با 40 بجز پراید 206 و 405 مدل پایین و تقریبا دور رنگ میشه خرید
بجز اینا تو ماشینای چینی هم mvm 110 و lifan 520 میشه گیر آورد
من خودمم دقیقا بودجه شمارو دارم و نمیدونم چکار کنم
206 رو شخصا دوست دارم ولی با یکی دو نفر صحبت کردم میگن مدلش خیلی پایینه و بخاطر قدیمی بودنو کارکرد بالا خیلی دردسر ساز میشه و همش خرج میتراشه و بهم پراید 111 پیشنهاد کردن
lifan 520 هم بنظر ماشین جالبی هست ولی اصلا اطلاعی ازش ندارم و نمیدونم ارزش داره یا نه به علاوه چون توی شهرستان هستم میگن خییلیی سخت ماشین چینی فروش میره
اگه به نتیجه ای رسیدید من هم در جریان بذارید تا اینجا که من اطلاع دارم ظاهرا تنها مورد بی دردسری که میشه خرید فقط پراید هست
ام وی ام 110 که مثل قوطی کبریته و زنونه اس.اگه ماتیز بخری بهتره البته ماتیز هم مدلش پایینه حدود مدل هشتاده و حدود 17-18 سال از عمرش میگذره
لیفان 520 هم فکر نکنم با 40 تومن بدن و گرون تره اگه هم بدن وسایلش کمیاب و گرونه.اصلا هم بازار فروشش خوب نیست یعنی یجورایی صاحب اول و اخرش خودت میشی قیافش هم زشته.
میرسیم به 206 و 405 مدل پایین:
206 های مدل پایین تا همین یه سال پیش (سال 97) بین 10 تا 14 معامله میشدن (مدل 80 تا 84) الان همونا رو بین 35 تا 50 قیمت میدن.همشون هم خرج و استهلاکشون زیاده اگه بخوای یه جفت لاستیک بخری باید 1-1.5 پیاده بشی.تعمیر موتورش هم حدودا 6-7 میلیون هزینشه.همشون هم صاحبای قبلیش بس که گازشون دادن داغون شدن تمیزش کم گیر میاد اگه تمیز و کم کارکردش گیر بیاد خوبه چون همشون تقریبا 400 هزار تا کارکردن
405 مدل پایین از 206 مدل پایین خیلی بهتره البته باید حواست باشه پژو 2000 نخری چون هم خرجش بالاست هم سوختش خیلی زیاده فروشش هم سخته ولی فرانسویه و راه و شتاب خوبی داره.تا مدل 81 دو هزاره 82 به بعد 1800.اگه یه 1800 مدل 83-84 تمیز گیر بیاری خیلی خوبه هم خرجش پایینه هم سوختش کمتره هم بازارش خوبه
پارس هم تقریبا با 405 یکیه.اگه یه 83-84 تمیز گیر بیاری خوبه
111 هم خوبه ولی فکر نکنم مدل بالا بدن با 40 تومن.یه 89-90 میدن که جزو اول مدل هاشه.
اگه بخوایم یه نتیجه بگیریم به ترتیب خرید اینا بهتره
اول 111 بعدش 405 و پارس بعدش 206 تمیز.لیفان 520 هم که کنار بذاریم اصلا
بعد از همه اینا میشه یه نیم نگاهی به میتسوبیشی گالانت سوسماری و دوو سیلو داشت داشت.مدلای 1991-1992 که اونم تقریبا 30 سال از عمرش میگذره ولی ماشین خوبیه و یه حس کلاسیک و نوستالژی داره و ژاپنی و با کیفیته.بین 30 تا 60 میلیون بسته به تمیزی و اتومات بودنش معامله میشه.تازه سانروف و کولر هم داره
دوو سیلو هم خوب ماشینیه فقط دو سه تا عیب داره یکی همون مدلش که حدود هشتاده و 17-18 سال کارکرده و ترمز هاش هم ضعیفه که اونم میشه با عوض کردن بوستر یه ترمز عالی براش ردیف کرد و یکمی هم ارتفاعش پایینه و بعضی مواقع به دست انداز و اینا گیر میکنه ولی ماشین کم خرج و کم مصرفیه