• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و بررسی پیرامون Wall-e انیمیشن جدید پیکسار و انیمیشن کوتاه Burn-e

Mamad_Javad

Registered User
تاریخ عضویت
1 مارس 2007
نوشته‌ها
386
لایک‌ها
2
محل سکونت
Where ever you want me to be
دیگر دارد به همه ثابت می‌شود که این پیکسار قصد شکست خوردن ندارد. بعد از موفقیت خیره کننده «راتاتویی»، این شرکت قصد دارد تازه‌ترین انیمیشن‌اش را در27 ژانویه 2008به نمایش درآورد. این فیلم که «Wall-E» نام دارد و ماجراهای یک ربات در سال 2700 را تعریف می‌کند به گواهی تیزرهای به نمایش درآمده‌اش باز هم یک انیمیشن خلاقانه دیگر از پیکسار خواهد بود. اندرو استنتون کارگردان «پیدا کردن نمو» و «زندگی یک حشره» این فیلم را کارگردانی خواهد کرد و آن طور که گفته می‌شود جاه‌طلبانه‌ترین پروژه پیکسار بعد از «داستان اسباب‌بازی» است. آن طور که از قرائن پیداست فیلم دیالوگ ندارد و بازیگری به نام فرد ویلارد نقش اصلی را ایفا کرده است. داستان فیلم درباره یک ربات نظافت‌کار است که بعد از آن که بشر به خاطر پر شدن جو از مواد سمی تصمیم می‌گیرد جهان را نابود کند و با یک فضاپیمای بزرگ از آن فرار کنند با مقدار زیادی آشغال روی زمین تنها می‌ماند. به گفته مجله امپایر چشم‌های این ربات احساس برانگیزتر از تمام فیلم‌های انیمیشنی است که تا به حال ساخته شده و طراحی آن هم شگفت‌انگیز است. و ادامه می‌دهد این‌که یک کمپانی موفق مثل پیکسار که می‌تواند هر سال با فیلم‌های معمولی و تجاری جیب‌اش را پر پول کند به چنین ریسک‌هایی تن در می‌دهد بی‌نهایت قابل تحسین است


Wall.E

بازیگران : Jeff Garlin, Benjamin Burtt, Fred Willard
کارگردان : Andrew Stanton
تاریخ اکران : 27 ژانویه 2008
استدیو: Walt Disney Pictures/Pixar Animation
نوع فیلم : اکشن ماجرایی ، کمدی ، خانوادگی ، علمی تخیلی ، فانتزی ، انیمیشن
درجه بندی سنی : G
مدت زمان فیلم : 103 min

خلاصه داستان : چی میشد اگر انسان موقعی که زمین را ترک می کرد ، قبل از ترکش یادش نمی رفت که آخرین آدم آهنی را خاموش کند ؟ WALL-E روز ها را برای انجام کارهایی که از قبل برنامه ریخته بود صرف می کرد ولی به زودی دیافت که او را به چه منظوری ساخته بودند زیرا او در کهکشانها به دنبال رویا های خودش هست .


http://www.imdb.com/title/tt0910970/
 

Mamad_Javad

Registered User
تاریخ عضویت
1 مارس 2007
نوشته‌ها
386
لایک‌ها
2
محل سکونت
Where ever you want me to be
مصاحبه ای با اندرو استنتون، کارگردان Wall-E

andrewstanton1.jpg
پنج سال از زمانیکه اندرو استنتون Andrew Stanton آخرین فیلمش را برای دیزنی/پیکسار کارگردانی کرد میگذرد. در جستجوی نیمو Finding Nemo به کارگردانی اندرو استنتون، فیلمی که اکران حیرت آورش در سال ۲۰۰۳ هنوز در یادها باقی است، نه تنها پیش بینی مایکل آیزنر Michael Eisner مبنی بر اینکه این فیلم یک بیداری مجدد برای کمپانی دیزنی خواهد بود را به واقعیت نزدیک کرد، بلکه در جستجوی نیمو تا به امروز بعنوان موفق ترین فیلم استودیوی پیکسار شناخته میشود.

این روزها و با نزدیک شدن زمان اکران فیلم جدید دیزنی /پیکسار، Wall-e ، پیش بینی ها مبنی بر رکورد شکن بودن این فیلم توام است با زمزمه های محتاطانه. داستان فیلم در مورد آخرین روبات باقی مانده بر روی زمین است . بیش از یک سوم فیلم کاملا بدون دیالوگ است و در مابقی فیلم نیز از کاراکتر اصلی صداهایی بیش از ویز ویز و خرخر شنیده نمیشود! فیلم ظاهرا یک داستان عاشقانه را دنبال می کند اما در لایه های زیرینش هجویه ایست بر افراط و تفریط های بشری و نابسامانی در روابط میان انسانها.

توجه شما را به خواندن مصاحبه ای کوتاه با اندرو استنتون در مورد Wall-E و سایر فیلمهای پیکسار جلب میکنم:


آیا Wall-E یک انحراف در روند فیلم سازی پیکسار نیست؟

-انحراف؟ فکر نمیکنم. ما همیشه و در هر فیلممان تلاش کرده ایم که نسبت به فیلمهای پیشین متفاوت باشیم. پیکسار یک استودیوی کارگردان محور است و همیشه ساختن فیلمهایی که بیان کننده دیدگاههای کارگردانان است را حمایت و تشویق کرده است و همین باعث شده است که هر فیلم پیکسار در نوع خود منحصر به فرد باشد. من تایید میکنم که Wall-E بیشتر از سایر فیلمهای ما غیر قراردادی و خلاف عرف است اما شما باید بدانید که ما طراحی های کاراکتر Wall-E را از سال ۱۹۹۴ در استودیو داشتیم. همه باور داشتیم که این شخصیت یکی از بهترین شخصیت های خلق شده است. اما همه به هم میگفتیم که : محال است که کسی پیدا شود و به ما اجازه دهد که فیلمی با این شخصیت بسازیم! و در نتیجه Wall-E همیشه در آخر صف قرار میگرفت. اما امروز من بسیار خوشحالم که بالاخره این اتفاق رخ داد. من ۱۴ سال منتظر این روز بودم. ۱۴ سال انتظار برای اینکه تکنولوژی انقدر پیشرفت کند تا ما بتوانیم Wall - E را آنطور که باید و شاید بسازیم. ۱۴ سال برای اینکه ما فیلمسازان بهتری بشویم و ۱۴ سال برای اینکه مردم به ما اعتماد کنند.

