• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بدنه کیسم در حد دکترا برق داره !!!

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام دوستان

آقا من به بدنه ی کیسم که دست می زنم می رم روی ویبره - بندری
قبلا هم برق داشت ولی نه در این حد
فکر کنم 110 ولتی باشه دست کم

جایی هم ندارم برای ارت
یک سیم مسی از کیس بگیرم به لوله ی گاز شهری که از کنار میزم رد شده کافیه ؟ یا خونه منفجر می شه ؟ :rolleyes:

میشه بگید چه کارهایی باید و می تونم بکنم ؟

مرسی

sabzsib

Registered User
لایک‌ها
14
بهیچ عنوان به لوله گاز وصل نکن.
لوله آب
شوفاژ
در و پنجره فلزی ( شاید )
اسکلت فلزی خونه

قبلش هم دو شاخه رو در بیار 180 درجه بچرخون بزن ( جای فاز و نول عوض شه ) شاید حل شه.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
مرسی ازتون

اما اسکلت ساختمون که در دسترس نیست روش کمه کم 20 سانت گچ و خاک و رنگ و اینچیزاس

جدا لوله ی گاز خطرناکه ؟شاید بتونم به در پنجره فلزی وصلش کنم اما 4 -5 متری سیم می خواد . برای ارت 4-5 متر سیم مشکلی پیش نمیآره ؟ نمی دونم چرا حس می کنم اینجوری برق از سیم عبور نمی کنه . فیزیکم ضعیفه بوده همیشه .

جدا لوله گاز خطرناکه ؟ آخه خیلی دم دسته . شوفاژ هم که بدتر از در و پنجره یک 10 متری با کیسم فاصله داره

ولی الان که دی سی بکنم میرم دوشاخه ها رو می چرخونم . قبلنا هم اینکار رو کردم . تاثیر خاصی نداشت اما شاید لااقل از این وضعیتی که خیلی بدجور برق داره بهتر بشه ...

مرسی ازتون

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
كارت TV داري؟
آنتن مشترك بين تلويزيون و كامپيوتر هست؟

mshmyreg

Registered User
لایک‌ها
0
درود

من هم مشكل مشابه شما رو با كامپيوتر قديمي ام داشتم(و دارم). به احتمال زياد از مانيتورتونه. احتمالا مانتور CRT هست. درسته؟

كابل مانيتور رو جدا كن و با فاز متر امتحان كن ببين همين طوره؟ البته بايد يك پا يا دستت هم به زمين يا ديوار وصل كني تا جريان الكتريسيته ساكن برقرار بشه. اگه پات روي فرش باشه فاز متر جواب نميده.

اگه همين طور بود بايد به فكر تعمير مانيتور باشي.

sabzsib

Registered User
لایک‌ها
14
قانونا لوله گاز باید با عایق از زمین جدا شده باشد و به همین دلیل ارس محصوب نمی شود.
سیم طولانی مشکلی بوجود نمی آورد.
راستی برق رو برعکس کردی ؟

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
یه نگاهی به سیم های داخل کیس بنداز ببین با بدنه تماس نداشته باشن. پاور رو هم از بدنه جدا کن و بعد تست کن شاید پاور مشکل داشته باشه.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
خب ممنون از راهنماییتون به ترتیب پاسخ می دم

پس بيين كدوم وسيلت اتصالي داره
نبايد اينطوري باشه

چطوری چک کنم ؟

درود

من هم مشكل مشابه شما رو با كامپيوتر قديمي ام داشتم(و دارم). به احتمال زياد از مانيتورتونه. احتمالا مانتور CRT هست. درسته؟

كابل مانيتور رو جدا كن و با فاز متر امتحان كن ببين همين طوره؟ البته بايد يك پا يا دستت هم به زمين يا ديوار وصل كني تا جريان الكتريسيته ساكن برقرار بشه. اگه پات روي فرش باشه فاز متر جواب نميده.

