• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحثي كلي درباره بازي

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
يكبار يادمه توي يه فاروم خارجي تو قسمت كنسولهاش بحث شده بود يه بابايي اومد گفت من ديگه ميخوام بزنم تو خط
PC بعد يكي جواب باحالي نوشته بود براش,گفته بود پس بيفت توي راه بي انتهاي اپگريد! هرچي در مياري بايد خرج اپگريد كني و آخرش هم هميشه هم سيستمت ناقصه.و بايد بخاطر هر فريم نگران باشي هميشه. :D
راست ميگفت ديگه!
من با شما هم نظرم ما چون نميدونيم ميخوايم با كامپيوتر چي كار كنيم هي دنبال اپگريد هستيم من كه با حرفايي كه زدي از اين رو به اون رو شدم من ميرم يه كارت ورودي دار واسه كپچر ميخرم بعد هم PS2 كه خريت كردم فروختم رو دوباره ميخرم به نظرت فكر خوبيه ؟ :wacko:

johnsss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rammstein_persia :
يكبار يادمه توي يه فاروم خارجي تو قسمت كنسولهاش بحث شده بود يه بابايي اومد گفت من ديگه ميخوام بزنم تو خط
PC بعد يكي جواب باحالي نوشته بود براش,گفته بود پس بيفت توي راه بي انتهاي اپگريد! هرچي در مياري بايد خرج اپگريد كني و آخرش هم هميشه هم سيستمت ناقصه.و بايد بخاطر هر فريم نگران باشي هميشه. :D
راست ميگفت ديگه!
این درسته. ولی اگر برای کامپيوتر فقط برای بازی استفاده بشه. و متاسفانه افرادی هستند که از کامپيوتر فقط برای بازی و سرگرمی استفاده ميکنند. بدون اینکه بدانند کارايی و قدرت محاسبه اون چقدره!

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از johnsss :
این درسته. ولی اگر برای کامپيوتر فقط برای بازی استفاده بشه. و متاسفانه افرادی هستند که از کامپيوتر فقط برای بازی و سرگرمی استفاده ميکنند. بدون اینکه بدانند کارايی و قدرت محاسبه اون چقدره!
خب اينجا و اون مطلب هم دقيقا در مورد مورد مصرف بازي اون بود.و الي...

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از ali206speed :
من با شما هم نظرم ما چون نميدونيم ميخوايم با كامپيوتر چي كار كنيم هي دنبال اپگريد هستيم من كه با حرفايي كه زدي از اين رو به اون رو شدم من ميرم يه كارت ورودي دار واسه كپچر ميخرم بعد هم PS2 كه خريت كردم فروختم رو دوباره ميخرم به نظرت فكر خوبيه ؟ :wacko:

استفاده از كامپيوتر براي هر منظوري احتياج به خرج كردن و آپگريد داره.اما براي بازي اين موضوع شكل جديتري ميگيري و اگه بخواي كامپيوترت براي بازي هميشه به روز باشه بايد خيلي خرج كني و خيلي زودتر از اونچه براي مصارف ديگه كامپيوتر بايد خرج كني.
در مورد استفاده از كنسولها جاي PC براي بازي..خب كلا با كنسولها خيلي اقتصاديتر ميشه بازي كرد و بازيهاشون بهتر از كامپيوتر نباشه بدتر نيست.
اما بهرحال براي كامپيوتر هم بازيها و سبكهايي هست كه كنسولها هرگز ندارن.(و بالعكس)
اما كلا آره با كنسول تو يك بار يك پولي ميدي و تا 3-4 سال حداقل خيالت راحته كه هيچ اپگريدي در كار نيست و همه بازيهاي جديد رو اجرا ميكنه.(بر عكس كامپيوتر كه اين مدت نهايتا 8-9 ماه هست تازه بر فرض اينكه جديدترين قطعات رو بخري)
من از يه ديد ديگه به قضيه نگاه ميكنم! من برام مهم نيست 4 تا بازي PC رو از دست بدم و 4 تا بازيشم كندتر از فلان كارت 400 تومني!! اجرا شه.براي من مهم اينه كه بازيهاي عالي اي كه كنسولها دارن رو به كل دست ندم.نه اينكه اصلا با PC بازي نكنم.(چون اگه عشق بازي آدم داشته باشه,بهرحال بازيهاي PC هم نميشه ازش گذشت درست مثل بازيهاي كنسولها..حالا لازم نيست كارت گرافيك 300-400 تومني حتما داشت..بهتره يه PC با تجهزات بازي متوسط داشت + حداقل يه كنسول تا يه PC با كارت گرافيك N تومني اونوقت اونهمه بازي شاهكار كنسول رو ادم حتي نديده باشه)
:cool:

