|*|.FaRiBa.|*|
Registered User
- نوشتهها
- 630
- لایکها
- 50
من در مورد چلسي هم ميتونم كمك كنم
در زمينه اخبارش و ....
بابا فعال
ایول خوشم اومد:lol:
من در مورد چلسي هم ميتونم كمك كنم
در زمينه اخبارش و ....
سلام .علیک سلام
حالا چرا میزنی
خوب دو تا طرح بده ..... یکی منوی فلش که ارائه دادی یکی هم منوی گرافیکی ..... یکیشون انتخاب میشه دیگه.
من نمیدونم این مدیرهای بایرن و منچستر و چلسی کجان
متشکرم
سلام .
من غلط بکنم به شما دست بزنم . 2 تا طرح بدم ؟ ببینید من می خوام یه قالب خودم طراحی کنم که دو طرفش 1 نوار ابزار داره مثل بارسلونا دات آی آر . فقط مشکلم هاست و دومینه . باید هاست و دومین باشه تا کدهای html رو بریزم روش . این قالبه که می خوام بسازم تقریبا مثل سایت بارسا فارسیه فقط منوهاش قشنگ تر و شاید فلش باشه . شایدم گرافیکی . فقط می خوام هاست و دومین رو داشته باشم . به خدا من کسی رو سر کار نمی ذارم .
ببینید به من حق بدید وقتی می بینم هیئت مدیره حرفشون دوتاست چجوری باید کار کنم .
اگه حرف یکیشونو گوش کنم شاید اونیکی بپره . پس یه دودلی برام پیش مییاد .
من که با همین قالب جدیده موافقم . وقتی قالبمون از این jamboo ها باشه شاید نتونیم درست حسابی توش آپدیت کنیم . بعد باید برای هر کلوپ یه قالب مجزا بسازیم ولی این قالبه که جدیدن می خوام بذارم اینجوری نیست .
حتی مبتدی ها هم می تونن توش بنویسن .
البته اینم بگم که کلوپ چلسی نداریم که کسی بخواد مدیرش باشه . چون می خوام هوادار چلسی باشه .
فعلا کلوپ چلسی رو دورش خط می کشیم تا بعدا یکی رو بیاریم .
بهروز جان اگه مشکل خاصی داری هیچ عیبی نداره فقط خودت یکی رو انتخاب کن . نظر من که افسانست .
هم دختره و تو مدیرامون دخترم باشه خوبه هم یه تنوعه و هم فعاله .
اینجا رو هر روز می خونم ...خواهش میکنم من که قصد بدی نداشتم :blush: .... فقط خواستم ببینم اینجا میایید یا نه:f34r:....یه اظهار نظری در مورد قالب ندارید یعنی؟
![]()
متشکرم![]()
خب دوستان ما با جمعی از هواداران رئال به خاطر توهین های بعضی ها به هواداران محترم رئال مادرید به نشانه اعتراض انصراف کلوپ رئال مادرید را از سیستم شما اعلام می کنیم . .
با آرزوی موفقیت
خب دوستان ما با جمعی از هواداران رئال به خاطر توهین های بعضی ها به هواداران محترم رئال مادرید به نشانه اعتراض انصراف کلوپ رئال مادرید را از سیستم شما اعلام می کنیم . .
با آرزوی موفقیت
با آرزوی موفقیت
با آرزوی موفقیت