زمانی که ما Toy Story را ساختیم اصلا قصد نداشتیم که بگوییم : این است CG ! نیازی به این گفتار نبود. Toy Story در ذات خود همه ی آن چیزی بود که ما میخواستیم.ما قصد نداشتیم یک موزیکال دیگر بسازیم. قصد نداشتیم یک قصه ی پریان دیگر بسازیم. ما میخواستیم Toy Story را بسازیم و امروز به Toy Story ، به شیوه داستان گویی اش ، به تک تک نماهایش و به هر آنچه که هست افتخار می کنیم. به همه چیز بیش از این واقعیت که Toy Story نخستین فیلم انیمیشن بلند کامپیوتری بود!

من هرگز وقتی که به تماشای فیلمی میروم با خودم فکر نمی کنم که قرار است یک صحنه ی تعقیب و گریز در این فیلم ببینم. یا مثلا قرار است شاهد یک سکانس عاشقانه ی طولانی باشم. نمی دانم چرا مردم در مورد فیلمهای انیمیشن اینگونه فکر میکنند؟ یک فیلم انیمیشن ، فقط یک فیلم است. آنچه که مهم است داستان فیلم است و بهترین شیوه ی تعریف کردن این داستان.

wall-e_3.jpg

فکر نمی کنید که این دیدگاه به این دلیل باشد که مردم همیشه به انیمیشن به چشم چیزی که مخصوص کودکان است نگاه می کنند؟

- و این دقیقا آن دیدگاهی است که هیچ کس در پیکسار ندارد. حتی از روز نخست نیز چنین دیدگاهی وجود نداشت. به همین دلیل است که پیکسار چنین مکان فوق العاده ایست. امیدوارم از این چیزی که میخواهم بگویم برداشت منفی نکنید . اما من هنگامی که فیلمی میسازم اصلا به تماشاچیان فیلمم فکر نمی کنم.دقیقا به همان دلیل که وقتی که به سینما میروم انتظار ندارم که کارگردان حدس زده باشد که من چه میخواهم ببینم و همانرا به من نشان بدهد. من به سینما میروم تا ببینم که کارگردان به چه فکر می کرده. من دوست دارم شیوه و روش دیگران را ببینم. سلیقه ی دیگران را ببینم و ببینم که آنها قرار است چکار بکنند. بگذارید به شما چیزی بگویم: روزی که شما به خواست و تمایل تماشاچیانتان فکر کنید، دقیقا آن روزیست که بدترین انتخابها را می کنید و بدترین شیوه ها را در پیش می گیرید! شیوه ی ما این است که در تمام مدت ساخت یک فیلم، به مدت ۴ سال، خودمان را در یک ساختمان حبس می کنیم و بقیه دنیا را به فراموشی میسپاریم.ما به این باور میرسیم که هیچکس به اندازه ی ما عاشق فیلم نیست و هیچکس بهتر از خود ما نمیداند که ما، بچه هایمان و خانواده مان چه میخواهیم ببینیم! نیازی نداریم که دیگران به ما بگویند که چه بسازیم. ما به سلیقه ی تماشاچیانمان در درون خودمان ایمان داریم و نه در جایی در بیرون استودیو!





چطور به این نتیجه رسیدید که از ترانه های فیلم و همینطور نمایش موزیکال Hello Dolly در Wall-E استفاده کنید؟

-عجیب ترین انتخاب ممکن بود! اینطور نیست؟ فکر می کنم که مابقی عمرم را باید به این سئوال پاسخ بدهم ( می خندد) …خب، من عاشق موسیقی Swing فرانسوی دهه ی ۱۹۳۰ هستم. و بعد اینطور شد که من فیلم سه قلو های بیله ویل The Triplets of Belleville را دیدم و ایده از آنجا آمد.نمی خواهم بگویم که کپی کردم، اما این باعث شد که من جدی تر به این ایده فکر کنم. به سراغ موزیکالهای برادوی Broadway رفتم و بطور اتفاقی به Hello Dolly برخوردم. من در دوران دبیرستان تئاتر های موزیکال کار می کردم و یکی از استاندارد هایی که همیشه به آن استناد میشد Hello Dolly بود. در Hello Dolly من به عبارت Out there در ترانه ی لباسهای یکشنبه ات را بپوش Put on Your Sunday Clothes برخوردم و جرقه زده شد. بلافاصله فهمیدم که چرا من تحت تاثیر قرار گرفته ام. ترانه داستان دو جوان را بیان میکند که در شهری کوچک و دور افتاده گیر افتاده اند و میخواهند برای یک روز هم که شده از آنجا فرار کنند و من فکر کردم که این دقیقا همان قصه ی Wall-E است. بعدش من به ترانه ی فقط یک لحظه طول میکشه It Only Takes a Moment برخوردم و بلافاصله به صحنه های Wall-E مراجعه کردم و در صحنه ای که دوتا روبات عاشق دست یکدیگر را گرفته اند متوجه شدم که چقدر این صحنه با ترانه سازگار است. عاشقی که نمیتواند بگوید : دوستت دارم و احساساتش را با گرفتن دستهای معشوق بیان میکند! ترانه ها خیلی کارساز و الهام بخش بودند.