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
خوبي کنسول اينه که ميشه به کل قسمت بازي رو از کامپيوتر جدا کرد و نگران اين نبود که فلان بازي براي مکينتاش ساخته نشده...
حالا من تو آپگريد همين Pc موندم هي مکينتاش مکينتاش مي کنم!!

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ببخشيد . من خيلي بي سواتم در باره كنسول . ميشه يكم توضيح بديد منظورتون از كنسول چيه ؟ پلي استيشن ؟ يا 2 ؟ يا چيز ديگه .
بعد : حتما بايد به تلويزيون وصل بشه ؟ يا با مونيتور كامپيوتر هم ميشه ؟
تلويزيون خيلي ضايعست ! رزولوشن نداره !

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
منو ميگه ها :p
من از يه ديد ديگه به قضيه نگاه ميكنم! من برام مهم نيست 4 تا بازي PC رو از دست بدم و 4 تا بازيشم كندتر از فلان كارت 400 تومني!! اجرا شه.براي من مهم اينه كه بازيهاي عالي اي كه كنسولها دارن رو به كل دست ندم.نه اينكه اصلا با PC بازي نكنم.(چون اگه عشق بازي آدم داشته باشه,بهرحال بازيهاي PC هم نميشه ازش گذشت درست مثل بازيهاي كنسولها..حالا لازم نيست كارت گرافيك 300-400 تومني حتما داشت..بهتره يه PC با تجهزات بازي متوسط داشت + حداقل يه كنسول تا يه PC با كارت گرافيك N تومني اونوقت اونهمه بازي شاهكار كنسول رو ادم حتي نديده باشه)
منم جديدن به اين نتيجه رسيدم هر چند هيچوقت نميشه از بعضي بازيهاي PC گذشت از اونطرف هم نميشه از بعضي بازيهاي كنسولها گذشت!
اما تو ايران اين يه شكل ديگه ميگيره مثلا براي PS2 ماهي 40-50 تا بازي مياد Xbox هم تقريبا به همين شكل اما چند تاش تو ايران مياد؟فقط اونايي كه يكم شناخته شده هستند.اونم همه جا نميارن بعضي ها كه اينكارن ميارن.من هنوز تو كف Chrono Cross هستم كه براي PS هست!
يا مثلا گيم كيوب يا GBA اينا خيلي گرونه بازيهاش به پول ما(جيب ما) واسه همينه كه اگه رفتي يه كارت N تومني خريدي و كنسول رو نخريدي خيلي هم چيزي از دست ندادي.
ميشه يكم توضيح بديد منظورتون از كنسول چيه ؟ پلي استيشن ؟ يا 2 ؟ يا چيز ديگه .
بعد : حتما بايد به تلويزيون وصل بشه ؟ يا با مونيتور كامپيوتر هم ميشه ؟
تلويزيون خيلي ضايعست ! رزولوشن نداره !
به همه دستگاههاي بازي ميگن كنسول از اون آتاري بگير تا PS2 بعدم به تلوزيون بايد وصل شن اگه رزولوشن تلويزيون هم پايينه اونايي كه بازي رو ميسازن با رزولوشن پايين طراحي ميكنن بعدم مطمئنا تا وقتي كه همون بازي رو تو مونيتور نبيني متوجه نميشي كه رزولوشنش چقد پايينه.با مونيتور ميشه يا نه رو نميدونم اما اين كنسول جديد ها پورت زياد دارن شايد بشه اما قديميهاش مطمئنا نميشه!

