برای روانتر اجرا شدن بازیها بخصوص NFSU2 چه راهی پیشنهاد می کنید؟

شروع موضوع توسط Mokhak ‏26 نوامبر 2005 در انجمن بازیهای کامپیوتری

  1. Mokhak

    Mokhak کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    38
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    In your computer heart
    ببینید من با مشخصات زیر بازم نمی تونم NFSU2 رو روان اجرا کنم خواهش میکنم صاحب نظران و دوستلن یه کمکی کنن!:blush:
    CPU:2.0Celleron
    RAM:256
    Graphic:GeforceFX 5200 128MB

    حتی در حالیکه Level of Details روی مینیمم باشه!:(
     
  2. AmirSteve

    AmirSteve کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,157
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    Tehran-Karaj Cellphone:Samsung SGH-U700
    عزیزم از نظر من مارک کارت گرافیک شما برای روان بودن این بازی اصلا خوب نیست و بهتر بود حداقل 5500 بود

    ضمنا ارجینال بودن کارت گرافیک شما هم خیلی موثره که بتونه بازی رو بهتر اجرا کنه

    شما یه نگاه به Read-Me بازی بندازید و ببنید که نرمال ترین کارت گرافیک را برای این بازی چه پیشنهاد کرده است
    موفق باشید
     
  3. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    من همین گرافیکو دارم اما روی کیفیت قبل از حداکثر هم روون هست . به احتمال زیاد کارت شما از اون سری کارتهای ارزون سازی شده بوده .
     
  4. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    اسم و مدل کارتت راستی چی بود ؟
     
  5. saeid_2001

    saeid_2001 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 می 2005
    نوشته ها:
    2,399
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    tehran
    5200 کارت ضعیفیه رمتونم همچین جالب نیست فکر کنم بهترین راهش اینه که حداقل کارت گرافیکتون رو تقویت کنید احتمالا در اینده نزدیک برای اجرای بعضی از بازیا به مشکل میخورید اگه تونستید رمتون هم ارتقا بدید چه بهتر
     
  6. saeid_2001

    saeid_2001 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 می 2005
    نوشته ها:
    2,399
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    tehran
    ببین بازم فرق میکنه مجموعه شما ممکنه قویتر بوده باشه وگرنه تو مارکهای مختلف از یک مدل با یک رم فرق در حد چند فریم در ثانیه است ولی نباید از 5200 انتظار زیادی داشت
     
  7. footbal
  8. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    اتفاقا کارت خوبی هست و همه بازی هارو تا الان جواب میده اما اون کارتایی که ارزون سازی شده هستن از خیلی از قسمت هاش مثل پهنای باند رم و غیره میزنن که واقعا کاراییش رو خیلی زیاد پایین میبره . اون موقع که من این کارتم رو خریدم 20 تومن از اونای دیگه گرون تر بود ..... که من اینو خریدمش 70 چوق دو سال پیش . که از این نظر کامل بودن قطعات مشکلی نداره
     
  9. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    اگه بخای بحث فنی ترش رو دنبال کنی برو توی قسمت سخت افزار یه چرخی بزن که اونجا با بچه های به طور کامل در موردش بحث کردیم [​IMG]
     
  10. shork

    shork کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    458
    تشکر شده:
    3
    سلام
    دوست عزيز شما به رم بيشتری نياز داری حداقل رم مورد نياز برای اين بازی 512 هست .
    5200 و 5500 يکی هستن 5500 فقط 20 مگاهرتز فرکانس پردازنده بيشتر هست.
    5200 64 بيت هم باشه رو متوسط يا هداقل گرافيک راحت اجرا ميکنه.
    برا فهميدن اينکه به رم احتياج داری تو بازی زمانی که تيک ميزنه نگاه کن اگه چراغ hard روش شد
    رم بيشتری لازم هست.
     
  11. saeid_2001

    saeid_2001 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 می 2005
    نوشته ها:
    2,399
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    tehran
    شما بازی مثل fear رو بگیر ببین چطوری روش اجرا میشه
     
  12. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    يعني اين كارت از 440 MX هم ضعيفتر هست؟!!!!
    من با 440 كار كردم اين بازي رو.
    بايد cpu رو ببره بالا !!
     
