سهيل جان اميدوارم موفق باشي ولي يك مسئله اي هست.به نقل از shoeib :سلام دوباره خدمت تمامي دوستان عزيز
امروز ميخوام ليست برترين سايتهاي سرمايه گذاري كه من تا به حال از توشون سود خوبي كردم رو بهتون معرفي كنم
اميدوارم با عضويت در اين سايتهاي عالي بتونيد مثل من وضعتونو خوب كنيد :happy:
1 - ساعات طلائي
ساعتي 1 درصد به بالا سود ميده و اين عمل به مدت 100 ساعت ادامه داره اما پول اصليتون رو بر نميگردونه ... اگه يه حساب سر انگشتي بكنين ميفهميد كه چقدر ميشه از توش سود كرد ... اون هم فقط در عرض 100 ساعت :blink:
2 - ستاره طلائي
عجله كنيد عجله كنيد ... يك سايت عالي كه لنگشو هيچ جا نميتونيد پيدا كنيد من هم توسط يكي از مهندسان اين كاره با اين سايت عالي آشنا شدم ... داراي سيستم گرانقيمت اس اس ال هست و در آلمان فعاليت ميكنه ... كارش در زمينه خريد و فروش اجناس عتيقه و طلا هست و در قسمت فروشگاهش هم چند تا سكه قديمي ايراني وجود داره ... اين سايت داري دو پلن ميباشد كه در پلن اول مينيمم سرمايه گذاري 10 دلار هست و روزانه 1 درصد بهتون سود ميده و در پلن دوم مينيمم سرمايه گذاري 100 دلار هست و سود روزانه اش 2 درصد هست كه شما در اين پلن نميتونيد پول و سود خودتونو در 3 ماه اول برداشت كنيد .
اين سايت از محبوب ترين سايتها در نظر من هست و من تا به حال سود خوبي از توش كردم
براي عضويت هم حتماَ بايد يك معرف داشته باشيد كه براي اين منظور كلمه shoeib را در قسمت نام معرف وارد كنيد
3 - با ما سود كنيد
بيخود نيست كه جزو برترين سايتهاي سرمايه گذاري شده ... تو همين 2 ماه كاريش عالي كار كرده ... ايشالاه همينطور به كارش ادامه بده ... من كه فكر ميكنم اين سايت تا 6 ماه ديگه دوام داره .
روزي 2.5 درصد سرمايتون بهتون سود ميده و از خصوصيات خوب و عالي اين سايت اينه كه سيستم پرداختش اتوماتيك هست ... دقيقاَ شبيه سايت hyippro fh با اين تفاوت كه در هنگام برداشت سرمايه اصليتون از روش 20 درصد كم ميكنه ... كه من فكر ميكنم در مقابل سودي كه ميده چيز زيادي نيست ... مينيمم سرمايه گذاري در اين سايت فوق العاده فقط 10 دلار
به اميد ديدار و پولدار شدن همه دوستان گلم
براي اطلاعات بيشتر به وبسايتم مراجعه كنيد
ممنونبه نقل از m_amin :بابا اینایی که معرفی میکنی یه اصلاعاتی بدی بد نیستا این
goldhours
صاحب همون سایت قبلی
fixhours
است که حدودا 1 میلیون و دویست هزار دلار کلاهبرداری کرد الانم این سایتو زده با همون سود
پاپنی هم هست و پلیس بین الملل دنبالشه آخه پول کمی مثل بقیه نبرده یک میلیونو خورده ای
این میخواستم بگم بیخیال این شید