سلام دوست عزیز قیمت کاملا مشخص هستچچچچچچچچننننننننددددددددد؟؟؟؟؟![]()
داداش گلم درسته که میگن جنسته هرچی دوست داری قیمت بذاریسلام دوست عزیز قیمت کاملا مشخص هست
سلام شما چه قیمتی حساب کردی که شده 980؟؟؟؟؟؟؟میشه بگی؟؟؟؟شما میتونی خودتون بیارین دوست داری شما قیمتو بزارم 500 تومن ضرر کنم شما کیف کنی؟؟خواهشا سطح اطلاعاتتون و ببرید بالا من کسیو اجبار نکردم که بیاد ازم بخره شما ارزون تر میتونی گیر بیاری برو بخرداداش گلم درسته که میگن جنسته هرچی دوست داری قیمت بذاری
ولی دیگه نه اینطور
با دلار 3100هم که بیاریش اینو میشه 980
شما 1تومنم سود بکش سرش میشه 1980
نه 2500 !
داداش خودت رفتی شخصا خریدی اوردی که این قیمت روت در اومده
درسه اوردنش یه ایران سخته ولی نه دیگه با سود سرسام اور اونم برا نسخه 16 گیگ
=-O :O
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk[/qu
اولا سلام دوما شما چه قیمتی داری که میگی سرسام اور هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناراحت نشو داداشسلام شما چه قیمتی حساب کردی که شده 980؟؟؟؟؟؟؟میشه بگی؟؟؟؟شما میتونی خودتون بیارین دوست داری شما قیمتو بزارم 500 تومن ضرر کنم شما کیف کنی؟؟خواهشا سطح اطلاعاتتون و ببرید بالا من کسیو اجبار نکردم که بیاد ازم بخره شما ارزون تر میتونی گیر بیاری برو بخر
شما ناراحتی نخر خب اجبار که نکردم برید از بیرون تهیه کنید به قول دوستمون 980!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خسته نباشی، 20 تومن دیگه بزار روش تا رند بشه 2500000
![]()
نه شما نترس بفرمایید از مغازه دار تهیه کن که سود کنی اخوی!یه وقت ضرر نکنید با این قیمت پایین
سطح سوادتو ببر بالا این فقط wifi calling داره نسخه GSM نیستناراحت نشو داداش
ولی قبول کن داری بالا میگی!
https://republicwireless.com/phones/moto-x
ایشالا که به بهترین قیمت بفروشی
اونوقته که ما حال میکنیم :دی
اون از قیمت!! اینم از طرز برخورد!!شما ناراحتی نخر خب اجبار که نکردم برید از بیرون تهیه کنید به قول دوستمون 980!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما بی سوادسطح سوادتو ببر بالا این فقط wifi calling داره نسخه GSM نیست
توی gsmarena زده حدود 350 یورو!!! حالا برداشتی این سایت در پیت رو گذاشتی ملاکلطفا از روی عقل حرف بزنید این گوشی 2 میلیون واسم تموم شده هرکس خواست بخره یا علی هر کسی هم نخواست از جای دیگه تهیه کنه اجبار نکردم که میاین یه سری کامنت میزارین با نمک بازی در میارین یه وقت ضرر نکنی چمیدونم میشه 980 تومن از این حرفا قیمت مشخص هست اینم لینک نکنه دوستان میخوان به عنوان اشانتیون گوشیو تقدیمشون کنم اینم لینک قیمت
http://welectronics.com/gsm/Motorola/MOTOROLA-MOTO-X.html
اقا عزیز برادر شما بفرما از جای دیگه تهیه کنتوی gsmarena زده حدود 350 یورو!!! حالا برداشتی این سایت در پیت رو گذاشتی ملاک