• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برای سایت شارژ میخوام 2 میلیون هزینه تبلیغات بدم-تو کدوم سایت ها؟ راهنمایی کنید

hilman2000

Registered User
لایک‌ها
23
میخوام واسه سایت شارز تبلیغات کنم

البته واسه شروع میخوام به قیمت خرید شارژ رو عرضه کنم تا بتونم مشتری جذب کنم شاید واسه یک ماه یا بیشتر به قیمت خرید عمده شارژ رو واسه فروش بذارم

اما در این بین احتیاج به تبلیغات هم هست میخوام 2 میلیون تومن واسه تبلیغات بذارم کنار. الان موندم تو کدوم سایت ها تبلیغ بدم.میخوام یه بنر درست کنم و تبلیغ کنم فروش شارز زیر قیمت نمایندگی
حالا تو سایت های تفریحی تبلیغ بدم تو سایت های دانلود؟ تو وبلاگ ها؟ تو انجمن ها؟

این سایت قیمت تبلیغات تو سایت های معروف رو داره اگه می تونید راهنمایی کنید ببینم باید چیکار کنم

موسسه توسعه تجارت الکترونیک صبا

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
جوامع مجازی - سایتهای تفریحی بهترین جا هستند.
البته سعی کنید جایی رو انتخاب کنید که تبلیغ شارژ نداشته باشه

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
میخوام واسه سایت شارز تبلیغات کنم

البته واسه شروع میخوام به قیمت خرید شارژ رو عرضه کنم تا بتونم مشتری جذب کنم شاید واسه یک ماه یا بیشتر به قیمت خرید عمده شارژ رو واسه فروش بذارم

اما در این بین احتیاج به تبلیغات هم هست میخوام 2 میلیون تومن واسه تبلیغات بذارم کنار. الان موندم تو کدوم سایت ها تبلیغ بدم.میخوام یه بنر درست کنم و تبلیغ کنم فروش شارز زیر قیمت نمایندگی
حالا تو سایت های تفریحی تبلیغ بدم تو سایت های دانلود؟ تو وبلاگ ها؟ تو انجمن ها؟

این سایت قیمت تبلیغات تو سایت های معروف رو داره اگه می تونید راهنمایی کنید ببینم باید چیکار کنم

موسسه توسعه تجارت الکترونیک صبا

2 میلیون تبلیغ ات خیلی زود تموم میشن , با سئو کار حرفه ای قرار ببند 2 ماهه میشه آورد سایت رو بالای صفحه گوگل برای کلمات ای که امضات هست: خرید شارژ,شارژ ایرانسل,خرید شارژ همراه اول

البته کار میبره ولی 100% میشه , با ضابط تماس بگیر تنها کسی هست من میدونم حرفه ای کار میکنه.

موفق باشی

taft

Registered User
لایک‌ها
59
سرمایه ات رو اگه بذاری واسه سئو از هر چی تبلیغاته بهتره
تبلیغات خواستی بکنی از ایمیل مارکتینگ هم استفاده کن نسبت به قیمت بازدهی خوبی داره

hilman2000

Registered User
لایک‌ها
23
2 میلیون تبلیغ ات خیلی زود تموم میشن , با سئو کار حرفه ای قرار ببند 2 ماهه میشه آورد سایت رو بالای صفحه گوگل برای کلمات ای که امضات هست: خرید شارژ,شارژ ایرانسل,خرید شارژ همراه اول

البته کار میبره ولی 100% میشه , با ضابط تماس بگیر تنها کسی هست من میدونم حرفه ای کار میکنه.

موفق باشی

به سئو کار دادیم و همین الان با همون کلمات تو صفحه دوم هست با خرید شارژ و شارژ ایرانسل تو صفحه سوم یا چهارم
البته کار سئو هنوز ادامه دارد
جدا از بحث سئو میخوام تبلیغات هم انجام بدم

پیشنهاد تبلیغ تو جوامع مجازی فکر کنم خوب باشه و همچنین سایت های تفریحی

hilman2000

Registered User
لایک‌ها
23
سرمایه ات رو اگه بذاری واسه سئو از هر چی تبلیغاته بهتره
تبلیغات خواستی بکنی از ایمیل مارکتینگ هم استفاده کن نسبت به قیمت بازدهی خوبی داره

آره ایمیل مارکتینگ هم تو برنامه دارم
ممنون

mahvare

Registered User
لایک‌ها
13
توی میهن دانلود هم میتونی :blink:
بازدیدش خیلی زیاده دردسته که هزینت بالا میره ولی مشتری جذب میشه و تقریبا همیشه ازت شارژ میخره

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
توی میهن دانلود هم میتونی :blink:
بازدیدش خیلی زیاده دردسته که هزینت بالا میره ولی مشتری جذب میشه و تقریبا همیشه ازت شارژ میخره

میهن دانلود خودش شارژ میفروشه

بالا