پاپ اپ یخی هر روز برای من کمتر میشه شمارش با اینکه از اون ور تعداد ایپی سایتم بالاتر هم رفته !
پاپ اپ یخی هر روز برای من کمتر میشه شمارش با اینکه از اون ور تعداد ایپی سایتم بالاتر هم رفته !
دوست عزیز زیرمیزی کلاه برداریه که دومی ندارهدوستان زیر میزی الآن داون شد
ههههآقا من هی میگم با این سایتایی که از اسکریپت xdev استفاده میکنند همکاری نکنید.......!!!
ولی کو گوش شنوا
![]()
شما الان من رو میگی ؟ جذب مشتری یا تبلیغشون رو کنم ؟ گور پدر آذ پاپ آپ و هر سیستم دیگه برادر که من بخوام تبلیغ اونها رو بکنم ! اینکه از اینشما هم بهتره بجای تخریب دیگران و جذب مشتری هاشون از روش های دیگه ای برای تبلیغات استفاده کنید،چند صفحه قبل بازم از این حرف ها زده بودین که دوستان بهتون تذکر دادن اما متاسفانه بازم این رفتارتون رو تکرار میکنین!
شما الان من رو میگی ؟ جذب مشتری یا تبلیغشون رو کنم ؟ گور پدر آذ پاپ آپ و هر سیستم دیگه برادر که من بخوام تبلیغ اونها رو بکنم ! اینکه از این
دوم اینکه کی به م تذکر داده شما یک نقل قول از تذکری که به من داده شده بگو
سوم اینکه شما چقدر روی من شناخت داری که فکر میکنی من سنگ اینارو به سینه میزنم ؟ نخیر برادر من بخوام تبلیغ کنم تبلیغ سایتی رو میکنم که دارم ازش خودم نون میخورم و پاپ آپ هم هست
من خطاب به ایشون هم گفتم من ازشون واریزی داشتم و توی 8 روز اخیر فلان
اگه میخوای اسکرین شات بذارم برای من هیچ فرقی نداره این با اون چون 2 ماهه بالای 20 سیستم رو تست کردم همشون مشکلاتی داشتن
بین دزد و شاه دزد یکی رو انتخاب کردم نه لینک رفرالی گذاشتم نه هیچی
داداش اوضاع خیلی خرابهwww.chatpop.net
بهترین سایت کسب درآمد واسه چت روما باید اینجا باشه
هر 1000 آی پی تقریبا 40 درصد بازده میده
همه چت روما و شبکه های اجتماعی رو هم قبول میکنه
سیستم شماره 3الان بهترین پاپ آپایی که بشه جفت با هم قرار داد چیه؟
شمارشش هم خوب باشه.
باتشکر
وطن پاپ واقعا عالیه ممنونم از توصیه شما
احتمالا باید کم شده باشه چون بازدید سایتم کم نشده ولی درامد کم شده .دوستانی که از سیستم poppop.ir استفاده میکن به نظرتون نرخ هر بازدید کم نشده؟
من هر چی نگاه می کنم 40 ریال 20 ریال 30 ریال میشمره
واسه ما رو که نه هنوز : http://forum.persiantools.com/threads/گزارش-واریزی-های-آذ-پاپ-آپ-p2up-ir.530259/p2up پرداخت نکرد ؟؟