• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بخش تازه کارها

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین آقا راستی من با اکتیو سینک مشکل دارم وقتی گوشی رو وصل می کنم گوشی ارور میده تو پی سی ام اون پایین اکتیوسینک ایکونش شروع به چرخش میکنه ولی وصل نمی شه:(
چیکار کنم:wacko:

معمولا این ورژن جدیده اگر اشتباه نکنم4.2 باشه یه نمه مشگل داره گلآ ولی اگر مشگل میگیره برا آپ دیت کردن اطلاعات براهمین بعضی وقتها گیر میده بهترین کار اینه که اولش که دارید اینستال میگنید اون قسمتهایی که باید به روز کنه رو تیکشو بردارید:blush:

تازه هنوز منده که گوشی رو به گامپیوتر وصل میگنید شروع به زنگ زدن میگنه و ساعتش بهم میریزه:blush:

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی نرم افزاره دیگه ای واسه sync کردن داریم که از اکتیوسینک بهتر باشه

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

فکر نکنم چون تنها برنامه سینکینک رو گوشی همین اگتیو سینگ ولی شاید هم باشه من نمیدونم :blush:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

داریم قربان ، ( با اجازه حسین جان البته ، خیلی مخلصیم) ، ولی فکر نکنم کارایی هاش به کار شما بیاد
در ضمن پولی هست ، کارش اینه که با مایکروسافت اکسچنج سرور خیلی راحت تر کار می کنه
من که اصلا دنبالش هم نرفتم بی صبرانه منتظرم ببینم این vista device center تونسته مشکلات بی شمار اکتیو سینک رو بر فراموشی بسپره یا نه

fotros128

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1-رو نفهمیدم اصلا سوال داشتید یا نه؟؟؟:blush:
2-تو همون قسمت نرم افزار بچه ها 4-3 مدلشو معرفی کردن
3-اینکار رو میتونید با یه برنامه که بازم بچه ها معرفی کردن انجام بدید بعدشم گیبورد بلوتوسی برا همه پاکت پسی ها هست
4- برنامه میخواد میشه دید
5-اونها رو ازتون اولش میپرسه که میخواین آپدیت بشه یا نه اگر فعالش کنید میتونید دست رسی داشته باشید اگر هم نزنید خوب نمیتونید:blush:

موفق باشید
حاجی یه زحمت بکش لینک نرم افزار یا لا اقل اسمشون رو بذار
راستی امروز اومده بودم تهران وزارت خارجه کار داشتم رفتم علائدین با هزار بدبختی >>ماشین رو تو مترو میرداماد گذاشتم اومدم خلاصه تو علائدین هم کلی گشتم تا این رمضانی رو پیدا کرم ولی جون داداش جون تو اخلاقش عین ماه رمضون بود بد اخلاق جواب که درست نمیداد 3 نفر هم اون تو بودن هر کدومشون سه بار پرسیدن فرمایش جون داداش گفتم تا اینا یقم رو نگرفتن بجرم سد معبر گریختم تو راه رفتم پایتخت اونجا یه جایی بود چند تا سوال منو جواب داد با اخلاق خوب ولی تفاوت قیمت تو این دو تا پاساژ بین 10 تا 15 درصده

mehdi_motlagh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ببخشید که سوال ابتدایی میپرسم:
برای شارژ باطری، وقتی باطری 100% کامل میشه(اما هنوز چراغ نارنجی روشنه) باید از شارژ در بیاریم، یا باید صبر کنیم که چراغ نارنجی سبز بشه؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام
ببخشید که سوال ابتدایی میپرسم:
برای شارژ باطری، وقتی باطری 100% کامل میشه(اما هنوز چراغ نارنجی روشنه) باید از شارژ در بیاریم، یا باید صبر کنیم که چراغ نارنجی سبز بشه؟

خواهش می شه قربان ،

شما هر وقت خواستید می تونید در بیارید
اما وقتی هنوز سبز نشده ، معنی ش اینه که شارژ کامل نیست
معمولا وقتی شارژ کامل می شه ، عمر واقعی باطری رو می بینید ، یعنی از اون ور ، وقت مصرف زمانی بیشتر طول می کشه که شما باطری رو ببینید که از 100درصد کمتر شه

بالا