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
منظورم اين بود كه يا بايد يه تلويزيون ديگه بخريم يا وسط فيلم و سريال ديدن خونواده برم بشينم مثه كومودور 64 بساط بازي رو در بيارم و بگم ميخوام بازي كنم !
من 23 سالمه و متاسفانه همه بهم ميخندن اگه اينكارا رو بكنم ! (البته مشكل خودمه ميدونم) اما تو پي سي نه ! ميشيني خيلي سنگين كوماندوز 3 يا فيفا بازي ميكني ! كسي هم كاريت نداره .
ممد ! من اصلا سراغ امولاتور ها نرفتم . ميشه يه راه حل كوتاه از يكي از بازي هاي خوبش (كه اينهمه تعريفشو ميكني ) بهمراه لينكهاي دانلود اموليتور و خود بازي بهم بدي ؟
دستت درد نكنه .

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
منظورم اين بود كه يا بايد يه تلويزيون ديگه بخريم يا وسط فيلم و سريال ديدن خونواده برم بشينم مثه كومودور 64 بساط بازي رو در بيارم و بگم ميخوام بازي كنم !
يادش بخير چقدر من مصيبت كشيدم سر اين قضيه (بقيه هم همينطور) هميشه اين جمله تو ذهنمه:"پشو ديگه بسته چشات شده كاسه خون"از اين جمله متنفرم كاشكي اون موقع ميتونستم بگم بهشون.
تنها وقتي كه خودم داوطلبانه سگا رو جمع ميكردم اون طنز ساعت خوش بود!!
من 23 سالمه و متاسفانه همه بهم ميخندن اگه اينكارا رو بكنم ! (البته مشكل خودمه ميدونم) اما تو پي سي نه ! ميشيني خيلي سنگين كوماندوز 3 يا فيفا بازي ميكني ! كسي هم كاريت نداره .
نه بابا مشكل تو نيست كه من به خاطر همين رفتم PS مو دادم رفت.اما هميشه يه جمله هست كه مشكل و حل ميكنه هر كي اومد گفت زشت بابا با اين سنت داري بازي ميكني تو دلم ميگم i don give a shit و يه لبخند هم ميزنمو خلاص.
ممد ! من اصلا سراغ امولاتور ها نرفتم . ميشه يه راه حل كوتاه از يكي از بازي هاي خوبش (كه اينهمه تعريفشو ميكني ) بهمراه لينكهاي دانلود اموليتور و خود بازي بهم بدي ؟
والا اين همه بازي يه تاپيك هم به اين غني داريم.اما الان ميتونم بگم Grandia2 درسته كه به PC تبديل شده اما اينم كنسوليه ديگه حتما بگيرش مخصوصا هم كه يه داستان خيلي قشنگي داره.اگرم از بازيهاي قديمي ميخواي من ميگم Chrono Trigger و Street of rage 2.3 و Zelda هم براي N64 البته 26 مگه.اما واسه دانلود كردنش نميشه اينجا گفت و موضوع رو به هم ريخت تو همون تاپيك پيدا ميكني. ;)

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
شما سه تا راه دارید:
1-مانیتوری بخرید که Video IN داشته باشه.
2-یه دستگاه TV Box بخرید که بشه PS2 رو به اون وصل کرد و اون رو به کامپیوتر
3-پک لینوکس برای PS2 رو بخرید تا یه کابل اتصال به مانیتور هم گیرتون بیاد.
البته همه ی اینا در صورتیه که بخوای از PS2 استفاده کنی بقیه دستگاه هارو نمی دونم.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از mammad :
اگه رزولوشن تلويزيون هم پايينه اونايي كه بازي رو ميسازن با رزولوشن پايين طراحي ميكنن بعدم مطمئنا تا وقتي كه همون بازي رو تو مونيتور نبيني متوجه نميشي كه رزولوشنش چقد پايينه.با مونيتور ميشه يا نه رو نميدونم اما اين كنسول جديد ها پورت زياد دارن شايد بشه اما قديميهاش مطمئنا نميشه!

دقيقا درسته.بازيها رو مناسب تلويزيون ميسازن و اصلا شما چيزي رو كه متوجه نميشي كم بودن رزولوشن هست.
و البته حسن بزرگ اينكه تلويزيون ها بزرگ هستن صفحشون در مقابل مانيتورها و اين خيلي مهم تره تا رزولوشن بالا.

