• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برداشتن تبليغات پرشين بلاگ از وبلاگ ها !

Mafia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
[code:1]<SCRIPT LANGUAGE="JScript.Encode">#@~^6AIAAA==@#@&@#@&6E mYbW ~oY.k9+cb@#@& @#@&dDDXP@#@&dimD~Nr-mVs'9Gm!:nUDRlsscYCokcENr7B*@#@&id6GD,`r'Zi~r@!Nk7CV^RVULY4i,kQ_b~b0~`v[k7lss]kT dDXs+c"&x[6{'FZ!ZbuvNrmVs,bTRkOX^+R.(UN6{'q!Tq*#~Nb-l^V,rYRkUUDuKtJ{B@!aP9kD{DDsPkYzV'WG YOkry),aaImKVKDla00R%0%,CVboUx1+xOnM@*uYD2=z&zHbDbdWgnR~SGoUwGOcZWs@!za@*B@#@&7d)@#@&d^lO^4`n#P@#@&i8@#@&)@#@&dnDqUY.7lsvBT+YMk9n`*BSFZ!Tbp@#@&6;x1YkKU~oYMk[+cb@#@&`@#@&7YMX`@#@&dd-CMP[k7C^Vx9W1E:xD l^V YmodcENk7v#@#@&diWGD,`b'Ti~r@!NrmsVcVnUTYtI~b_Q#,r6PcvNbl^V]rTc/OX^+ "&xNa'{F!ZTbuvNbCVs,bT /DzVR"( N+ax{FT!8b*P[bmVV]kY k xnD_KJ{B@!a~NbD'MOsPkYHVn'WG YR/b"+=,2apmWsGM):%R0R%0,l^ko '1nxD+.@*_YO2=zzzkMbSKHnR~SKojwGOcZG:@!&w@*B@#@&id8@#@&imCY14v+bP@#@&d8@#@&)@#@&k+Oq Yn.7lVvvoYDb[n`*BBFT!Tbp@#@&@#@&ndgAAA==^#~@</script>[/code:1]

Registered User
لایک‌ها
49
اگه كار كنه كه خيلي ممنونت ميشم
چون خيلي وقته دارم دنبال راه حل ميگردم
بابا خيلي دمت گرم

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
اين چيز که نوشتي مال اون <a href='http://amiralone.blogspot.com' target='_blank'>http://amiralone.blogspot.com</a> هست؟

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
شما اينو نشناختيد چه آدميه ؟!...
يهنگاه به كد بندازيد ميفهميد ..
اين آدم بشو نيست ....

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918

Mafia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اينو من توي اون وبلاگ هم ديدم. كار ميكنه حالا يا نه!؟
اين كد را دوست عزيزم امير ساخته ! ما باهم خيلي دوستيم ! عابر پياده وبلاگ اونو ميشناسه ! كار هم ميكنه ! من تضمين ميكنم !كدش رمزي هست ! وقتي وبلاگ را بازسازي كنيد كدش عوض ميشه تا ديگران نتونن كپي كنن ! ;) من تضمين ميكنم ويروس و اينجور چيزا نيست ! اگه درست بود ممنون ميشم خبرم كنيد و يه تشكر هم بكنيد ! ;)

Mafia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شما اينو نشناختيد چه آدميه ؟!...
يهنگاه به كد بندازيد ميفهميد ..
اين آدم بشو نيست ....
مرتيكه تهمت نزن ! ميزنم تو دهنت خفه شي ! شرط چند ميبندي كدش درسته ! اما براي اينكه حالتونو بگيرم به رضا صاحب پرشين بلاگ كهاز دوستانم هست گفتم اينو تا يه هفته ديگه خنثي كنه كه امير يه كد جديد بسازه ! اين كد جديد فقط به بعضي ها دادهميشه از جمله من كه دوستشم ! 8) اگه كم ازم تشكر كنيد منم اون كد را بهتون نميدم ! بايد بگم AMirALoNe از دوستان صميمي من هست ! موفق باشيد !

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
كي ميره از پرشين بلاگ مزخرف سرويس بگيره كه حالا بخواد حالا كلي بگرده دنبال كد حذف بنرش و بعدشم يه روز بياد ببينه وبلاگش مسدود شده، يا يه اكسپورت درست و حسابي نتونه به خاطر اون تاريخ شمسيش بگيره :D

Mafia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
مال منو كه تبليغ نداره مديران ديدن و حذف نكردن !

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
نه منظورم اين بود كه اگر وبلاگي راجع به فرض كن مسائل جنسي بنويسه يا سياسي باشه فورا مي بندن.. الان من توي ليستم دو سه تا بيشتر نيست ولي يكي دو تا به خاطر مسائل جنسي معمولي يكي هم به خاطر مطرح كردن افكار سادومازوخيستي مسدود شده.. حالا ما كه نمي خوايم حرف خاصي بزنيم ولي خوب آدم يه جور احساس ناامني مي كنه.. البته پرشين بلاگ براي اين كه بتونه با حكومت ايران كنار بياد چاره اي نداره ولي خوب اين به ما چه مربوطه؟؟؟ ما بريم زير تيغ سانسور كه مشكل اونا حل شه؟؟ هر كي بره مشكل خودش رو حل كنه!

