• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و بررسی پیرامون شخصیت بازیهای رایانه ای

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام
خدمت تمامی دوستان عزیزم
بخصوص علاقه مندان بازیهای رایانه ای
و با اجازه از مدیران محترم این بخش .
:happy:

همانطور که از نام تاپیک مشخص است
می توانید در این مکان از شخصیتهای محبوب بازیهای مورد علاقه خود صحبت کنید .:cool:
از خصوصیات آنها بگویید .:eek:
از نکات مثبت و منفی آنها بنویسید :)
و ........

خلاصه هر موضوعی که درباره شخصیت مورد نظر خود در ذهن دارید
و دوست دارید که دیگران نیز از آنها اطلاع داشته باشند
در این تاپیک عنوان کنید .

و با دیگر دوستان علاقه مند به بحث و تبادل نظر بپردازید و نظرات خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارید .

پیروز باشید .:happy:

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
TOMASS ANJELLO

image.jpg

شخصیت اصلی بازی مافیا .
مردی جوان و بدون تجربه که در طول ماجرای داستان بازی
به خطرناک ترین شخصیت بازی تبدیل می شود . :blink:
و در انتهای بازی به قصد توبه از کارهای انجام داده
و نجات زن و دختر خود
نزد پلیسها رفته و خود را تسلیم می کند
تا بدین وسیله گروه مافیا از بین برود .:hmm:
در انتهای بازی هم او را ناجوانمردانه به قتل رساندند .
در کل شخصی بود منطقی که نسبت به خوب و بد کارهای خود می اندیشید
و خانواده برای او مهمتر از کار و زندگی بود .
بسیار مسئولیت پذیر و خوش برخورد که از نظر جسمی هم در حد مطلوبی بود .:cool:

..............

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
شخصیت دوک در بازی Duke Nukem 3D وقتی میگه: !? What are you waiting for...? Christmas

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
مکس پین و پانیشر هم خیلی شخصیت عجیب و غریبی دارند..........hitman هم همینطور........

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
doom3x1.jpg

یکی دیگر از شخصیت های
مرموز و اسرار آمیز بازی های رایانه ای
که بسیار هم نترس و شجاع است :blink: و با نیرویی فراوان به مبارزه با هیولاهای وحشی و مختلف می رود :wacko:
شخصیت بازی
DOOM 3
است .!؟!
فردی خوش اندام که به طور ناخواسته تنها عامل نجات بخش افراد از دست شیاطین می شود .;)

..............

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
mostafa_gm
شخصیت دوک در بازی Duke Nukem 3D وقتی میگه: !? What are you waiting for...? Christmas

pedramakaay
مکس پین و پانیشر هم خیلی شخصیت عجیب و غریبی دارند..........hitman هم همینطور........

خب اگر کمی از خصوصیات آنها بگویید
می توانیم بحث و بررسی بر روی این اشخاص را شروع کنیم :cool:

Don Thomas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
این مقاله را به منظور آشنایی بیشتر دوستان با مباحث این تاپیک می نویسم

