• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی بهترین سایت های نیازمندی در ایران از دیدگاه لوکوپوکی ! موافقید ؟

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
به نظر وب مستر های ایرانی تا چه حد نظرات این لوکوپوکی صحیح هستند ؟ با کدوم بخش ها موافق و با کدوم مخالف اید ؟ چرا ؟

آیا این لیست کامل هست ؟ شما سایت دیگری رو پیشنهاد میکنید ؟

----------------------------------------------------------------------

1390/مرداد/17 کجای اینترنت تبلیغ کنیم؟ بررسی بهترین سایت های نیازمندی در ایران

هدف از تبلیغات می تواند بستر تبلیغاتی شما را به طور مشخص تر انتخاب نماید

در صورتیکه هدف اصلی شما از تبلیغات در اینترنت افزایش فروش، حضور در صفحات اول نتایج گوگل و افزایش رنک سایت خود می باشد بهترین جا برای تبلیغات، سایت های نیازمندی می باشد.

وب سایت ها و درگاه های نیازمندی یکی از بسترهای مناسب برای تبلیغات در اینترنت می باشد. این وب سایت بدلیل داشتن محتوای پویا، ایندکس های زیاد در گوگل و استفاده از تکنیک های مناسب در SEO مورد توجه ویژه موتورهای جستجو می باشند به همین دلیل طراحی یک آگهی مناسب و درج آگهی در این وب سایت های مسبب آن می شود که آگهی خدمات و محصولات شما از این طریق در صفحات اول موتورهای جستجو از قبیل گوگل قرار گیرد.

چرا با وجود اینکه این وب سایت ها سرویس آگهی رایگان دارند باید در آنها آگهی ویژه داد؟
دلیل خیلی ساده است دلیل اول: این وب سایت ها به خودی خود از بازدید بالای برخوردار می باشند و چون آگهی های ویژه در صفحات اصلی و کنار آگهی مرتبط دیگر نمایش داده می شود مورد توجه بسیاری از مخاطبان این وب سایت ها قرار می گیرد.
اما دلیل دوم این است که با توجه به اینکه موتورهای جستجو به صفحات اصلی این وب سایت اهمیت بیشتری می دهند، احتمال زیادی وجود دارد که آگهی شما از این طریق در صفحات اول موتورهای جستجو قرار گیرد.

اما بهترین وب سایت ها برای آگهی رایگان و ویژه در ایران کدام سایت ها می باشند؟
شاید بیش از هزاران وب سایت نیازمندی در ایران وجود داشته باشد اما تعداد وب سایت های نیازمندی که به صورت جدی، بدون هیچ گونه ترفند اینترنتی و با یک برنامه ای مسنجم تجاری و سازمانی درست، مشغول به فعالیت می باشند به تعداد انگشتان دست نمی باشد. مهمترین این وب سایت ها عبارتند از :

• ایستگاه
  • نیاز روز
  • ایفروش
  • ایران تجارت
  • لوکوپوک
در ادامه این مقاله به بررسی این 5 سایت از دیدگاه های مختلف خواهیم پرداخت:
رتبه الکسا در ایران:
رتبه الکسا در ایران مشخص کننده جایگاه وب سایت از نظر تعداد بازدید کننده در کشور ایران می باشد، وب سایت الکسا با جمع آوری اطلاعات از روش های مختلف وب سایت های دنیا را در سطح جهان و در سطح کشورهای بازدید کننده رتبه بندی می کنند، این رتبه هر چقدر کمتر باشد وب سایت مورد نظر جایگاه بهتری خواهد داشت.

alexa-rank-in-iran.gif

تغییرات رتبه الکسا در 6 ماه اخیر:
نمودار زیر تغییرات رتبه الکسا این وب سایت ها را در 6 ماه اخیر نمایش می دهد، در این نمودار لوکوپوک با کمترین تغییر منفی در جایگاه اول و ایستگاه با بیشتر تغییر منفی در بدترین جایگاه قرار گرفته است، نکته قابل توجه این می باشد که هیچ یک از این وب سایت در 6 ماه اخیر تغییر مثبت در رتبه الکسا نداشته اند.

alexa-rank-Changes.gif

پیج رنک گوگل:
پیچ رنک گوگل یک عدد بین 0 تا 10 می باشد که میزان اعتبار لینک های خروجی یک وب سایت را از دیدگاه گوگل مشخص می کنند یعنی وب سایتی که با سایت شما لینک می دهد هرقدر از پیج رنک بالای برخودار باشد برای وب سایت شما ثمر بیشتری خواهد داشت، وقتی که در دو وب سایت همه شرایط مساوی باشد گوگل برای ترتیب نتایج جستجو از این پارامتر استفاده می کند یعنی وب سایتی که پیج رنک بالایی دارد را در جایگاه بهتری نمایش می دهد.

google-pagerank.gif

کیفیت ایندکس ها در گوگل:
این عدد از تقسیم پارامتر Reach الکسا بر تعداد ایندکس های یک وب سایت با ضرب آن عدد در 100.000.000 حاصل می شود، یعنی پارامتر Reach باید نسبت متناسبی با تعداد ایندکس های گوگل داشته باشد. یعنی ممکن است یک وب سایت با 10 ایندکس در گوگل از Reach بهتری نسبت به یک وب سایت با 1000 ایندکس در گوگل داشته باشد، این فرمول کیفیت ایندکس های گوگل یک وب سایت را نمایش می دهد، هر چقدر کیفیت ایندکس های یک وب سایت بیشتر باشد شما از طریق این وب سایت در رتبه های بالای نتایج موتورهای جستجو، از جمله گوگل قرار خواهید گرفت.

