aliffvfhfhk
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 4,444
- لایکها
- 2,924
رفقا الان بهترین سیستم هم از لحاظ پرداختی و هم از لحاظ شمارش کدامه
داداش اوضاع خیلی خرابه
الکسا پوووووووووووووکیده
پرداختی هم که خدا رو شکر نداشته
به چیش اعتماد کنیم؟؟
مشکلی در سیستم بود که برطرف شددوستانی که از سیستم poppop.ir استفاده میکن به نظرتون نرخ هر بازدید کم نشده؟
من هر چی نگاه می کنم 40 ریال 20 ریال 30 ریال میشمره
قیمت ها به 90ریال تغییر یافته و میتونید در کنارش یک سیستم دیگر بزاریدوطن پاپ واقعا عالیه ممنونم از توصیه شما
این افزایش قیمت هم که داشتن بهتر شد![]()
افزایش قیمت که نداشته همونهوطن پاپ واقعا عالیه ممنونم از توصیه شما
این افزایش قیمت هم که داشتن بهتر شد![]()
انجمن هم تایید میشه؟مکس پاپ اپ هم تا حالا بابت واریزی مشکلی نداشته
لینک ثبت نام
دوستان کسی وینوکس غیر از اینایی که گذاشتم نمیشناسه؟
بله ما مشکل واریزی نداشتیمالان کدوم سیستم مطمئن هست هیچ وقت بابت واریز پورسانت دچار مشکل نشده؟؟؟؟وطن پاپ خوبه؟
پرداخت و خوش حسابی تایید میشه بازم بقیه دوستان هم نظر بدنالان کدوم سیستم مطمئن هست هیچ وقت بابت واریز پورسانت دچار مشکل نشده؟؟؟؟وطن پاپ خوبه؟
برادر شما یک نگاه به سیستم های دیگه بنداز همه دچار مشکل شدند الان من خودم توی آذ پاپ آپ 20 روز درخواست زدم واریز نکردنافزایش قیمت که نداشته همونه
فقط به جای 2 پاپ آپ کرده 3 پاپ آپ
دوستان ایشون تایید می شن وقتی می گن 20 تومان برای هر ایپی می دن حتما می دندوستان که سایتشون الکسا زیر 1000 داشته باشه به صورت وی ای پی مبالغ تا سقف 200ریال از تاریه 20 اسفند ماه در پاپ پاپ بهشون تعلق میگیره
از طریق سایت و تیکت پیام بدید با عنوان سایت زیر 1000
برای بعضی سایت ها همیشگی هستدوستان ایشون تایید می شن وقتی می گن 20 تومان برای هر ایپی می دن حتما می دن
تا حالا ندیدم زیر حرفشان بزنن و در این مدت که وطن پاپ را از بنده خریدن خوشبختانه موردی از ایشون گزارش نشده که زیر حرفشان بزنند پست مطمنن این نرخ رو خواهند داد
فقط ببخشید یه سوال داشتم چون شاید سوال خیلی ها باشه
تاریخ شروع رو زدید اما زمان پایان رو نزدید جشنوارس یا همیشگیه ؟
بنده اگر سیستم نداشتم عضو می شدم
برای بعضی سایت ها همیشگی هست
شما توی یاهو جواب دادی و جواب گرفتی و گفتید میخواهید 20 تومان کنید منتظر شما هستم
زمان پایان هم 31 اردیبهشت
ببخشید سیاست کاری ما به خودمون مربوط میشه شما هم ماشالله روی 700-800 هزار تومان از سیستم ... که اسم نمیبرم دارید پول میگیریدنه قربان بنده مثل شما پولدار نیستم به قول شما برای 100 هزار تومان هم بنر زدم جای پول در جریانید که
اما خوب شما می دونم بیشتر از این هم قادرید بدید و برای همین هم بنده تایید کردم تا دوستان با خیال راحت دم عید با این نرخ بتونند کمی از مخارج زندگی را جواب بدن بالاخره دم عیده و همه مثل شما پول ندارند و این پول ها می تونه کمک کنه
بنده هم به عنوان یک وب مستر بی پول دوست دارم همکارانم به یه چیزی برسند و توانش فقط از شما بر میومد که خدارو شکر لطف کردید به صورت عمومی اعلام کردید
فقط عذر می خوام اگر بتونید در صفحه اصلی سیستم هم اعلام کنید ممنون می شم البته من به دوستان با این شرایط حتما خبر خواهم داد
ببخشید سیاست کاری ما به خودمون مربوط میشه شما هم ماشالله روی 700-800 هزار تومان از سیستم ... که اسم نمیبرم دارید پول میگیرید
اینکه کدام سایت به صورت وی ای پی بره بالا یا نره همه بستگی به تصمیم ما داره
ما هم پولدار نیستیم اما اگر سایتی به ما سفارش خوب میده میشه جای سود بیشتر سود کمتری گرفت و بقیه رابه وب مستر داد
اگر توی عید هوای همدیگه را داشته باشیم خیلی بهتر است تا ایام عادی
در مورد کلی هم فروش همه سیستم ها تا جایی که میدونم مثل من افت داشته و من هم احتمالا کاهش درامد برای یوزر های معمولی را داشته باشم و برای یوزر های وی ای پی افزایش