• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو در رابطه با مرورگرها !

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
دیدم تو تاپیک های دیگه زیاد راجع به مرورگر ها بحث میشه گفتم یک تاپیک در این مورد داشته باشیم.

Last edited:

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
منظورتون کپی کاری محض کروم از Opera و الان فایرفاکس از Opera هستش دیگه...؟ :p

راستش من با اپرا زیاد کارم نکردم و بررسی اصلی من روی آی.ای، فایرفاکس و کروم بوده ولی یک چیزی که بدون بررسی معلومه GUI افتضاح اپرا هست. واقعا آدم اصلا رقبت نمیکنه با اپرا کار کنه در حالیکه توی آی.ای و کروم این مسئله خیلی مهمه.

IE فقط به مدد مرورگر پشفرض ویندوز بودن این درصد کاربران رو داره...

چه جالب! یعنی مثلا الان مایکروسافت آفیس، نرم افزار پیش فرض ویندوزه که اینقدر طرفدار داره؟!
همونطور که گفتم دلیل موفقیت نرم افزارهای مایکروسافت یکپارچگی اونا با ویندوزه. به عنوان مثلا IE 9 رو توی ویندوز 7 نگاه کنین. اصلا اینطور به نظر نمیرسه که شما دارین با یک نرم افزار دیگه کار میکنین و انگار IE 9 بخشی از ویندوزه. مثل پین کردن سایت ها به تسک بار و...
اساسا همه شرکت ها که دارن برای ویندوز نرم افزار میسازن در حقیقت دارن توی زمین مایکروسافت بازی میکنن چون ویندوز متعلق به مایکروسافته و هیچ شرکتی مثل مایکروسافت بر اون احاطه نداره.

Google Chrome هم علت 95 درصد موفقیتش به نظر من فقط و فقط تبلیغات فجیع و گسترده گوگل روی این محصولش هستش... دقیقاً همون کاری که گوگل در تبلیغ برای موزیلا فایرفاکس کرد الان دیگه خبری از تبلیغ برای فایرفاکس نیست و فقط و فقط مرورگر خودش رو تبلیغ میکنه...

و در کل و نتیجه به نظر من بیش از 80 درصد کاربران IE و کروم جزو عوام حساب میشن که در مورد IE اصلاً خبر ندارن مرورگر دگه ای هم اختراع شده و در مورد کروم هم هر عوام الناسی وقتی 60 درصد سایتایی که توشون میره تبلیغات گوگل کروم کنارشونه که میگه "کروم بهشته عالیه بهترینه سرعتش خفنه" خوب میره دانلود و نصب میکنه و بعدش از ترفند نمایش یهویی صفحه cache شده توی کروم شگفت زده میشه میگه "ااااااا ببین جیک ثانیه سایته اومد چقده خفنه!"...

من نمیدونم شما چرا فکر میکنی که فقط تبلیغ کردن میتونه تعیین کننده کیفیت یک محصول باشه!
گوگل خیلی سعی کردن برای سرویس Buzz تبلیغ کنه ولی آخرش چی شد؟! سرویسش شکست خورد با وجود اون همه تبلیغ.
وقتی در مورد یک محصول تبلیغ میشه خودش هم باید در حد اون تبلیغ باشه و پتانسیل بالایی داشته باشه که به نظر من در مورد کروم اینطور هست.

و یا وقتی این روزا نصف برنامه های رایگانی که دانلود میکنیم توی اینستالرشون یه agreement واسه نصب گوگل کروم گذاشتن (اکثریت مردم همینطور next میزنن و در نتیجه ناخواسته گوگل کروم رو خیلیا نصب میکنن) و در کل این حجم هزینه و تبلیغات کروم توسط گوگل نتیجه ای غیر این نمیتونستن داشته باشه که درصد زیادی از عوام الناسی که با تبلیغات گوگل برای فایرفاکس به اون جذب شدن (مطمئن باشید حداقل 70 درصد کاربرای فایرفاکس حتی نمیدونن اکستنشن و اپن سورس چیه و فقط به خاطر تبلیغات یا توصیه دیگران ازش استفاده میکنن) به راحتی عقلشون رو به چشمشون و تبلیغات گوگل بسپرن و برن سراغ کروم...!

نصف؟! یعنی از هر دو تا نرم افزار رایگان یکی؟! :blink:

برای من که تا حالا اینجوری نبوده.