از دید من بین Wall-E و چارلی چاپلین شباهت هایی دیده میشود

-ما از ابتدا میدانستیم که قرار است وارد قلمروی پانتومیم بشویم. پانتومیم به نحوی در تمام فیلمهای ما جا دارد.مهم نیست که ما چقدر از گفتار استفاده کرده ایم. اگر شما به تماشای یکی از فیلمهای ما بنشینید و صدای فیلم را کاملا قطع کنید، پی خواهید برد که ما چه تلاشی کرده ایم که داستان را نه از طریق دیالوگ، بلکه از طریق تصاویر، فیگورها و رفتار ها تعریف کنیم. ما گفتار را از قسمت عمده ی فیلم حذف کردیم و بدینگونه شما میتوانید بیش از پیش تصاویر را تحسین کنید. اما به هر حال با حذف دیالوگ یک خلاء در فیلم حاصل میشود که باید بوسیله ی موسیقی بهتر،نورپردازی بهتر و فیلمبرداری بهتر جبران شود تا داستان فیلم بخوبی روایت شود.


برخی از منتقدین صحبت نکردن شخصیت اصلی فیلم را به نقد کشیده اند

- من در پاسخ میگویم که شما اشتباه میکنید. برعکس، او در تمام طول فیلم درحال صحبت کردن است ، حتی اگر چیزی شنیده نشود.

ترجمه و تخلیص: مهبد بذرافشان

منبع : http://www.todayanimation.com
 
Last edited:

Mamad_Javad

Registered User
تاریخ عضویت
1 مارس 2007
نوشته‌ها
386
لایک‌ها
2
محل سکونت
Where ever you want me to be
نگاهی به Wall-E، انیمیشن جدید مطرح پیکسار

استودیوهای انیمیشن پیکسار، همواره سابقه درخشانی از موفقیت داشته‌اند، 8 انیمیشن اخیر پیکسار، 4.3 میلیارد دلار در جهان فروش داشته است. اما پیکسار در آخرین کارش خود را با چالشی جدید روبرو کرد، شرکتی که پیش از این هیولای دوست‌داشتنی میِ‌ساخت و یک موش دلفریب آشپز را خلق کرده بود، این بار می‌بایست، روبوتی را محبوب می‌کرد.
انیمیشن مطرح این روزهای پیکسار Wall-E است. فیلمی که هم انعکاس‌دهنده روابط احساسی بین دو روبوت نامتجانس است و هم وجوهی از فیلم «2001، یک اودیسه فضایی» «استنلی کوبریک» را در خود دارد.

wall-e-poster1-big.jpg

«اندرو استنتون» که پیش از این فیلم برنده جایزه اسکار «در جستجوی نمو» را هم کارگردانی کرده بود، کارگردانی این فیلم را بر عهده داشت. داستان فیلم 800 سال بعد را نشان می‌دهد. در حالی که دوربین پانورامایی از کهکشان را نشان می‌دهد و به تدریج زوم می‌کند تا به زمین برسد، فیلم با این ترانه شروع می‌شود: Out there is a world outside of Yonkers.

قهرمان انیمیشن ما یک روبوت کوچک مکعبی است با چشمانی شبیه یک دوربین دوچشمی، نام این قهرمان کوچک Wall-E است. Wall-E مخفف عبارت دراز Waste Allocation Load Lifter -- Earth Class است. فیلم، Wall-E را روی زمینی نشان می‌دهد که خالی از هر گونه سکنه و پر از زباله است. اگر سوسک دست‌آموز این روبوت را نادیده بگیریم، او تنها موجود متحرک در پهنه کره خاکی است و کارش این است که روزها زباله‌های به جا مانده از انسان‌ها را در قالب مکعب‌هایی فشرده کند و روی هم قرار دهد.
ولی Wall-E که با ظاهر خاص چشم‌ها و گردن بلند و باریکش، آدم را ناخودآگاه به یاد E.T می‌اندازد، فقط یک رفتگر مکانیکی بی‌احساس نیست، او از میان زباله‌های زمین گنجینه‌ای خصوصی برای خود فراهم آورده است که در میان آنها مکعب روبیک، لامپ‌ و همچنین نوار ویدئویی یک فیلم موزیکال دیده می‌شود. نوار ویدئویی مربوط به فیلم موزیکالی به نام Hello, Dolly است به کارگردانی جین کلی Gene kelly و با بازی باربارا استرایسند Barbara Streisand و والترماتیو Walter Matthau.

وقتی روبوت جالب ما با آن چشم‌های زیبایش به فیلم نگاه می‌کند و دو انسان عاشق‌پیشه را می‌بیند که دست در دستان هم نهاده‌اند، احساس می‌کنیم که این رابینسون کروزوئه تنها، به هیچ چیزی به چز در دست گرفتن دستان یک مخلوق دیگر علاقمند نیست، چیزی که در فیلم واقعا اتفاق می‌افتد! چرا که فضاپیمایی بر روی زمین می‌نشیند و یک روبات تخم‌مرغی سفید با چشمان درشت آبی را بر زمین می‌گذارد، روباتی که «ایو» Eve نام دارد و کارش جستجوی گیاه روی زمین است.

Eve با اینکه تناسبی با Wall-E ندارد و فناوری بسیار بالاتری دارد و مجهز به لیزر است، به زودی مورد توجه Wall-E قرار می‌گیرد. در واقع از سال 1921 که کارل چاپک در نمایشنامه‌ای کلمه روبوت را ابداع کرد و از زمانی که نخستین بار در فیلم متروپولیس به کارگردانی فریتز لانگ، روبوتی به نمایش گذاشته شد، ما شاهد چنین روبوت عاشق‌پیشه‌ای نبودیم، روبوتی که عشق بی‌آلایشش آدم را به یاد عاشقی‌های چاپلین در فیلم‌های سیاه و سفید و صامتش می‌اندازد.

