یه مشکلی پیش اومده آنتی ویروس 2010 دیگه فایل لیسانس قبول نمیکنه و بعد از گزینه اکتیو نیو لیسانس این کادر میاد نمیدونم چیکارش کنم؟
![]()
به نقل از papiyoon :کسی تجربهی خریدن لایسنس کسپراسکی داره اینجا ؟
من میخوام یه اینترنت سکیوریتی بخرم
تو سایت Global کسپر اینترنت سکیوریتی رو برای ۳ پیسی میده سالی ۱۲۰ دلار اما تو سایت USA برای ۳ پیسی میده ۸۰ دلار
تو ایران هم آواژنگ هم میده ۸۰ تومن
حالا میخوام ببینم اگه از سایت USA بخرم موقع نصب و آپدیت و این حرفا به آیپی ایران گیر میده ؟ یعنی فقط برای ساکنین آمریکا قابل استفاده است ؟
چرا از بچه های همین فروم نمیخری؟ بازارچه الان مال من 100 و اندی روز هست که دارمش. همیشه آپدیت و به روز هست و عالی کار میکنه . البته 2009 هست. الان صاحب تاپیکش ورژن 2010 رو هم آورده خیلی ارزون و خوب و مطمئن. هر کی خریده مثل من راضی بوده ازش. قیمت هم واقعا ارزون هست. الان فکر کنم 16-17 تومن میده
این تاپیکشه
کاسپر 2010 رو هم داره. هم برا 1pc هم برا 3 pc
چرا از بچه های همین فروم نمیخری؟ بازارچه الان مال من 100 و اندی روز هست که دارمش. همیشه آپدیت و به روز هست و عالی کار میکنه . البته 2009 هست. الان صاحب تاپیکش ورژن 2010 رو هم آورده خیلی ارزون و خوب و مطمئن. هر کی خریده مثل من راضی بوده ازش. قیمت هم واقعا ارزون هست. الان فکر کنم 16-17 تومن میده
این تاپیکشه
کاسپر 2010 رو هم داره. هم برا 1pc هم برا 3 pc
برای کاسپراسکای آنتی ویروس 7 کسی مشکلی نداره ؟
برای من آپدیت میشه بدون اینکه کلیدش وارد بلک لیست بشه
کسی اگر مشکلی داره بگه تا راهنماییش کنم
http://1c4ba0bb.linkbucks.com/به من لطفا کمک کن
key دیگه پیدا نمیکنم!!!!
به من لطفا کمک کن
key دیگه پیدا نمیکنم!!!!
سلام
اين روش براي كاسپراسكاي آنتي ويروس 7 تست شده و هنوز از كليدي كه قبلا مي زد باطل شده استفاده مي كنه
اينو دانلود كنيد
(حجم پچ 4.43 مگ هست \ با پچ هايي كه جاهاي ديگه با حجم كمتر گذاشتن فرق داره
رمز عبور :g0dsend313
حتما از فايل رمز دار استفاده كنيد چون ممكنه كاسپراسكاي فايل ها رو پاك كنه )
روش نصب :
قبل از اجراي پچ وارد تنظيمات كاسپراسكاي شده و تيك گزينه Self-Defence را برداريد ( حتما تيك را برداريد )
كليدي كه مورد استفاده هست رو پاك كنيد ( حتما پاك كنيد )
از كاسپراسكاي خارج شويد ( دقت داشته باشيد كلا خارج شويد _ روي ايكون كاسپراسكاي كليك راست و سپس گزينه ي Exit را انتخاب نماييد
فايل پچ را به پوشه ي
C:\Program Files\Kaspersky Lab
منتقل كنيد ( دقيقا به همين پوشه منتقل كنيد _ يك پوشه قبل از پوشه اي كه فايل اجرايي در آن قرار دارد )
پچ را اجرا نماييد
گزينه ي clean را كليك كنيد
سپس بر روي گزينه ي محصولي از كاسپراسكاي كه از ان استفاده مي كنيد كليك كنيد
(فقط محصول مورد استفاده را كليك كنيد )
سپس از پچ خارج شويد
كاسپر اسكاي رو فعال نموده و تيك Self-Defence را به حال اول برگردانيد (حتما تيك داشته باشد)
حالا از كليد هايي كه در پوشه ي دانلودي هستن استفاده كنيد
همش همين
الان هر چقدر مي خوايد آپديت كنيد بدون اينكه كليد وارد بلك ليست بشه
در آخر حالشو ببريد
و
لطفا هر جا اين مطلب رو مي ذاريد لطفا با ذكر منبع باشه
g0dsend313
@yahoo.com
با تشكر از دوستان
دریافت license های kaspersky روزانه در سایت : www.kavkiskey.com
خود کاسپر این سایت رو به عنوانه phishing تشخیص می ده اما شما باید روی skip کلیک کنید تا سایت باز شه.
از كليد نبايد استفاده مي كردين
اول مراحلي كه ذكر شد رو بايد انجام مي دادين
وگرنه حالت عادي كليد ها بلوكه شدن