• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با 40 تومن چه ماشینی میشه خرید؟

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
731
سلام
دوستان به نظرتون با 40 تومن چه ماشینی میشه خرید که ارزش خرید داشته باشه؟ترجیحا پراید نباشه
اسپم هم نکنید که با این پول نمیشه و کمه و زیادش کن.400 تومن هم پول دارم ولی نمیخوام زیاد هزینه کنم برا ماشین

zilyzal

Registered User
لایک‌ها
27
با 40 بجز پراید 206 و 405 مدل پایین و تقریبا دور رنگ میشه خرید
بجز اینا تو ماشینای چینی هم mvm 110 و lifan 520 میشه گیر آورد
من خودمم دقیقا بودجه شمارو دارم و نمیدونم چکار کنم
206 رو شخصا دوست دارم ولی با یکی دو نفر صحبت کردم میگن مدلش خیلی پایینه و بخاطر قدیمی بودنو کارکرد بالا خیلی دردسر ساز میشه و همش خرج میتراشه و بهم پراید 111 پیشنهاد کردن
lifan 520 هم بنظر ماشین جالبی هست ولی اصلا اطلاعی ازش ندارم و نمیدونم ارزش داره یا نه به علاوه چون توی شهرستان هستم میگن خییلیی سخت ماشین چینی فروش میره
اگه به نتیجه ای رسیدید من هم در جریان بذارید تا اینجا که من اطلاع دارم ظاهرا تنها مورد بی دردسری که میشه خرید فقط پراید هست

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383
میتسوبیشی لنسر GLX مدل های 91 تا 94
میتسوبیشی گالانت سوسماری مدل های 91 تا 95
میتسوبیشی گالانت سوپر سالن مدل های دهه 90
هوندا سیویک دهه 90
بیوک اسکای لارک v8
شورولت نوا c3 و c5
اپل کورسا 94
اپل آسترا دهه 90
فولس واگن گلف نسل 2 دهه 90

اگر خیلی رو ماشین ایرانی و اینها مصر نباشید خیلی موارد هستند

ماشین چینی به هیچ عنوان نخرید اگر لذت سواری براتون مهم هستش، این ها فقط چرخ دارن و ال سی دی

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
سلام
دوستان به نظرتون با 40 تومن چه ماشینی میشه خرید که ارزش خرید داشته باشه؟ترجیحا پراید نباشه
اسپم هم نکنید که با این پول نمیشه و کمه و زیادش کن.400 تومن هم پول دارم ولی نمیخوام زیاد هزینه کنم برا ماشین

به نظر من که بهترین ماشین کارکرده ایرانی با این قیمت همون ماشینی که عکسشو رو پروفایلت گذاشتی هست ;)

