برگزیده انجمنها

برای شبکه کردن 5 رایانه چه هابی خریداری کنم؟

nasimparsi

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,102
لایک‌ها
96
با درود

دوستان من می خواستم 5 لپ تاپ رو شبکه کنم. الان دوتاشون با کابل شبکه هستند. برای اینکه 5 تا بشن به هاب شبکه نیاز دارم درسته؟ چه مدل هابی باید تهیه کنم؟ چون بعضی ها توی مشخصات نوشته بودن قابل برنامه ریزی و بعضی ها موارد دیگه ای گویا دارن. من مودم که چه چیزی تهیه کنم؟
اگر ممکنه راهنمایی کنید
 

nasimparsi

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,102
لایک‌ها
96
سوئیچ 8 پورت بگیرید (اختلاف قیمت با 5 پورت ناچیز هست)
ممنون. فقط اینکه تا به حال تجربه نداشتم. می خواستم بدونم چه مدلی رو باید بگیرم. یعنی چیز خاصی هست که در نظر بگیریم در آینده به درد بخوره و ...
 

MihanV

مدیر بخش سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
10,856
لایک‌ها
17,461
محل سکونت
کرج
ممنون. فقط اینکه تا به حال تجربه نداشتم. می خواستم بدونم چه مدلی رو باید بگیرم. یعنی چیز خاصی هست که در نظر بگیریم در آینده به درد بخوره و ...

برای مصارف خانگی unmanaged یا غیر مدیریتی میگیرن که قیمت مناسبتری داره
برند دی لینک هم با توجه به قیمت خوبه مدل DGS-1008A کار راه انداز هست، بعدا میتونین برای دوربین و ... هم استفاده کنید
 

nima_00989166

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
4,837
لایک‌ها
10,147
محل سکونت
اهواز
چرا با وای فای شبکه شون نمیکنید؟
 

nasimparsi

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,102
لایک‌ها
96
چرا با وای فای شبکه شون نمیکنید؟
امکان پذیر هست که با وای فای شبکه بشن؟ من تا جایی که خوندم دو تا رو فقط می شه شبکه کرد با وای فای.
البته من یک مودم هم دارم که نمی دونم با استفاده از این مودم می شه رایانه ها رو شبکه کرد؟( روی این مودم البته اینترنت هست و من نمی خواستم شبکه از اینترنت استفاده کنه و اینترنت رو مصرف کنه )
 

فایل های ضمیمه

  • WhatsApp Image 2021-04-03 at 18.31.32.jpeg
    WhatsApp Image 2021-04-03 at 18.31.32.jpeg
    24.9 KB · نمایش ها: 7
  • WhatsApp Image 2021-04-03 at 18.31.53.jpeg
    WhatsApp Image 2021-04-03 at 18.31.53.jpeg
    31.5 KB · نمایش ها: 7

nima_00989166

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
4,837
لایک‌ها
10,147
محل سکونت
اهواز
امکان پذیر هست که با وای فای شبکه بشن؟ من تا جایی که خوندم دو تا رو فقط می شه شبکه کرد با وای فای.
البته من یک مودم هم دارم که نمی دونم با استفاده از این مودم می شه رایانه ها رو شبکه کرد؟( روی این مودم البته اینترنت هست و من نمی خواستم شبکه از اینترنت استفاده کنه و اینترنت رو مصرف کنه )
با وای فای هم میشه شبکه محلی درست کرد..

یعنی هم میتونید یکی از سیستم ها رو به عنوان مرکز معرفی کنید.هم وای فای مودم رو به عنوان مرکز تعیین کنید..


در رابطه با پورت ها..بله از همون ها هم میشه به عنوان هاب و شبکه استفاده کرد..
منتها قطع دسترسی به اینترنت رو نمیدونم از چه روشی باید انجام داد..ولی از شدن مطمئنم میشه
 

nasimparsi

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,102
لایک‌ها
96
با وای فای هم میشه شبکه محلی درست کرد..

یعنی هم میتونید یکی از سیستم ها رو به عنوان مرکز معرفی کنید.هم وای فای مودم رو به عنوان مرکز تعیین کنید..


در رابطه با پورت ها..بله از همون ها هم میشه به عنوان هاب و شبکه استفاده کرد..
منتها قطع دسترسی به اینترنت رو نمیدونم از چه روشی باید انجام داد..ولی از شدن مطمئنم میشه
جایی نیست که آموزشش باشه من بخونم؟
الان با این مودم که دارم ( مودم وای فای هست ) اگر بخوام شبکه درست کنم کافیه این مودم رو هاب تصور کنم و از رایانه ها کابل بهش متصل کنم؟
یا اینکه آموزشی وجود داره که بشه با وای فای این رایانه ها رو بهم متصل کرد؟
 

nima_00989166

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
4,837
لایک‌ها
10,147
محل سکونت
اهواز
جایی نیست که آموزشش باشه من بخونم؟
الان با این مودم که دارم ( مودم وای فای هست ) اگر بخوام شبکه درست کنم کافیه این مودم رو هاب تصور کنم و از رایانه ها کابل بهش متصل کنم؟
یا اینکه آموزشی وجود داره که بشه با وای فای این رایانه ها رو بهم متصل کرد؟
اگه از روش کابلی مخیواین شبکه درست کنید..این مودم خودش کار هاب رو هم انجام میده (4 تا پورت داره و تا 4 تا سیستم جوابگو هست)
حالا تعداد سیستم هاتون بیشتر از 4 تا هست باید به ناچار هاب بخرید و همه سیستم ها رو با کابل به اون وصل کنید.. (دیگه نیازی به مودم نیست)

ولی من روش وای فای خود لپتاپ ها رو بهتون پیشنهاد میکنم..نه هزینه یی داره ..و نه دردسر کابل..
منتها باید بگید چه استفاده یی مد نظرتونه.. شاید برای بازی یا جابجایی فایل های سنگین سرعتش نسبت به کابل کمتر باشه..

آموزش فارسی زیاده توی نت..
 

nasimparsi

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,102
لایک‌ها
96
اگه از روش کابلی مخیواین شبکه درست کنید..این مودم خودش کار هاب رو هم انجام میده (4 تا پورت داره و تا 4 تا سیستم جوابگو هست)
حالا تعداد سیستم هاتون بیشتر از 4 تا هست باید به ناچار هاب بخرید و همه سیستم ها رو با کابل به اون وصل کنید.. (دیگه نیازی به مودم نیست)

ولی من روش وای فای خود لپتاپ ها رو بهتون پیشنهاد میکنم..نه هزینه یی داره ..و نه دردسر کابل..
منتها باید بگید چه استفاده یی مد نظرتونه.. شاید برای بازی یا جابجایی فایل های سنگین سرعتش نسبت به کابل کمتر باشه..

آموزش فارسی زیاده توی نت..
همون 4 تا رایانه کافی هست. ببیند اصلی ترین کار ارتباط صوتی بین رایانه ها هست. یک نرم افزار هست به نام Hillstone VoiceCom که این رو می خواستیم نصب کنیم و رایانه ها با استفاده از شبکه با هم ارتباط صوتی برقرار کنند
این مهم ترین کاری هست که می خوایک بکنیم
طبیعتا اگر به صورت بی سیم باشه خیلی عالی تر هست
 

mohammad_rabiyi

Registered User
تاریخ عضویت
1 آپریل 2014
نوشته‌ها
459
لایک‌ها
359
اگر به صورت کابل شبکه بخواید شبکه کنید، برای حداکثر سرعت باید ابتدا آی پی ها رو برای هر کامپیوتر استاتیک تعیین کنید و لیست ایندکس آی پی استاتیک هم با پورت سوییچ ست کنید، وگرنه آی پی داینامیک broadcast می کنه که خب میشه همون WIFI و فایده ای نداره (حدود 15 سال پیش شبکه می کردیم به این شکل بود، شاید تکنولوژی هاب سوییچ های الان آی پی داینامیک کش بشه و broadcast نکنه)

اتصال شبکه به صورت کابل عالی هستش و برای کارهای حرفه ای استفاده میشه ولی برای استفاده خانگی هم قیمت کابل بالا هست و هم مدیریت شبکه سخت میشه و هم ایجاد شبکه برای شخص مبتدی سخت هست و دست پای شما برای جابه جایی لپتاپ ها رو می بنده

وابسته به سوکت شبکه و تکنولوژی وای فای، معمولا سرعت و حجم ارسالی دریافتی کابل بالاتر هست ولی حجم استفاده صوتی شما بسیار اندک هست و حتی تصویر 4K رو هم 5 تایی با WIFI ارسال و دریافت کنید مشکلی پیش نمیاد

فقط کافیه وای فای به شبکه وصل بشه، باقیش کار نرم افزاری شبکه روی سیستم عامل هست
 

ali_2021

Registered User
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2009
نوشته‌ها
1,488
لایک‌ها
536
محل سکونت
اصفهان
در ادامه صحبت دوستان میتوین 4 تاشون رو با کابل وصل کنی و 5 رو از طریق wifi که افت کیفیت هم نداشته باشید :)
 

mhtk

Registered User
تاریخ عضویت
2 دسامبر 2012
نوشته‌ها
1,694
لایک‌ها
227
محل سکونت
TEHRAN -KARAJ
با درود

دوستان من می خواستم 5 لپ تاپ رو شبکه کنم. الان دوتاشون با کابل شبکه هستند. برای اینکه 5 تا بشن به هاب شبکه نیاز دارم درسته؟ چه مدل هابی باید تهیه کنم؟ چون بعضی ها توی مشخصات نوشته بودن قابل برنامه ریزی و بعضی ها موارد دیگه ای گویا دارن. من مودم که چه چیزی تهیه کنم؟
اگر ممکنه راهنمایی کنید
دوست عزیز یه اکسس پوینت خوب تهیه کنید و از طریق اکسس پویینت همه رو شبکه کنید نه احتیاجی به سیم کشی هست نه غیره اگه فایل شرینگ سنگین دارید برید سراغ سوییچ و کابل کشی اگرم نه کارتون سنگین نیست یه اکسس پوینت خوب کارتون رو بدون دردسر راه میندازه
 

nasimparsi

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,102
لایک‌ها
96
دوست عزیز یه اکسس پوینت خوب تهیه کنید و از طریق اکسس پویینت همه رو شبکه کنید نه احتیاجی به سیم کشی هست نه غیره اگه فایل شرینگ سنگین دارید برید سراغ سوییچ و کابل کشی اگرم نه کارتون سنگین نیست یه اکسس پوینت خوب کارتون رو بدون دردسر راه میندازه
ممنون از شما
الان من این مودم رو هم در منزل دارم. همین مودم چنین امکانی رو نداره و نمی تونه در نقض اکسس پوینت کار بکنه؟ ( توضیح اینکه الان من از این مودم به این صورت استفاده می کنم: یک مودم که وای فای نیست رو به ADSL وصل کردم و سپس با کابل شبکه از مودم خروجی گرفتم و دادم به این مودم WIFI بعد با گوشی و لپ تاپ و .. به این مودم وصل می شم )