mafia.gif

این شخصیتها نه خوش تیپ هستند و نه خوش پوش
ولی همه آنها را می شناسند
سونیک و لارا کرافت و ماریو و پک من و سام مصمم و جیم کرم خاکیه و کراش بندیکوت و ... این اسامی چه معنی دارند ؟
بدون شک خواندن و شنیدن این اسامی شما را یاد شخصیتهای مربوط به آنها می اندازد .:cool:
این شخصیتها هنرپیشه های فیلمهای هالیوودی و یا سریالهای تلویزیونی نیستند . نه خوش تیپ هستند و نه فوتوژنیک ولی همه آنها را می شناسند و دوستشان دارند .
این شخصیتها شاید بیشتر از نقش اول های کارتونها و کتابها برای نسل جدید معنی داشته باشند .
چون اینها قهرمانهای بازیهای رایانه ای هستند . بازیهایی که بازی کننده ها را با این قهرمانها همراهی می کنند و هدایت آنها را به دست بازی کننده ها می دهد . :blink:
شخصیتهای بازیهای رایانه ای یکی از مهمترین عوامل موفقیت یا شکست آن به شمار می روند .
شاید گرافیک پایین و موسیقی بد و کنترل نامناسب قابل تحمل باشد ولی یک نقش اول بیخود و دست و پا چلفتی که حتی بازی کننده از آن خوشش نیاید نمی تواند بازی کننده را بیشتر از یکی دو دقیقه به دنبال خود بکشاند . نمونه یکی از بازیهایی که شاید اگر نقش اول جذابتر و بهتری داشت بازی خوبی می شد بازی necronomicon ساخت استودیوی wanadoo است .
شاید بسیاری از ما وقتی بازی را نصب و آن را شروع می کنیم اصلا هواسمان به قهرمان داستان نباشد . شاید هم اصلا بازی طوری نباشد که شخصیت قهرمان آن برایمان مهم باشد . بازیهای اکشن اول شخص و استراتژی که در ایران طرفداران زیادی دارند از این نوع بازیها به شمار می روند . اینگونه بازیها معمولا خالی از هر گونه داستان جالب هستند و هدف اصلی در بازی پیشروی و تمام کردن مراحل است . به عنوان مثال بسیاری از بازی کننده ها ی ایرانی بازی medal of honor : under ground اصلا متوجه تغییر شخصیت اول آن در میانه بازی نمی شوند هنگامی هم که کمی به سناریوی یک بازی اکشن اول شخص خوب توجه می شود بازی جالبی مانند XIII از آب در می آید که می تواند شما را در طول بازی برای اطلاع پیدا کردن از داستان قهرمان آن به دنبال خود بکشاند .
اما چطور یک شخصیت مانند کراش بندیکوت که اصلا هویتش معلوم نیست به قهرمان جهانی تبدیل می شود و همه بازی کننده ها عاشق کارها و حرکات او می شوند ؟ شاید اگر قهرمان بازی نتواند باعث فروش بازی شود به هیچ دردی نمی خورد !:blink:
قهرمانهای بازی در بازیهای ماجرایی نقش بسیار پر رنگتری دارند .بخصوص در بازیهایی که ادامه پیدا می کنند . اصولا ادامه دار شدن یک بازی مستقیما به موفقیت قهرمان آن در جذب مخاطبان بستگی دارد . یکی از موفق ترین بازیهای چند شماره ای در زمینه شخصیت پردازی شاید سری بازیهای رزیدنت اویل ساخته شینجی میکامی کارگردان ژاپنی تبار و مشهور بازیهای رایانه ای باشد .:eek:
کریس شاید محبوبترین شخصیت این سری بازیها است که اولین بار رزیدنت اویل را با دیدن او آغاز کردیم در شماره های بعد کریس ناپدید می شود و شاید بسیاری از بازی کننده ها وقتی در رزیدنت اویل 2 به اتاق کریس می رفتند و دورنگار او را می خواندند دلشان برای کریس تنگ می شد .
اما نقش منفی بازیها نیز یکی از عوامل موفقیت بازی ها می باشد .
معروفترین مثال در این زمینه بازی metal gear است . اگر از طرفداران بازیهای اکشن و کماندویی باشید مطمئنا هم متال گیر و هم بازی مشابه آن اسپلینترسل را دیده اید . با اینکه این دو بازی تقریبا هم رده هستند ولی هیچ وقت اسپلینترسل نتوانست محبوبیت متال گیر را پیدا کند .
متال گیر همه موفقیت خود را مدیون شخصیت پردازی بی نظیر کارگردانش است .کاراکترهای منفی آنقدر عالی در بازی پرداخته می شوند که تک تک به قهرمانهایی برای بازی کننده ها تبدیل می شوند . این شخصیتها معمولا سیاه نیستند و به عنوان مثال شما هیچ وقت پس از مبارزه و شکست دادن ومپ یا فورچون یا مرد چاق و شنیدن داستان زندگی آنها احساس پیروزی نمی کنید .;)
در برابر این همه ضد قهرمان دوست داشتنی
اسنیک نقش اول سری بازیها یک سوپر قهرمان به شمار می آید . در شماره اول بازی از داستان زندگی او آگاه می شدیم و به او کمک می کردیم ولی در شماره دوم خبری از او نبود و نقش اول بازی یک کماندوئی دیگر است که شاید از همان اول بازی تنها به علت اینکه او اسنیک نیست از طرف همه بازی کننده ها مورد نفرت قرار می گیرد آنوقت پس از گذشت مدتی از بازی وقتی اسنیک به عنوان یک شخصیت جانبی وارد ماجرا می شود آنچنان مورد استقبال بازی کننده ها قرار می گیرد که همه همراهی با او را انتخاب می کنند ولی بازهم تا آخر داستان داغ بازی کردن با اسنیک بر دل بازی کننده ها می ماند و این تجربه به شماره بعدی موکول می شود .:wacko:
از دور خارج کردن یک قهرمان صد در صد محبوب خطری بود که سازنده های متال گیر متحمل آن شدند و نتیجه آن فروش بی سابقه متال گیر 2 و انتظار بی اندازه بازی کننده ها برای دیدن شماره جدید بود .