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
731
با 40 بجز پراید 206 و 405 مدل پایین و تقریبا دور رنگ میشه خرید
بجز اینا تو ماشینای چینی هم mvm 110 و lifan 520 میشه گیر آورد
من خودمم دقیقا بودجه شمارو دارم و نمیدونم چکار کنم
206 رو شخصا دوست دارم ولی با یکی دو نفر صحبت کردم میگن مدلش خیلی پایینه و بخاطر قدیمی بودنو کارکرد بالا خیلی دردسر ساز میشه و همش خرج میتراشه و بهم پراید 111 پیشنهاد کردن
lifan 520 هم بنظر ماشین جالبی هست ولی اصلا اطلاعی ازش ندارم و نمیدونم ارزش داره یا نه به علاوه چون توی شهرستان هستم میگن خییلیی سخت ماشین چینی فروش میره
اگه به نتیجه ای رسیدید من هم در جریان بذارید تا اینجا که من اطلاع دارم ظاهرا تنها مورد بی دردسری که میشه خرید فقط پراید هست
ام وی ام 110 که مثل قوطی کبریته و زنونه اس.اگه ماتیز بخری بهتره البته ماتیز هم مدلش پایینه حدود مدل هشتاده و حدود 17-18 سال از عمرش میگذره
لیفان 520 هم فکر نکنم با 40 تومن بدن و گرون تره اگه هم بدن وسایلش کمیاب و گرونه.اصلا هم بازار فروشش خوب نیست یعنی یجورایی صاحب اول و اخرش خودت میشی قیافش هم زشته.
میرسیم به 206 و 405 مدل پایین:
206 های مدل پایین تا همین یه سال پیش (سال 97) بین 10 تا 14 معامله میشدن (مدل 80 تا 84) الان همونا رو بین 35 تا 50 قیمت میدن.همشون هم خرج و استهلاکشون زیاده اگه بخوای یه جفت لاستیک بخری باید 1-1.5 پیاده بشی.تعمیر موتورش هم حدودا 6-7 میلیون هزینشه.همشون هم صاحبای قبلیش بس که گازشون دادن داغون شدن تمیزش کم گیر میاد اگه تمیز و کم کارکردش گیر بیاد خوبه چون همشون تقریبا 400 هزار تا کارکردن
405 مدل پایین از 206 مدل پایین خیلی بهتره البته باید حواست باشه پژو 2000 نخری چون هم خرجش بالاست هم سوختش خیلی زیاده فروشش هم سخته ولی فرانسویه و راه و شتاب خوبی داره.تا مدل 81 دو هزاره 82 به بعد 1800.اگه یه 1800 مدل 83-84 تمیز گیر بیاری خیلی خوبه هم خرجش پایینه هم سوختش کمتره هم بازارش خوبه
پارس هم تقریبا با 405 یکیه.اگه یه 83-84 تمیز گیر بیاری خوبه
111 هم خوبه ولی فکر نکنم مدل بالا بدن با 40 تومن.یه 89-90 میدن که جزو اول مدل هاشه.
اگه بخوایم یه نتیجه بگیریم به ترتیب خرید اینا بهتره
اول 111 بعدش 405 و پارس بعدش 206 تمیز.لیفان 520 هم که کنار بذاریم اصلا
بعد از همه اینا میشه یه نیم نگاهی به میتسوبیشی گالانت سوسماری و دوو سیلو داشت داشت.مدلای 1991-1992 که اونم تقریبا 30 سال از عمرش میگذره ولی ماشین خوبیه و یه حس کلاسیک و نوستالژی داره و ژاپنی و با کیفیته.بین 30 تا 60 میلیون بسته به تمیزی و اتومات بودنش معامله میشه.تازه سانروف و کولر هم داره
دوو سیلو هم خوب ماشینیه فقط دو سه تا عیب داره یکی همون مدلش که حدود هشتاده و 17-18 سال کارکرده و ترمز هاش هم ضعیفه که اونم میشه با عوض کردن بوستر یه ترمز عالی براش ردیف کرد و یکمی هم ارتفاعش پایینه و بعضی مواقع به دست انداز و اینا گیر میکنه ولی ماشین کم خرج و کم مصرفیه

Last edited:

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
731
میتسوبیشی لنسر GLX مدل های 91 تا 94
میتسوبیشی گالانت سوسماری مدل های 91 تا 95
میتسوبیشی گالانت سوپر سالن مدل های دهه 90
هوندا سیویک دهه 90
بیوک اسکای لارک v8
شورولت نوا c3 و c5
اپل کورسا 94
اپل آسترا دهه 90
فولس واگن گلف نسل 2 دهه 90

