• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برای مهدی کریمیان فقط دعا کنید....

poriya211

Registered User
لایک‌ها
67
به هوش که اومده انشاالله زودتر خوب میشه...

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
یکی از سایتا نوشته بود با یه ماشین دیگه تصادف میکنه بعد با هم درگیر میشن کار بالا میگیره ...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
کلا مرگ در حادثه ی رانندگی مال آدمای فقیره :)

خداروشکر که زنده موند ...

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
کلا مرگ در حادثه ی رانندگی مال آدمای فقیره :)

خداروشکر که زنده موند ...

واقعا" همینطوره :د مال اونایی که پراید دارن ! مثل من . تازه این با سوناتا به این روز افتاده

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
کريميان بدون دستگاه نفس کشيد

پزشک معالج مهدي کريميان از افزايش سطح هوشياري اين بازيکن فوتبال و عضو تيم ليگ برتري تراکتورسازي تبريز خبر داد.
کريميان بدون دستگاه نفس کشيد
فرهاد ميرزايي متخصص ارشد گروه مغز و اعصاب بيمارستان امام رضا (ع) تبريز اظهار داشت: سطح هوشياري بازيکن تيم تراکتورسازي روند رو به رشدي داشته و خوشبختانه عصر امروز تنفس وي از دستگاه خارج شده و وي بدون کمک دستگاه نفس مي‌کشد.

به گزارش فارس از تبريز، وي با بيان اينکه کريميان هنوز از کما خارج نشده است، تصريح کرد: سطح هوشياري وي به عدد 10 رسيده و با ادامه اين روند اميدواريم فردا کريميان از کما خارج شود.

متخصص ارشد مغز و اعصاب بيمارستان امام رضا (ع) تبريز در مورد علت به کما رفتن کريميان گفت: در مورد علت من نمي‌توانم چيزي بگويم، اما آنچه مشخص است اين اتفاق در برخورد جسم سخت خارجي با سر وي افتاده است.

وي افزود: اينکه اين حادثه چه عوارضي خواهد داشت بعدا مشخص خواهد شد، اما من مي‌توانم اين اطمينان را بدهم که اين بازيکن يک ماه ديگر قادر است به ميادين فوتبال بازگردد.

مهدي کريميان بازيکن تيم تراکتورسازي بامداد امروز در تصادف شديد خودرويش با درخت مصدوم شده و به بيمارستان امام رضا (ع) انتقال داده شده است.

وي در حال حاضر در بخش اي سي يو اين بيمارستان بستري است.

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
با ماشین رفته توی درخت و رفته توی کما بعدش فقط در سمت شاگرد رفته تو ؟!! :blink:

باز خدا رو شکر به هوش اومد

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
کد خبر : 1014910 زمان ارسال : يکشنبه 1392/05/13 18:04

[h=1]کريميان از کما خارج شد[/h]
[h=2]هافبک تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز با به دست آوردن هوشياري از کما خارج شد.[/h]
00945351.jpg

مهدي کريميان که به علت سانحه رانندگي از شب گذشته در کما به سر مي‌برد، چشمانش را باز کرد و قدرت تکلمش را باز يافت.

دکتر صادق‌پور يکي از پزشکان تيم فوتبال تراکتورسازي با اعلام اين خبر به ايسنا گفت: هوشياري کريميان اکنون بالاي 10 است و پس از باز کردن چشمانش من را شناخت و با من صحبت کرد.

منبع : کريميان از کما خارج شد | ورزش 3

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
خدا رو شکر برگشت :)

ارسال شده توسط ایپد مینی

ahmad0551

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
271
شايد نزديک‌ترين شخص به مهدي کريميان مهرداد برادرش بازيکن فجرسپاسي شيراز باشد.

مهرداد کريميان در اين رابطه به سايت گل گفت: مهدي حالش بهتر شده و تا 70 درصد رو به بهبود است و تا شب بهتر هم مي شود.

