mahs
Registered User
- نوشتهها
- 310
- لایکها
- 74
با سلام خدمت کاربران محترم سایت و عرض خسته نباشید:
برج هانوی یکی از زیباترین وپر اهمیت ترین مسائل در ریاضی و ساختمان داده ها میباشد.
ازدوستان و استادانی که این برنامه را دارند(به هر زبانی C++,C,Java,pascal…) یا توانایی نوشتن آن را دارند خواهش می کنم به من کمک کنند. حل این مسئله برای من بسیار مهم است.
توضیحاتی درباره ی برج هانوی:
1- در هر انتقال تنها یک حلقه را می توانیم انتقال دهیم.
2- در هیچ کدام از میله ها نمی توانیم یک حلقه بزرگتر را بر روی یک حلقه کوچکتر قرار دهیم.
متن پروژه: می خواهیم با توجه به قوانین فوق تعداد انتقال ها را برای N حلقه(حداقل تاn=80 جواب دهد.) چاپ کنیم (در صورت امکان هم به صورت بازگشتی (recursive) و هم غیر بازگشتی نوشته شود.)
فرم جواب به این صورت است:
1from A to B
2from A to C
1from B to C
... ... ..... .....
... ... .... .... ..
... .... .... ... .
با کمال تشکر
برج هانوی یکی از زیباترین وپر اهمیت ترین مسائل در ریاضی و ساختمان داده ها میباشد.
ازدوستان و استادانی که این برنامه را دارند(به هر زبانی C++,C,Java,pascal…) یا توانایی نوشتن آن را دارند خواهش می کنم به من کمک کنند. حل این مسئله برای من بسیار مهم است.
توضیحاتی درباره ی برج هانوی:

1- در هر انتقال تنها یک حلقه را می توانیم انتقال دهیم.
2- در هیچ کدام از میله ها نمی توانیم یک حلقه بزرگتر را بر روی یک حلقه کوچکتر قرار دهیم.
متن پروژه: می خواهیم با توجه به قوانین فوق تعداد انتقال ها را برای N حلقه(حداقل تاn=80 جواب دهد.) چاپ کنیم (در صورت امکان هم به صورت بازگشتی (recursive) و هم غیر بازگشتی نوشته شود.)
فرم جواب به این صورت است:
1from A to B
2from A to C
1from B to C
... ... ..... .....
... ... .... .... ..
... .... .... ... .
با کمال تشکر