• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحران ارز و مشکلات سرویس دهنده ها ...

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
روز به روز تهیه ارز برای سرویس دهنده های هاستینگ سخت و سخت تر میشه.
طی این چند روزه هم دیدیم یه سری از هاستینگها بدلیل عدم توانایی در حواله یا پرداخت ارزی با مشکلاتی مواجه شدند. من جمله پشتیبان و میهن وب هاست و ...
بقیه نیز به زودی با مشکلات این چنینی مواجه خواهند شد. // این صنعت هاستینگه، بقیه'ی صنایع نیز به زودی با مشکل مواجه میشن!

خودم نیاز چندانی به ارز ندارم، یا اگه نیاز داشته باشم میتونم جور کنم. ولی خوشحال میشم اگه بتونم تو این زمینه به سرویس دهندگان هاستینگ کمکی کنم.

دوستان و سرویس دهندگان، اگه راه حلی به نظرشون میرسه اعلام کنن تا در موردش بحث کنیم.

پ.ن: لطفاً بحث سیاسی نکنید، پیشاپیش خودم به روح مقدسشون صلوات میفرستم :دی

misaf

Registered User
لایک‌ها
27
طی این چند روزه هم دیدیم یه سری از هاستینگها بدلیل عدم توانایی در حواله یا پرداخت ارزی با مشکلاتی مواجه شدند. من جمله پشتیبان و میهن وب هاست و ...
بقیه نیز به زودی با مشکلات این چنینی مواجه خواهند شد. // این صنعت هاستینگه، بقیه'ی صنایع نیز به زودی با مشکل مواجه میشن!

خودم نیاز چندانی به ارز ندارم، یا اگه نیاز داشته باشم میتونم جور کنم. ولی خوشحال میشم اگه بتونم تو این زمینه به سرویس دهندگان هاستینگ کمکی کنم.

دوستان و سرویس دهندگان، اگه راه حلی به نظرشون میرسه اعلام کنن تا در موردش بحث کنیم.

هرروز داره سخت تر میشه، فکر نکنم بشه کار خاصی انجام داد.

تا چند وقته دیگه هم که گفتن هیچ شرکتی حق ارائه سرویس هایی که در خارج از کشور میزبانی میشن رو ندارن.
یعنی حتماً باید از دیتاسنترهای ایرانی استفاده کنیم

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
مرسی بابت شرکت در تاپیک!

دنبال راه حل هستیم، وگرنه این چیزا رو همه میدونن!

خیلی مرسی!

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
takweb.ir هم که جمع کرد رفته ...
سر همین ارز یه دومین من از دست رفت , اینقدر تعلل کرد که دیلیت شد ...
خیلی ها دومین هاشونو به خاطر تک وب از دست دادن

راه حل هم چیزی به ذهنم نمیاد :D

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
راه حلش اینه که بانک مرکزی از تحریم در بیاد همین و بس تا وقتی بانک مرکزی تحریم باشه دلار پایین نمیاد و مشکلاتش هست و دلالان ارز هم مشکلات رو دو چندان میکنند

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
راه حلش اینه که بانک مرکزی از تحریم در بیاد همین و بس تا وقتی بانک مرکزی تحریم باشه دلار پایین نمیاد و مشکلاتش هست و دلالان ارز هم مشکلات رو دو چندان میکنند
راه حل اصلی که 100% همینه، باید دنبال راه حل میان مدت باشیم ...

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
دو تا راه حل هست .

1) كوتاه مدت و انفرادي

2) كوتاه مدت و جمعي

راه اول : پناهندگي به افغانستان .. سرعت اينترنت بالاتري دارن .. ثبات بيشتر هم هست ميتونين سرور هم بالا بيارين همونجا .

راه حل دوم : دست به دامن يونايدد استيتس براي Attack به كشور محبوبمان

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
خود ما که سفارش 12 تا سرور دادیم که تعدادی سایت ها را و سرور های مجازی را بیاریم ایران جیبمون کاملا خالی شد.
البته من مشکل ارز نداشتم خارج از کشور آشنا داریم ولی از ترس این فیلترینگ ها و قطع شدن لینک کلی ایران با خارج از کشور باعث شد.
حالا دیتاسنتر های ایرانی که داریم روش کار می کنیم با خود اینترنت ایران هم مشکل دارند اینا باید چی کارش کرد.

misaf

Registered User
لایک‌ها
27
خود ما که سفارش 12 تا سرور دادیم که تعدادی سایت ها را و سرور های مجازی را بیاریم ایران جیبمون کاملا خالی شد.
البته من مشکل ارز نداشتم خارج از کشور آشنا داریم ولی از ترس این فیلترینگ ها و قطع شدن لینک کلی ایران با خارج از کشور باعث شد.
حالا دیتاسنتر های ایرانی که داریم روش کار می کنیم با خود اینترنت ایران هم مشکل دارند اینا باید چی کارش کرد.

آقا شما آوردید روی دیتاسنتر تبیان یا پارس آنلاین ؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
دیروز یک تیتر خوندم "تحریم کوبا 50 ساله شد".
به عمر ما قد نمیده!