qewgewrhgerh.jpg


در نیمه دوم فیلم، بالاخره، سر و کله انسان‌ها هم پیدا می‌شود. اما چه انسان‌هایی! آنها که ساکن یک ایستگاه فضایی هستند، کسانی هستند که تفاوتی با کودکان غول پیکر ندارند، صورتهایی گرد و چاق، بدنهایی چاق و لطیف و ضعیف دارند و همواره از سوی روبوت‌ها مورد مراقبت قرار می‌گیرند. آنها تحت یک نوع **** سرمایه داری مصرفی زندگی میکنند که جزئی ترین نیازهای آنها را پیشبینی کرده است و همه چیز را آماده و کامل در اختیارشان میگذارد. این آدم بزرگهای کودک صفت که بر صندلیهای راحتی لمیده‌اند و در حالیکه به مانیتورهای عظیم چشم دوخته‌اند از لیوانهای بزرگ با نی نوشیدنیهای کالری‌زا می‌نوشند، شباهت غیر قابل انکاری به سینما روهای امروزین دارند. این کاراکترها در واقع خود ما هستیم! آنها هم مانند ما نه همه بد هستند و نه همه خوب.

vlcsnap-91805.jpg


فیلم Wall-E بیان کننده این تناقض است که تلاش برای ساختن چیزهای تازه و تغییر دادن چیزهای قدیمی، خریدن و فروختن و جمع آوری کردن، می‌تواند هم مصیبت آفرین باشد و هم راههای احتراز از مصیبت و فاجعه را به ما نشان دهد. با نگاهی طنز آمیز به فلسفه نهفته در لایه‌های زیرین Wall-E ، می‌توان گفت که فرهنگ مصرفی و زباله ساز دنیای امروز همانقدر که میتواند جهان را نابود کند، می‌تواند الهام بخش ساختن آثاری هنرمندانه چون Wall-E باشد.

منبع: 1pezeshk.com
 

Mamad_Javad

Registered User
تاریخ عضویت
1 مارس 2007
نوشته‌ها
386
لایک‌ها
2
محل سکونت
Where ever you want me to be
نیویورک تایمز از Wall-E می نویسد

wall_e6001.jpg


در چهل دقیقه ی نخست از فیلم Wall-E ، در مدت زمانی که نه انسانی دیده میشود و نه کلامی شنیده میشود، چنان شعر تصویری زیبایی به نمایش گذاشته میشود که مفهوم عمیقتر و سیاهتر نهفته در پشت تصاویر به سختی مجالی برای خودنمایی میابد.صحنه پوشیده شده است از ساختمانها و آسمانخراشهای مرتفع اما خالی از سکنه.در این سرزمین بدون آدمیزاد و بدون انیمیشن! تنها یادگارهایی از زندگی گذشتگان دیده میشود.خورشید کم نور و غبار گرفته چشم اندازی از سرزمینی وهم آور و مرگ زده را روشن می کند و تنها ساکن این سرزمین خالی و رها شده، یک روبات کهنه و به ظاهر درب و داغان است و سوسک دست آموزش.

نسل کودکانی که در ۱۶ سال گذشته با انیمیشنهای پیکسار بزرگ شده اند، عادت کرده اند که هر بار با تماشای فیلمهای جدید پیکسار غافلگیر شوند. اما پیکسار اینبار و با Wall -E گامی فراتر از غافلگیری برداشته است.استودیوی پیکسار فیلمی با درجه بندی مجاز ( G) برای کودکان ساخته است که مضمون آن تا به امروز فقط در فیلمهایی غیر مجاز برای کودکان دیده میشد. مضمون نابودی و انهدام حیات و نسل بشر بخصوص در سالهای اخیر بسیار مورد توجه فیلمسازان بوده است. فیلمسازانی چون استیون اسپیلبرگ، فرانسیس لارنس،نایت شیامالان و ورنر هرتزوگ هریک از دیدگاه خود به این موضوع سیاه و غم انگیز پرداخته اند. ورنر هرتزوگ در آخرین مستندش بنام Encounters at the End of the World میگوید: نسل بشر بر روی کره ی زمین ، در شرایط کنونی زیاد دوام نخواهد آورد. این فلسفه در نیمه ی دوم Wall-E نیز به زبانی ساده تر بیان میشود و زمانی که اعضای خیالباف استودیوی پیکسار و فیلمساز متفکر آلمانی، در دوسوی جهان، سعی در ارائه ی پیام واحدی به دنیا دارند، باید این پیام را جدی گرفت.

با تمام این اوصاف Wall_E ( طبیعتا و چنانکه از یک فیلم انیمیشن انتظار میرود ) تماما یک فیلم سیاه و تلخ نیست. از یک سو فیلمی است صلحجویانه و عاشقانه ای ساده با احساسات خالصانه ای که بی شباهت به فیلمهای چاپلین نیست و از سوی دیگر Wall-E را میتوان به نوعی در شمار فیلمهای علمی تخیلی نیز محسوب کرد با الهاماتی از فیلمهای معتبر این ژانر، از اودیسه ی فضایی گرفته تا بیگانه .اما خود فیلم، بیشترین ارجاع را به Hello, Dolly میدهد : فیلم موزیکالی به کارگردانی جین کلی Gene kelly و با بازی باربارا استرایسند Barbara Streisand و والترماتیو Walter Matthau. این فیلم در قالب یک نوار ویدیویی که توسط Wall-E دیده میشود به صورت بهترین روش ابراز احساسات عاشقانه و معرفی شخصیت Wall-E در می آید.

