• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برترین سایت های کسب درآمد از پاپ آپ

از کدوم استفاده می کنین؟

• Total voters
    51
وضعیت
موضوع بسته شده است.

ice-popup

Registered User
لایک‌ها
145
دوستان عزیز مدیر سیستم های پاپ اپ واقعا من موندم شما چجوری بیشتر از 20 ریال واسه هر ای پی به کاربران پرداخت میکنید من هم سیستم خودم هم سیستم یکی دیگر از دوستان رو تست کردم دقیقا ای پی 10 ریال مناسب هست و میصرفه حالا این اختلاف پورسانت چجوری قراره جبران بشه خدا میدونه :)
آی پی 1 تومان!!!!
:eek::eek::eek::eek::eek:
شما کاربر عضو هم دارید؟!:D
نه دیگه یه هو بگید مفت و مجانی!!!
همه سودش هم برا شما:cool:

clickiha

Registered User
لایک‌ها
47
آی پی 1 تومان!!!!
:eek::eek::eek::eek::eek:
شما کاربر عضو هم دارید؟!:D
نه دیگه یه هو بگید مفت و مجانی!!!
همه سودش هم برا شما:cool:
دوست عزیز شما اسپانسر دارید ؟؟؟
مرد و مردونه بگو از هر هزار ای پی چندتا فروش داری ؟
من دیروز دوتا سیستم رو چک کردم از هر 5 هراز ای پی دوتا فروش وجود داشت !!!
خب حالا این تب رقابت چیه افتاده بین ما ضررش رو فقط خودمون میکنیم دیر یا زود هم هرکی بیشتر از این مقدار 20 ریال بابت هر ای پی بده نمیکشه و میخوره زمین :)
نمونه بارزش میهن وب ادز که اوایل یادتون باشه تبلیغات قبول نمیکرد و محصولات خودش رو میفروخت ولی الان دیگه داره پاپ اپ میفروشه تا بتونه اون نرخ رو جبران کنه :)

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
دوست عزیز شما اسپانسر دارید ؟؟؟
مرد و مردونه بگو از هر هزار ای پی چندتا فروش داری ؟
من دیروز دوتا سیستم رو چک کردم از هر 5 هراز ای پی دوتا فروش وجود داشت !!!
خب حالا این تب رقابت چیه افتاده بین ما ضررش رو فقط خودمون میکنیم دیر یا زود هم هرکی بیشتر از این مقدار 20 ریال بابت هر ای پی بده نمیکشه و میخوره زمین :)
نمونه بارزش میهن وب ادز که اوایل یادتون باشه تبلیغات قبول نمیکرد و محصولات خودش رو میفروخت ولی الان دیگه داره پاپ اپ میفروشه تا بتونه اون نرخ رو جبران کنه :)

من اگه قرار باشه واسه هر ایپی 10 ریال بگیرم ترجیح میدم پاپ آپ نزارم تا کاربرها راحت تر باشن،من نمیدونم اوضاع چجوریه اما اگه بد بود روزی یه سیستم پاپ آپ افتتاح نمیشد.

clickiha

Registered User
لایک‌ها
47
من اگه قرار باشه واسه هر ایپی 10 ریال بگیرم ترجیح میدم پاپ آپ نزارم تا کاربرها راحت تر باشن،من نمیدونم اوضاع چجوریه اما اگه بد بود روزی یه سیستم پاپ آپ افتتاح نمیشد.
دقیقا مشکل همینجاست که همه فکر میکنن وحشتناک درامد داره و میصرفه و خوبه ولی واقعا میگم با این تست هایی که من این 3 روز انجام دادم دقیقا ای پی 20 ریال میشه گفت مناسبه البته اگر بدشانسی نیاری :)

tak3azir

Registered User
لایک‌ها
183
جناب tak3az خواهشا دروغ نگید :)
من p2up رو در کنار سیستم شما گذاشتم و به من اخطار دادید!
موجودی ما رو هم 0 کردید!

کد در سایت شما نبود و سیستم الکی شمارش میکرد
حتی پاپ اپ هم باز نمیشد برای همین صفر شد!
---------------------------------------------------------
از ساعت 11 دیشب سایت مورد حملات شدید دی داسی قرار گرفت به همین دلیل بعضی ای پی ها ثبت نمیشد
حملات دی داسی تا ساعت 3 بعد از ظهر امروز ادامه داشت که نمیدونم سرورشون قطع شد چی شد که حمله متوقف شد و شمارش خیلی خیلی خوب شده
در ضمن امشب قیمت هر ای پی به 100 ریال افزایش خواهد یافت!
(پاپ اپ اول 50 , پاپ اپ دوم 50)

Nima.s

Registered User
لایک‌ها
273
از ساعت 11 دیشب سایت مورد حملات شدید دی داسی قرار گرفت به همین دلیل بعضی ای پی ها ثبت نمیشد
حملات دی داسی تا ساعت 3 بعد از ظهر امروز ادامه داشت که نمیدونم سرورشون قطع شد چی شد که حمله متوقف شد و شمارش خیلی خیلی خوب شده

امروز کلا برای من افتضاح شمارش شده !

