Best Crypto Airdrops | New Cryptocurrency Airdrops | AirdropsMob.com
Best cryptocurrency airdrops. With AirdropsMob.com you will never miss a crypto airdrop again. We are providing free service of airdrop alerts. AirdropsMob.com is an airdrop tracker.www.airdropsmob.com
Airdrop King – Free Crypto Airdrops up to $100 | March 2021
Looking for a way to get free money / cryptos? ► An airdrop is just the right opportunity ✅ Here you'll find 50+ active listed airdrops waiting for you!airdropking.io
Airdrop Rating: All Crypto Airdrops, free tokens and coins | March 2021
AirdropRating is updated daily with free cryptocurrency airdrops, tokens, and coins from top crypto cryptocurrency and blockchain projects. Never miss an airdrop or bounty ever again.www.airdroprating.io
Crypto Airdrops List April 2021 » Find free airdrops & bounties!
lll➤ Searching for free crypto airdrops? Try airdrops.io! We aggregate the latest cryptocurrency airdrops for April 2021. Exclusive ICO & DeFI airdrops ✅ 100% free ✅airdrops.io
Home - AirdropAlert
? Discover the latest Crypto Airdrops and Airdrop Farming opportunities at AirdropAlert.com. Presenting curated Airdrops since 2017 ✅airdropalert.com
Free Crypto Airdrops in 2023 | AirdropBob
Dive into the world of free crypto airdrops and claim valuable tokens with AirdropBob! Keep up with the latest and most rewarding airdrops in 2023 and beyond.www.airdropbob.com
Online SMS verification service | Receive SMS online
Buy virtual number for SMS verification from 0,014$. Receive SMS online and bypass OTP in Amazon, Discord, Naver, Instagram, WhatsApp, Google!5sim.net
یکی از راه های تشخیص ایردراپ های فیک و اسکم که خودم تجربه کردم اینه که برید در کانال تلگرامشون یه نظر منفی بدی
مثلا بگید پروژه اسکم هست یا از این دسته از نظرات منفی ,
اگر بعد از ارسال نظرتون بن شدید و شما رو از کانال انداختن بیرون بدونید 99% اون ایردراپ پرداختی نداره و حتی ممکنه اسکم باشه
فکر کنم تو بول مارکت چون استقبال از ایردراپها زیاده اسکمهاشون هم زیاد میشه، بعد از تموم شدن این بازار بیشتر میشه امید داشت بهشوناگر ایردراپ Hex رو زده بودی این حرف رو نمیزدی :دی اولین باری که رفتم گروه تلگرامی ـــش دیدم همه کاربرا میگن پروژه اسکم ـــه و مطمئنا پرداختی نداره ! بعد دیدم یه گاوچرون اومد همه رو بن کرد و چند تا هم فحش داد ! حوالی 6 الی 9 ماه همون ایردراپ هر اکانت بالای 1.5 میلیون درآورد ! اونایی که زدن میدونن من چی میگم گروه تلگرام ــــیش خیلی ضایع بود :دی
همین الان داشتم ایردراپ های جدید رو چک میکردم متاسفانه هیچ کدوم چنگی به دل نمیزنن ! یه مقدار بازار ایردراپ خرابه ! پروژه درست و حسابی سخت پیدا میشه در حالی که یکی دو سال پیش حداقل سالی سه چهار تا پروژه خوب ایردراپ برگزار میکردن !
اینم اضافه کنم : گاها پیش اومده با خودم گفتم این پروژه اسکم ـــه ولی همون پروژه چنان ترکونده که از کرده خودم پشیمون شدم ! :دی اسکم یا واقعی بودن ایردراپ ها رو خیلی سخت میشه تشخیص داد مگر اینکه کلا پروژه اسکم باشه !
بول مارکت اونجا ایردراپارو میذارن؟ک شرکت کنیم؟ادرسشو میدی ممنونفکر کنم تو بول مارکت چون استقبال از ایردراپها زیاده اسکمهاشون هم زیاد میشه، بعد از تموم شدن این بازار بیشتر میشه امید داشت بهشون
نه منظورم این بازار گاوی هست که همه ارزها دارن رشد میکنن، بالاخره این رشدها یه جایی تموم میشه بازار راکد میشه توجه ها بهش کم میشه، ایردراپها هم کمتر و بهینه تر میشنبول مارکت اونجا ایردراپارو میذارن؟ک شرکت کنیم؟ادرسشو میدی ممنون
پارسا جان 0تا 100 آموزش ایردراپ یه ویدیو میگرفتی اموزشو میذاشتی
یه اموزش خلاصه و کاربردی
من اصلا حوصلم نمیگیره برم غیر از پرشین ببینم
اصلا تو اموزش میذاری من مجذوبش میشم :دی
تایلر سووپ (Tyler Swope)، تحلیلگر بازار رمزارز و یوتیوبر معروف، دو آلتکوین را معرفی میکند که قیمت آنها پس از ایردراپهایشان افزایش مییابد.
در ویدئویی جدید، سووپ به ۲۲۷۰۰۰ دنبال کننده خود میگوید که این ارزهای دیجیتال را بخاطر ایردراپهایشان زیر نظر داشته باشند چراکه یک روند صعودی دیگر را در پیش خواهند داشت.
یکی از این رمزارزها، رفلکس با نماد RFX است که یک رمزارز غیر حکومتی از پلتفرم شاخصهای رفلکس (Reflexer Labs) است. شاخص های رفلکس توکنهای پایدار و شناور آزادی هستند که به هیچ یک از داراییهای اساسی یا امنیتی وابسته نیستند. سووپ میگوید:
” در هفته آینده، این می تواند یک فرصت بسیار خوب برای سرمایه گذاری باشد که شما این ارز دیجیتال را بخرید و توکنهای رایگان دریافت کنید. آنها قصد دارند که یک ایردراپ انجام دهند و اساساً اگر نقدینگی موجود در استخرهای صرافیها را تأمین کنید، واجد شرایط دریافت آن خواهید بود. بنابراین تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که به برنامه رفلکسر فایننس (reflexer.finance) بروید و به سادگی ایردراپها را دریافت کنید. ”
ارز دیگری که سووپ معرفی میکند، توکن EPNS است که سرویس اطلاع رسانی فشار اتریوم محسوب میشود و یک ایردراپ دیگر در راه دارد. این توکن در حال حاضر در قیمتی پایینتر از قیمت اولیهاش معامله میشود.
این یوتیوبر خاطرنشان میکند که این توکن از نظر ارزش بازار در سایت کوین مارکت کپ رتبهای بالاتر از ۱۰۰۰ دارد که طبیعتا ریسک بیشتری را به همراه دارد اما در عین حال توان حرکت صعودی بیشتری نیز خواهد داشت. سووپ افزود:
“ایردراپ EPNS اخیرا انجام شد و سود بالایی را برای دارندگان این توکن به ارمغان آورد بهطوری که بسیاری از توسعه دهندگان بزرگ اتریوم این اتفاق را تمجید کردند. هرچند که پس از رشد خیره کننده آن، قیمت کاهش شدیدی را تجربه کرد و از بالاترین قیمت در تراز ۸ دلار اکنون به ۲.۵۶ دلار سقوط کرده است. “