و اما در مورد فرهنگ جوامعی که این بازیها را می سازند فقط زمانی می توان بحث کرد که یک بازی کننده بر انجام و اتمام کردن یک بازی مسلط باشد و به تمام راهکارها پی برده باشد
حال اینکه منظور از ساخت یک بازی چیست ؟ ممکن است هر فردی نظر خاصی داشته باشد که با بحث کردن در این زمینه می توان به اهداف خیر و شر سازندگان پی برد و چه بسا که رفتارهای روزانه خود را تحت شعاع این اهداف قرار بدهیم

پس با این حساب منظور از بحث و تبادل اطلاعات در مورد شخصیتهای بازیهای رایانه ای می تواند به نوعی در بر گیرنده اهداف و شناخت فرهنگ جوامعی که این محصولات را روانه نقاط جهان می کنند پی برد

امیدوارم که با این توضیحات توانسته باشم نوع مبحث در این تاپیک را مشخص کرده باشم

موفق و پیروز باشد

mahshar64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ؟آقاي don thomas مطلبتون خيلي عالي بود اگر ممكنه اسم و تلفنتونه را براي يه مشاوره به من بديد.نياز به يه متخصص و جستجوگر در مورد بازي هاي رايانه اي خارجي دارم.اصولا هزينه اش را هم پرداخت مي كنم.لطفا تلفن خود را حتي اگه خودتون تمايل به همكاري نداريد جهت يه صحبت كوتاه برام بفرستيد به آدرس [email protected]مجتبي تاجيك

Last edited:

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
سلام ؟آقاي don thomas مطلبتون خيلي عالي بود اگر ممكنه اسم و تلفنتونه را براي يه مشاوره به من بديد.نياز به يه متخصص و جستجوگر در مورد بازي هاي رايانه اي خارجي دارم.اصولا هزينه اش را هم پرداخت مي كنم.لطفا تلفن خود را حتي اگه خودتون تمايل به همكاري نداريد جهت يه صحبت كوتاه برام بفرستيد به آدرس [email protected]مجتبي تاجيك
ايشون ban شدن!در اينجا نمي تونيد باهاش ارتباط داشته باشيد.
احتمالا ديگه اينجا نمياد.
توصيه مي كنم از yahoo massenger استفاده كنيد.

Last edited:

Thomas.Angelo

Registered User
لایک‌ها
16
ايشون ban شدن!در اينجا نمي تونيد باهاش ارتباط داشته باشيد.
احتمالا ديگه اينجا نمياد.
توصيه مي كنم از yahoo massenger استفاده كنيد.

سلام

اتفاقا هر روز هم به اینجا سر می زنند ! :rolleyes:
هم Don Thomas و هم TOMASS ANJELLO

در واقع این دو کاربر بن شده , یوزرهای قبلی خود من هستند , که بنابر مشکلاتی در زمانهای قدیم , بن شده اند !! :lol:

mahshar64

سلام دوست عزیز
من در خدمت شما هستم

شما بسیار بسیار نسبت به این حقیر لطف دارید ...
اگر باز هم به این فروم آمدید , من در خدمت شما هستم ... اگر خواستید در همین تاپیک با هم و کمک سایر دوستان مشورت می کنیم , اگر خواستید در پیغام خصوصی و اگر هم خواستید و واقعا الزامیست , تا شماره تلفن خودم رو به شما بدهم . :)

من که تخصص آنچنانی ندارم , فقط تجربیاتم رو می تونم در اختیارتون بگذارم .;)

اگر این پیغام من رو

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
توماس !

من در مورد شخصیت های بازی Devil May Cry اطلاعاتی میخوام . در صورت امکان یه خلاصه از داستان بازی معرفی کنید برم مطالعه کنم ! مشتاقم ! نمیدونم چرا

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
توماس !

من در مورد شخصیت های بازی Devil May Cry اطلاعاتی میخوام . در صورت امکان یه خلاصه از داستان بازی معرفی کنید برم مطالعه کنم ! مشتاقم ! نمیدونم چرا
قصد دخالت ندارم ولي من طرفدار و خوره ي اين بازيم.داخل اين تاپيك كلييه اطلاعات در مورد تمامي سري هاي اين بازي وجود دارد.
Devil May Cry

fonix light

Registered User
لایک‌ها
4
خوب البته من زياد با اين بازي آشنا نيستم . ولي مي دونم داستانش از كجا اومده .
در حقيقت ، اين بازي ، نسخه ي فانتزي شده ي شاهكار ادبي ايتاليا ، يعني كمدي الهي اثر دانته است . فكر كنم اين بازي در طول تاريخ ، به يه شكاهكار هنري تبديل بشه . چون در نوع خودش نادره . اين كه چطور بشه يه اثر هنري سنگين و عرفاني رو به يه اثر جوان پسند و مدرن تبديل كرد ، بر مي گرده به هنر كمپاني سازنده ي بازي . تجلي هنر سازندگاه بازي ، حتي در اسم اين اثر نيز پيدا است كه از يكي از سروده هاي جلد اول كمدي الهي ( دقيق تر بگم : سروده ي آخر كتاب كمدي الهي - دوزخ دانته ) گرفته شده است . جايي كه شيطان تا نيمه در رودخانه اي از يخ فرو رفته و اشك مي ريزد و پيكر گناه كاران را با دهاني پر شده از خود از هم مي درد .
البته اين تاپيك جاي بحث در باره ي اسامي بازي ها نيست . جون يه تاپيك براي اين كار وجود داره . ولي لازم دونستم براي تكميل شدن بحث يه توضيح مختصر بدم . :hmm::hmm:

Last edited:
بالا