بررسي دامين واردشده

شروع موضوع توسط Motahari ‏4 فوریه 2007 در انجمن PHP

  1. Motahari

    Motahari Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 فوریه 2003
    نوشته ها:
    690
    تشکر شده:
    3
    سلام بچه ها
    من يه سايت دارم كه يك دامين ديگه هم روش پارك شده، مي خوام وقتي سايت باز ميشه بررسي كنه ببينه با كدام دامين وارد شده، اگر با اولي وارد شده بود ريدايركت بشه به يه آدرس جديد. اگر با دامين دومي وارد شده بود هيچ اتفاقي نيفته.
    كسي مي تونه كمكم كنه؟
    مچكرم:blush:
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,146
    تشکر شده:
    1,226
  4. Motahari

    Motahari Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 فوریه 2003
    نوشته ها:
    690
    تشکر شده:
    3
    ممنونم.ميشه دستورش رو كامل بنويسيد. زياد آشنا نيستم.
     
  5. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    خوب از این متغیر استفاده کن !
    PHP:
    echo $_SERVER['http_host']
     
  6. Motahari

    Motahari Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 فوریه 2003
    نوشته ها:
    690
    تشکر شده:
    3
    مچكرم
    اينو چك كردم جواب داد:
    کد:
    <?php
    if (strtolower($_SERVER['HTTP_HOST']) == 'www.site.ir' or strtolower($_SERVER['HTTP_HOST']) == 'site.ir') {
    	header('Location: http://www.site.com'.$_SERVER['REQUEST_URI']);
    }
    ?>
    البته ازش استفاده نكردم
    به جاش اينو نوشتن تو .httaccess
    کد:
    RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^site\.ir
    RewriteRule (.*) http://www.site.com/$1 [R=permanent]
    
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.site\.ir
    RewriteRule (.*) http://www.site.com/$1 [R=permanent]
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی