• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برداشتن سپرده بانکی و اداره مالیات

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
سلام دوستان
من یه مقدار پول سپرده توی بانک ملت دارم میخوام برش دارم خوب حالا پول رو باید قاعدتا بریزن به حساب من بعدش وقتی پول رو میریزن توی کارت حساب بانیکم به دلیل داشتن کارتخوان پرونده مالیاتی حاسبم اتوماتیک تجاری میشه و تراکنش میشه جز مالیات در صورتی که پول برای خودم هست حالا چیکار میشه کرد که این واریزی جز مالیات محسوب حساب نشه؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
چه طرز پست دادنه؟ می خوای پولت رو از حساب ملت برش داری و بریزی حساب دیگه ای که کارتخوان بهش وصله؟
انتقال پول بین حساب های خود ، مشمول مالیات نمیشه. ولی این یکی حساب که کارتخوان بهش وصله و... نمی دونم شاملش میشه یا نه. چون گفته بودن هر پولی بیاد حساب تجاری، درامد حساب میشه.

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
سلام دوستان
من یه مقدار پول سپرده توی بانک ملت دارم میخوام برش دارم خوب حالا پول رو باید قاعدتا بریزن به حساب من بعدش وقتی پول رو میریزن توی کارت حساب بانیکم به دلیل داشتن کارتخوان پرونده مالیاتی حاسبم اتوماتیک تجاری میشه و تراکنش میشه جز مالیات در صورتی که پول برای خودم هست حالا چیکار میشه کرد که این واریزی جز مالیات محسوب حساب نشه؟
کارت بکشی روی دستگاه کارتخوان ،خرید حساب میشه... :D

انتقال
پایا و ساتنا و پل
(انتقال بین حساب خودتون)، مالیات نمیخوره

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
برای مبالغ بالای 400 میلیون تومان جابجایی و انتقال پول
باید مدارک به بانک ارائه کنید... :D

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400

انتقال
پایا و ساتنا و پل
نه جدیدا مالیات میخوره و جز گردش مالی حساب میشه حتی انتقال بین حسابهای خودمون پاراسال اینجوری کلی برای من مالیات اومد

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594

انتقال
پایا و ساتنا و پل
برای حسابای تجاری الان تراکنش رو هم محاسبه میکنن

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
سلام دوستان
اینی که شما میگی کارت به کارت نیست که مالیات براش بیاد

بالا