اداره بازرگانی گیر داده به سایتها
...
تو این بازار حرابی چرا حالا جنسها رو می برند... می گند که قاچاقه !!!!!!! 5-6 تا سایت رو من پرسیدم مشگل پیدا کردند.. درست نیسا اسم سایتها رو بگم
اداره بازرگانی گیر داده به سایتها
...
تو این بازار حرابی چرا حالا جنسها رو می برند... می گند که قاچاقه !!!!!!! 5-6 تا سایت رو من پرسیدم مشگل پیدا کردند.. درست نیسا اسم سایتها رو بگم
کلا برای اینکه بشه یه فروشگاه رو ثبت کرد ، یا به روایتی مجوز فعالیت از اداره ی بازرگانی گرفت باید چی کار کنیم؟
فروشگاه رو بزنیم بعد بازرگانی میاد بررسی میکنه؟ من 1 هفته هست روزی 20 بار زنگ میزنم هی از اینور پاس میدن اونور ، از اونور پاس میدن اینور
نزدیک به 45 تا شماره تلفن به من دادن که همه میگن به ما مربوط نیست!
دقیقاً !اومدی جو بدی بری؟
اگه جو سازیه که ادامه بده، عادی شده برامون
اگه جو سازی نیست، درست توضیح بده ببینیم چی شده + اونایی رو هم که گرفتن رو بگو تا بقیه گیر نیفتن! (اگه واقعاً قصد خیر داری)
شما که خودت فروشگاه داری چرا میگیفروشگاه آنلاین داری ، نه مالیات میدی ، وضعیت جنس هاتم که معلوم نیست !!
توضیح نمیخاد !
من که 6 سال پیش فروشگاه داشتم مالیات میگرفتن اگه الان نمیگیرن خدا پدرشون رو بیامرزه واقعافروشگاه آنلاین داری ، نه مالیات میدی ، وضعیت جنس هاتم که معلوم نیست !!
توضیح نمیخاد !
البته این مالیات که شما میگید مربوط به مالیات خریداره که پست ازش میگیرنشما که خودت فروشگاه داری چرا میگی
کجا ما مالیات نمیدیم
روی هر برگ فاکتوری که ما میدیم از پست و فلان فلان مالیاتش رو هم کم کرده روش
شما که خودت فروشگاه داری چرا میگی
کجا ما مالیات نمیدیم
روی هر برگ فاکتوری که ما میدیم از پست و فلان فلان مالیاتش رو هم کم کرده روش
البته این مالیات که شما میگید مربوط به مالیات خریداره که پست ازش میگیرن
مالیات شما و من و امثالهم که فروش اینترنتی داشته باشیم باید توسط دارایی جدا ضبط بشه