• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بدون نشستن پشت سیستم درآمد کسب کنید

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام
می خوام سایتی رو (برای اون هایی که ازش خبر ندارن) معرفی کنم از سری سایت های بازدیدساز که نسبت به بقیه بهتر عمل کرده و پرداخت هاش به موقع بوده و تا الان 3 بار ازش دریافت داشتم.مجموع برداشت هام 40 هزار تومن هست که در تصویر زیر می بینید.Screenshot.jpg
فقط کافیه عضو سایت بشید و گزینه شروع کسب درآمد رو بزنید و (در حالت طلائی) هر 30 ثانیه 10 ریال درآمد کسب کنید.
چند نکته:
1: تنها در صورتی عضو بشید که قصد ارتقا حساب به نقره ای (15 هزار تومن) یا طلائی (20 هزار تومن) رو دارید تا براتون به صرفه باشه.
2: برای برداشت از سایت فعال سازی زیرمجموعه گیری (30 هزار تومن) لازم هست.
3: (اینو برای یه عده معلوم الحال میگم که تاپیک ها رو خراب می کنن) همه چی توضیح داده شده و تمام ویندوز ها هم ماشین حساب برای حساب کردن میزان درآمد و...دارن،پس بهتره اسپم هاتون رو برای تاپیک "همین الان چی میخوری" نگه دارید ;)
ممنون میشم اگر از لینک زیر عضو بشید تا زیرمجموعه من بشید. :)
1bazdid.ir

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
سلام
می خوام سایتی رو (برای اون هایی که ازش خبر ندارن) معرفی کنم از سری سایت های بازدیدساز که نسبت به بقیه بهتر عمل کرده و پرداخت هاش به موقع بوده و تا الان 3 بار ازش دریافت داشتم.مجموع برداشت هام 40 هزار تومن هست که در تصویر زیر می بینید.مشاهده پیوست 516030
فقط کافیه عضو سایت بشید و گزینه شروع کسب درآمد رو بزنید و (در حالت طلائی) هر 30 ثانیه 10 ریال درآمد کسب کنید.
چند نکته:
1: تنها در صورتی عضو بشید که قصد ارتقا حساب به نقره ای (15 هزار تومن) یا طلائی (20 هزار تومن) رو دارید تا براتون به صرفه باشه.
2: برای برداشت از سایت فعال سازی زیرمجموعه گیری (30 هزار تومن) لازم هست.
3: (اینو برای یه عده معلوم الحال میگم که تاپیک ها رو خراب می کنن) همه چی توضیح داده شده و تمام ویندوز ها هم ماشین حساب برای حساب کردن میزان درآمد و...دارن،پس بهتره اسپم هاتون رو برای تاپیک "همین الان چی میخوری" نگه دارید ;)
ممنون میشم اگر از لینک زیر عضو بشید تا زیرمجموعه من بشید. :)
1bazdid.ir
کلا پستهای ایشون همه مدله تایید میشن
فقط یه سوال: داداش سیستم شوما چی هست که شبانه روز روشنه و هیچیش نمیشه:D

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
کلا پستهای ایشون همه مدله تایید میشن
فقط یه سوال: داداش سیستم شوما چی هست که شبانه روز روشنه و هیچیش نمیشه:D
لطف داری داداش :D
سیستم همه اینطوریه فقط جرات نمی کنن روشن بذارن،من روشن گذاشتم و نتیجه اش رو هم دیدم،هیچیش نشده تا الان :دی

بالا