• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بدست آوردن پسورد ادمین ویندوز

mehdi_25

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان چطوری میشه بدون داشتن پسورد ادمین وارد ویندوز شد ؟

کاری میشه کرد که بدون داشتن پسورد وارد ویندو ز شد و توانایی تعریف یک یوزر از گروه Administrator تعریف کرد ، از طریق شبکه یا این که مستقیم پشت کامپیوتر باشی ؟؟؟؟

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان چطوری میشه بدون داشتن پسورد ادمین وارد ویندوز شد ؟

کاری میشه کرد که بدون داشتن پسورد وارد ویندو ز شد و توانایی تعریف یک یوزر از گروه Administrator تعریف کرد ، از طریق شبکه یا این که مستقیم پشت کامپیوتر باشی ؟؟؟؟
در حالت کلی خیر.
اما در حالت جزیی ،
باید پشت کامپیوتر باشی
باید floppy drive موجود باشه
Bios Setup باید باز باشه تا بتونی انتخاب کنی از درایو A بوت شه ..

mehdi_25

Registered User
لایک‌ها
0
در حالت کلی خیر.
اما در حالت جزیی ،
باید پشت کامپیوتر باشی
باید floppy drive موجود باشه
Bios Setup باید باز باشه تا بتونی انتخاب کنی از درایو A بوت شه ..
خوب ممنون که جواب دادی .

حالا لطفاً در حالت جزئی رو بیشتر توضیح بده . و محتویات فلاپی باید چی باشه و از کجا بیارم .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب من بک نرم افزار دارم ( البته باید بگردم ) این یک فلاپی ناز برات می سازه

شما باهاش بوت میکنی و اون تمام پسورد های اون ویندوز رو میده حتی پسورد های کارت اینترنت .
شما قادر هستی پسورد هارو عوض کنی .

اما این روش روی دومین کنترلر جواب نمیده . اگر دومین کنترلر داشته باشی کلا بیخیال بشو

mehdi_25

Registered User
لایک‌ها
0
بیخیالی که نمیشه .

رویه سیستم های ما تماماً دومین نصب و راه اندازی شده . یوزر و پسورد کاربر رو دارم ولی ادمین روندارم .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
دومین کنترلر چون از Kerbros استفاده می کنه هک نمیشه . لا اقل تا الان که من اینجا نشستم هیچ کسی ادعا نکرده که هک شده :D

mehdi_25

Registered User
لایک‌ها
0

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
شما به اون لینک رفتی؟

یه برنامه هست، دانلود میکنی
میریزی رو دیسکت باهاش بوت میکنی.
خلاص

من رفتم توی صفحه ای که اومد اینا رو داشت

chntpw-source-070409.zip - Source code + static linked binary (zipped)
README.txt - Readme file from the source archive. Contains some technical info.
GPL.txt - "chntpw" license is GPL
LGPL.txt - "ntreg"-library license is LGPL
HISTORY.txt - History file from the archive.
regedit.txt - Regedit short demo.
syskey.txt - Technical info on howto switch off syskey.

--------------------------------------------------------------------------------
User "manual" & tech info in the README file, or look inside the source. See the INSTALL file inside the archive on how tou build.
Thanks to Denis Ducamp for changing chntpw to use OpenSSL.

ntreg.c & ntreg.h now somewhat makes a rather complete library for access to the registry files. There is currenctly no documentation for the different function calls, and all functions may change in future releases. I plan on cleaning it up, and if possible mimicing the NT API.

Explanation of win3.11, win95 and NT registry files can be found in WinReg.txt, written by some German (I think, at least speaks German) named B.D. Sorry I don't have that persons full name, I can't find a name/address in the file, and it was not credited when I picked it up from some website. This is the original file as I found it, I've discovered some minor errors, but not corrected the file. Look it up in my sourcecode for more detailed info.

--------------------------------------------------------------------------------

070409, [email protected]

من که نتونستم چیزی بفهمم کدوم یکیشو دانلود کنم ؟

mehdi_25

Registered User
لایک‌ها
0
برم ببینم چیکار می کنم . الان دارم دانلودش میکنم

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
اینجا قدم به قدم گفته و آخر صفحه لینک برا دانلود هست
http://home.eunet.no/pnordahl/ntpasswd/bootdisk.html

من خودم تست کردم جواب داده و البته هر کار میکنید با مسوولیت خودتون بکنید.

