• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برای دریافت بیت کوین، داگ کوین، لایت کوین و اتریوم این 5 سایت رو بسیار توصیه میکنم.....

rezanahvi

Registered User
لایک‌ها
62
با درود؛
دوستان لطفاً فایل پیوست رو دانلود و مطالعه کنید. در فایل مذکور 5 سایت معتبر که تقریباً میشه گفت بیشترین مقادیر رو در هر Claim و با صرف کمترین زمان (هر ساعت یک کلیک) بهتون اختصاص میدهند، خدمتتون معرفی کردم. در مورد لین سایتها حدالامکان در نت سرچ کردم و قابلیت اطمینان بالایی دارند. همچنین چنانچه سایت دیگه ای هم مد نظرم بود همینجا اضافه خواهم کرد.
موفق و موید باشید.

فایل های ضمیمه

• دریافت_رایگان_ارزهای_دیجیتال_بیت.pdf
    505.4 KB · نمایش ها: 11
Last edited:

rezanahvi

Registered User
لایک‌ها
62
دوستان تا فراموشم نشده اضافه کنم که؛ "این" سایت هم برای گرفتن اتریوم بسیار بستر خوبیه. ثبت نام نمی خواد. هر یک ربع میتونید با شماره حساب "اتریوم" تون کلیم کنید (اگر شماره حساب ندارید فایل موجود در پیوست مطلب قبل رو مطالعه بفرمائید- بخش اتریوم) . امتیازهای بسیار خوبی میده (Chance Table ش رو ببیند). تا اونجائیکه سرچ کردم توی سایتهای مشابه بیشترین اتریوم رو میده. در صورتیکه 0.05 اتریوم کسب کردید میتونید به حساب خودتون Widthdraw (واریز) کنید.

rezanahvi

Registered User
لایک‌ها
62
یکی دیگه از سایتهای بسیار معتبر و عالی کلیکی سایت btcclicks است در این وبسایت به راحتی و با دیدن تعدادی تبلیغ در روز می توانید BTC دریافت کنید و بعد از رسیدن به مقدار مجاز BTC 0.0001 برداشت کنید. روش کار بدین ترتیب است که پس از ثبت نام، هر روز تعدادی تبلیغ که ارزشهای متفاوت دارند برای شما ارسال میشوند که با کلیک بر روی آنها و مشاهد تبلیغات مقداری ساتوشی دریافت خواهید کرد. لازم بذکر است با رفرال گیری درآمد شما از این سایت افزایش خواهد یافت. توضیح اینکه بعد از ثبت نام از قسمت Surf Ads اقدام به مشاهده تبلیغات کنید. این رو هم خدمتتون اضافه کنم که مشاهده تبلیغات ارسالی بیش از 15-20 دقیق در روز از شما زمان نخواهد گرفت.
توجه: برای برداشت از سایت مذکور باید حساب بیت کوین داشته باشید اگر تا این لحظه این حساب را ندارید به توضیحات مندرج در فایل پیوست پست نخست مراجعه فرمائید.
برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
با سپاس

rezanahvi

Registered User
لایک‌ها
62
دریافت رایگان Ripple و Monero :

با درود:
دوستان دو تا سایت خوب برای دریافت ارزهای Ripple و Monero خدمتتون معرفی میکنم. نیاز به ثبت نام نداره. فقط با آدرس والت تون هر یک ساعت یکبار میتونید Claim کنید:
جهت دریافت رایگان Ripple اینجا کلیک کنید.
جهت دریافت رایگان Monero اینجا کلیک کنید.
ارادتمند

بالا