• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برای واردات گوشی و تبلت رفتن به چین مورد بررسی است!

ramshad

Registered User
لایک‌ها
18
سلام. من مدتیه با چند تا شرکت چینی و هندی مشغول مکاتبه ام برای واردات گوشی و تبلت. از دوستان چینی ام هم برای شناسایی بهترین های چین در این زمینه بهره گرفته ام. چون خیلی نمی خوام خواب بخوره جنسم تو انبار (بعد از واردات) فقط کمی برند ناشناخته در ایران میارم و بیشتر میرم سراغ برندهای شناخته شده که ایرانی ها می شناسن و تبلیغات براش صورت گرفته. به نظرم میاد احتمالا فضای اینترنت برای فروشش کافی باشه ؛ یک فروشگاه اینترنتی در یک سایت معتبر. اما اگه لازم باشه سمت علاءالدین و جمهوری باید مغازه بگیرم. لطفا اگه پیشنهادی به ذهنتون میرسه از نوشتن ایده تون دریغ نکنید! هر چه بیشتر بهتر.

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
جناب تبلت های شناخته شده ای که تو بازار هست و روشون تبلیغ شده اینقدر تو بازار پره دیگه جا برای فروش نمیزاره
شما بخواید در این رابطه سود و فروشتون بالا باشه میتونید یه دفتر بزنید و سفارش بگیرید و خرید کنید
کار شما در این مرحله که میگید یه باره وارد کنم ریسک محسوب میشه
در ضمن الان دیگه تبلت های چینی به شدت میدونم دست مافیا سخت افزار هم افتاده و شما بخواید کلی وارد کنید مجوز شاید ندن
ولی واسه خرده میتونید کار کنید
تحقیق بیشتری در این زمینه بکنید

ramshad

Registered User
لایک‌ها
18
جناب تبلت های شناخته شده ای که تو بازار هست و روشون تبلیغ شده اینقدر تو بازار پره دیگه جا برای فروش نمیزاره
شما بخواید در این رابطه سود و فروشتون بالا باشه میتونید یه دفتر بزنید و سفارش بگیرید و خرید کنید
کار شما در این مرحله که میگید یه باره وارد کنم ریسک محسوب میشه
در ضمن الان دیگه تبلت های چینی به شدت میدونم دست مافیا سخت افزار هم افتاده و شما بخواید کلی وارد کنید مجوز شاید ندن
ولی واسه خرده میتونید کار کنید
تحقیق بیشتری در این زمینه بکنید
ممنون رفیق! منظورتون رو از "دفتر بزنید و سفارش بگیرید و خرید کنید" و خرده فروشی بیشتر توضیح میدین؟ تا چند تا گوشی و تبلت به نظرتان خرده محسوب میشه؟ به هر حال به نظر میرسه ما هر کالایی بخواهیم وارد کنیم کلی آدم دیگه هم زمان دارند در همان بیزینس فعالیت می کنند و همه هم درآمد دارند. نکته دیگر این که واردات بدون مجوز هم خودش یک روش است(!) که قیمت تمام شده کالا را کمتر می کند.

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
میزان موفقیت در این راه نسبت مستقیم به میزان سرمایه داره. من به زیر 2 میلیارد میگم خورده فروشی.
البته میشه عمده فروشی هم کرد اما به اون میگم آشغال فروشی..

ramshad

Registered User
لایک‌ها
18
من به نظرم میاد کار عاقلانه ای نیست کسی حتی اگر هم سرمایه اش رو داشته باشه یک دفعه ای چند میلیارد بگذاره تو یک کار. حالا هر کاری. برای شروع 300-400 میلیون کافیه.

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
300 تومن رو تقسم بر قیمت گوشی کنید میشه حدودا 400 تا گوشی متوسط یا 250 ا گوشی خوب عدد رو کریتیکال پوینت هست برای وارد کردن با توجه به اننکه گوشی کلا قاچاق میاد. نه اینقدر کمه که سریع تموم شه نه اینقدر زیاد که بشه باش بازار رو گرفت.

Sent from my GT-N8000 using Tapatalk

ramshad

Registered User
لایک‌ها
18
برخی از دوستان بهم اینجور مشاوره دادن که با توجه به رکود بازار؛ اول دنبال مشتری و شبکه توزیعش بگرد بعد برو چین! سخن معقولیه.

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
بازار کلا هنیشه مشتری داره جنس خوب باشخ 1000 تا رو میشه تو 1 ماه تموم کرد. مهم عددی هست که بار تو تهران میشینه زمین.

Sent from my GT-N8000 using Tapatalk

ramshad

Registered User
لایک‌ها
18
فروش در اینترنت یا در مغازه؟

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
در بازار بازار تشکیل شده از مغازه و اینترنت و... شما بیار من براتون ماهی 2 هزار تا میفروشم. بستگی داره که چی بیارید

ramshad

Registered User
لایک‌ها
18
شما مغازه گوشی و تبلت فروشی دارید؟ مدل پیشنهادی شما برای واردات چیست؟

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
خیر بنده توانایی فروش دارم به دلیل زیر ساخت مناسب در محل کارم. بسیار هم راحت میتون این کار رو انجام بدم. واردات که کلا داره قاچاق میاد . منتها باید بیاد تو تا بشه فروخت ..
اگر جدا به سرمایه گذاری فکر میکنید در حد بالای 2 تومن میتونید پیام خصوصی کنید. زیر این حالت ارزش درگیر شدن نداره. بحث برند سازی و باقی قضایاست و گرنه مثلا سامسونگ رو که همه دارند میفروشند وارداتش زیاد به صرفه نیست.

بالا