ولی تبلیغات هیچ کمپانی مشابه گوگلی رو در پشت خودش نداره و من کاربرش خوشحالم که دارم از یه چی استفاده میکنم که به خاطر تبلیغاتش بهش جذب نشدم و فقط به خاطر ان دارم ازش استفاده میبرم چون ارزششو داره و از کاری که روش شده لذت میبرم...

البته صحیحه که گوگل داره کم کم حمایتش رو کاملاً از موزیلا قطع میکنه تا مرورگر خودش رو بیشتر پر و بال بده و دیگه اصولاً مدت هاست که هیچ تبلیغی به نفع فایرفاکس نمیکنه...

اپرا واقعا اگر خوب باشه. توی مجله هایی مثل PCWorld و سایت هایی مثل LifeHacker مرتب در موردش مطلب مینوسن و کاربران رو به استفاده از اون تشویق میکنن و این خودش علاوه بر تبلیغ نشان دهنده کیفیت یک محصول هم هست.

شما تصور صحیحی نسبت به برنامه ای اپن سورس و اون اکستنشن ها و توسعه دهندگان ندارید...

لطفا یکم بیشتر توضیح بدین. یعنی به نظر شما تصور من در این رابطه چیه؟

همچنین فکر میکنید که کمپانی Opera Software که زمینه تخصصی اصلیش مرورگرهای وب و امکانات تعاملی با وب هستش از چه راهی کسب درآمد میکنه و حقوق کارمنداش رو میده...؟ فکر میکنید بنیاد موزیلا نمیتونه به همین روش کسب درآمد کنه و پول کارمندای نه چندان زیادش رو بده...؟!

+ هیچ میدونید همون search field در گوشه بالای مرورگرها چه منبع درآمدی هستش...؟

شما که اینقدر از گوگل بد میگین میدونین اگر گوگل نباشه اپرا جونتون با خاک یکسان میشه؟!
اپرا قبلا پولی بود، میتونستن از خود فروش نرم افزار مخارجش رو تامین کنن ولی از وقتی که رایگان شده با گوگل قرار دارن به ازای هر سرچی که از طریق اپرا توی گوگل میشه، گوگل یک پولی به شرکت اپرا پرداخت کنه. برای فایرفاکس هم دقیقا همینطوره.
پس بهتره دعا کنین کروم زیادی رشد نکنه و الا معلوم نیست چی به سر Mozilla و Opera Software میاد.

پ.ن.: دلیلی وجود نداره که چون من طرفدار افراطی Opera هستم با دیگر مرورگرها دشمن باشم و این تفکر که برخی به شکل نامناسبی سر مرورگرها با هم میجنگن رو زیاد باهاش موافق نیستم... من همیشه به بنیاد موزیلا و کارهاش توجه و علاقه ویژه ای داشته و دارم ولی از سیاست های بد و بعضاً کثیف گوگل چندان خوشم نمیاد... :)

اون جمله آخر رو هم باهاش موافقم.
گوگل خیلی سیاست های پلیدی رو بر خلاف شعارش (Don't be evil) دنبال میکنه و یک نمونه اش اینه که میخواد به هر قیمتی که شده موتور جستجوی خودش رو در صدر نگه داره. حالا اگر یک شرکت کوچیکی باشه که سعی میکنه اونو بخره اگرم یک شرکتی مثل مایکروسافت باشه سعی میکنه با تهمت زدن و ... موتور جستجوی مایکروسافت رو بی اعتبار جلوه بده.

کلا منم با سیاست های گوگل موافق نیستم.

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
راستش من با اپرا زیاد کارم نکردم و بررسی اصلی من روی آی.ای، فایرفاکس و کروم بوده ولی یک چیزی که بدون بررسی معلومه GUI افتضاح اپرا هست. واقعا آدم اصلا رقبت نمیکنه با اپرا کار کنه در حالیکه توی آی.ای و کروم این مسئله خیلی مهمه.