اگر خیلی رو ماشین ایرانی و اینها مصر نباشید خیلی موارد هستند

ماشین چینی به هیچ عنوان نخرید اگر لذت سواری براتون مهم هستش، این ها فقط چرخ دارن و ال سی دی
دمت گرم عجب ماشینایی اسم بردی ولی مشکلشون اینه که مدل پایین و از رده خارج ان و قیمتاشون عشقی و توافقیه و صاحباش قیمت رو میپرونن!
لنسر 91-92 قیافش مالی نیست گالانت سوسماری خیلی بهتره
گالانت سوسماری خیلی ابهت داره و باکیفیت و ژاپنیه ولی مشکل اینه تمیزش رو گرون میگن.نزدیک 30 سال هم از عمرش گذشته
گالانت عینکی هم خوبه.هوندا سیویک هم کم گیر میاد زیاد نیست تعدادش
بیوک و شورلت هم خرجش زیاده هم قطعاتش کمیابه هم سوختش خیلی زیاده.یه مدت گاز lpg روشون میبستن که اونم هم وسایلش گازسوز کردنش گرونه هم چند وقته گاز گیر نمیاد.تا دو سه سال پیش با 3-5 تومن میشد یه نوا خرید ولی تازگی که اگهی های دیوار رو نگاه کردم دیدم حدود 50 قیمت زدن یعنی یه چیزی حدود 15 برابر قیمت!
اپل کورسا هم خوب ماشینیه ولی بازم مشکل کم بودن قطعه و مدل پایین بودن داره
فولکس گلف نسل 2 هم خوبه حتی نسل 1 هم خوبه.خدای ماشینه ولی قیمت تمیزش رو خیلی پرت و بالا میگن

Last edited:

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383
دمت گرم عجب ماشینایی اسم بردی ولی مشکلشون اینه که مدل پایین و از رده خارج ان و قیمتاشون عشقی و توافقیه و صاحباش قیمت رو میپرونن!
لنسر 91-92 قیافش مالی نیست گالانت سوسماری خیلی بهتره
گالانت سوسماری خیلی ابهت داره و باکیفیت و ژاپنیه ولی مشکل اینه تمیزش رو گرون میگن.نزدیک 30 سال هم از عمرش گذشته
گالانت عینکی هم خوبه.هوندا سیویک هم کم گیر میاد زیاد نیست تعدادش
بیوک و شورلت هم خرجش زیاده هم قطعاتش کمیابه هم سوختش خیلی زیاده.یه مدت گاز lpg روشون میبستن که اونم هم وسایلش گازسوز کردنش گرونه هم چند وقته گاز گیر نمیاد.تا دو سه سال پیش با 3-5 تومن میشد یه نوا خرید ولی تازگی که اگهی های دیوار رو نگاه کردم دیدم حدود 50 قیمت زدن یعنی یه چیزی حدود 15 برابر قیمت!
اپل کورسا هم خوب ماشینیه ولی بازم مشکل کم بودن قطعه و مدل پایین بودن داره
فولکس گلف نسل 2 هم خوبه حتی نسل 1 هم خوبه.خدای ماشینه ولی قیمت تمیزش رو خیلی پرت و بالا میگن
حدود قیمتشون در هر صورت مشخصه، همه ی خودرو ها گرون شدند، وقتی پراید رو باید 65 میلیون بخرید هیچ کس نمیاد گالانت رو 20 میلیون بفروشه، خودرو های ژاپنی قیمت قطعاتشون مقداری بالا هستش اما کیفیتشون هم خیلی خیلی بالا هستش و بیشتر قطعات رو تا تصادف نکنید نیاز به تعویضش پیدا نمیکنید
نوا و بیوک هم جدا از مصرفشون کمبود قطعات ندارند و مکانیکشون هم همه جا پیدا میشه، البته بستگی به شهری که زندگی میکنید داره.

us12

Registered User
لایک‌ها
410
پراید 131 مدل 90 الی 93
اگر هدفت استفاده روزمره از ماشینه و عشق تعمیر ماشین و خرج ماشین کردن نیستی سراغ مدل پایین نرو ...

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
731
پراید 131 مدل 90 الی 93
اگر هدفت استفاده روزمره از ماشینه و عشق تعمیر ماشین و خرج ماشین کردن نیستی سراغ مدل پایین نرو ...
زورم میاره 40 تومن بدم پراید 90 که 9 سال کارکرده و نزدیک 300 هزار تا راه رفته.همین تابستون 131 صفر 40 تومن بود بعد الان برم 40 تومن بدم 9 سال کارکرده؟
تابستون پارسال که 97 بود یه مدل 93 در حد نو بود میگفت 17 نخریدم یه 90 هم بود میگفت 14 تومن.دوباره تابستون همین امسال یه 91 بود یه خال رنگ هم نداشت میگفت 30 تومن الان برم مدل 90 بخرم 40؟تازه اگه 90 رو 40 بدن
الان با 17 و 14 که اصلا ماشین نمیدن.پراید های مدل پایین (80-81) دارن 25 تا 30 قیمت میدن
یاد قیمتای سال 96 و نیمه اول 97 که میفتم داغ دلم تازه میشه.قشنگ همه قیمتا تو ذهنمه
پراید 81-82 رو 5-6 تومن میدادن 85 رو 7 تومن میدادن 87 رو 10 تومن میدادن 90 رو 13-14 تومن میدادن.206 ها و پارس های مدل پایین 10-12 تومن بود. پیکان 82-83 انژکتوری تمیز رو میشد با 3-4 تومن بخری.ال 90 مدل 86-87 رو میشد با 17-18 خرید الان 70 تومن هم نمیدن