البته اينهم بگم تلويزيونهاي جديد HDTV رزولوشن بالا هم ساپورت ميكنن مثلا 1024 كه دستگاههايي مثل XBOX و
PS2 اين قابليت رو دارن كه اين نوع تلويزيونها رو هم ساپورت كنن با اون رزولوشن.
يك مورد ديگه اينكه اين دستگاهها رو ميشه به مانيتورهم وصل كرد.(البته با همون رزولشون پيشفرض) اما در مورد دستكاه دريمكست اين دستگاه يه تبديل داره كه اگه به مانيتور وصل كني رزولشون هم بالا ميبره.PS2 و XBOX هم احتمالا هميچين چيزي دارن كه من الان مطمئن نيستم.
اما خلاصه اين مسئله اصلا چيز اهميت داري نيست. ;)

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از Kako :

من هم سنم دقيقا اندازه توئه! و منهم هميشه از اين دستگاهها داشتم.اين مشكلي كه ميگيو (خنديدن) هم دقيقا داشتم :D + مشكل سر اينكه تو خونه ميخواستن تلويزيون ببينم من وسط بازي بودم!راه حلش سادست : خريدن يه تلويزيون شخصي توي اتاقت! يعني همين كاري كه من كردم.
اين چيزي كه ممد هم گفت در اين زمينه من موافقم.يعني بگذار بخندن! الان توي دنيا همه سني دارن بازي ميكنن و اين عار نيست.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از Kako :
ببخشيد . من خيلي بي سواتم در باره كنسول . ميشه يكم توضيح بديد منظورتون از كنسول چيه ؟ پلي استيشن ؟ يا 2 ؟ يا چيز ديگه .

ممد گفت منم چون طرفدار پرو پا قرص كنسولم يكبار ديگه بگم ضرر نداره :
هر دستگاه بازي اي قديمي يا جديد..هرچي..رو ميگن كنسول بازي.(كامپيوتر البته كنسول نيست!)
حالا ميتونه كنسولهاي ثابت باشه..يا ميتونه كنسولهاي قبال حمل كه ديگه به تلويزيون وصل نميشن مثل GameBoy.
البته اونهايي مثل كمودور و آميگا كه نوعي كامپيوتر محسوب ميشدن ديگه كنسول اتلاق نميشه بهشون.

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
آقا سن كه مهم نيست من 19 سالمه خوب منم مسخره ميكنن مخصوصا وقتي كه GTA4 بازي كنم ولي هر كي مسخره كن من هميشه يه مثال ميزنم اونم اينه كه بهشون ميگم هيچ ميدونيد اين بازيهارو كيا ميسازند و ميگم كم سن ترين آدمي كه اين بازيهارو ميسازه 30 سال رو داره :D بابا عشق بازيه ديگه بازي هم نكنيم بريم چي كار كنيم سر گرمي ما تو ايران همين چيزا هست ديگه همين كه دنبال خلاف نميريم از 1000 تا چيز با ارزش تره من يكي كه به شما افتخار ميكنم مخصوصا rammstein :D :D

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از ali206speed :
آقا سن كه مهم نيست من 19 سالمه خوب منم مسخره ميكنن مخصوصا وقتي كه GTA4 بازي كنم ولي هر كي مسخره كن من هميشه يه مثال ميزنم اونم اينه كه بهشون ميگم هيچ ميدونيد اين بازيهارو كيا ميسازند و ميگم كم سن ترين آدمي كه اين بازيهارو ميسازه 30 سال رو داره :D بابا عشق بازيه ديگه بازي هم نكنيم بريم چي كار كنيم سر گرمي ما تو ايران همين چيزا هست ديگه همين كه دنبال خلاف نميريم از 1000 تا چيز با ارزش تره من يكي كه به شما افتخار ميكنم مخصوصا rammstein :D :D

