• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بدست گرفت بازار gpt تعريف پروژه و اجراي آن ( بحث)

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سر آغاز
اين يك بحث جديه لطفا بحث رو به شوخي و احوال پرسي نكشيد تشكر
اينجا ميخوام خيلي خيلي عميق تر به مسئله سايتهاي ايميل خواني سورف اتوماتيك و كليك بپردازيم و پروژه اي رو روش بحث كنيم كه چطور ميشه از اين بازار بلقوه كه روزانه هزاران هزار نفر در دنيا در حال كليك كردن هستن به نفع خود بهره برداري اقتصادي كرد من بنا به تجربهاي شخصي خودم ميدونم كه اين يك صنعت هست البته درسته كه ترافيكهاي كه ايجاد ميكنه اغلب كاذبه ولي در بعضي موارد نتايج حيرت آوري داره نمونش سايتهايي مثل sharedspace ads در حال حاضر studiotraffic و trafficsworm و.... كه از فوريوم مثلا سايت استوديو ميشه فهميد كه افراد واقعا دارن هزاران دلار در ميارن چه برسه به خود صاحب سايت ..
حرف اينه كه اينها بلاخره ترافيك هست حالا چه كاذب چه valid خوب ما ميايم يك پله بالاتر از اينها مي ايستيم چطور؟
يك ايده اينكه سيستم قوي بوجود بياريم كه بتونه اين سايتها رو لحضه به لحضه track كنه و در معرض هزاران فعال در اين زمينه بزاره
حالا شما هم نظر بدين ! ادامه دارد...

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Darius Aryanpur :
من ميخوام اكانتم توي استوديو ترافيك رو با 100$ آپگريد كنم. كسي ميدونه كه كلاه برداره يا نه؟ يكي لطفاَ به من بگه چون اگه كلاه بردار باشه پيش بابام شرمنده ميشم. چون دارم 100 دلار رو از او قرض ميگيرم.
طرح اين موضوع به نظر خودتون جاش تو اين تاپيك بود؟ :(

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
فرهاد جون يهيچي از حرفات نفهميدم نميدونم چزرا اما فك كنم خيلي قلمبه حرف زديمنض
منظورتو واضح بگو

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب ببين اين سايتهاي اتوسورف و خواندن ايميل هر كدوم كه فعالن چندين هزار عضو دارن از 4-5 هزار گرفته تا 60-70 هزار نفر كاري كه ميشه انجام داد اينه كه ما از اين همه يوزر كه از كليك كردن چند سنت تا چندين هزار دلار در ميارن و يكجور سرگرمي هم براشون هست استفاده ميكنيم به همين سادگي
حالا يك طرح رو من بالا مطرح كردم
يك ايده اينكه سيستم قوي بوجود بياريم كه بتونه اين سايتها رو لحضه به لحضه track كنه و در معرض هزاران فعال در اين زمينه بزاره

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
چطوري ؟

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از fotocopy :
خوب يا بايد يه سيستم حاضر و آماده رو استفاده كنيم كه من هر چي گشتم چيز خوبي نديدم
يا بايد سفارش بديم بنويسن كه يكم هزينش ميره بالا اما به نظرم ارزشش رو داره. كار اين سيستم چيه؟
اين ايده منه كه سيستم بايد كاملا خلاقانه باشه كه مورد اقبال قرار بگيره مثلا يكي از ويژگهاش اين باشه كه
كدي رو ارائه بده كه بشه براحتي داخل سايتهاي gpt كپي بشه و آمار اونا از جمله مقدار پرداخت تعداد يوزر و وضعيت كلي سيستم رو از نظر نمره دهي يوزرها در سايت ما نمايش بده اليته كاملا اتوماتيك

sinahosting

Registered User
لایک‌ها
0
اوكي من هستم
به هر حال خودش مي تونه يه پروژه باشه برا خودش.و اگر هم موفق بشه كه (به احتمال 99 هم ميشه ) يه چيز عالي ميشه و ما هم به نان و نوايي مي رسيم :happy: و اگر هم نشه چيزي رو از دست نمي ديم .
و اين رو هم بگم بيشتر سايت ها و شركت هايي هم كه شروع كردن از اين جور جاها شروع كردن و اين نوع كارها رو به عنوان يه پروژه تلقي كردن تا يه منبا مادي .....

