iGeek
Registered User
دیدم تو تاپیک های دیگه زیاد راجع به مرورگر ها بحث میشه گفتم یک تاپیک در این مورد داشته باشیم.
Last edited:
منظورتون کپی کاری محض کروم از Opera و الان فایرفاکس از Opera هستش دیگه...؟![]()
IE فقط به مدد مرورگر پشفرض ویندوز بودن این درصد کاربران رو داره...
Google Chrome هم علت 95 درصد موفقیتش به نظر من فقط و فقط تبلیغات فجیع و گسترده گوگل روی این محصولش هستش... دقیقاً همون کاری که گوگل در تبلیغ برای موزیلا فایرفاکس کرد الان دیگه خبری از تبلیغ برای فایرفاکس نیست و فقط و فقط مرورگر خودش رو تبلیغ میکنه...
و در کل و نتیجه به نظر من بیش از 80 درصد کاربران IE و کروم جزو عوام حساب میشن که در مورد IE اصلاً خبر ندارن مرورگر دگه ای هم اختراع شده و در مورد کروم هم هر عوام الناسی وقتی 60 درصد سایتایی که توشون میره تبلیغات گوگل کروم کنارشونه که میگه "کروم بهشته عالیه بهترینه سرعتش خفنه" خوب میره دانلود و نصب میکنه و بعدش از ترفند نمایش یهویی صفحه cache شده توی کروم شگفت زده میشه میگه "ااااااا ببین جیک ثانیه سایته اومد چقده خفنه!"...
و یا وقتی این روزا نصف برنامه های رایگانی که دانلود میکنیم توی اینستالرشون یه agreement واسه نصب گوگل کروم گذاشتن (اکثریت مردم همینطور next میزنن و در نتیجه ناخواسته گوگل کروم رو خیلیا نصب میکنن) و در کل این حجم هزینه و تبلیغات کروم توسط گوگل نتیجه ای غیر این نمیتونستن داشته باشه که درصد زیادی از عوام الناسی که با تبلیغات گوگل برای فایرفاکس به اون جذب شدن (مطمئن باشید حداقل 70 درصد کاربرای فایرفاکس حتی نمیدونن اکستنشن و اپن سورس چیه و فقط به خاطر تبلیغات یا توصیه دیگران ازش استفاده میکنن) به راحتی عقلشون رو به چشمشون و تبلیغات گوگل بسپرن و برن سراغ کروم...!
ولی تبلیغات هیچ کمپانی مشابه گوگلی رو در پشت خودش نداره و من کاربرش خوشحالم که دارم از یه چی استفاده میکنم که به خاطر تبلیغاتش بهش جذب نشدم و فقط به خاطر ان دارم ازش استفاده میبرم چون ارزششو داره و از کاری که روش شده لذت میبرم...
البته صحیحه که گوگل داره کم کم حمایتش رو کاملاً از موزیلا قطع میکنه تا مرورگر خودش رو بیشتر پر و بال بده و دیگه اصولاً مدت هاست که هیچ تبلیغی به نفع فایرفاکس نمیکنه...
شما تصور صحیحی نسبت به برنامه ای اپن سورس و اون اکستنشن ها و توسعه دهندگان ندارید...
همچنین فکر میکنید که کمپانی Opera Software که زمینه تخصصی اصلیش مرورگرهای وب و امکانات تعاملی با وب هستش از چه راهی کسب درآمد میکنه و حقوق کارمنداش رو میده...؟ فکر میکنید بنیاد موزیلا نمیتونه به همین روش کسب درآمد کنه و پول کارمندای نه چندان زیادش رو بده...؟!
+ هیچ میدونید همون search field در گوشه بالای مرورگرها چه منبع درآمدی هستش...؟
پ.ن.: دلیلی وجود نداره که چون من طرفدار افراطی Opera هستم با دیگر مرورگرها دشمن باشم و این تفکر که برخی به شکل نامناسبی سر مرورگرها با هم میجنگن رو زیاد باهاش موافق نیستم... من همیشه به بنیاد موزیلا و کارهاش توجه و علاقه ویژه ای داشته و دارم ولی از سیاست های بد و بعضاً کثیف گوگل چندان خوشم نمیاد...![]()
راستش من با اپرا زیاد کارم نکردم و بررسی اصلی من روی آی.ای، فایرفاکس و کروم بوده ولی یک چیزی که بدون بررسی معلومه GUI افتضاح اپرا هست. واقعا آدم اصلا رقبت نمیکنه با اپرا کار کنه در حالیکه توی آی.ای و کروم این مسئله خیلی مهمه.