Last edited:

us12

Registered User
لایک‌ها
410
خودم پراید 90 sx را 3 ماه پیش دادم 32نیم و یه 93 گرفتم 37 ولی 93 که گرفتم یه خال رنگ نداره و 80 تا رفته
فقط پراید گرون نشده همه چی گرون شده ، اون طرف قضیه را هم ببین که اگه مدل پایین و خرج دار بگیری باید از فردا تو تعمیرگاه هم مزد دست تعمیرکار بدی هم قطعه ای را بخری که قیمتش 10 برابر رشد کرده و با کیفیت آشغال

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
731
خودم پراید 90 sx را 3 ماه پیش دادم 32نیم و یه 93 گرفتم 37 ولی 93 که گرفتم یه خال رنگ نداره و 80 تا رفته
فقط پراید گرون نشده همه چی گرون شده ، اون طرف قضیه را هم ببین که اگه مدل پایین و خرج دار بگیری باید از فردا تو تعمیرگاه هم مزد دست تعمیرکار بدی هم قطعه ای را بخری که قیمتش 10 برابر رشد کرده و با کیفیت آشغال
یه دوره ای بود که مدل پایین ارزون بود و ارزش خرید داشت الان اختلاف مدل پایین و مدل بالا خیلی کم شده نمیصرفه مدل پایین بخری
علت گرون شدن مدل پایین هم اینه که مردم زورشون نمیرسه مدل بالا بخرن و به مدل پایین ها حمله ور شدن و بازار مدل پایین و دست دوم داغ شده
قطعات که خیلی گرون شده یه بلبرینگ چرخ جلو پراید شده 400 هزار تومن.تابستون یه 82 سفید کاربراتوری خریدم لامصب خیلی راه میرفت و توپ بود 13600 خریدم 15 فروختم الان همون رو 25 میگن
در کل به نظرت ارزش داره یه 90-91 بخرم 40 تومن؟

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
زورم میاره 40 تومن بدم پراید 90 که 9 سال کارکرده و نزدیک 300 هزار تا راه رفته

منم هیچ وقت 40 تومن نمیدم پراید 90 بخرم !
نهایت 5 تومن میزارم روش یه 405 مدل پایین تر میخرم
همیشه هم ماشین مدل پایین دلیل نمیشه ادم تو تعمیر گاه باشه ! به شانس هم بستگی داره ، به مطمئن بودن اون طرفی هم که میخری بستگی داره

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
731
منم هیچ وقت 40 تومن نمیدم پراید 90 بخرم !
نهایت 5 تومن میزارم روش یه 405 مدل پایین تر میخرم
همیشه هم ماشین مدل پایین دلیل نمیشه ادم تو تعمیر گاه باشه ! به شانس هم بستگی داره ، به مطمئن بودن اون طرفی هم که میخری بستگی داره
تابستون همین امسال 405 تمیز مدل 90 تو کرم رو بهم میدادن 40 تومن نخریدم فکر کنم الان با 40 تومن 83-84 بدن
قیمت های سایت ها هم حذف کردن اصلا قیمت معلوم نیست یکی میگه پراید 50 یکی میگه 60 یکی میگه 65 یکی میگه 70