خدایا توبه :دی

کدوم یکیشو دانلود کنم ؟
cd070409.zip (~3MB) - Bootable CD image. (md5sum: ffb92d9ffafaa6ed06e9b98fc14f707d )
Bootable USB drive may be made from the files on the CD. See readme.txt on the CD.

bd050303.zip (~1.1MB) - Bootdisk image, date 050303 (md5sum: 4c85bc15286e69f9fd347e07711636eb)
sc050303.zip (~1.4MB) - SCSI-drivers (050303) (only use newest drivers with newest bootdisk, this one works with bd050303) (md5sum: 745a1889b6580bc8f1bfb565e73666d3)​

mehdi_25

Registered User
لایک‌ها
0
کار نکرد .
هیچ کدومش کار نکرد . آییییییییییییییییییییی ملت کمک

روی کامپیوتر دومین تعریف شده و دسرسیه یوزر هن کاملا یسته هست

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
نمیشه - اگر هم میشد فاجعه بود

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
راستی بجه ها نحوه رمز نگاری ویندوز چه جوریه ؟

کجا ثبت میکنه کدوم تو کدوم فایل ها ثبت میکنه ؟

توی شبکه ویندوز 2003 کجا مینویسه ؟

Mad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کار نکرد .
هیچ کدومش کار نکرد . آییییییییییییییییییییی ملت کمک

روی کامپیوتر دومین تعریف شده و دسرسیه یوزر هن کاملا یسته هست

دوست عزیز این طور که من فهمیدم دسترسی که برای کاربر شما روی دومین تعریف شده روی کامپیوتر خودتان هیچ دسترسی بدرد بخوری نداره و شما قادر به مثلا نصب یاهو مسنجر روی کامپیوتر خود نیستید(اگر غیر از این هست بگوئید چه کار میخواهید بکنید)
اگر اینطور باشد:
در صورتی که بخواهی با یوزری که با آن وارد دومین میشی روی کامپیوتر خودت دسترسی ادمین داشته باشی باید با نرم افزارهایی که دوستان معرفی کردن یا کلی نرم افزار دیگه مثل ERDCommander که متاسفانه حجمش 150 مگ هست پسورد ادمین کامپیوتر خودت رو که اطلاعاتش توی فایلی به نام sam هست و به صورت باینری و کد شده نگهداری میشه رو عوض کنی بعد با یوزر ادمین به جای اینکه به دومین وصل بشی به کامپیوتر خودت وصل بشی و یوزری که روی دومین داری را به گروه ادمین کامپیوتر خودت اضافه کنی و بعد وقتی دوباره به دومین وصل شوی حالا یوزر شما ادمین کامپیوتر شما خواهد بود.

موفق باشید

mehdi_25

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز این طور که من فهمیدم دسترسی که برای کاربر شما روی دومین تعریف شده روی کامپیوتر خودتان هیچ دسترسی بدرد بخوری نداره و شما قادر به مثلا نصب یاهو مسنجر روی کامپیوتر خود نیستید(اگر غیر از این هست بگوئید چه کار میخواهید بکنید)
اگر اینطور باشد:
در صورتی که بخواهی با یوزری که با آن وارد دومین میشی روی کامپیوتر خودت دسترسی ادمین داشته باشی باید با نرم افزارهایی که دوستان معرفی کردن یا کلی نرم افزار دیگه مثل ERDCommander که متاسفانه حجمش 150 مگ هست پسورد ادمین کامپیوتر خودت رو که اطلاعاتش توی فایلی به نام sam هست و به صورت باینری و کد شده نگهداری میشه رو عوض کنی بعد با یوزر ادمین به جای اینکه به دومین وصل بشی به کامپیوتر خودت وصل بشی و یوزری که روی دومین داری را به گروه ادمین کامپیوتر خودت اضافه کنی و بعد وقتی دوباره به دومین وصل شوی حالا یوزر شما ادمین کامپیوتر شما خواهد بود.

موفق باشید
آقا دمت گرم

دقیقاً همینو می خوام . حالا از کجا برنامه هایی که گفتی رو بردارم ؟

یوزرها دقیقاً به همین صورت تنضیم شده و. حتی قابلیت ویرایش یا حذف در درایو C رو هم نداره . بجز My Documents

بالا