• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو و بررسی سایت های کلیکی ایرانی PPC

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
من از نکست وان نتورک دومین پرداختیم رو هم گرفتم، به نظرم فعلا قابل اطمینان هستش...
تا پولتو نگرفتی تبلیغ نذار !
خیلی عجیبه که براحتی به همچین سیستم هایی میگین قابل اطمینان !! اخه این سایتی که مثال زدی از سر وضع ظاهریش مشخصه فردا ممکنه بالا نیاد :D
سیستمی قابل اطمینانه که مطمعن باشی فردا پولتو بالا نمیکشه مثلا ای ار پاپ اپ رو من همیشه همچین حسی بهش داشتم
کلی گفتم منظورم رو سیستم کلیکی صبا ویژن هم میشه بهش گفت قابل اطمینان چون جز شرکت صبا ایدس و اینا هم که کلا نت ایران دستشونه

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
تا پولتو نگرفتی تبلیغ نذار !
خیلی عجیبه که براحتی به همچین سیستم هایی میگین قابل اطمینان !! اخه این سایتی که مثال زدی از سر وضع ظاهریش مشخصه فردا ممکنه بالا نیاد :D
سیستمی قابل اطمینانه که مطمعن باشی فردا پولتو بالا نمیکشه مثلا ای ار پاپ اپ رو من همیشه همچین حسی بهش داشتم
کلی گفتم منظورم رو سیستم کلیکی صبا ویژن هم میشه بهش گفت قابل اطمینان چون جز شرکت صبا ایدس و اینا هم که کلا نت ایران دستشونه
دریافت های من از این سایت روزانه هست، این سایت ها با ای.نتورک قرارداد دارن.
تا الان که واریزیش خوب بوده هر درخواست واریز دادم رو دو ساعت بعد پرداخت کرده، اگر یک روز هم پرداخت نداشته باشه طبیعیه که کدهاش رو بر میدارم

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
دریافت های من از این سایت روزانه هست، این سایت ها با ای.نتورک قرارداد دارن.
تا الان که واریزیش خوب بوده هر درخواست واریز دادم رو دو ساعت بعد پرداخت کرده، اگر یک روز هم پرداخت نداشته باشه طبیعیه که کدهاش رو بر میدارم
حتی اگه 1 روز واریزی نداشت سریع بردار این اگه سایت درس حسابی بود بولتون نیوز خبر کلاهبرداریشو منتشر نمیکرد !
اینکه میگی قابل اطمینانه اشتباهه من واسش تست گذاشتم 5 روزم فعال بود گفت شنبه واریز میکنم ولی اصلا نکرد و امروز فردا میکرد درس همون روزا پنلش مشکل داشت و امارو ثبت نمیکرد خودشم قبول میکرد که پنلش مشکل داره و اون کد های سنگینش که سایتو داغون کرده بود البته این بابا فک میکرد خیلی زرنگه که امروزفردا میکنه من همون شنبه برداشتم کدشو وقتی هم فهمید زد زیرش که نه پنل هیج مشکلی نداره !! ( اگه با همچین سیستم های تازه واردی کار میکنین تا پولتونو نگرفتین کد نذارید )

weclick

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من سیستمشون رو چک کردم
داخل موبایل وقتی پیج باز میشه رو تبلیغاتشون که میزنی هیچ اتفاقی نمیفته وقتی هم که بالاخره موفق به انتخاب تبلیغ میشی یه آلرت باکس میاد میپرسه مطمئنی میخوای رو این لینک که تبلیغ هست کلیک کنی؟
بازدهی پایینی داره
-----------
من از نکست وان نتورک دومین پرداختیم رو هم گرفتم، به نظرم فعلا قابل اطمینان هستش...

سلام دوست عزیز

بر روی موبایل به دلیل اینکه کاربران صفحه را در زمان پیمایش کلیک می نمایند مشکلاتی مانند کلیک نا خواسته رخ می دهد. این مشکل از سوی هر شرکتی که واقعا به تبلیغ دهنده اهمیت می دهد رعایت شده است. به طور مثال گوگل امکان کلیک شدن رو برای چند ثانیه می گیرد. همچنین امکان نمایش آگهی در کنار دکمه های قابل کلیک را نمی دهد.

حتی در شبکه های داخلی مثلا کلیک یاب یا ای نتورک مثل ما یک پیام نمایش می دهند و سپس کاربر وارد سایت تبلیغ دهنده می شود. در مجموع هیچ شبکه ای از کلیک اضافه نارازی نیست (هرچی بیشتر سود شبکه ها هم بیشتر) ! ولی اگر خود را جای تبلیغ دهنده بگذارید این کار اخلاقی نیست اگر جلو گیری نشود و همچنین در صورتی که تبلیغ دهنده نتیجه خوبی از سیستم نگیرد از آن شبکه دیگر استفاده نمی کند. شبکه هایی که الان چنین مواردی را جلوگیری نمی کنند مطمین باشید در آینده حرفی برای گفتند ندارند. یک از دلیل هایی که شبکه های تبلیغاتی پرداختی ندارند این است که کلیک های قلابی را قبول می کنند تا پابلیشر جمع آوری کنند ولی در آینده با کمبود تبلیغ دهنده رو به رو می شوند. سپس روی به بلاک کردن حساب ها یا حتی جمع آوری پلتفرم می کنند.

از طرف تیم وی کلیک
weclick.ir

بالا