اوني كه بازيها رو ميسازه هيچ! اونهايي همكه بازي ميكنن توي كشورهاي ديگه دنيا معمولا بين 15 سال تا 30 سال هستن اتفاقا Hardcore gamer هاشون (حرفه اي ترها) سن بالاتر ها هستن.در ضمن اصلا ربطي به نبودن تفريحات توي ايران نداره.چون ديگه تو اروپا و آمريكا و ژاپن و و و و و كه مركز اين بازيها هست و اينهمه طرفدار داره, در حاليكه همه تفريحات سالم و غير سالم ديگه محيا هست.پس فكر نكن چون تو ايران اينجوره داري بازي ميكني!
ايران رو نگاه نكن كه بچه 10 ساله ميشينه GTA و Max Payne و....بازيهايي كه ماله گروه سني بالاي 17 هست رو بازي ميكنه! اونجا فروش اين بازيهاي MATURE به زير 17 سال جرمه! اصلا نميفروشن به كسي كه سنش زير 17 باشه! به هيچ قيمت.مگه پدر مادرش براش بخرن كه اونهم مسئولش خودشونن.
در مورد آخر هم كه درباره من گفتي.. چاكريم آقا ما هم افتخار ميكنيم!!! :D :D
اگه هم كسي مسخرت كرد بگو, من كلي عكس خارجي هاي سن بالا (بالاي 25 سال) دارم كه دارن بازي ميكنن اينها رو نشونشون بده! :p

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از mammad :
منم جديدن به اين نتيجه رسيدم هر چند هيچوقت نميشه از بعضي بازيهاي PC گذشت از اونطرف هم نميشه از بعضي بازيهاي كنسولها گذشت!
اما تو ايران اين يه شكل ديگه ميگيره مثلا براي PS2 ماهي 40-50 تا بازي مياد Xbox هم تقريبا به همين شكل اما چند تاش تو ايران مياد؟فقط اونايي كه يكم شناخته شده هستند.اونم همه جا نميارن بعضي ها كه اينكارن ميارن.من هنوز تو كف Chrono Cross هستم كه براي PS هست!
يا مثلا گيم كيوب يا GBA اينا خيلي گرونه بازيهاش به پول ما(جيب ما) واسه همينه كه اگه رفتي يه كارت N تومني خريدي و كنسول رو نخريدي خيلي هم چيزي از دست ندادي.
نتايجي كه رسيدي و حرفت رو قبول دارم.
من مشكلم اينه بعضي وقتا يادم ميره كه هنوز توي ايران هستيم ;) اينهايي كه من ميگم كلي هست و با ديد جهاني!و الي توي ايران احمقانست كه تو بري 60 هزار تومن بدي بازي Zelda جديد GameCube رو كه بازي سال شد بخري(چون كپي نميشه بازيهاش) يا حتي بازيهايي كپي PS2 و dreamcast كه بعضيهاش چون كپي شده با روشهاي مختلف و تبديلهاي مختلف پر از اشكال و ناقص و....بگذريم..

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از rammstein_persia :
اوني كه بازيها رو ميسازه هيچ! اونهايي همكه بازي ميكنن توي كشورهاي ديگه دنيا معمولا بين 15 سال تا 30 سال هستن اتفاقا Hardcore gamer هاشون (حرفه اي ترها) سن بالاتر ها هستن.در ضمن اصلا ربطي به نبودن تفريحات توي ايران نداره.چون ديگه تو اروپا و آمريكا و ژاپن و و و و و كه مركز اين بازيها هست و اينهمه طرفدار داره, در حاليكه همه تفريحات سالم و غير سالم ديگه محيا هست.پس فكر نكن چون تو ايران اينجوره داري بازي ميكني!
ايران رو نگاه نكن كه بچه 10 ساله ميشينه GTA و Max Payne و....بازيهايي كه ماله گروه سني بالاي 17 هست رو بازي ميكنه! اونجا فروش اين بازيهاي MATURE به زير 17 سال جرمه! اصلا نميفروشن به كسي كه سنش زير 17 باشه! به هيچ قيمت.مگه پدر مادرش براش بخرن كه اونهم مسئولش خودشونن.
در مورد آخر هم كه درباره من گفتي.. چاكريم آقا ما هم افتخار ميكنيم!!! :D :D
اگه هم كسي مسخرت كرد بگو, من كلي عكس خارجي هاي سن بالا (بالاي 25 سال) دارم كه دارن بازي ميكنن اينها رو نشونشون بده! :p