1-این حرفتون رو قبول ندارم...در واقع شما از چه نظر میگید افتضاح هستش؟؟؟
2-این حرفتون رو قبول ندارم به این دلیل که من میخوام صفحه ی وب رو ببینم نه GUI مرورگر رو...
بذارید یه مثال بزنم:شما با نرم افزار MPC HomeCinema که آشنا هستید؟؟(همون پلیر که تو Klite هستش)
خوب تو یکی از فروم های خارجی در مورد GUI این پلیر زیاد بحث شد(و البته هنوز هم ادامه داره)...خیلی ها میگن که باید این GUI تغییر کنه چون خیلی قدیمی شده و مربوط میشه به زمان Win98-95...خیلی ها هم میگن GUI مهم نیست بلکه کارایی مهمه(حتی برای یه پلیر)
اما تو این بحث یه نفر حرف خیلی قشنگی زد..گفت: برای من GUI مهم نیست چون من فیلم ها رو Full Screen میبینم
حالا برای من هم همینطوره..زیاد GUI مهم نیست(نه اینکه اصلا مهم نباشه)...توی این چند سالی که از Opera استفاده میکنم شاید به اندازه ی تعداد انگشتان دست Skin رو عوض کرده باشم...
البته این نظر منه و نظر شما هم قابل احترام هستش
موفق باشی

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
1-این حرفتون رو قبول ندارم...در واقع شما از چه نظر میگید افتضاح هستش؟؟؟
2-این حرفتون رو قبول ندارم به این دلیل که من میخوام صفحه ی وب رو ببینم نه GUI مرورگر رو...
بذارید یه مثال بزنم:شما با نرم افزار MPC HomeCinema که آشنا هستید؟؟(همون پلیر که تو Klite هستش)
خوب تو یکی از فروم های خارجی در مورد GUI این پلیر زیاد بحث شد(و البته هنوز هم ادامه داره)...خیلی ها میگن که باید این GUI تغییر کنه چون خیلی قدیمی شده و مربوط میشه به زمان Win98-95...خیلی ها هم میگن GUI مهم نیست بلکه کارایی مهمه(حتی برای یه پلیر)
اما تو این بحث یه نفر حرف خیلی قشنگی زد..گفت: برای من GUI مهم نیست چون من فیلم ها رو Full Screen میبینم
حالا برای من هم همینطوره..زیاد GUI مهم نیست(نه اینکه اصلا مهم نباشه)...توی این چند سالی که از Opera استفاده میکنم شاید به اندازه ی تعداد انگشتان دست Skin رو عوض کرده باشم...
البته این نظر منه و نظر شما هم قابل احترام هستش
موفق باشی

کارایی یک نرم افزار از GUI اون مهمتره و در این شکی نیست ولی خیلی بهتره میشه اگر GUI یک محصول در کنار کارایی اون قوی باشه.
من خودم به شخصه با اپرا زیاد کار نکردم دلیلش هم GUI اون بود که اصلا انگیزه کاوش توی مرورگر رو من نمیداد (چون از XP بیشتر استفاده میکنم Skin های Aero بی فایده ست) ولی دقیقا به همین دلیل جذب کروم شدم. شنیدم مرورگر خوبیه گفتم بریزم امتحانش کنم ببینم چه جوریه وقتی ریختمش واقعا همون آیکون فوق العاده اش منو جذب کرد به همین دلیل باهاش کار کردم و هیمنطور که بررسیش میکردم فهمیدن در کنار اون GUI ساده و زیبا امکانات و سرعت خوبی هم داره و مرورگر خوش دستی هم هست.
در مورد Media Player Classic که میگین من خودم باهاش کار نمیکنم دلیش هم KMPlayer هست. چون KMPlayer در کنار ظاهر زیبا و ساده خودش از قدرت عجیبی برخورداره که واقعا آدم رو جذب میکنه.

برای اینکه به اهمیت GUI به طور دقیق تر پی ببرین پیشنهاد میکنم نرم افزار VLC رو نصب کنید (البته اگر قبلا امتحانش نکردین). به جرات میتونم بگم قویترین پلیری هست که تا حالا دیدم. ولی من ازش استفاده نمیکنم دلیش هم ظاهر افتضاح اونه. ترجیح میدونم KMPlayer رو استفاده کنم که امکاناتش یک مقدار از VLC پایین تره ولی از اون خوش دست تره. دلیلی هم که من اپرا رو بررسی نکردم دقیقا همین دلیل VLC و KMPlayer هست.