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
يک چیز هم یادم رفت بگم.. دقیقا نمی دونم ولی اگر به این بنر تبلیغاتی که حذف کردی صریحا توی توافقنامه اشاره کرده باشن، کافیه یه بامزه ای پیدا شه و بره توی <a href='http://admin.persianblog.com' target='_blank'>http://admin.persianblog.com</a> و یه کامنت بزاره و قضیه رو لو بده.. فورا وبلاگت بسته میشه.. خیلی از وبلاگ هایی هم که مسدود می کنن، همین طور پیدا می کنن.. <a href='http://shahvat.persianblog.com' target='_blank'>http://shahvat.persianblog.com</a> رو به همین ترتیب شناسایی کردن..

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چند تا مسئله ...
اولا كه اين كار مي كنه اما جاي تبليغه آدرس سايت امير تنها رو ميزاره ...! خنده داره ...
دوما كه من واقعا طرفدار پرشين بلاگ هستم ..
نه كه بگم كه سرويسشون كار درسته .... نه !
اما خيلي ها رو اينا بلاگنويس كردند ...
زحمتي كه اينا كشيدند خيلي هاي ديگه نكشيدند ...
كاش به جاي اين كارا يه كم كمكشون مي كرديد كه بتونند بهتر بشوند ...

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
يه چيز ديگه اينكه من 11 ماهه توي سرويسشون مي نويسم و سياسي هم نوشتم ... طنز سياسي هم نوشتم ... همه جوره نوشتم اما مسدود نشدم ...
به جد هم ميگم كه اينا مطالب سياسي رو تاحالا مسدود نكردند ...
وبلاگ هاي سكسي هم فكر مي كنم مجبور باشند . . .
شما اينطور فكر نمي كنيد . . . ؟!

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من با سانسور پرشين بلاگ سخت مخالفم. حتي اگر زير فشار باشن, حق اين كار ندارن. همه نوع وبلاگي جايگاه خودش داره. حتي وبلاگهاي آموزش سكس و . . . كه از نظر من كمبودش كاملا احساس ميشد. و نقش خوبي در تابو شكني و . . . مي تونه داشته باشه.

ولي واقعا دستشون با اين سرويسي كه دادن درد نكنه. كار سنگيني كردن. منم خيلي باهاشون حال ميكنم.
و با برداشتن تبليغ اون بالا هم كاملا مخالفم. چون فقط 25 ثانيه هست. خوبه مثل Blog Spot نيستش.
راستي اگه ما ساپورتشون نكنيم كي بكنه ؟

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
وبلاگ هاي سكسي هم فكر مي كنم مجبور باشند . . .
شما اينطور فكر نمي كنيد . . . ؟!

شايد حق با تو باشه. ولي من اگه جاي اونا بودم كارو كاسبيم مي بستم ولي زيره باره زور نمي رفتم .

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
1 )
عزيزترين اونا اگه كار و كاسبيشونم تعطيل كنند اينقدرها ضرر نمي كنند كه ما مي كنيم ...
يادمون نره كه ما دنياي وبلاگستان را مديون پرشين بلاگ هستيم .....
من با برداشتن بنر تبليغاتي مخالفم ...
و اينكه وبلاگهاي سكسي هم تعطيل بشوند هم كار جالبي نيست ... چون به نظر من هم اونا نقش خيلي خوبي تو آموزش و ... دارند ولي فكر مي كنم گاهي اوقات تنها گاهي اوقات نبايد زيادي راديكال فكر كرد ...
به جرات ميشه گفت كه 75 درصد دارندگان وبلاگ در پرشين بلاگ اگر پرشين بلاگ نبود وبلاگ نويس نمي شدند ....
2 )
در مورد ضعف هاي پرشين بلاگ هم من پيشنهاد خوبي دارم ...
اينكه بيايم جمع بشيم و از مسيولن پرشين بلاگ بخواهيم كه گروهشان را قوي تر كنند ...
من ده ها نفر رو مي شناسم كه مي تونند به پرشين بلاگ كمك كنند تا بهتر بشه اما چون امكانش نيست نمي كنند ...
اگر پرشين بلاگ بياد گروهش رو قوي تر كنه مطمئنن اين ضعف هايي هم كه داره از بين مي روند . . .

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
اين جورها هم نيست.. راهنماي هودر خيلي ها رو وبلاگ نويس كرد و اون در زماني نوشته شد كه اصلا پرشين بلاگي نبود!! نمي شه پذيرفت كه خيلي ها اگر پرشين بلاگ نبود وبلاگ نويس نمي شدن .. اگر پرشين بلاگ نبود خوب مي رفتن توي بلاگر مي ساختن
09.gif
منتها ديدن پرشين بلاگي هست و خوشگله و نمي دونم اديتور wysiwyg داره و محيط رابطش فارسيه و رفتن اونجا.. معنيش اين نيست كه اگر نبود معطل مي موندن..

Registered User
لایک‌ها
49
من اون كدو امتحان كردم كار نكرد
جريان چيه؟

بالا