اگه همين طور بود بايد به فكر تعمير مانيتور باشي

فکر کنم شما زده باشی توی گل
می دونی همونطور که گفتم قبلا اینجوری نبود اصلا
تنها چیزی هم که جدیدا تغییر کرده باشه
یکی مودم دی اس ال هست که بعید می دونم ربطی به این ماجرا داشته باشه
یکی هم همین مانیتور قدیمی که از وقتی پیشوو ( گربه ام ) اون قبلی رو انداخت و به فنا داد ، دارم ازش استفاده می کنم
حالا امتحان می کنم اینی که گفتید رو
امتحانش راحته
مرسی

قانونا لوله گاز باید با عایق از زمین جدا شده باشد و به همین دلیل ارس محصوب نمی شود.
سیم طولانی مشکلی بوجود نمی آورد.
راستی برق رو برعکس کردی

خب اگر طولانی شدن سیم مشکلی ایجاد نمی کنه که وصلش می کنم به یک ارث خوب
اما برق رو آره برعکس کردم
راستش الان بدنه برق نداره
اما می دونی چیه دوست من
قبلا هم بارها شده که فرضا امروز برق نداره اما سه - چهار روز دیگه دوباره داره !!!
بهرحال شایدم مشکل از همین جای فاز و نول بود
چون برقای که قبلا داشت پیش اینی که این چند روزه داشت شوخی بود
این واقعا می گرفت . البته نمی کشت اما کاش می کشت :happy:

یه نگاهی به سیم های داخل کیس بنداز ببین با بدنه تماس نداشته باشن. پاور رو هم از بدنه جدا کن و بعد تست کن شاید پاور مشکل داشته باشه

متوجه منظورتون نشدم . سیم برق داخل کیس زیاده اما همشون سوکتی هستند
سوکتی هاهم اگر به بدنه متصل بشن هم برق رد و بدل نمی کنن
برق داخل سوکته باید سیمی سیخی چیزی بره توش
متوجه منظورم شدید ؟
اما پاور
این پاوره نسبتا نوئه آخه
ocz داشتم که به رحمت ایزدی رفت
این acbel هست
منظورتون اینه که پاور رو از کیس بیارم بیرون و بعد سیستم رو روشن کنم ببینم چی میشه ؟
یکم سخته
اما اگر مجبور بشم حتما تست می کنم

مرسی از شما
مرسی از همگی

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

. داشتن 110 يا 120 ولت برق بدنه كيس طبيعي هست و اگر كمتر از 110 باشد بايد به استاندارد بودن پاور سيستمتان شك كنيد. همچنين طبق استاندارد نبايد اين ولتاژ 110 يا 120 بيش از 0.200 آمپر جريان داشته باشد. من شخصن يك سيم از لوله آب كشيدم تا پشت كامپيوتر و به آن وصل كرده‌ام. (سيم دو رشته معمولي برق به كلفتي يا همون شماره 1.5)

. توضيح مفصل و چرايي اين امر را در پست 7 و 8 تاپيك موجود در فروم سخت افزار بخوانيد. همچنين همان سوال و پاسخ خود را به فروم خودمان منتقل نموده بودم! در اين آدرس.

. پس اول سيم ارث اگر نبود لوله آب (اگر رنگ زده بود يا زنگ زده! اول كمي محل اتصال سيم را سمباده بزنيد بعد يك يا دو دور سيم را دورش محكم بپيچانيد و يك نوار چسب شفاف كارتن چند دور روي آن بزنيد. جهت محكم كاري و جلوگيري از زنگ زدن) اگر لوله‌هاي خانه شما لوله سبز باشد و لوله‌هاي رو كار كه به آنها متصل هستند فلزي آن وقت هر كس كه مي‌رود دست خود را بشويد كمي دستش هنگام تماس با آب يا پيچ‌ها قلقلك مي‌شود مخصوصن اگر دستتان زخم داشته باشد!!!!

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/05/14
209.gif
60.gif

sabzsib

Registered User
لایک‌ها
14
تا آنجا که میدانم
خود شرکت گاز ولتاژ خیلی کمی برق را به لوله ها میدهد تا لوله ها زنگ نزنند.
در نتیجه تمام اتصالات را عایق میکنند تا آن برق هدر نرود.
ضمنا سیستم جدید لوله کشی گاز برای مقابله با زلزله اصلا فلزی نیست تا دم در بصورت لاستیکی چندین لایه می آید .

بالا