Wall-E یک روبات اسقاطی و کهنه است که بیش از آنچه که برایش برنامه ریزی شده زنده مانده است. او تمام روزش را به تلاشی سیزیف sisyphus گونه برای جمع آوری و بسته بندی زباله های باقی مانده از نژاد بشر بر روی زمین می پردازد. نام او خلاصه شده ی Waste Allocation Load Lifter- Earth Class ( آشغال جمع کن- زمینی) است اما علیرغم این نام، او لزوما هر چیزی را که پیدا می کند آشغال نمی داند. در لاشه ی کشتی زنگ زده ای که او و سوسکش برای فرار از طوفانهای شن به آن پناه میبرند، Wall -E گنجینه ای گرانبها از دانه های مختلف، فندک ها و یک مکعب روبیک را جمع آوری کرده است. علاقه و ستایش او نسبت به بازمانده های دست ساز نسل گمشده ی بشر قابل درک است چرا که خود او نیز به نوعی یکی از همان بازمانده های تمدن بشری بر روی زمین است. نسل بشر مدتهاست که سیاره ی زادگاهش را در جستجوی مکان بهتری برای زندگی ترک کرده است و Wall-E در محاصره ی خروارها مصنوعات بشری باقی مانده بر روی زمین، ناگهان در میابد که انسانها منقرض نشده اند. او در میان زباله ها، گهگاه قطعاتی را پیدا میکند که گرانبها، جالب توجه و قابل استفاده هستند و بعضی از این قطعات به زعم Wall-E ، حتی صاحب روح و زندگی تلقی میشوند.



در طول فیلم، تماشاچیان به تدریج به آنچه که بر زمین گذشته است پی میبرند. یک شرکت عظیم بنام BnL یا Buy N Large، زمین را با انبوهی از فروشگاههای زنجیره ای و زباله های مصرفی پوشانیده است. تا جایی که دیگر زمین مکان مناسبی برای زندگی تلقی نمیشود. در نهایت شرکت BnL تعدادی از ثروتمند ترین مشتریانش را به یک ایستگاه فضایی منتقل میکند تا در آنجا در رفاه رخوت آلود و تنبلانه ای توسط روباتهای متخصص و تعلیم دیده پذیرایی شوند. یکی از همین روباتها بنام ایو EVE (حوا!) به زمین می آید و قلب Wall-E بی نوا را می رباید!!! عشق آنها خط داستانی مشترک بین بسیاری از فیلمهای عاشقانه را میپیماید. اگر این فیلم یک موزیکال عاشقانه ی معمولی بود ،داستان احتمالا به این شکل نوشته میشد: رفتگر بینوا و یک لا قبایی که عاشق یک مانکن مشهور که اتفاقا دانشمند معروفی نیز هست میشود….ولی در اینجا ما Wall-E را داریم : روباتی کهنه و قدیمی که تلق تلق و غژ غژ میکند ، بدن زنگ زده اش پوشیده از میخ و پرچ است و اگرچه محکم و ثابت قدم است اما گاهی به زحمت میتوان او را باهوش یا باحال خواند. EVE اما آخرین محصول تکنولوژی است. روباتی تخم مرغ شکل و براق که شباهت زیادی به نسل آینده ی iPhone دارد. به آرامی زمزمه می کند مگر اینکه هیجان زده یا عصبانی بشود ،در اینصورت تمایل به منفجر کردن اشیاء دارد! مکالمات میان او و Wall-E بصورت جیر جیر و غرغر است که گاهی ( به ندرت) شکل کلام به خود میگیرد و گاهی ابراز احساسات های این دو روبات، اعم از خشم، بی تفاوتی، اشتیاق و از خود گذشتگی، به نوعی شیوایی و فصاحت ماورایی نزدیک میشود.

چنین ماهیت انسانی که در زیر لایه های آهنین Wall-E و Eve نهفته است، نه تنها علامت مشخصه ی تمام آثار پیکسار است، بلکه در نتیجه ی تلاش بالای هنرمندان در بخش دوربین و ادیت نیز هست و تکنولوژی هوشمندانه ای که بکار گرفته شده تا سفر Wall-E از سیاره ای متروک به فضای تازه و بدیع ایستگاه فضایی را هموار کند، حاصل دقت بی عیب و نقصی است که خالقان این اثر در خلق کاراکترها و داستان فیلم داشته اند. فراتر از تبدیل یک قصه معمولی در مورد نابودی محیط زیست به یک بیانیه ی اعتراض آمیز سینمایی، اندرو استنتون( کارگردان) نشان داده است که بخوبی از تناقضات ذاتی و مشکلات استفاده از مدیوم سینمای عامه پسند برای به چالش کشیدن فرهنگ مصرفی آگاه بوده است. ساکنان ایستگاه فضایی مردمانی هستند که تفاوتی با کودکان غول پیکر ندارند. آنها صورتهایی گرد و چاق، بدنهایی فربه و لطیف و از لحاظ قدرتی ضعیف دارند و عادت کرده اند تا پیوسته توسط روباتهای پیشرفته مورد مراقبت واقع شوند. آنها تحت یک نوع **** سرمایه داری مصرفی زندگی میکنند که جزئی ترین نیازهای آنها را پیشبینی کرده است و همه چیز را آماده و کامل در اختیارشان میگذارد. این آدم بزرگهای کودک صفت که بر صندلیهای راحتی لمیده اند و در حالیکه به مانیتورهای عظیم چشم دوخته اند از لیوانهای بزرگ با نی نوشیدنیهای کالری زا مینوشند، شباهت غیر قابل انکاری به سینما رو های امروزین دارند. این کاراکتر ها در واقع خود ما هستیم! آنها هم مانند ما نه همه بد هستند و نه همه خوب. فیلم Wall-E بیان کننده ی این تناقض است که تلاش برای ساختن چیزهای تازه و تغییر دادن چیزهای قدیمی، خریدن و فروختن و جمع آوری کردن، میتواند هم مصیبت آفرین باشد و هم راههای احتراز از مصیبت و فاجعه را به ما نشان دهد. با نگاهی طنز آمیز به فلسفه ی نهفته در لایه های زیرین Wall-E ، میتوان گفت که فرهنگ مصرفی و زباله ساز دنیای امروز همانقدر که میتواند جهان را نابود کند، میتواند الهام بخش ساختن آثاری هنرمندانه چون Wall-E باشد.