درست میشه یا کد رو برداریم ؟

tak3azir

Registered User
لایک‌ها
183
امروز کلا برای من افتضاح شمارش شده !

درست میشه یا کد رو برداریم ؟
گفتم ما مورد حملات دی داسی قرار گرفتیم و به همین دلیل شمارش تا 3 بعد از ظهر بد بود و از ساعت 3 به بعد شمارش خوب شد

mamadosein72

Registered User
لایک‌ها
7
در متن پیام شما صریحا اخطار شده بود که چرا دو سیستم استفاده میکنیم !
اگه قراره برای بقیه هم بعد این که سیستم شما رو کنار یه سیستم دیگه گذاشتن اخطار بفرستید بگید دیگه نذارن ! :)
درضمن کد در سایت ما بود، همکار من بدون هماهنگی با من کد رو برداشته بود وگرنه شمارش ها برای قبل از اون بود که کد روی سایت بود! البته بحث واقعا سر این نیست که کد روی سایت من بود یا نه
بحث سر این هست که شما میگید اجازه استفاده از دو سیستم میدید اما به همین دلیل به کاربراتون اخطار میدید !

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
شما هم اسکریپتتون بد هست و هم بابت هر آی پی مبلغ کمی میدین , وگرنه من باهاتون کار میکردم و حداقل حداقل روزی 2000 تا آی پی براتون میفرستادم از سایتهام.

clickiha

Registered User
لایک‌ها
47
شما هم اسکریپتتون بد هست و هم بابت هر آی پی مبلغ کمی میدین , وگرنه من باهاتون کار میکردم و حداقل حداقل روزی 2000 تا آی پی براتون میفرستادم از سایتهام.
والا اینجوری که من تست کردم و این وضع فروش نسبت به ای پی که هست منطقی و درستش همین هست 20 ریال که البته من 25 ریال میدم که دقیقا سود هم گیر کاربرا بیاد ولی خب ماشالاه بقیه دوستان رقابت افتاده بینشون یه نرخ هایی میدن واسه ای پی که اصلا جور در نمیاد با عقل هر جور حسابش کنی بعدا از سایت های قدیمی و اختصاصی پاپ اپ مثل ای ار پاپ اپ هم نگاه کنید همین هست 20 ریال بابت هر ای پی :)

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
سایت ها پاپ اپ باید همگی نرخوشن را با هم کاهش بدهند چون توی عید خیلی بد میشه
به نظرم 5-6براب پاپ اپ خوبه دیگه نه 10ریال

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
سلام
یکماهی میشه که کار با سایتهای پاپ آپ رو شروع کردم
فقط خواستم اینجا دوستانه یه موضوعی رو مطرح کنم که واقعاً شنیدنش ناراحتم کرد.
روی صحبتم با عزیزانی هست که با تقلب از این راه پول در میارن و صاحب سایت پاپ آپ دهنده رو ورشکست میکنن
دوست عزیز. کسی که در این کار میافته مبلغی رو هزینه میکنه که از این راه سودی بدست بیاره تا اموراتش بگذره... همونطور که شما دوست داری پول در بیاری از نت.
شمایی که با هزار جور تقلب کردن از این راه پولی به جیب میزنی و باعث میشی کار و کاسبی طرف تعطیل بشه و کلی لعن و نفرین کاربرا بمونه پشت سرش، مطمئن باش در جای دیگر شخص دیگری هم سر شما کلاه میزاره و چند برابرش رو متضرر میشید.
در یک کلام میخوام بگم سعی کنید به هم نون قرض بدید نه اینکه از هم بقاپید. گناه داره... نکنین

در این بخش منظورم به هیچ شخص خاصی نیست اما اگر هم خدای نکرده کسی در این جمع باشه خودش متوجه اشتباهش میشه.

Nima.s

Registered User
لایک‌ها
273
دوستان سیستم پی پاک کاملا تایید میشه :) هم شمارش عالیه هم پورسانت خوبی میده !!

برای ورود به سایت اینجا کلیک کنید

سایت تکساز هم روز اول خوب بود اما دیروز و امروز خیلی افتضاح شمرده ! بازم نسبت به خیلیا بهتره !

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
والا اینجوری که من تست کردم و این وضع فروش نسبت به ای پی که هست منطقی و درستش همین هست 20 ریال که البته من 25 ریال میدم که دقیقا سود هم گیر کاربرا بیاد ولی خب ماشالاه بقیه دوستان رقابت افتاده بینشون یه نرخ هایی میدن واسه ای پی که اصلا جور در نمیاد با عقل هر جور حسابش کنی بعدا از سایت های قدیمی و اختصاصی پاپ اپ مثل ای ار پاپ اپ هم نگاه کنید همین هست 20 ریال بابت هر ای پی

شما خودتون با همکاری در فروش کار می کنید ؟ اگه اینطوره که نمی تونید ادامه بدید !
دوستان اکثرا اسپانسر دارن که خودشون صاحب محصول هستن و واسشون هم خیلی بصرفه هست که پاپ میدن !