  13. saeid_2001

    saeid_2001 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 می 2005
    نوشته ها:
    2,399
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    tehran
    نه 5200 قویتره.
    ولی ایشون مشکل اجرا شدن ندارن فقط میخوان بازی روونتر اجرا بشه که منم گفتم باید رمو کارتگرافکتون رو ارتقا بدین .
    من خودم 9200 64 mb دارم ولی تا الان هم همه بازیها به جز fear روش اجرا شده البته 1 گیگ رم هم دارم مثلا الان دارم most wanted رو روش بازی میکنم تو رزولوشن 1024 بازی میکنم ولی جزئیات روی حداقل هست برای همین اونطوری که مثلا به یه 6800 بشینی بازی بهت حال نمیده و نمیتونی از گرافیک بازی لذت زیادی ببری جزئیات رو که یک درجه زیاد میکنی دیگه بازی تو مایه های اسلوموشن میشه .من underground 2 هم روهمین کارت بازی کردم ولی تو اون میتونستم با جزئیات بیشتر هم بازی کنم
     
  14. avajang.com .leftjee.ir.right
  15. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    منم منظورم كار كردن باحاش بود :)
     
  16. Mokhak

    Mokhak کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    38
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    In your computer heart
    ببینید من با MX 440 رو همون سیستم این بازی رو اجرا کردم روون هست ولی نه به اندازه ای که آدم از بازی لذت ببره
    ضمنا من رو سیستم دیگه ای با 1.4 CPU و 256 RAM و radeon 9200 128MB این بازی رو تا اندازه ی مناسبی روون بازی کردم خلاصه که گیر کردم!;)
     
  17. Mokhak

    Mokhak کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    38
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    In your computer heart
    ضمنا من بازی رو با 5200 میتونم روون اجرا کنم و آنچنان تیک بازار هم که نیست!:D اما به هر حال بازی در بعضی جاها یه مقدار اذیت می کنه!:blush:
     
  18. 3soot

    3soot کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,643
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

    عزيز جان شما ميخواي با چيپ سلرون گيم بزني ;) مشكل شما كارت گرافيكت نيست البته رم شما كمه ولي مشكال اساسيت چيپ سلرونته به نظر من چيپتو عوض كن و رم خودتم به 512 برسون :happy:
    كلا چيپهاي سلرون بخاطر كش كم در هسته مركزي داراي توان پردازش كمتري نسبت به چيپهاي فول كش هستند شركت اينتل اين مدل پردازنده ها رو براي سيستم هاي اداري بيشتر طراحي كرده كه با هزينه كمتر كار خودشونو راه بندازند :)
    موفق باشي
     
  19. saeid_2001

    saeid_2001 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 می 2005
    نوشته ها:
    2,399
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    tehran
    نه بخاطر cpu نیست چون سرعت کلاکش 2 گیگاهرتز هست و این سرعت خیلی بالایی برای این بازی هست رم و کارت گرافیکش یه مقدار کمه
     
  20. AmirSteve

    AmirSteve کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,157
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    Tehran-Karaj Cellphone:Samsung SGH-U700
    خداییش این کارت های 5200 یه خورده شانسی شدن و همشون خوب جواب نمی ده که بخاطر ارجینال بودن کارت هست

    من خودم هم دوسال پیش یه کارت 5200 گرفتم که فکر کنم برای MSI بود وللللللللللللی واقعا افتضاح

    یه خورده که بازی می کردی داغ می کرد و تو بازی تیک می زد و زیاد که می شد سیستم ریستارت می شد:blink:

    دیگه مجبور شدم ردش کنم بره :p
    الان جاش یه Giga Byte-128-5700 گرفتم که خیلی ازش راضیم و تاحالا یه زره اذیتم نکرده:happy:

    البته گفتنی هست که معمولا کارت های ATI در بازی نسبت به Geforce خیلی بهتر جواب می دن

    موافقم مشکل ایشون CPU نیست کارت گرافیک هست که نمنه پایینه:D

    البته اگه رم رو هم به 512 برسونه توپ می شه;)
     
zarpopخرید بک لینک