H-Ataeian
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 211
- لایکها
- 0
خوب مشکلم بر طرف شد![]()
عیدی من این اسکین سبز (که بالا میبینینش) رو به خاطر سبزی بهار تقدیم می کنم به دوستان:blush:
قبل از همه پسوند فایلها رو از Zip به rar تغییر بدین
برای نصب DialPad اول dialpad Apple Iphone رو که چند صفحه قبل معرفی کردم رو نصب کنید (حتما توی Storange ) بعد عکسهای فولدر Dialer رو توی فولدر Windows اوررایت کنین یه soft reset تموم![]()
برای نصب اسکین WMP فایلها رو توی فولدر
Program Files \ Wimdows Media Player
کپی کنین بعد توی option مدیا پلیر اسکین رو انتخاب کنین
عید رو پیشاپیش به همه تبریک میگم![]()
به کمک برنامه پيوست ميشه رنگ صفحه شماره گير رو تغيير داد روش کار:
1- برنامه رو روي گوشي نصب کنيد (vista dialer skin)
2- فايل هاي جديد شماره گير در فولدر Phoneskin قرار داره که مي تونيد خودتون تغييرش بدين و به دلخواه عوضش کنيد
3- با يا reset فايلها جايگزين ميشه و صفحه Dialpad عوض مي شه
4- روي WM5 کارميکنه و تست شده در سيستم عامل WM2003 تست نشده
5 - يه skin نارنجي هم به پيوست تقديم ميشه
6- برا کساييکه JAMIN دارن Skin سياه در در برنامه اصلي هست خيلي قشنگ ميشه
مشاهده پیوست 10232
اينم skin نارنجي اضافي
مشاهده پیوست 10233
دوستان من هر کاری کردم تا این تیم رو نصب کنم نتونستم از مدیران یا دوستان دانا در این مورد می خواستم یه توضیح کامل در باره ی نصب این تیم بدن که ما هم بتونیم استفاده کنیم هرچه توضیح ابتدایی تر باشه بهتره چون به اصتلاحات مسلط نیستم ممنون اگر کمک کنید .
شرمنده دوستان من خیلی تازه کارم آیا امکان داره روش کامل نصب تم رو به من یاد بدید ؟
یا حداقل یه لینک بزارین !
درضمن من آیمیت جمین دارم باید تم های ویندوز موبایل 5 رو دانلود کنم ؟
اين تم green vista يكم مشكلات جزيي نظير اينكه مسير پيشفرضش روي مموري كارت هست و اكثر افراد روي حافظه اصلي گوشي ميريزن داره كه با اجازه آقاي عطائيان سعي ميكنم فايل اصلاح شدش رو اينجا قرار بدم.دوستان من هر کاری کردم تا این تیم رو نصب کنم نتونستم .
تو این بخش روی گزینه Menu تب کرده بعدNew و آخر Key رو انتخاب کنینHKLM\SOFTWARE\Resco\Keyboard\Skins
در پایان کافیه به قسمت Setting رسکو کیبورد برین و اسکین جدید رو از لیست انتخاب کنین:happy:program files\Resco\Keybskins\floder name
اوررایت کنینProgram Files\Spbtime\Spb Black47
لینک vista berry خرابه که. سرورشون داون شده فکر کنم. پینگش از 15 تا یکی میگیره اون هم 3.7 3.9 ثانیه. تو گوگل هم گشتم همین سایت رو فقط پیدا میکنه که داره. دو سه هفته پیش شروع کردنش. ولی دانلود نمیشه.
یه سوال هم داشتم فرق vga و qvga تو تم ها چیه؟ من jamin دارم. کدوم رو باید بگیرم؟
هركدوم از اين تمها روي برنامههاي مختلفي نصب ميشن كه براي هركدوم رو بشكل زير بايد نصب كرد:
1- تم اصلي كه كافيه فايل مربوطه با پسوند tsk رو توي گوشيي كپي كنيد و وقتي بوسيله Settings/Personal/Todayاجرا كنيد نصب ميشه.
