آژانس هواپیمایی
pop up

بدونم سی دی رام چطوری می تونم ویندوز نصب کنم

شروع موضوع توسط hsmid123 ‏16 نوامبر 2007 در انجمن ویندوز

  1. hsmid123

    hsmid123 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    378
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    کرج
    دوستان DWD-RW لب تابم پر شده . حالا چه طوری می تونم ویندوز جدید براش نصب کنم ؟:(
     
  2. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    اگر نیاز به بوت کردن دارید از یه usb dvd drive استفاده کنید.
    اگه بوت نمیخواید میتونین از طریق یه USB Flash Memory استفاده کنید و محتویات dvd رو توش کپی کنید
    :/
     
  3. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    از طریق شبکه هم میتونی ویندوز نصب کنی
    کارت شبکت بوت از شبکه رو ساپورت میکنه؟
     
  4. hsmid123

    hsmid123 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    378
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    کرج
    اونوقت تمامی فلش مموری ها این قابلیت رو دارند چون من شنیده بودم فقط یه فلش مموری که 95 تومن قیمت داره و 8 gig هم هست می تونه از ویندوز ایمیج بگیره و ویندوز باش نصب کرد.
     
  5. hsmid123

    hsmid123 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    378
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    کرج
    دوست خوبم من زیاد از شبکه کردن سر در نمیارم . فقط یه کابل شبکه دارم و یه لب تاب و یه pc یعنی امکاناتش فراهم هست فقط نمی دونم باید چیکار کنم . اگر یه راهنمایی کوچولو به بنده بکنید که چیجو :pمی تونم از طریق network ویندوز نصب کنم . یک دنیا سپاس گزار شما خواهم بود .
     
  6. hsmid123

    hsmid123 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    378
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    کرج
    هیچ کسی نبود کار مارو را بندازه :(
     
  7. boxilink
  8. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    اينو بلدی که share کنی ؟ cd رو داخل ODD کامپيوتر روميزی بذار و اونو تحت شبکه به اشتراک بذار، حالا از طريق notebook برو روی اون سيستم و setup رو از روی cd اجرا کن. همين !
    ميتونی هم موقع بوت notebook گزينه Boot From Network رو انتخاب کنی، البته بايد تنظيمات لازمو در PC انجام داده باشی.
    دوستانی که در زمينه شبکه تخصص بيشتری دارن دقيقتر ميتونن توضيح بدن !
     
  9. CZed

    CZed کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    145
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    فکر نمیکنم به این راحتی که شما میگید بشه، یک PXE Server میخواد. اینجا یک راه رو توضیح داده، تست نکردم ولی به نظر ساده و درست میاد. این هم یکی دیگه که لینوکس لازم داره.
     
  10. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    اين برای وقتی هست که بعد از Post بخواد از Network بوت کنه، وگر نه وقتی داخل win باشی به راحتی فايل ها رو کی ميکنه و بعد Local بوت ميکنه !
     
  11. CZed

    CZed کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    145
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    آها! تازه فهمیدم منظور شما چی بود :blush:
     
  12. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    ویندوزو بریز تو فلش با اون بوت کن
     
  13. hsmid123

    hsmid123 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    378
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    کرج
    دوستان حالا اگر i386 رو share کنم و از اون winnt32.exe رو اجرا کنم می شه ؟
    یکی از دوستان گفته اینکارو بکن ولی فکر نمی کنم جواب بده چون وقتی وسط نصب ویندوز pc باید یکبار ریست شه و خوب وقتی دوباره میاد بالا از کجا می خواد ادامه نصب رو بره چون که دیگه سی دی رامی وجود نداره .
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. hsmid123

    hsmid123 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    378
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    کرج
    مطمئنید این راه جواب می ده و فلش بوت می شه .
     
  16. CZed

    CZed کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    145
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    وقتی اجرا میکنید، قبل از اینکه ریست بکنه فایل ها رو کپی میکنه روی دیسک شما و وقتی ریست شد از اونا استفاده میکنه.
     
  17. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    اغلب فلشها بوت ميکنن ! اگه مطمئن نيستی که مال شما ميتونه يا نه دفترچشو ببين !
     
  18. hsmid123

    hsmid123 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    378
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    کرج
    خیلی ممنون پس من از همین راه میرم ببینم چی می شه . فقط از این راه که مشکلی نداره وقتی وارد winnt شدم ویندوز قبلی رو فرمت کنم؟
     
  19. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
  20. hsmid123

    hsmid123 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    378
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    کرج
    خواستم هم از متخصصین ویندوز بپرسم و هم از شبکه محکم کاری:happy:
     
  21. farbod_123

    farbod_123 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    736
    تشکر شده:
    0
    منم همین مشکلو دارم و حل نشده !

    دقت کنین که لپتاپارو با سی دی ویندوز بوت نمیکنن !
    ریکاوری دیسک مخصوص دارن !