مترجم: مهبد بذرافشان
منبع: todayanimation.com
 

Mamad_Javad

Registered User
تاریخ عضویت
1 مارس 2007
نوشته‌ها
386
لایک‌ها
2
محل سکونت
Where ever you want me to be
Wall E TS XviD-PreVail


140444poster.jpg

Genre: Animation | Comedy | Family | Romance | Sci-Fi
IMDB rating: 8.9/10 (23,979 votes)
Directed by: Andrew Stanton
Starring: Fred Willard, Jeff Garlin, Ben Burtt, Sigourney Weaver, John Ratzenberger
Release Name: Wall.E.TS.XviD-PreVail
Size: 1CD, 700MB
Quality: 640×272, 25.000FPS, XVID VBR ~1200kbps, MP3 VBR 121kbps
Runtime: 100 minutes
Filename: prv-walle.ts.xvid


http://netload.in/datei18e69c05ff876ab0804172df282ffe46/Wall.E.TS.XviD-PreVail.part1.rar.htm
http://netload.in/datei551ab14792404e91a19ac6c83f6838f4/Wall.E.TS.XviD-PreVail.part2.rar.htm
http://rapidshare.com/files/127665274/p-walle.part1.rar
http://rapidshare.com/files/127665225/p-walle.part2.rar
http://rapidshare.com/files/127665309/p-walle.part3.rar
http://rapidshare.com/files/127665340/p-walle.part4.rar
http://rapidshare.com/files/127665208/p-walle.part5.rar
http://rapidshare.com/files/127665410/p-walle.part6.rar
http://rapidshare.com/files/127666355/p-walle.part7.rar
http://rapidshare.com/files/127664551/p-walle.part8.rar
http://netload.in/datei9f859983c118cd9aa020958bf3c4c20e/p-walle.part1.rar.htm
http://netload.in/datei66dd49f2c1237f08da4404158106fb18/p-walle.part2.rar.htm
http://netload.in/datei3fcbe328085e7e726f0cfe725c095470/p-walle.part3.rar.htm
http://netload.in/datei7182a6be7430de9520feb0b21cbee892/p-walle.part4.rar.htm
http://netload.in/dateiecbe54ed22469783544d7d4fa46f4600/p-walle.part5.rar.htm
http://netload.in/dateiea22de62643264d4d850125cf1662e13/p-walle.part6.rar.htm
http://netload.in/datei22d255c8e464298297aa6a2c3d70db00/p-walle.part7.rar.htm
http://netload.in/dateidfa4e6f78aa40b84df2034dc20c3e7ee/p-walle.part8.rar.htm
http://www.megaupload.com/?d=51XUHLIA
http://www.megaupload.com/?d=K2N5PPNU
http://www.megaupload.com/?d=F7288H6M
http://www.megaupload.com/?d=OIU90SBW
http://www.megaupload.com/?d=I1FO1VYX
http://www.megaupload.com/?d=XI2X4RE3
http://www.megaupload.com/?d=FADMXTGE
http://www.megaupload.com/?d=5AXZ2ARM
http://www.filefactory.com/file/026a58/n/p-walle_part1_rar
http://www.filefactory.com/file/2e9e72/n/p-walle_part2_rar
http://www.filefactory.com/file/c514d9/n/p-walle_part3_rar
http://www.filefactory.com/file/6450e0/n/p-walle_part4_rar
http://www.filefactory.com/file/90a0b8/n/p-walle_part5_rar
http://www.filefactory.com/file/5ad1aa/n/p-walle_part6_rar
http://www.filefactory.com/file/3c1c88/n/p-walle_part7_rar
http://www.filefactory.com/file/bb71f6/n/p-walle_part8_rar
Pass: areg
or
http://www.eufiles.com/en/file/8645/prv-walle-ts-xvid-avi.html
or
Megashares sample​
http://d01.megashares.com/?d01=4408654
or
http://iwillsearch4u.com/wall-e-ts-xvid-prevail/
or
http://bitroad.net/download/350f54472164/prv-walle.ts.xvid[www.thegenius.us-by.GohanZ].avi.html
or
http://www.badongo.com/vid/790861
or
http://letitbit.net/download/350f54715084/prv-walle.ts.xvid[www.thegenius.us-by.GohanZ].avi.html
or
http://sharedzilla.com/en/get?id=170830
or
http://flyupload.flyupload.com/?fid=6551870
or
http://www.newtorrents.info/torrent/45284/Wall.E.TS.XviD-PreVail.html
or
http://rapidshare.com/files/127682175/W.a.l.l.E.TS.Prevail.By.Estrella.part1.rar
http://rapidshare.com/files/127682796/W.a.l.l.E.TS.Prevail.By.Estrella.part2.rar
http://rapidshare.com/files/127682989/W.a.l.l.E.TS.Prevail.By.Estrella.part3.rar
http://rapidshare.com/files/127682868/W.a.l.l.E.TS.Prevail.By.Estrella.part4.rar
http://rapidshare.com/files/127682205/W.a.l.l.E.TS.Prevail.By.Estrella.part5.rar
http://rapidshare.com/files/127682126/W.a.l.l.E.TS.Prevail.By.Estrella.part6.rar
http://rapidshare.com/files/127682199/W.a.l.l.E.TS.Prevail.By.Estrella.part7.rar
http://rapidshare.com/files/127681860/W.a.l.l.E.TS.Prevail.By.Estrella.part8.rar
or
rapidshare:​
http://rapidshare.com/files/127684271/0706.Wall.E.TS.XviD-PreVail.part1.rar
http://rapidshare.com/files/127686197/0706.Wall.E.TS.XviD-PreVail.part2.rar
http://rapidshare.com/files/127686810/0706.Wall.E.TS.XviD-PreVail.part3.rar
http://rapidshare.com/files/127684317/0706.Wall.E.TS.XviD-PreVail.part4.rar
http://rapidshare.com/files/127685175/0706.Wall.E.TS.XviD-PreVail.part5.rar
http://rapidshare.com/files/127684329/0706.Wall.E.TS.XviD-PreVail.part6.rar
http://rapidshare.com/files/127684491/0706.Wall.E.TS.XviD-PreVail.part7.rar
megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=DVPDPFQ5
http://www.megaupload.com/?d=CE54PP9S
http://www.megaupload.com/?d=4O6T9BBS
http://www.megaupload.com/?d=22EU9TNM
http://www.megaupload.com/?d=YVIOY1QR
http://www.megaupload.com/?d=Z0VM7P08
http://www.megaupload.com/?d=DBJP9XQQ
or
http://rapidshare.com/files/127359837/1.avi.html
or
http://www.mediafire.com/?tjv9nc1tjtm
or
===MEGASHARES===​
prv-walle.ts.xvid.avi
http://d01.megashares.com/?d01=4e4e2cd
or
http://rapidshare.com/files/127663105/0706.Wall.E.TS.XviD-PreVail.part1.rar
http://rapidshare.com/files/127663099/0706.Wall.E.TS.XviD-PreVail.part2.rar
http://rapidshare.com/files/127663159/0706.Wall.E.TS.XviD-PreVail.part3.rar
http://rapidshare.com/files/127662298/0706.Wall.E.TS.XviD-PreVail.part4.rar
http://rapidshare.com/files/127663563/0706.Wall.E.TS.XviD-PreVail.part5.rar
http://rapidshare.com/files/127663204/0706.Wall.E.TS.XviD-PreVail.part6.rar
http://rapidshare.com/files/127662856/0706.Wall.E.TS.XviD-PreVail.part7.rar
 