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
آقا الان چند ماهه سیستمهای پاپ آپ دارن 10ت یا حتی بیشتر میدن! مثل همین p2up که 10ت میداد و بخاطر تقلب یکی از کاربراش و برای جبران خسارت یه چند روزی قیمتو آورد پایین! ولی دوباره برده بالا و از شنبه هم قراره مثل قبل شه..

مطمین باشید اگه برای سیستم ها بصرفه نباشه کار نمیکنن!!! حتی 1درصد!! ;)

آقا زشته والا!!!خب الان دارین مثلا روزی 100 تومن سود میکنید بسه دیگه!! حالا کو نشه 150 تومن!!!

از زیر زبون چندتاشون کشیدم که میگم.. یکیشون خودش اغراق کرد که از هر 4 هزار آی پی 3تا ساعت میفروشه!! پورسانت هر ساعت هم 12 تومنه! تازه اگه با سیستم همکاری در فروش کار کنن و خودشون مستقیم نفروشن!
3*12 میشه 36هزار تومن و اگه 5هزار تومن هم برگشتی کم کنیم میشه 31هزار ت... حالا این سیستما اگه برای هر آی پی 5 تومن هم بدن، 4000 آی پی میشه 20000 تومن که به کاربر پرداخت میکنن!! این یعنی 11هزار تومن سود برای 4هزار آی پی در بدترین شرایط و اگه با همکاری در فروش کار کنن و مستقیم نفروشن!!!
توی ایام عید هم درسته! درصد برگشتی یخورده زیاد میشه و همین طور کمتر میفروشین! ولی ایام عید اون روزایی که فروش کمه حداکثر 10 روزه!! 3 روز قبل عید و یه هفته توی ایام عید! این 10 روز رو خود وبمسترا هم درکتون میکنند و حاضرن شما قیمتو کاهش بدید...

پس لطفا اینقدر آه و ناله نکنید...زشته.... خدا قهرش میاد!

اون سیستمی هم که میخواد برای هر آی پی 2 تومن بده لطفا تبلیغ فروش نذاره ! تبلیغ سایت بذاره و هر آی پی 3ت بفروشه! من خودم بشخصه باهاش کار میکنم!!

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
از 25 اسفند تا 13 فروردین به احتمال زیاد ما و بقیه سیستم ها کاهش قیمت بگذاریم و یا واریز را به تاخیر بندازیم چون پست محترم توی عید پول نمیده

ice-popup

Registered User
لایک‌ها
145
سلام ؛ دوستان و همکاران محترم
تغییراتی در پاپ آپ یخی یه وجود آمده است که به شرح زیر می باشند :
پاپ آپ یخی چگونه فعالیت می کند ؟
سامانه پاپ آپ یخی تنها به یک مرجع کسب درآمد محدود نمی شود , بلکه سرویسی است مبتنی بر خدمات تبلیغاتی , تبلیغ دهندگان و نمایش دهندگان ؛ در این سامانه سعی برآن شده تا سرمایه گذاری بیش تر بر تبلیغات صورت گیرد .

از این رو پاپ آپ یخی کم ترین نرخ تبلیغات اینترنتی با بیش ترین بازده را برای تبلیغ دهندگان و بیش ترین نرخ درآمد را برای نمایش دهندگان در نظر گرفته است .

• تبلیغ دهندگان : تبلیغات در پاپ آپ یخی چه برای سفارش انبوه و چه سفارش های جزئی 40 ریال در نظر گرفته شده است , با بیش ترین بازده نسبت به سرویس های مشابه !
  • نمایش دهندگان : نمایش تبلیغات در ازای هر پاپ آپ 35 ریال و به صورت کلی برای هر آی پی 70 ریال در نظر گرفته شده است , که با وجود این مزیت ها پاپ آپ یخی از دیگر سامانه ها متمایز گردیده است....
مزایای پاپ آپ یخی نسبت به دیگر سرویس ها چیست ؟!

• تسویه حساب مرتب و به موقع بدون نیاز به ارسال درخواست
  • پشتیبانی قوی و 24 ساعته
  • آمار دقیق و حرفه ای از بازدیدها و درآمد کسب شده
  • سرعت و امنیت بالا
  • حداقل سقف برداشت پورسانت 10000 تومان
  • باز شدن دو پاپ آپ برای هر آی پی در هر 24 ساعت به ارزش 35 ریال
  • کسب درآمد 70 ریال در ازای هر IP
  • پرداخت 10 درصد از درآمد کسب شده توسط زیر مجموعه
  • شمارش پاپ آپ بدون وقفه!
  • امکان سفارش پاپ آپ برای سایت یا فروشگاه خود همراه با پرداخت آنلاین
  • در نظر گرفتن تخفیف های ویژه برای کاربران ویژه
  • شرکت در قرعه کشی های روزانه و هقتگی
  • بیش ترین میزان سود با حداقل میزان پرداخت از درآمد کسب شده
  • اطلاع رسانی در مواقع ضروری به وسیله پیام کوتاه(سامانه پیامکی پاپ آپ یخی)
  • و ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا