با اجازه با تجربه هاسلام دوستان.یک راست بریم سر اصل مطلب دوتا بد سکتور توی محدود 497 تا 499 گیگ هارد بنده وجود دارد یک برنامه معرفی کنید برای ریکاوری نخوام تمام هارد رو اسکن کنم ... اگر تحت ویندوز باشه چه بهتر ... تشکر
با اجازه با تجربه ها
یه بوتیبل با HDD Regenerator بساز بعدش Scan and Repair اش کن
خدا بخواد و به احتمال زیاد درست میشه
من خودم جواب گرفتم
اگه مدش رو Scan and Repair باشه واسه یه هارد ۵۰۰ حدود ۱ ساعت میشهبهترین همینه ولی زمان زیاد میبره
اگه مدش رو Scan and Repair باشه واسه یه هارد ۵۰۰ حدود ۱ ساعت میشه
اما اگه بزاری رو Regenerate all sectors.. حدود ۳ روز میشه
![]()
حتما ببر ببین چی میگنمن یه هارد 3 ترا دارم هم بدسکتور داره هم صدا میده به نظرت ببرم گارانتی کاریش میکنن؟مال سازگار هست چند ماهم بیشتر نمونده?اگه بخوام بدسکتور بگیرم چند ماه طول میکشه :lol:
اسکن با دیتا و بدون دیتا تو زمانش فرقی داره؟
حتما ببر ببین چی میگن
اون مد Regenerate all sectors اصلا توصیه نمیشه (مگه اینکه هارد آخرای همرش باشه)چون پدر هارد رو در میاره حتی همون scan and repair اش هم خیلی به ندرت باید استفاده بشه
والا بعید میدونم زیاد فرق کنه مگه اینکه بخوای یه هارد پر رو با یه هاردی که low level format شده باشه مقایسه کنی که اینجا فرقش کاملا معلوم میشه
باز اساتید بیان بگن مطمین تر هست به من زیاد اطمینان نکن![]()
با اجازه با تجربه ها
یه بوتیبل با HDD Regenerator بساز بعدش Scan and Repair اش کن
خدا بخواد و به احتمال زیاد درست میشه
من خودم جواب گرفتم
من تا حالا نشنیدم llf چیزی رو درست کنه (شاید واسه کسی درست کرده باشه نمیدونم)این اسکن هم ضرر داره؟scan and repair
اینو من شنیدم اخرین امید هست low level format همه چیز رو هم پاک میکنه ولی بالای باز بهتره
نه هیچ کاری نداره ولی اگه Regenerate all sectors by range رو بزنی قبلش میگه حتما بک آپ بگیر از اطلاعاتتشکر بابت راهنمایی اما یک سئوال این Scan and Repair کاری به اطلاعات نداره که به هر دلیلی من این اسکن را انجام بدم بلایی سر اطلاعاتم نمیاد ؟
خواهش میکنمتشکر از تمامی دوستان مخصوصا آقای mhm007_007،مشکل حل شد
حالا یک سئوال دیگه با برنامه HD Tune تست نشون میده که اواسط و اواخر اسکن،هارد افت دارد این دلیلش چی میتونه باشه؟
خواهش میکنم
اصطلاحا میگن این سکتورها Delay داره که به مرور زمان ایجاد میشه
شما ۱ دفعه که با Hdd regenerator اسکن و ریپیر کردی آخرش که برنی Statistics رو نشون بده اونجا سکتورهای Delay دار رو نشون میده
حالا اگه یه بار دیگه scan and repair کنی اون موقع برنامه میاد اون سکتورهای delay دار رو میزاره آخر هارد تا سرعت هارد افت پیدا نکنه
یه نسخه درست حسابی بدین استفاده کنم نسخه soft98 کار نمیکنه
من هم از همین سایت دانلود کردم به پیغام تاریخ انقضا گذشته توجهی نکنید برنامه رو اجرا کنید یک فلش باهاش بوتیبل کنید و دیگه هیچی لازم نیست
فقط خاطرتون باشه فلش های بیشتر از 2 گیگ رو تبدیل به 2 گیگ می کند بعد انجام کار باخود برنامه حجمش رو برگردونید و بدون جدا کردن فلش اونو بعدش فرمت کنید
کار نمیکنه فقط اون پاینن هستش میگه اپدیت کن
فرمتش فلش چی باید باشه؟