Dark Knight

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 آگوست 2003
نوشته‌ها
8,304
لایک‌ها
37
محل سکونت
Tehran
حدود 2 هفته پیش دیدمش, به نظرم پیشرفت خاصی برای Pixar به حساب نمیومد
من همچنان Incredibles رو بیشتر از سایر کارهاشون دوست دارم
از طرفی Wall E بدشانسی اورد و اکرانش هم زمان شد با یک سری از موارد پر طرفدار دیگه ( مثل Dark Knight )
وگرنه خیلی بیشتر از اینها میتونست تو چشم باشه, تقریبا از زمان اکران Dark Knight به اینور حرفی از Wall E به میون نبوده, در MetaCritic هم Ratatouille همچنان با 96% بهترین آمار رو داره بین کارهای Pixar

اگر Hello Dolly ه جین کلی رو هم دیده باشید از قبل, شاید علاقه تون به سکانس های مربوط بیشتر بشه
رابطه بین Wall E و Eve فوق العاده بود, تقریبا هیچ انیمیشنی رو سراغ ندارم که چنین رابطه درجه 1 ای بین 2 کاراکتر برقرار کرده باشن.
نسخه ای که دیدم TS ~ KingBen بد نیست! حداقل تا زمانی که اصلی ها بیان قابل دیدن هست
مقایسه Two Thousand & One : A Space Odyssey ه استنلی کوبریک با Wall E هم جالبه, سکانس هایی که موسیقی حرف اول رو میزنه در هر 2 فیلم وجود داره, تصاویری بدون دیالوگ

730zgw.jpg
 

Mamad_Javad

Registered User
تاریخ عضویت
1 مارس 2007
نوشته‌ها
386
لایک‌ها
2
محل سکونت
Where ever you want me to be
سلام

شاید به خاطر اینکه کیفیت اصلیشو نگرفتید اینطور برداشتی کردید ! کلا فیلم خیلی زیبایی است ! تقریبا دیالوگ نداره!

از نظر خیلی ها بهترین انمیشن پیکساره !

در سایت imdb بالترین امتیاز تاریخ انیشن رو گرفت ! و در زمان هایی تا 9.2 بالا رفت !

هرچند این امتیاز ناشی از موج اکران فیلم بود ! ولی باز هم یک اتفاق تکرار نشدنی بود !
 
Last edited by a moderator:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 آگوست 2003
نوشته‌ها
8,304
لایک‌ها
37
محل سکونت
Tehran
سلام

شايد به خاطر اينکه کيفيت اصليشو نگرفتيد اينطور برداشتي کرديد ! کلا فيلم خيلي زيبايي است ! تقريبا ديالوگ نداره!

از نظر خيلي ها بهترين انميشن پيکساره !

دقيقا چه برداشتي داشتم (
1436.gif
)
آره ديگه, هرکسي نظري داره


-
Raiden رو عشق است 8-|
 

Mamad_Javad

Registered User
تاریخ عضویت
1 مارس 2007
نوشته‌ها
386
لایک‌ها
2
محل سکونت
Where ever you want me to be
امروز منو اصلیشو گیر آوردم و دوباره دیدم !:rolleyes: خیلی قشنگ بود ! اگه فیلم سینمایی میشد مطمئنا جوایز اسکار رو درو میکرد
DrHessam.gif
:D ! (اون هم با کارگردانی کسی مثل دیوید فینچر
icon_pf%20(84).gif
)
ولی حالا هم مطمئنا اسکار انمیشن رو این خواهد برد ! ولی به نظر من از حد یه انمیشن بالاتر بود , تو فضای انمیشن یه چیزی مثل راتاتویل یا شگفت انگیزان بیشتر به دل میچسبه :happy: شاید واسه همین باشه که پاندای کنگفو کار که یه انمیشن کاملا تجاری و از نظر من بیخوده فروشش از وال ای بیشتر بوده ! ولی وال ای مطمئنا یه کار ماندگاره
کلا کارای پیکسار خیلی تجاری نیست و به جنبه هنری هم می پردازه ولی دریم ورکز فقط و فقط تجاریه !
اندرو استنتون یه کار ماندگاره دیگه رو ایجاد کرد البته کلا همهی انمیشن هاش معنی داره
شاید وال ای رو بچه ها قدر پاندای کاراته باز :blink:
wcsmiley.gif
نپسندند ولی مطمئنا این دو اثر با هم قابل مقایسه نیستند !
 
