• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برایِ آخرين استخاره

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
rax عزیز شما از قیمت باقی pda ها توی ایران اطلاعی دارید؟ بهترین و ارزون ترین جاها واسه خریدشون کجاهست؟
297.gif

چیو میخوای...من اصلا سراغ نو نمیرم..به 100 دلیل....ترجیح میدم دست 2 بخرم..از بروبکس یا از مغازه...

1-2 تا مغازه تو پایتخت هست مثه تجارت الکترونیک و بهین....تجارت کار دست دو هم میکنه...تو ویترینش 3-4 تا دست دو داشت دیروز..چونه خورش هم خوبه..مثلا X50Basic رو میده 230 ولی در حد نو...

یا 3700 و میده 270 ولی نه خیلی تمیز...

430-450 تومن X51v که الان نداره..

میخوای بخری با بروبکس هماهنگ کن از انور بیارن چون اینجا دستت بسته میشه...مثلا برای هر مدل باید بری سراغ یه شرکت..HP رو از DAC...

Acer از یه شرکت....ایسوس یه شرکت...FS یه شرکت...

حالا چی میخوای؟؟

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا با اين اوضاع و احوال اصلا اين مغازه‌یِ رمضاني كجااست و تلفني چيزي.. ممنون مي‌شم اگه راه‌نمايي كنيد. چون مي‌بينم به‌ترين مكان فروض رو همين فروش‌گاهِ رمضاني مي‌دونند. يا علي!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا با اين اوضاع و احوال اصلا اين مغازه‌یِ رمضاني كجااست و تلفني چيزي.. ممنون مي‌شم اگه راه‌نمايي كنيد. چون مي‌بينم به‌ترين مكان فروض رو همين فروش‌گاهِ رمضاني مي‌دونند. يا علي!

توی علائدین هست مغازه ش، طبقه ی همکف;) 66733000
طبقه ی دوم علائدین هم ظاهراً یه مغازه هستش که تخصصی روی pda کار می کنه
73.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
توی علائدین هست مغازه ش، طبقه ی همکف;) 66733000
طبقه ی دوم علائدین هم ظاهراً یه مغازه هستش که تخصصی روی pda کار می کنه
73.gif

جدی می گی؟ اگه این طور باشه ، باید این طور در نظر بگیرید که بهتره سیاست تفرقه افکنی و حکومت کنی رو در پیش بگیریم.البته و صدا البته به این شرط که این مغازه ، مثل بقیه شون نباشه که قیمت هاش پرت باشه ، بهتره ببینیم مزه دهن ش چیه؟ دوستان فرصت دارن در مورد ش تحقیق کنن؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
جدی می گی؟ اگه این طور باشه ، باید این طور در نظر بگیرید که بهتره سیاست تفرقه افکنی و حکومت کنی رو در پیش بگیریم.البته و صدا البته به این شرط که این مغازه ، مثل بقیه شون نباشه که قیمت هاش پرت باشه ، بهتره ببینیم مزه دهن ش چیه؟ دوستان فرصت دارن در مورد ش تحقیق کنن؟

والله من که خودم نرفتم، یکی از دوستان دوروز بعد ازینکه من برگشتم از تهران رفتش، پدرسوخته یه n73 رجیستر شده گرفت به 460، اونم 1 ماه پیش:happy: می گفت یه مغازه بود اون بالا، بیشتر non phone edition داشتش... ولی اگه مدل های دیگه هم داشته باشه ها، کاملاً موافقم با پیشنهادتون آقا دانیال:) این رمضانی دیگه داره پررو می شه با این وضع، 10روز پیش زنگ زدم می گه اتم 680، می گم چرا اینقدر گرون؟! می گه آخه دیگه تولید نمی شه:blink:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

احتمالا" چند وقت دیگه من یه سر اونجا می زنم،یکی از همکارام می خواد پی پی سی بگیره،انشاله بالا هم می رم ببینم چه خبره،;) منم موافقم،انحصار بده.