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
webmoney بگیرین
webhosting انجام بدن :ی

باقی عزیزان به سرورهایی میهنی مراجع کنن خیلی هم خوبن ::ی

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483

ماشاالله کمک:D ایول حمایت:D
تنها چیزی که به ذهن من میرسه مربوط به سیاست مدارانه که سعی کنند با هم مثل بشر صحبت کنند و بحث تحریم رو تمومش کنند...

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
takweb.ir هم که جمع کرد رفته ...
تک وب قبل از مشکل ارزی جمع کرد!

تا وضیعت اینترنت ثابت نشه سرمایه گذاری روی IT اشتباه هست.
الان اشتباهه، ولی مشاغل فعلی رو که نمیشه بی خیال شد.
اگه بشه راهی براش پیدا کرد و به سر و سامون رسید خیلی خوب میشه. // البته اگه بشه ...

باقی عزیزان به سرورهایی میهنی مراجع کنن خیلی هم خوبن ::ی
سرور میهنی میتونه سایتی مثه p30dl رو میزبانی کنه؟
الان فکرشو کن مثلاً ماهی 1000 دلار خرج سرور دانلودش میشه، بیاره تو ایران کم کم میشه 40 میلیون! از کجا باید بیاره؟

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
سرور میهنی میتونه سایتی مثه p30dl رو میزبانی کنه؟
الان فکرشو کن مثلاً ماهی 1000 دلار خرج سرور دانلودش میشه، بیاره تو ایران کم کم میشه 40 میلیون! از کجا باید بیاره؟
p30dl فکر نمیکنم در بین المل استفاده بشه که نیاز به پورت اینترنت سنگین داشته باشه که بگیم هزینه پورتش زیاد ، و تنها چیزی که باعث گرونی سرور در ایران میشه همین پورت کزایی است

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
p30dl فکر نمیکنم در بین المل استفاده بشه که نیاز به پورت اینترنت سنگین داشته باشه که بگیم هزینه پورتش زیاد ، و تنها چیزی که باعث گرونی سرور در ایران میشه همین پورت کزایی است
کاری به بین الملل ندارم. ولی چیزی که هست اینه که همچین سایتی راحت +500 مگابیت مصرف پهنای باندشه که کمتر از 1000 دلار نیست!
حالا چطور بیاره رو ایران که براش بصرفه؟ اینترنت رو هم حتی در نظر نگیریم، همون اینترانت هم خیلی میشه!
500 مگابیت اینترانت بدون برق و لوکیشن و ... میشه حدوداً 10 میلیون! حالا اینترنت رو چند برابر در نظر بگیر!

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
کاری به بین الملل ندارم. ولی چیزی که هست اینه که همچین سایتی راحت +500 مگابیت مصرف پهنای باندشه که کمتر از 1000 دلار نیست!
حالا چطور بیاره رو ایران که براش بصرفه؟ اینترنت رو هم حتی در نظر نگیریم، همون اینترانت هم خیلی میشه!
500 مگابیت اینترانت بدون برق و لوکیشن و ... میشه حدوداً 10 میلیون! حالا اینترنت رو چند برابر در نظر بگیر!
البته همین الانش هم فکر نمیکنم خیلی کمتر پرداخت کنن از اون چیزیی که شما میفرمایید ما حتی اگه بگیم قیمت اینترانت به قیمت اینترنت جهانی (یعنی تقسیم بر اون 4 هار برابر ریگولاتوری) قیمت اینترنت رو حساب کنیم با توجه به قیمت مخابرات قیمی که بدست میاد برای یک پورت 500 مگابایت حدود 800 هزار تومن هست که با خرید انبوه از چیزی قیمت اون خیلی کمتر میشه
این قیمت هایی که بعضی ها دارن روش سرور میدن گران فروشی محض هست چون اطلاعات دقیقی از اینترانت در دست نیستش

mahdy_mihani

Registered User
لایک‌ها
43
قیمت اینترنت با اینترانت خیلی فرق نداره.
اینترانت یه پروژه شکست خورده هست.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
قیمت اینترنت با اینترانت خیلی فرق نداره.
اینترانت یه پروژه شکست خورده هست.
چرا کلی فرق داره.
الان دیتاسنترها هر مگ اینترانت رو 25 30 میدن، هر مگ اینترنت رو 250 تا 400
- کاری به پروژه'ی آقایون ندارم، خیلی وقته شکست خورده ...

البته همین الانش هم فکر نمیکنم خیلی کمتر پرداخت کنن از اون چیزیی که شما میفرمایید ما حتی اگه بگیم قیمت اینترانت به قیمت اینترنت جهانی (یعنی تقسیم بر اون 4 هار برابر ریگولاتوری) قیمت اینترنت رو حساب کنیم با توجه به قیمت مخابرات قیمی که بدست میاد برای یک پورت 500 مگابایت حدود 800 هزار تومن هست که با خرید انبوه از چیزی قیمت اون خیلی کمتر میشه
این قیمت هایی که بعضی ها دارن روش سرور میدن گران فروشی محض هست چون اطلاعات دقیقی از اینترانت در دست نیستش

چطور حساب کردی 500 مگابایت شد 800 تومن؟ :دی
* بیت رو با بایت اشتباه نگیر :دی

اینم قیمت هاش: تعرفه های ماهانه تأمين ارتباط برای دسترسی به شبکه ملی انتقال داده ها

بالا