موفق باشید

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
کارایی یک نرم افزار از GUI اون مهمتره و در این شکی نیست ولی خیلی بهتره میشه اگر GUI یک محصول در کنار کارایی اون قوی باشه.
من خودم به شخصه با اپرا زیاد کار نکردم دلیلش هم GUI اون بود که اصلا انگیزه کاوش توی مرورگر رو من نمیداد (چون از XP بیشتر استفاده میکنم Skin های Aero بی فایده ست) ولی دقیقا به همین دلیل جذب کروم شدم. شنیدم مرورگر خوبیه گفتم بریزم امتحانش کنم ببینم چه جوریه وقتی ریختمش واقعا همون آیکون فوق العاده اش منو جذب کرد به همین دلیل باهاش کار کردم و هیمنطور که بررسیش میکردم فهمیدن در کنار اون GUI ساده و زیبا امکانات و سرعت خوبی هم داره و مرورگر خوش دستی هم هست.
در مورد Media Player Classic که میگین من خودم باهاش کار نمیکنم دلیش هم KMPlayer هست. چون KMPlayer در کنار ظاهر زیبا و ساده خودش از قدرت عجیبی برخورداره که واقعا آدم رو جذب میکنه.

برای اینکه به اهمیت GUI به طور دقیق تر پی ببرین پیشنهاد میکنم نرم افزار VLC رو نصب کنید (البته اگر قبلا امتحانش نکردین). به جرات میتونم بگم قویترین پلیری هست که تا حالا دیدم. ولی من ازش استفاده نمیکنم دلیش هم ظاهر افتضاح اونه. ترجیح میدونم KMPlayer رو استفاده کنم که امکاناتش یک مقدار از VLC پایین تره ولی از اون خوش دست تره. دلیلی هم که من اپرا رو بررسی نکردم دقیقا همین دلیل VLC و KMPlayer هست.

موفق باشید

در مورد VLC شدیدا باهاتون موافقم...البته غیر از GUI کلا به قول معروف نرم افزار خوش دستی نیست
خوب از حق نگذریم کروم GUI خیلی خوبی داره...اما خوب من هنوز نتونستم با کروم کنار بیام
==============================================================
راستی میدونستی که KMPlayer فروخته شده(البته خیلی وقته...به شرکت Pandora.tv فورخته شد..About رو یه نگاه بنداز...البته اگه از آخرین ورژن استفاده میکنی)
برنامه نویس KMPlayer بعد از فروش KMPlayer یه پلیر جدید نوشته به اسم PotPlayer که میتونی از لینک دانلود کنی
کد:
http://www.videohelp.com/tools/PotPlayer
این نرم افزار خیلی زود به روز میشه....فایل اصلی حدود 10-12 مگ حجمشه و آپدیتش ها هم هردفعه حدود 4-5 مگ هستش...فایل اصلی رو بگیر و آخرین آپدیت رو هم نصب کن...ببین نظرت چیه
الیته دفعه ی اول به احتمال خیلی زیاد در مورد نحوه ی نمایش اندازه ی فیل و نحوه ی نمایش زیرنویس مشکل خواهی داشت...اگه کمک خواستی بگو:D
این هم یه عکس از این نرم افزار:
attachment.php

==============================================================

فایل های ضمیمه

• potplayer.png
    potplayer.png
    49.8 KB · نمایش ها: 36

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
@
HoP

بهتون پی.ام میدم. اونجا در مورد PotPlayer صحبت بشه بهتره ولی در کل من برتری ای نسبت به KMPlayer ندیدم.
---------

ولی یک چیزی برام جالبه اینه که طرفدارای اپرا از فایرفاکس تو این فروم بیشترن حالا در صورتیکه اپرا سهمش توی بازار مرورگرها زیر 0.5 درصده :lol:

انصافا اگر کروم سابقه اپرا (14 سال) رو داشت فکر کنم الان با آی.ای 50 50 میشدن!

راستی این نمودار رو نگاه کنین:

attachment.php

آی.ای توی این نمودار ذکر نشده. ولی چیزی که معلومه رشد سریع کروم و سقوط فایرفاکسه. اپرا هم که تا ابد همون جا هست!
chojinfc.gif

فایل های ضمیمه

• stats.jpg
    stats.jpg
    37 KB · نمایش ها: 317

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
. ولی چیزی که معلومه رشد سریع کروم و سقوط فایرفاکسه. اپرا هم که تا ابد همون جا هست!
خوب این به مظر من بد نیست یعنی نشون میده کاربرای Opera نسبت بهش تعصب دارن و فرقی نداره چه مرورگری وارد عرصه میشه
cowboypistol.gif

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
خوب این به مظر من بد نیست یعنی نشون میده کاربرای Opera نسبت بهش تعصب دارن و فرقی نداره چه مرورگری وارد عرصه میشه
cowboypistol.gif

خوب درحقیقت از دو زاویه میشه به این قضیه نگاه کرد. 1- کاربران اپرا به اون وفادران و ترکش نمیکنن. 2- کاربر جدیدی به اپرا اضافه نمیشه و کسی علاقه ای به کار کردن با اون نداره.