من چاكرتم اگه تو نبودي كه من نميتونستم بيام اينجا و اين همه چيز ياد بگيرم خيلي دوست داريم داش :lol:
در مورد اون عكسها كه گفتي من خيلي دوست دارم عكس كسايي كه دارن بازي ميكنن رو ببينم اگه سايته به خصوصي داره معرفي كن من برم ببينم نوكرتم در بست تو راهي هم سوار نميكنيم :D :lol: :D

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از ali206speed :
من چاكرتم اگه تو نبودي كه من نميتونستم بيام اينجا و اين همه چيز ياد بگيرم خيلي دوست داريم داش
در مورد اون عكسها كه گفتي من خيلي دوست دارم عكس كسايي كه دارن بازي ميكنن رو ببينم اگه سايته به خصوصي داره معرفي كن من برم ببينم نوكرتم در بست تو راهي هم سوار نميكنيم :D :lol: :D

:p ما بيشتر...
عكسها هم سايت خاصي نيست بگردي تو التاويستا و گوگل پيدا ميشه از اينها من برام جالب بود و الي چيز خاصي نيست.حالا برات چند تاشو ايميل ميكنم.
راستي آقا بحث اين تاپيك عجيب منحرف شده از موضوعش.."رفع مشكلات گرافيكي/افزايش كارايي كارتهاي گرافيكي " به كجا رسيد...همه ما مقصريم.

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
ايران رو نگاه نكن كه بچه 10 ساله ميشينه GTA و Max Payne و....بازيهايي كه ماله گروه سني بالاي 17 هست رو بازي ميكنه! اونجا فروش اين بازيهاي MATURE به زير 17 سال جرمه! اصلا نميفروشن به كسي كه سنش زير 17 باشه!
البته اين فقط تو چند تا ايالتشه تازه هم قانون شده قبلا اينطوري نبود بعد اينكه اون بچه ها تفنگ بابا شونو برداشتن رفتند تو خيابون به تقليد از GTA هر چي ماشين رد ميشده تير ميزدند اينطوري يك نفر و كشتند يه نفرم زخمي كردند هر دو تا شون هم زير 17 سال بودند وگر نه rockstar تو دردسر ميوفتاد.الان ميتونن توجيح كنن كه M بوده بازيشون.

اگه هم كسي مسخرت كرد بگو, من كلي عكس خارجي هاي سن بالا (بالاي 25 سال) دارم كه دارن بازي
ميكنن اينها رو نشونشون بده!
اين عكسها خيلي باحاله حتما چند تا شو بزار.

كار خوبي هم كردي كه تاپيك شكوندي اوردي اينور ;)

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ایول برو بچ بازیباز!
ممد خیلی با وبلاگت حال میکنم . منم علا رغم اینکه خیلی کار میکنم ( بعضی وقتا 10 ساعت در روز ) ولی بعضا تا دیر وقت بازی میکنم و بعدش که میخوابم خیلی خوشحالم . حال جالبیه ! مثلا همین دیشب تا 3 داشتم Nfsu بازی میکردم و هر کار میکردم برم بخوابم که فردا صبح بلند شم برم سر کار نمیتونستم .

مرحله اول کوماندوز 3 رم رفتم ! شانسی . یهو یارو بی حفاظ اومد جلوم !!!!!!!!!!!! خیلی عجیب بود . تا اونموقع گوشه کفشمم میدید میزد !

منم با اینجا خیلی حال میکنم و همه رفقای اینجا رو دوست دارم . خوشبختانه تقریبا هم سن هم هستیم . برامم مهم نیست دیگران چی میگن . خیلیها از شدت علاقه ای که من به بعضی بازی ها دارم تعجب میکنند و اونها هم علاقمند میشن ببینن چیه !
مثلا بابام یادمه خیلی بالا سرم وای میسته و مراحل مدال رو که میرفتم مثه فیلم تماشا میکرد . همینطورم ‍cod .

اینnfs عجب بازی توپیه ! چه گرافیکی داره ! چه رفلکسهایی !!!
راستی میشه یکم درباره شرکت تولید کننده و پخش کننده توضیح بدین ؟ چرا این دو تا با هم فرق دارن ؟
بعدش هم فکر میکنم تیم های طراحی هم برا خودشون یه گروهن و از این شرکت به اون یکی میرن ؟ ؟ ؟

بالا