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sinahosting :
اوكي من هستم
به هر حال خودش مي تونه يه پروژه باشه برا خودش.و اگر هم موفق بشه كه (به احتمال 99 هم ميشه ) يه چيز عالي ميشه و ما هم به نان و نوايي مي رسيم :happy: و اگر هم نشه چيزي رو از دست نمي ديم .
و اين رو هم بگم بيشتر سايت ها و شركت هايي هم كه شروع كردن از اين جور جاها شروع كردن و اين نوع كارها رو به عنوان يه پروژه تلقي كردن تا يه منبا مادي .....
من مشغول تهيه چارت برنامه هستم يعني همون layout دوستاني كسي ديگه خواست همكاري كنه يا نظري داشت ممنون ميشم همينجا بگه

sinahosting

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از farhad12 :
من مشغول تهيه چارت برنامه هستم يعني همون layout دوستاني كسي ديگه خواست همكاري كنه يا نظري داشت ممنون ميشم همينجا بگه
من اماده هستم ...

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
منم هستم ولي ميشه يكم بيشتر توضيح بدي . من خوب متوجه نشدم

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از davidmors :
منم هستم ولي ميشه يكم بيشتر توضيح بدي . من خوب متوجه نشدم
ديويد جان ما ميايم و يه سري امكانات به اين چندين 100 هزار نفري كه تو اين زمينه مشغول كار هستن ارائه ميديم اوكي؟ مثلا هر يوزري كه مياد روي سايت بتونه يه اكانت باز كنه و اطلاعات برنامه محبوبش رو
به سيستم اضافه كنه سيستم اونو بعد از اپرو شدن توسط ادمين مياره توي صفحه اول و به يوزرهاي ديگه نشون ميده و حالا تمام يوزرها ميتونن نمره بدن بهش و... البته يه امكانات جالب ديگه هم ميشه به يوزري كه مياد ثبت نام كنه داد كه بعد توضيح ميدم ..

Darius Aryanpur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از farhad12 :
ديويد جان ما ميايم و يه سري امكانات به اين چندين 100 هزار نفري كه تو اين زمينه مشغول كار هستن ارائه ميديم اوكي؟ مثلا هر يوزري كه مياد روي سايت بتونه يه اكانت باز كنه و اطلاعات برنامه محبوبش رو
به سيستم اضافه كنه سيستم اونو بعد از اپرو شدن توسط ادمين مياره توي صفحه اول و به يوزرهاي ديگه نشون ميده و حالا تمام يوزرها ميتونن نمره بدن بهش و... البته يه امكانات جالب ديگه هم ميشه به يوزري كه مياد ثبت نام كنه داد كه بعد توضيح ميدم ..
رفیق اگه طراح واسه ساخت یک سایت زیبا خواستی من هستم. فلش هم بلدم.

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رفیق اگه طراح واسه ساخت یک سایت زیبا خواستی من هستم. فلش هم بلدم.
تشكر
برنامه نويس ميخوا يم براي اينكار بلدي شما؟

Darius Aryanpur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از farhad12 :
تشكر
برنامه نويس ميخوا يم براي اينكار بلدي شما؟
شرم مندم.
من برنامه نویسی بلد نیستم. من فقط بلدم سایت رو در زمینه زیبایی به اوج برسونم. وقتی کار برنامه نویسی و خلاصه همه کارای سایت تموم شد منو خبر کن تا سایت رو برات آرایش کنم و عروس بدم دستت.

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرم مندم.
من برنامه نویسی بلد نیستم. من فقط بلدم سایت رو در زمینه زیبایی به اوج برسونم. وقتی کار برنامه نویسی و خلاصه همه کارای سایت تموم شد منو خبر کن تا سایت رو برات آرایش کنم و عروس بدم دستت.
اوكي ولي ما فعلا به شريك در اجراي پروژه نياز داريم اگه شما هم مايلي خوشحال ميشيم

Darius Aryanpur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از farhad12 :
اوكي ولي ما فعلا به شريك در اجراي پروژه نياز داريم اگه شما هم مايلي خوشحال ميشيم
اوکی!!! منم هستم. حالا باید چیکار کنم؟

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس فعلا 3 نفر با من 4 نفر درست؟ من اين طرح رو با جديت تمام دنبال ميكنم اگر كسي مايل بود ميتونه همذاهي كنه در غير اين صورت خودم ميرم جلو براي به مناقصه گذاشتن برنامه نويسي اين سيستم
:happy:

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از farhad12 :
پس فعلا 3 نفر با من 4 نفر درست؟ من اين طرح رو با جديت تمام دنبال ميكنم اگر كسي مايل بود ميتونه همذاهي كنه در غير اين صورت خودم ميرم جلو براي به مناقصه گذاشتن برنامه نويسي اين سيستم
:happy:
منم هستم!
البته فقط تو سرمايه گذاري!
يه جور اسپانسر! چه طوره؟ :eek:

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
فرهاد منم هستم

بالا