثبت نام کن بعد براساس علاقت ایده خوب پیدا کن و براش بیزینس پلن بنویس بعد کوچیک شروع کن ولی بزرگ فکر کن
این ثبت نام رو کجا باید انجام داد ؟ چه زمانی و کجا تشکیل میشه ؟

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
سه میلیونی که موجوده از 600 میلیونی که رو هواست ارزشش بیشتره .
به نظر من اگه به کارای فنی علاقه داری این سه میلیون رو چند تا کلاس تخصصی مثل نصب دوربین ، تعمیر تلفن و یا تعمیر پکیج و ابگرمکن برو و از مهارتی که بدست اوردی کسب درامد کن .

miim

Registered User
لایک‌ها
451
سه میلیونی که موجوده از 600 میلیونی که رو هواست ارزشش بیشتره .
به نظر من اگه به کارای فنی علاقه داری این سه میلیون رو چند تا کلاس تخصصی مثل نصب دوربین ، تعمیر تلفن و یا تعمیر پکیج و ابگرمکن برو و از مهارتی که بدست اوردی کسب درامد کن .
نمیخام شعار بدم اما این حرفی که میزنم واقعا بهش اعتقاد دارم
وقتی بلد نباشی کار کنی یا توانایی اش رو نداشته باشی بگو n میلیارد باشه به سرعت از دستش میدی
شما بگو چه کاری بلدی یا به چه کاری علاقه داری تا جایی که بلدم و دیدم راهنماییت کنم
پ.ن: پستت بوی حقیر کردن دیگران رو میدادo_O
نه من به هیچوجه قصد تحقیر کردن کسی رو نداشتم.حالا خوشبحال ایشون که 3 تومن داره من که همونم ندارم:D
منظورم اینه که 3 تومن رو الان با این شرایط اقتصادی نمیشه به دید سرمایه بهش نگاه کرد همونطور که دوستان گفتند بهتره دوستمون به فکر یادگیری یک حرفه باشه و از این 3 تومن برای یادگیری بهره ببره

بالا