1-این حرفتون رو قبول ندارم...در واقع شما از چه نظر میگید افتضاح هستش؟؟؟
2-این حرفتون رو قبول ندارم به این دلیل که من میخوام صفحه ی وب رو ببینم نه GUI مرورگر رو...
بذارید یه مثال بزنم:شما با نرم افزار MPC HomeCinema که آشنا هستید؟؟(همون پلیر که تو Klite هستش)
خوب تو یکی از فروم های خارجی در مورد GUI این پلیر زیاد بحث شد(و البته هنوز هم ادامه داره)...خیلی ها میگن که باید این GUI تغییر کنه چون خیلی قدیمی شده و مربوط میشه به زمان Win98-95...خیلی ها هم میگن GUI مهم نیست بلکه کارایی مهمه(حتی برای یه پلیر)
اما تو این بحث یه نفر حرف خیلی قشنگی زد..گفت: برای من GUI مهم نیست چون من فیلم ها رو Full Screen میبینم
حالا برای من هم همینطوره..زیاد GUI مهم نیست(نه اینکه اصلا مهم نباشه)...توی این چند سالی که از Opera استفاده میکنم شاید به اندازه ی تعداد انگشتان دست Skin رو عوض کرده باشم...
البته این نظر منه و نظر شما هم قابل احترام هستش
موفق باشی
کارایی یک نرم افزار از GUI اون مهمتره و در این شکی نیست ولی خیلی بهتره میشه اگر GUI یک محصول در کنار کارایی اون قوی باشه.
من خودم به شخصه با اپرا زیاد کار نکردم دلیلش هم GUI اون بود که اصلا انگیزه کاوش توی مرورگر رو من نمیداد (چون از XP بیشتر استفاده میکنم Skin های Aero بی فایده ست) ولی دقیقا به همین دلیل جذب کروم شدم. شنیدم مرورگر خوبیه گفتم بریزم امتحانش کنم ببینم چه جوریه وقتی ریختمش واقعا همون آیکون فوق العاده اش منو جذب کرد به همین دلیل باهاش کار کردم و هیمنطور که بررسیش میکردم فهمیدن در کنار اون GUI ساده و زیبا امکانات و سرعت خوبی هم داره و مرورگر خوش دستی هم هست.
در مورد Media Player Classic که میگین من خودم باهاش کار نمیکنم دلیش هم KMPlayer هست. چون KMPlayer در کنار ظاهر زیبا و ساده خودش از قدرت عجیبی برخورداره که واقعا آدم رو جذب میکنه.
برای اینکه به اهمیت GUI به طور دقیق تر پی ببرین پیشنهاد میکنم نرم افزار VLC رو نصب کنید (البته اگر قبلا امتحانش نکردین). به جرات میتونم بگم قویترین پلیری هست که تا حالا دیدم. ولی من ازش استفاده نمیکنم دلیش هم ظاهر افتضاح اونه. ترجیح میدونم KMPlayer رو استفاده کنم که امکاناتش یک مقدار از VLC پایین تره ولی از اون خوش دست تره. دلیلی هم که من اپرا رو بررسی نکردم دقیقا همین دلیل VLC و KMPlayer هست.
موفق باشید
http://www.videohelp.com/tools/PotPlayer
خوب این به مظر من بد نیست یعنی نشون میده کاربرای Opera نسبت بهش تعصب دارن و فرقی نداره چه مرورگری وارد عرصه میشه. ولی چیزی که معلومه رشد سریع کروم و سقوط فایرفاکسه. اپرا هم که تا ابد همون جا هست!
خوب این به مظر من بد نیست یعنی نشون میده کاربرای Opera نسبت بهش تعصب دارن و فرقی نداره چه مرورگری وارد عرصه میشه![]()