• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون بیمه

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
پس هیچ تفاوتی بین دفترچه سلامت و دفترچه بیمه تامین اجتماعی وجود نداره درسته؟
تفاوت در هزینه خدمات پزشکی ارایه شده و مراکز تحت قرار داد این دو بیمه است
ویزیت پزشک، قیمت دارو که میخواهید از داروخانه تهیه کنید

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052

farhad17

Registered User
لایک‌ها
338
اقا یه سوال !
من اگه بیمه سلامت باشم بعد جایی استخدام بشم , کارفرما مجبورم میکنه که بیمه تامین اجتماعی بشم
شرط بیمه سلامت اینکه از بیمه های دیگه استفاده نکنیم
در این شرایط چکار باید کنیم؟

grive

Registered User
لایک‌ها
364
اقا یه سوال !
من اگه بیمه سلامت باشم بعد جایی استخدام بشم , کارفرما مجبورم میکنه که بیمه تامین اجتماعی بشم
شرط بیمه سلامت اینکه از بیمه های دیگه استفاده نکنیم
در این شرایط چکار باید کنیم؟

از همون تامین اجتماعی استفاده کنی

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
تفاوت در هزینه خدمات پزشکی ارایه شده و مراکز تحت قرار داد این دو بیمه است
ویزیت پزشک، قیمت دارو که میخواهید از داروخانه تهیه کنید
دقیقا سوال من همینجاست این فامیل ما میگفت دفترچه تامین اجتماعی دقیقا خدمات و هزینه هایی که میده مثل دفترچه سلامت هست حالا سوال برام پیش اومد چطور با پرداخت ماهانه 2000 تومن با کسی که 50000 تومن میده خدمات یکی باید ببینه؟

.:kamran:.

Registered User
لایک‌ها
95
دوستی میگفت باید ماهی 200 هزار تومن بدی تا 30 سال دیگه بازنشسته بشی . یعنی هر سال 12 ماه باشه میشه : 12*30*200 . چقدر میشه ؟؟ خنده دار نیست ؟

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
آقا اگر جایی استخام شدی لیست بیمه رد کردن بیمه میشی؟
یا چکاپ کامل میکنن بعد بیمه رد میکنن؟ چون من 2 تا دوندون خراب دارم اما هزینه پر کردن به صورت آزاد ندارم

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
دوست عزیز بیمه سلامت از نظر پوشش خدمات درمانی مـــثل دفترچه تامین اجتماعی خویش فرما هست دلیل اینکه ارزون تر هست هزینه اون رو دولت پرداخت میکنه واون مبلغ رو بیمه سلامت برای هزینه چاپ دفترچه از شما میگیره نه برای حق بیمه حق بیمه بیمه سلامت رو دولت برای افرادی که تحت پوشش هیچ بیمه ای نیستند تقبل کرده

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
من الان هیچ بیمه ای نیستم. چون کارم ساعتی هست کارفرما از زیر بیمه کردن من در میره.
حالا به نظر شما چه بیمه ای بشم که هم هزینه ی درمانم رو بشه بگیرم و هم بازنشستگی داشته باشم ؟
البته کلا 2 سال سابقه ی تامین اجتماعی دارم و سنم هم 30 ساله.

ضمنا بعضی ها میگند برید بیمه ی خصوصی و بیمه ی درمانی آنها را بگیرید. اما مساله اینه که خصوصی ها فرد رو بیمه ی درمانی نمی کنند و باید در یک شرکت n نفره باشی تا تحت پوشش بیمه ی تکمیلی در بیای. چه شرکت خصوصی ای هست که شمای تک نفر رو بیمه ی درمانی کنه واسه هزینه های پاراکلنیکی مثل عکس و آزمایش و بستری در بیمارستان و هزینه های بزرگ ؟؟!!

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
آقا اگر جایی استخام شدی لیست بیمه رد کردن بیمه میشی؟
یا چکاپ کامل میکنن بعد بیمه رد میکنن؟ چون من 2 تا دوندون خراب دارم اما هزینه پر کردن به صورت آزاد ندارم
به محض رد شدن اولین لیست بیمه شما میتونی از تمام خدمات درمانی تامین اجتماعی استفاده کنی اما......
هیچ کدام از هزینه های دندانپزشکی شامل بیمه نمیشه

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
ضمنا بعضی ها میگند برید بیمه ی خصوصی و بیمه ی درمانی آنها را بگیرید. اما مساله اینه که خصوصی ها فرد رو بیمه ی درمانی نمی کنند و باید در یک شرکت n نفره باشی تا تحت پوشش بیمه ی تکمیلی در بیای. چه شرکت خصوصی ای هست که شمای تک نفر رو بیمه ی درمانی کنه واسه هزینه های پاراکلنیکی مثل عکس و آزمایش و بستری در بیمارستان و هزینه های بزرگ ؟؟!!

