بله عزیزم شما اسم نمیاری اما نقل قول میکنی که خیلی مشخص هست کدوم سایت رو داری میگی مگر اینکه ما رو جیگر فرض کرده باشی !
همین کاربر با 12 پست که شما سنگش رو به سینه میزنی خودش گفته که چند بار دریافتی داشته بعد این دفه چون تاخیر افتاده میاد میگه فلانی کلاه برداره!
خوبه منم الان که ایس پاپ آپ بالا نمیاد بگم اینا کلاه بردار بودن و پول ها رو بالا کشیدن و رفتن ؟ یا خوبه بگم مشکل پیش اومده و دارن حلش میکنن ؟
بزرگترین سیستم ها هم پرداخت هاشون تاخیر داشته اما اینکه تا پرداخت دیر شد سریع طرف بیاد توی فروم بگه کلاه بردار هستن بعد مدیر یکی دیگه از سایت های پاپ آپ هم بیاد بگه "چند بار بگم با این سایت ها کار نکنین" خیلی کار زشتی هست . اگه شما سایت پاپ اپ نداشتی من چیزی نمیگفتم اما اینکه خود سایت داری و دیگران رو میکوبی خیلی زشته.
آخه دیگران رو میکوبی چه معنی میده!!!
نه خیر اگه شما فکر میکنی من برای جذب کاربرا دارم چنین کاری رو میکنم سخت در اشتباهی.....
چند نفر یه چیزی گفتن منم یه نظر دادم این دلیل نمیشه که من مخالف این سایت ها هستم یا شایعاتی که شما و امثال شما در مورد دو کلمه حرف در میارن!
به علاوه حرف منطقی من این بود که همان بار اول هم گفتم ، کاری هم ندارم کسی مخالفت کنه یا حرفم رو از روی عقل و دانایی خودش تفسیر کنه مثل بعضیه!!! ( البته اینجا که نداریم )
حرف حسابم همین یه جمله است :
اکثر سایت هایی که کلاه برداری کردند , از اسکریپت های رایگان استفاده می کردند. ( حالا بیاین متن رو تفسیر کنید

)