امکانات مودم توی اینترنتی اینجوری درج شده:
وع داخلی
ابعاد 240*155*78 mm
وزن 410 گرم
شبکه‌های قابل پشتیبانی 2G/3G/4G/4.5G/TD-LTE
فرکانس 703 MHz~960 MHz- 1710 MHz~2690 MHz- 3400 MHz~3800 MHz
پشتیبانی از CA
MIMO پشتیبانی از 4*4
MIMO Wi-Fi 2*2
منبع تغذیه آداپتور
چیپست Huawei
رابط‌ها LAN, WiFi, RJ11
کلیدها On/Off, WPS, Reset
CAT CAT6
پشتیبانی از VoWiFi
پشتیبانی از VoLTE
سرعت انتقال داده LTE TDD: DL 21 0 Mbps, UL 10 Mbps- LTE FDD: DL 300 Mbps, UL 50 Mbps
تعداد کاربران قابل پشتیبانی تا ۳۰ نفر
نوع سیم‌کارت TDD/FDD
لوازم جانبی کابل LAN، آداپتور، دفترچه راهنما
سایر مشخصات پشتیبانی از آی پی ورژن6 (IPV6) پنل ارسال و دریافت sms پشتیبانی به طور همزمان از چهار SSID قابلیت فیلترینگ MAC, URL, IP
 

فایل های ضمیمه

  • مودم-ثابت-TF-i60-ایرانسل-TD-LTE-4G-4.5G-Irancell.jpg
    مودم-ثابت-TF-i60-ایرانسل-TD-LTE-4G-4.5G-Irancell.jpg
    18.8 KB · نمایش ها: 1

mhtk

Registered User
تاریخ عضویت
2 دسامبر 2012
نوشته‌ها
1,694
لایک‌ها
227
محل سکونت
TEHRAN -KARAJ
ممنون از شما
الان من این مودم رو هم در منزل دارم. همین مودم چنین امکانی رو نداره و نمی تونه در نقض اکسس پوینت کار بکنه؟ ( توضیح اینکه الان من از این مودم به این صورت استفاده می کنم: یک مودم که وای فای نیست رو به ADSL وصل کردم و سپس با کابل شبکه از مودم خروجی گرفتم و دادم به این مودم WIFI بعد با گوشی و لپ تاپ و .. به این مودم وصل می شم )

امکانات مودم توی اینترنتی اینجوری درج شده:
وعداخلی
ابعاد240*155*78 mm
وزن410 گرم
شبکه‌های قابل پشتیبانی2G/3G/4G/4.5G/TD-LTE
فرکانس703 MHz~960 MHz- 1710 MHz~2690 MHz- 3400 MHz~3800 MHz
پشتیبانی از CA
MIMO پشتیبانی از4*4
MIMO Wi-Fi2*2
منبع تغذیهآداپتور
چیپستHuawei
رابط‌هاLAN, WiFi, RJ11
کلیدهاOn/Off, WPS, Reset
CATCAT6
پشتیبانی از VoWiFi
پشتیبانی از VoLTE
سرعت انتقال دادهLTE TDD: DL 21 0 Mbps, UL 10 Mbps- LTE FDD: DL 300 Mbps, UL 50 Mbps
تعداد کاربران قابل پشتیبانیتا ۳۰ نفر
نوع سیم‌کارتTDD/FDD
لوازم جانبیکابل LAN، آداپتور، دفترچه راهنما
سایر مشخصاتپشتیبانی از آی پی ورژن6 (IPV6) پنل ارسال و دریافت sms پشتیبانی به طور همزمان از چهار SSID قابلیت فیلترینگ MAC, URL, IP
تماس بگیرید راهنماییتون کنم
09352356093
 

epsi1on

Registered User
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2008
نوشته‌ها
294
لایک‌ها
1,701
دوست عزیز شما میتونید یک عدد اکسس پوینت خریداری کنید، یا حتی همین مودم های ADSL که وایرلس هستن.
اگر همه لپتاپها به یه Wifi متصل بشن یعنی به یک شبکه متصل شدن، میتونن همدیگه رو پینگ کنن و ارتباط بگیرن....
حتی اگه با کابل هم وصل باشن وقتی با Wifi وصل میشن بازم یک شبکه هستن...
 
بالا