هیچ شرکتی

خدمات درمانی فراگیر و انفرادی فقط در انحصار تامین اجتماعی و بیمه سلامته ( اگر اشتباه میگم لطفا" دوستان اصلاح کنند )

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
تمدید بیمه سلامت چطوریه؟توی یک خبر خوندم زده بود خودکار تمدید میشه،درسته؟

barangostar

Registered User
لایک‌ها
64
سلام

من بین تبلیغات و پلن های شلوغ و گیچ کننده شرکت های بیمه گیر کردم بخصوص پاسارگاد . ملت و سامان
ممنون می شم تجربه و اطلاعاتتون رو اینجا به اشتراک بذارید اینکه با سرمایه گذاری روی کدوم بیمه چقدر و چجوری می شه خانواده رو بیمه کرد بصورتی که بیمه بازنشستگی و دیگر مزایا شامل حالشون بشه ؟

xs9_asuransi-jiwa.jpg

ghajar77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
شما میتونی از بیمه عمر استفاده کنی.سود سالهای گذشته شرکتهای بیمه رو میتونی بررسی کنی و ببینی کدوم یک سود بیشتر پرداخت کردن.من خودم بیمه عمر از بیمه ما برای دخترم گرفتم.پنج میلیون دادم دیگه هیچ پرداختی ندارم.البته میشه ماهیانه هم انجام داد.

فرستاده شده از HTC One_M8ِ من با Tapatalk

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام

من بین تبلیغات و پلن های شلوغ و گیچ کننده شرکت های بیمه گیر کردم بخصوص پاسارگاد . ملت و سامان
ممنون می شم تجربه و اطلاعاتتون رو اینجا به اشتراک بذارید اینکه با سرمایه گذاری روی کدوم بیمه چقدر و چجوری می شه خانواده رو بیمه کرد بصورتی که بیمه بازنشستگی و دیگر مزایا شامل حالشون بشه ؟

xs9_asuransi-jiwa.jpg

قطعا نمیشه گفت چه شرکتی بهترین هستند؛باید دید شما چه شرایط خاصی مد نظر دارید و سود شرکت ها رو مقاسه کنید که این اطلاعات در تاپیک زیر جمع آوری شده:
http://forum.persiantools.com/index.php?threads/767330/

از بین شرکت هایی که شما گفتین،ملت و بعد سامان سود بیشتری نشبت به پاسارگاد پرداخت کرده اند؛اما تنها شرکتی که تا ۴ نفر در خانواده رو بیمه میکنه،پارسیان است؛البته تمام طرح های خانواده یک ذخیره اندوخته دارد؛

Sent from my E5823 using Tapatalk

barangostar

Registered User
لایک‌ها
64
شما میتونی از بیمه عمر استفاده کنی.سود سالهای گذشته شرکتهای بیمه رو میتونی بررسی کنی و ببینی کدوم یک سود بیشتر پرداخت کردن.من خودم بیمه عمر از بیمه ما برای دخترم گرفتم.پنج میلیون دادم دیگه هیچ پرداختی ندارم.البته میشه ماهیانه هم انجام داد.

من هم می خوام دو تا بچم رو بیمه کنم فردا افتادم زمین زن و بجه رو هوا نباشن لذا موندم کجا شعار بی خود نمی دن و کار درست هستند. بیمه ما . سامان یا پاسارگاد ؟ برای دخترتون 5 میلیون دادید چه پلنی و چه فوایدی داره چه خدماتی خواهند داد ؟
مرسی

ghajar77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
این دیگه پرداختی ماهیانه یا سالانه نداره اما اگه بخوای میتونی بهش اضافه کنی قرارداد سی ساله است اما هر وقت بخوای میتونی ببندیش.کسایی هم که حق برداشت دارن میتونی معرفی کنی.
با حساب سود قطعی تا سی سال دیگه میشه حدود 150 میلیون ولی با سود فعلی حدود 400-450 میلیون.
پوشش بیمه نکمیلی هم داره که میتونی انتخاب کنی.

haftir

Registered User
لایک‌ها
470
من 6 ماهه بیمه پاسارگاد دارم واریز میکنم . تفاوت چندانی ندارن باهم . من بین البرز و پاسارگاد مونده بودم که پاسارگاد رو ترجیح دادم

hadi2073

Registered User
لایک‌ها
30
باسلام
من چند مدتی هست دنبال بیمه عمر هستم 34 سالمه و حتمامیخوام به سرعت این کارو انجام بدم خودم با توجه به تحقیقاتم این سه تا شرکت رو به ترتیب انتخاب کردم لطفا شما هم در صورت داشتن اطلاعات راهنمایی کنید 1-بیمه ما 2-بیمه سامان و پاسارگاد 3-بیمه کارآفرین
ممنون

بالا