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا يه سوآل. با توجه به اين‌كه استخاره‌یِ ما تمام شد و JasJar را مي‌خريم من زنگ زدم به اين رمضاني گفت آی‌ميت رو نداره و ،T.Mobile رو داره و گفت قيمتِ تي‌موبيال‌اش 680 هست. و گفت كه هيچ فرقي نداره. مي‌خواستم ببينم واقعا فرقي نداره؟ از هرلحاظ؟ چه سخت‌افزار، چه نرم‌افزار، چه شرايطِ ايران و اي»‌كه اين‌جا كا ربكنه و ساپورت بشه و اين حرف‌ةا. به هرحال فترسي نويسي هم يك مساله‌یِ مهم آه. من نمي‌دونم همون تي‌موبايل رو بگيرم يا اين‌:ه با قيمتِ بالاتر از جاي ديگه آی‌ميت بگيرم؟ ممنون از كمك‌هاتون.
يا علي!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آقا يه سوآل. با توجه به اين‌كه استخاره‌یِ ما تمام شد و JasJar را مي‌خريم من زنگ زدم به اين رمضاني گفت آی‌ميت رو نداره و ،T.Mobile رو داره و گفت قيمتِ تي‌موبيال‌اش 680 هست. و گفت كه هيچ فرقي نداره. مي‌خواستم ببينم واقعا فرقي نداره؟ از هرلحاظ؟ چه سخت‌افزار، چه نرم‌افزار، چه شرايطِ ايران و اي»‌كه اين‌جا كا ربكنه و ساپورت بشه و اين حرف‌ةا. به هرحال فترسي نويسي هم يك مساله‌یِ مهم آه. من نمي‌دونم همون تي‌موبايل رو بگيرم يا اين‌:ه با قيمتِ بالاتر از جاي ديگه آی‌ميت بگيرم؟ ممنون از كمك‌هاتون.
يا علي!

با اجازه دكتر:)

عزيز راست ميگه از نظر سخت افزاري تفاوتي نمكنه ولي نرم افزاري يه مقدار فرق داره
پيشنهاد ميدم اي ميت بگيري چون واقعا ساپورت سايتش بالاست الان دوستاني كه جمين واس200 دارن مي فهمند چي ميكم:blush:
به خاطر انتخابت تبريك ميكم كار خوبي كردي:)

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون فرانكشتين جان. اين رو با توجه به اين‌كه خود رمضاني مي‌گفت مشكلي در نرم‌افزارهاي آی‌ميت هست و نمي‌دونم ما مدت‌هااست ديگه رويِ آی‌ميت كار نمي‌كنيم و از اين حرف‌ها مي‌گم. پس با توجه به ضرورتِ آی‌ميت گرفتن مي‌شه بگيد غير از رمضاني از كجا مي‌شه گرفت چون گفت نداره. همون‌جا من از دو سه تا مغازه سوآل كردم هفته پيش يكي گفت 820 دوتا هم گفتند 900 به نظرتون قيمت همين‌اه واصلا مي‌ارزه 100 تومن بالاتر بدم برایِ آی‌ميت به جاي تي‌موبايل؟ ببخشيد كه اين‌قدر با وسواس مي رم براي خريد راست‌اش 800تومن رو به ساده‌گي جور نكردم و براي همين هم وسواس‌ام زيادتر شده. و اين مزاحمت رو براي شما دوستان اضافه مي‌كنه.
يا علي!

ali1448

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز jasjam رو از رمضانی پرسیدم گفت 800 تومان. رجیستر نشده!!!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ممنون فرانكشتين جان. اين رو با توجه به اين‌كه خود رمضاني مي‌گفت مشكلي در نرم‌افزارهاي آی‌ميت هست و نمي‌دونم ما مدت‌هااست ديگه رويِ آی‌ميت كار نمي‌كنيم و از اين حرف‌ها مي‌گم. پس با توجه به ضرورتِ آی‌ميت گرفتن مي‌شه بگيد غير از رمضاني از كجا مي‌شه گرفت چون گفت نداره. همون‌جا من از دو سه تا مغازه سوآل كردم هفته پيش يكي گفت 820 دوتا هم گفتند 900 به نظرتون قيمت همين‌اه واصلا مي‌ارزه 100 تومن بالاتر بدم برایِ آی‌ميت به جاي تي‌موبايل؟ ببخشيد كه اين‌قدر با وسواس مي رم براي خريد راست‌اش 800تومن رو به ساده‌گي جور نكردم و براي همين هم وسواس‌ام زيادتر شده. و اين مزاحمت رو براي شما دوستان اضافه مي‌كنه.
يا علي!

با اجازه دكتر:)
شما حق داري وسواس داشته باشي تازه شما كه خوبي امان از اين سوني اريكسون نمي دوني چيكار كرد با من:blush:
بعدش رمضاني چرت ميگه كه مشكل داره (البته نظر منه)
به نظر من هم ميرزه 100 تا بيشتر خرج كني
جايي ديگه كه زياده ولي بنده نمشناسم كه مطمئن باشن از نظر من ;)
يه چيز هم هست كه من نمي تونم بگم به دكتر ميكم كه به همه بگه چون اگه من بگم نا مردي ميشه در حق دوستان ولي تا اطلاع ثانويي كسي از رمضاني چيزي نخره:(

بالا