البته باید این رو هم ذکر کنم طرفدارن کروم هم ترکش نمیکنن و به علاوه افراد بیشتری به کارکردن به کار کردن با کروم علاقه دارن. از وقتی IE 9 اومده سهم IE داره بیشتر میشه و همچنین کروم هم با سیر صعودی داره پیش میره. حالا این کاربران از کجا میان؟! جوابش دو کلمه ست: فایر فاکس!
خیلی ها فکر میکردن موزیلا، مایکروسافت رو شکست داده ولی فعلا این موزیلای که از مایکروسافت و اسپانسرش گوگل داره شکست میخوره.
acigar.gif

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
این آمار رو چند روز پیش تو یکی از سایت ها دیدم:

StatCounter Rise of Chrome.jpg

همانطور که مشخص هست آمار از موسسه StatCounterه و بر اساس این آمار کروم و فایرفاکس در حال نزدیک شدن به 25 درصد هستن و پیش بینی میشه که به زودی کروم از فایرفاکس رد میکنه! همچنین اگر روند پیشرفت به همین شکل باشه گفته میشه در سال 2012 کروم از IE هم رد میکنه!

طراحی ضعیف تر فایرفاکس 4 نسبت به کروم، سنگینی، سازگار نبودن بعضی Add-ons ها با ورژن های جدید فایرفاکس، اشغال فضای زیادی از رم از جمله دلایل بی اعتمادی کاربران به فایرفاکس بود.

در زیر آمار موسسه BrowserScope رو می بینین که در مجموع بیش از 33 هزار تست روی 5 مرورگر معروف انجام داده! :wacko:

browserscope.png

این نتایج به صورت Summary هستن یعنی همه تست ها رو انجام دادن و حالا نتیجه اش رو شما دارین توی نمودار بالا می بینید

همچنین در تست HTML5 آخرین ورژن فایرفاکس (6) هم نتونست حتی به کروم 11 برسه:

The HTML5 test.png

همونطور که می بینید کروم 13 با 341، کروم 12 با 339 و کروم 11 با 338 امتیاز رتبه های اول تا سوم رو دارن!

پس در حال حاضر منطقی ترین تصمیم اینه که از کروم استفاده کنید! :)

موفق باشید

M_E_H_D_I

Registered User
لایک‌ها
28
با سلام خدمت دوستان...

من از اولی که فایر فاکس اومد آی ای را کنار گذاشتم.. تا چند ماه پیش هم همش فایرفاکس کار میکردم و گه گداری کروم .. تا اینکه متوجه شدم که فایرفاکس خیلی ضعیف شده... بعد از دانلود آخرین ورژن کروم متوجه سرعت بسیار عالیش و امکانات خوبی هم که براش اومده شدم.. اکستنشن هاش هم مثل فایرفاکسه و تقریبا کارم را راه انداخت.

الان میگم که فقط و فقط کروم.....!

ولی شایعه ای شنیدم که پروژه کروم بسته شده...!!!! ؟ این درسته؟

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
گوگل شرکتی نیست که به این راحتی کنار بکشه. مخصوصا الان که کروم موفقیت بی نظیری رو کسب کرده. در حال حاضر 25 درصد سهم مرورگر ها مال کرومه! :cool: پس واقعا دلیلی برای لغو پروژه نیست!

البته یک مورد دیگه هست و اون Chrome OS ه. شاید منظور شما این یکی باشه. بر عکس مرورگر کروم، سیستم عاملش نتونست موفقیت چشمگیری داشته باشه و احتمال لغو پروژه اش هست.

من هم قبل از کروم، فایرفاکس استفاده میکردم ولی موزیلا واقعا شرکتی نبود که بتونه محصولی رو در سطح جهان نگه داره؛ در حال حاضر هم روز به روز شاهد کاهش سهم فایرفاکس هستیم.

بالا