us12

Registered User
لایک‌ها
410
تو خانواده هم 405 داریم و هم پارس tu5 ، مشکل کلیه موتور های پژو سوزاندن سرسلینده ، اگه دوگانه باشه که بدتر ، موتور tu5 و سمند ef7 تقریبا این مشکل حل شده.
ولی کلا هر کس باید نیاز خودش را ببینه چیه ، من باید هر روز با ماشین شخصی برای رفتن به سر کار حدود 60 کیلومتر برم ، اگه ماشین بجز پراید سوار بشم دخل و خرجم جور در نمیاد ، موتور پراید خیلی سگ جونه و زیاد خرج نمیاره ، کل زیر بند پراید تو این گرونی 2 تومن نمیشه مصرفش هم از پژو کمتره ، چون وزن خود ماشین کمتره و من تک سرنشین هم هستم استهلاک لاستیکش کمتره . لوازم مصرفی مثل دیسک و صفحه کلاج ، لنت ترمز ، باتری ، تسمه تایم، روغن و ... به مراتب خیلی ارزونتر از پژو هست .

ولی یکی هست هفته ای یکبار میخواد آخر هفته با ماشین یه چرخی بزنه ، این شخص اگه مثلا یه ماشین قدیمی کلکسیونی هم سوار بشه فرقی به حالش نداره .

از طرفی تو این گرونی در شرایط عادی ماشین خوب گیر نمیاد ، نه که نباشه هست ولی ماشین خوب سریع خرید و فروش میشه مثلا اگه تو فامیل یا تو دوستان کسی ماشین داره باید بهش بسپاری اگه خواستی بفروشی به من بگو و ماشینی که تو دیوار و تو نمایشگاه مونده شک نکن که یه مشکلی تو کارش هست ...

jj191

Registered User
لایک‌ها
408
تنها خودرویی که بعد از 20 سال هنوز هم خیلی حرف برای گفتن در برابر جدیدترین تولیدات خودروسازان داره یعنی...

42591a19904057.562e2a5f229ba.jpg

امنیت باید الویت ترین انتخاب یک خریدار خودرو باشه.

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
731
تنها خودرویی که بعد از 20 سال هنوز هم خیلی حرف برای گفتن در برابر جدیدترین تولیدات خودروسازان داره یعنی...

مشاهده پیوست 1170946

امنیت باید الویت ترین انتخاب یک خریدار خودرو باشه.
داداش این عکسی که گذاشته 206 اصل فرانسویه نه 206 ساخت ایرانگاری
با 40 تومن هم میشه یه 83-84 خرید

jj191

Registered User
لایک‌ها
408
داداش این عکسی که گذاشته 206 اصل فرانسویه نه 206 ساخت ایرانگاری
با 40 تومن هم میشه یه 83-84 خرید
همونطور که در جریان هستید ۲۰۶ های تا سال ۸۴ فرانسوی هستن که منم اینو میدونستم که اون عکسو گذاشتم. اون ۲۰۶ ها قطعاتش مستقیم از فرانسه اومده از کیفیت قطعاتش کاملا مشخصه.
سن یه عدده یکم به ظاهر ۲۰۶ مدل پایین ادم برسه ملت فکر میکنه سوار ماشین بالای صد تومنی بالای مدل ۹۵ هستی!

Last edited:

jj191

Registered User
لایک‌ها
408
دو سه تا نکته هم برای 206 بگم برای شما.
ببینید در مورد خرج 206 من بررسی کردم فکر نکنید که خرج 206 فرق آنچنانی با پراید در سر ریز ماهانه هزینه ها داره! چه بسا مثلا وقتی به صورت موردی در بعضی قطعات مثلا صحبت از بلبرینگ جلو میکنید در قیمت قطعه 206 ارزونتر از پراید هم در میاد!
نمیخواستم منفی کاری کنم در تاپیک شما ولی شما باید ببینید در کدام محیط جغرافیایی هستیم؟ کشوری که رتبه یک رو در نرخ کشته های رانندگی در جهان رو داره. به نظر من پراید در همچین محیط جغرافیایی نقش گیوتین رو ایفا میکنه.

این منم که باید این سوالو از افراد حاضر بپرسم که افراد بنا بر چه اساسی 206 رو پیشنهاد نمیدن؟

بالا