مهرداد در مورد چگونگي اين اتفاق گفت: مهدي به همراه همسرش بوده و خداراشکر که شانس آورديم براي او اتفاقي نيفتاد.البته چند خراش و مصدوميت سطحي بوده در بيمارستان سرپايي معالجه کردند. مهدي کمي سرعت داشته و کنترل ماشين از دستش خارج مي شود و با درخت برخورد مي کند و اين اتفاق تلخ برايش مي افتد.مهدي با اتومبيل سوناتا بوده و اين ماشين فکر کنم الان اوراق شده است فقط مي توانم بگويم که خداراشکر که مهدي را داريم.

کريميان در ادامه گفت: پدر و مادرم از بوشهر به شيراز آمدند و با پرواز شب خودشان را به مهدي در تبريز مي رسانند.من هم چون حال مهدي بهتر شده و از اين طرف هم بازي داريم سه شنبه به تبريز مي روم براي بازي با گسترش فولاد و از همانجا به سراغ مهدي مي روم.

مهرداد کريميان در پايان گفت: از همه مردم تبريز که دم در بيمارستان منتظر مهدي بودند و تمام کساني که برايش زحمت کشيدند ودعا کردند تشکر و قدرداني مي کنم. از مردم پاک و خونگرم بوشهر که با تماسهاي خودشان پيگير وضعيت مهدي بودند و از باشگاه سپاهان و شخص آقاي رحيمي تشکر و قدرداني مي کنم.

ahmad0551

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
271
هافبک تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز با به دست آوردن هوشياري از کما خارج شد.

مهدي کريميان که به علت سانحه رانندگي از شب گذشته در کما به سر مي‌برد، چشمانش را باز کرد و قدرت تکلمش را باز يافت.

دکتر صادق‌پور يکي از پزشکان تيم فوتبال تراکتورسازي با اعلام اين خبر به ايسنا گفت: هوشياري کريميان اکنون بالاي 10 است و پس از باز کردن چشمانش من را شناخت و با من صحبت کرد.

ahmad0551

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
271
پزشک سابق تراکتورسازي گفت: دکتر هومن ثابت که روز يکشنبه در بيمارستان امام رضا(ع)حضور داشت و مراحل درمان مهدي کريميان را پيگير بود درباره وضعيت وي عنوان کرد:طبق صحبتي که با پزشک معالج کريميان داشتم پاسخ سي تي اسکن او اميدوار کننده و مثبت بوده است.خوشبختانه از دقايقي قبل هم روند هوشياري او آغاز شده است.

وي ادامه داد:من او را امروز ديدم.پايش زخمي بود و به گردنش کولار بسته بودند.بنابراين به نظر مي رسد آسيب جدي به کريميان در جريان اين سانحه وارد شده است.

به گزارش اوج ، ثابت درباره اينکه آيا شايعه ضرب و شتم کريميان صحت دارد يا نه اظهار داشت:من چنين چيزي را نه تاييد مي کنم و نه تکذيب.اميدوارم کريميان هر چه زودتر سلامتش را به دست بياورد تا خودش در اين باره توضيح بدهد.بازيکنان تراکتورسازي به او علاقه زيادي دارند.در بيمارستان از محمد ايران پوريان تا محمد ابراهيمي و بقيه دچار تاملات روحي شديدي شده بودند.

ahmad0551

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
271
مهدی (.Mehdi.) از بیمارستان نیم ساعت پیش برگشته و اینم گفته هاش تو فیسبوک:

دوستان الان از بیمارستان برگشتم چون از آخرین کسایی بودم که اونجا بودیم فک کنم این آخرین خبر از کریمیان باشه.فعلا هیچ خبری رو باور نکنین چون هرکسی یه چیزی میگه. آخرین حرفی که از دکترش شنیدم این بود که حالش رو به بهبودیه و تونسته حرف بزنه.براش دعا کنین

ahmad0551

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
271
فرشید طالبی : عجب ملت با معرفتی دارد تبریز....
دست تک تک مردم آزربایجان میبوسم
افتخار میکنم در تراکتور سازی بازی میکنم.....
حسی که در بیمارستان داشتم غیر قابل توصیف بود....در میان همبازیان فعلی من بیشترین سال همبازی مهدی بودم.....
هم خیلی ناراحتم....هم احساس غرور میکنم که برای این ملت بازی میکنم....

بالا