• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برای فروش لپتاپ دست دوم به کجا مراجعه کنم؟!!

armansh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
سلام دوستان. من یه لپتاپ hp pavilion dv6 2170 دارم. دیگه برای کارهایی که من میخوام جوابگو نیست. میخواستم بفروشمش و یه مدل جدیدتر بگیرم. یه نظر شما کجا ببرم که به قیمت خوب ازم بخرن؟ میدونم باید ببرم پیش قطعه فروش ولی چون حال و حوصله فروش تو فروم رو ندارم و اینکه یه سری مشکلات داره لپتاپ مجبورم. کلا فک میکنید چند میخرن این لپتاپ رو؟
مشخصات:
"15.6
باطری 12 سل نو خریدم
4 گیگ رم
هارد 700
core i7 720Q
gforce 230m 1GB
خیلی ممنون

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
دوست عزیز تو همین فروم آگهی بده رو هوا میبرن اگه قیمت خوب بدی

armansh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
دوست عزیز تو همین فروم آگهی بده رو هوا میبرن اگه قیمت خوب بدی

همین جا آگهی بده + خارج از اینجا هم قیمت کن ، هر کدوم به صرفه تر :general307:
ممنون ولی گفتم که ممکنه لپتاپ نیاز به تعمیر داشته باشه... واسه همین فک نکنم کسی بخره اینجا

armansh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
این لپتاپ بسیار بسیار زیبا ، باکیفیت و قدرتمندی هست و من با نسخه ی مشابهش کار کردم اما کاری که باهاش کردم این بود که با نصب یک SSD کاراییش رو براحتی معادل لپتاپهای روز رسونده بودم. اینکار رو هم بد نیست شما بکنید گرچه گرافیک GT230M ممکنه برای امور تخصصی گرافیکی زیاد بکار نیاد.

ابتدا به شما پیشنهاد می کنم ویندوز هفت x64 (که در اصل نسخه ی نصب شده روی این دستگاه هم بوده) نسخه ی Ultimate رو بجای ویندوز هشت فعلی نصب کنید
ممکنه مشکل شما نرم افزاری باشه و با همین قضیه حل بشه
ضمن اینکه اگر تابحال اقدام به تمیزکاری نکردید به مراکز تخصصی تعمیرات تحویلش بدید تا خمیر سیلیکن هم عوض بشه (ضمنا این لپتاپ فقط یک فن داره)
در انتها آخرین نسخه ی درایورها رو از سایت hp و آخرین نسخه ی گرافیک رو برای ویندوز هفت x64 از nVidia دانلود و نصب کنید

Last edited:

armansh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
این لپتاپ بسیار بسیار زیبا ، باکیفیت و قدرتمندی هست و من با نسخه ی مشابهش کار کردم اما کاری که باهاش کردم این بود که با نصب یک SSD کاراییش رو براحتی معادل لپتاپهای روز رسونده بودم. اینکار رو هم بد نیست شما بکنید گرچه گرافیک GT230M ممکنه برای امور تخصصی گرافیکی زیاد بکار نیاد.

ابتدا به شما پیشنهاد می کنم ویندوز هفت x64 (که در اصل نسخه ی نصب شده روی این دستگاه هم بوده) نسخه ی Ultimate رو بجای ویندوز هشت فعلی نصب کنید
ممکنه مشکل نرم افزاری باشه و با همین قضیه حل بشه
ضمنا آخرین نسخه ی درایورها رو از سایت hp و آخرین نسخه ی گرافیک رو برای ویندوز هفت از nVidia دانلود و نصب کنید
بله لپتاپ خوبی هست.البته من یه ssd 64 انداختم روش ولی چون حجمش کم بود دوباره HDD کردمش.
ممنون حتما

بالا