2- تم برنامه Wisbar Advance 2 : براي نصب اين تم، بايد فولدر مربوطه كه داخلش عكس و يك فايل با پسوند skin هست رو تو آدرس: \Program Files\Lakeridge\WisBar Advance\Themes كپي كنين. و بعد برنامه Wisbar Advance2 رو اجرا كنين و تو قسمت Settings/My Theme ، تم مربوطه رو انتخاب كنين.
3- تم برنامه Wisbar Advance Desktop : براي نصب اين تم بايد فولدر مربوطه رو كه شامل يك فايل با پسوند skin و چند فولدر مثل Desktop هست رو توي آدرس: \Themes\Desktop\ كپي كنين و بعد تو قسمت Setting-Theme Manager ، تم مربوطه رو انتخاب كنين.
4- تم برنامه rlToday: براي نصب بايد فولدر مربوطه كه شامل يك فايل باپسوند xml هست رو توي مسير Program Files/rlToday كپي كنين و بعد تو برنامه rlToday تو قسمت Option-General اسكين رو انتخاب كنين و براي نشون دادن آيكونها تو قسمت Applications چندتا برنامه Add كنين.
5-تم برنامه مدياپلير: كافيه فولدر مربوطه رو تو آدرس Program Files/Windows Media Player كپي كنين و تو برنامه مدياپلير، اسكينتون رو انتخاب كنين.
6-تم شماره تلفن: اول بايد برنامه iphone (فايل بانام iphone_en.cab كه توي همين سايت معرفي شده) رو نصب كنيد و بعد عكسهاي جديد رو جايگزين عكسهاي اين برنامه تو مسير \PhoneSkin كنين و گوشي رو ريست كنيد.
7- تم برنامه psshutxp: كافيه دو تا عكس مربوطه با اسامي psshutxp_skin.gif و psshutxp_skin_eng.gif رو تو مسير \Program Files\psShutXP كپي كنيد و برنامه رو اجرا كنيد.
اين تم green vista يكم مشكلات جزيي نظير اينكه مسير پيشفرضش روي مموري كارت هست و اكثر افراد روي حافظه اصلي گوشي ميريزن داره كه با اجازه آقاي عطائيان سعي ميكنم فايل اصلاح شدش رو اينجا قرار بدم.
خوب مشکلم بر طرف شد![]()
عیدی من این اسکین سبز (که بالا میبینینش) رو به خاطر سبزی بهار تقدیم می کنم به دوستان:blush:
قبل از همه پسوند فایلها رو از Zip به rar تغییر بدین
برای نصب DialPad اول dialpad Apple Iphone رو که چند صفحه قبل معرفی کردم رو نصب کنید (حتما توی Storange ) بعد عکسهای فولدر Dialer رو توی فولدر Windows اوررایت کنین یه soft reset تموم![]()
برای نصب اسکین WMP فایلها رو توی فولدر
Program Files \ Wimdows Media Player
کپی کنین بعد توی option مدیا پلیر اسکین رو انتخاب کنین
عید رو پیشاپیش به همه تبریک میگم![]()
من برنامه DialPad رو تو مموری کارتم نصب کردم .حالا من فولدر Dialer رو اینجا کپی کردم memroy card/windowes
ولی تغییری نکرد!من تو فولدر windowes چیزی ندارم که اور رایت کنم!
بعد تو فولدر های تم ویستا گرین یکی هس به اسم icon اونو کجا کپی کنم؟
ممنون:blush:
یه توضیحی در مورد Dialpad بگم که الان رو مموری نصب کردم ولی خوب کار نمی کنه بهتره رو حافظه اصلی نصب کنی بعد عکسا رو تو فولدر Windows کپی کن
در مورد فولدر Icon بگم اینا ایکونای اضافه است (می تونین باهاش ایکونای دسکتاپ یا setting رو عوض کنین)
با درود
اینم یه تم دیگه که کلی روش وقت گذاشتم :happy:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
متاسفانه به دلیل مشکلاتی که ISP داشت نتونستم فایلها رو براتون آپلود کنم![]()
جناب عطائیان،این لینک مشکل داره