Last edited:

Mamad_Javad

Registered User
تاریخ عضویت
1 مارس 2007
نوشته‌ها
386
لایک‌ها
2
محل سکونت
Where ever you want me to be
Burn•E انیمیشن کوتاه پیکسار

406.jpg


داستان این کوتاه با سنگی هایی که وال-ای در هنگام سفرش به اکسیوم تکون داده بود شروع میشه که باعث سوختن یکی از چراغ های اکسیوم میشه و برن-ای رو بیرون میکشه.
بعد که برن-ای میاد چراغو نصب کنه ؛ سفینه ای که وال ای گرفته بودش به اکسیوم میرسه و حواس برن-ای پرت میشه و میله رو ول میکنه تا دست تکون بده و میله به فضا میره و از اونجا که برن-ای روی یک ریل راه میره نمیتونه اونو بگیره . پس دوباره برمیگرده پیش رییسش که یک چراغ دیگه بگیره و این کار چند بار دیگه هم تکرار میشه تا بالاخره چراغ درست میشه ولی مشکل اصلی از اینجا شروع میشه و در اکسیوم توسط وال-ای و ایو بسته میشه و برن-ای بدبخت بیرون سفینه گیر میکنه و ...
بهترین نکته ای که داشت دقت و هماهنگیش با فیلم اصلی بود ؛
چند تا نکته ی جالب هم داشت که شاید گفتنش بد نباشه! :

* برنی ( همون برن-ای ) موقع کارش سمفونی ۹ بتهوون رو زمزمه میکنه!
* داستان با سیر حرکتی فیلم اصلی پیش میره!
* تمام لوکیشن های فیلم بعد از خالی شدن اکسیوم نشون داده میشه!




برن-ای نام جدیدترین انیمیشن کوتاه پیکسار هستش که قرار است با نسخه های بلوری وال ای منتشر شود.
این انیمیشن های کوتاه که از زمان شرکت هیولا ها ساختنشان شروع شد ؛ جزو کوتاه های اصلی پیکسار حساب نمی شوند و بیشتر یک نوع هدیه و یا اشانتیون برای کسانی هست که نسخه های با کیفیت انیمیشن ها را تهیه می کنند!
این کوتاه ها ؛ در دنیای همان انیمیشن های بلند اتفاق می افتند و داستان مشابهی دارند !این انیمیشن نیز در دنیای انیمیشن وال ای ؛ یعنی در اکسیوم رخ می دهد!
داستان این کوتاه ؛ درباره ی رباتی است که با بسته شدن در اکسیوم توسط وال ای ؛ بیرون گیر می افتد و دنبال راهی هستش که بتونه دوباره به داخل برگرده!
این انیمیشن در تمام نسخه های دی وی دی و بلوری وال ای موجود است و جزو امکانات ویژه ی فیکس می باشد!
کارگردان این انیمیشن رو آنگوس مکلین به عهده داشته و طبق گفته ی دوستانی که دی وی دی به دستشان رسیده ؛ برن ای سرشار از خنده و جذابیت است.

منبع: shahin-cartoon
 

Mamad_Javad

Registered User
تاریخ عضویت
1 مارس 2007
نوشته‌ها
386
لایک‌ها
2
محل سکونت
Where ever you want me to be
256.jpg


داستان این کوتاه با سنگی هایی که وال-ای در هنگام سفرش به اکسیوم تکون داده بود شروع میشه که باعث سوختن یکی از چراغ های اکسیوم میشه و برن-ای رو بیرون میکشه.
بعد که برن-ای میاد چراغو نصب کنه ؛ سفینه ای که وال ای گرفته بودش به اکسیوم میرسه و حواس برن-ای پرت میشه و میله رو ول میکنه تا دست تکون بده و میله به فضا میره و از اونجا که برن-ای روی یک ریل راه میره نمیتونه اونو بگیره . پس دوباره برمیگرده پیش رییسش که یک چراغ دیگه بگیره و این کار چند بار دیگه هم تکرار میشه تا بالاخره چراغ درست میشه ولی مشکل اصلی از اینجا شروع میشه و در اکسیوم توسط وال-ای و ایو بسته میشه و برن-ای بدبخت بیرون سفینه گیر میکنه و ...
بهترین نکته ای که داشت دقت و هماهنگیش با فیلم اصلی بود ؛
چند تا نکته ی جالب هم داشت که شاید گفتنش بد نباشه! :

  • برنی ( همون برن-ای ) موقع کارش سمفونی ۹ بتهوون رو زمزمه میکنه!
  • داستان با سیر حرکتی فیلم اصلی پیش میره!
  • تمام لوکیشن های فیلم بعد از خالی شدن اکسیوم نشون داده میشه!
406.jpg



برن-ای نام جدیدترین انیمیشن کوتاه پیکسار هستش که قرار است با نسخه های بلوری وال ای منتشر شود.
این انیمیشن های کوتاه که از زمان شرکت هیولا ها ساختنشان شروع شد ؛ جزو کوتاه های اصلی پیکسار حساب نمی شوند و بیشتر یک نوع هدیه و یا اشانتیون برای کسانی هست که نسخه های با کیفیت انیمیشن ها را تهیه می کنند!
این کوتاه ها ؛ در دنیای همان انیمیشن های بلند اتفاق می افتند و داستان مشابهی دارند !این انیمیشن نیز در دنیای انیمیشن وال ای ؛ یعنی در اکسیوم رخ می دهد!
داستان این کوتاه ؛ درباره ی رباتی است که با بسته شدن در اکسیوم توسط وال ای ؛ بیرون گیر می افتد و دنبال راهی هستش که بتونه دوباره به داخل برگرده!
این انیمیشن در تمام نسخه های دی وی دی و بلوری وال ای موجود است و جزو امکانات ویژه ی فیکس می باشد!
کارگردان این انیمیشن رو آنگوس مکلین به عهده داشته و طبق گفته ی دوستانی که دی وی دی به دستشان رسیده ؛ برن ای سرشار از خنده و جذابیت است.

منبع: shahin-cartoon
 
بالا