google-result-quality.gif

قیمت آگهی های ویژه:
قیمت بالاترین آگهی ویژه این وب سایت ها به شرح ذیل می باشد:

iran-classified-prices.gif

وب مستران با تجربه نظر شون در مورد صحت این اطلاعات و مقایسه بیان کنند حتما

arash_amini44

Registered User
لایک‌ها
186
اين رو قبول دارم كه اين سايت ها قوي هستن ولي به سرمايه بالاس ساپورت ميشن.سايت من ادزگاه با اين كه يك قرون خرجش نشده و 50 روز هست راه اندازي شده رنك 3 گرفته و ايندكس بالايي داره .مطمئن باشيد پولي كه شما خرج كرديد من داشتم خرج ميكردم الان رتبه 4 الكساي ايران رو داشتم
آگهي رايگان

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
اين رو قبول دارم كه اين سايت ها قوي هستن ولي به سرمايه بالاس ساپورت ميشن.سايت من ادزگاه با اين كه يك قرون خرجش نشده و 50 روز هست راه اندازي شده رنك 3 گرفته و ايندكس بالايي داره .مطمئن باشيد پولي كه شما خرج كرديد من داشتم خرج ميكردم الان رتبه 4 الكساي ايران رو داشتم
آگهي رايگان

روش اونا موندگاره........! ;)

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
لوکوپوک مدیریتش به درک صحیحی از تجارت الکترونیک رسیده و یک شبه پولدار شدن را از فکرش بیرون کرده و از انجایی که اطلاع دارم بالای 30 میلیون و 2 سال بیشتر روی این سایت زمان و هزینه شده هست و قطعا به سود دهی خوبی خواهند رسید .

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
از صاحبین نظر کسی تا حالا این پرامتر رو شندیده : کیفیت ایندکس ها در گوگل ؟

معادل انگلیسیش چی هست ؟ من تا حالا نشنیده ام همچین چیزی رو !!!

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
آگهي رايگان
این رپرتاژ بود الان ؟!!!

وقتی خبرشو توی لوکوپوک دیده و متن رو خوندم جا خوردم مقاله ای زده که انگار میخوادزیر آب خودش رو بزنه ولی وقتی کامل خوندم دیدم بسیار مقاله هوشمندانه ای بود

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
هدف من از آوردن این مقاله اینجا بررسی سطح آگاهی و دانش عملی وب مستران هست, اینجا کسی پیدا میشه که بتونه نکات غلط این مقایسه مشخص کنه ؟

چند نکته اساسی هم که باید مقایسه میشدن اصلا ذکر نشدن !

موندم خودشون هم این نکات رو نمیدونند یا ...

البته لوکو سایت تمیز و خوبی هست بین تمام این ها و همیشه نوآوری کرده...

جالب اینجاست که پیامبرا رو اصلا بازی ندادن !

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
نیاز روز و ای فروش به نظرم اصلا بدرد نمیخورند چون از اخبار و اینها هم دارند رنک میگیرند

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
یکی از دوستانی که به ما تبلیغ داده بود باهاش صحبت می کردم برای همین سایتهای آگهی می گفت ای فروش خیلی میناله میگه اصلا درامد ندارن و همش خرج و اینا! واقعا جای تعجب بود برام
به نظر شما ای فروش راست میگن؟

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
یکی از دوستانی که به ما تبلیغ داده بود باهاش صحبت می کردم برای همین سایتهای آگهی می گفت ای فروش خیلی میناله میگه اصلا درامد ندارن و همش خرج و اینا! واقعا جای تعجب بود برام
به نظر شما ای فروش راست میگن؟

اصولا همه ایرانی جماعت از کارشون می نالند
کارمند بانک میگه کارمون سخته و... در عوض کارمند دارایی میگه خوش بحال بانکی ها با اون همه مزایاشون...
مغازه دار میگه خوش بحال کارمندا راحت صب تا ظهر میشینن ظظر تا شبشون مال خودشونه آخر برج حقوق میگیرنو...
یه مدیر اداره ای میگه ای بابا اینقدر استرس سختی و... داریم خوش بحال فلانی ...
وبمستری که سایتش دو سه میلیون درامد داره میگه به زحمتش نمی ارزه اون سایت درآمدش بیشتره و....
کلا نمیدونم چراا؟

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
نمی دونم چرا اما یوزر ها کلا با ایستگاه اخت دارن

شایستگی متمایز
به این خاطر
به بیان ساده تر ایستگاه سرویسی رو ارائه کرد که اولین بود و همچنین تک !
و چون سایر سیستمهای تبلیغاتی نتونستند یک نوآوری بی همتا که بهتر از ایستگاه باشه ارائه بدند، به همین خاطر یوزر ایرانی می گه اگه بخوام آگهی بدم به این می دم تا به دیگران که از روی این کپی کردند و نوآوری خاصی ندارن !

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
اصولا همه ایرانی جماعت از کارشون می نالند
کارمند بانک میگه کارمون سخته و... در عوض کارمند دارایی میگه خوش بحال بانکی ها با اون همه مزایاشون...
مغازه دار میگه خوش بحال کارمندا راحت صب تا ظهر میشینن ظظر تا شبشون مال خودشونه آخر برج حقوق میگیرنو...
یه مدیر اداره ای میگه ای بابا اینقدر استرس سختی و... داریم خوش بحال فلانی ...
وبمستری که سایتش دو سه میلیون درامد داره میگه به زحمتش نمی ارزه اون سایت درآمدش بیشتره و....
کلا نمیدونم چراا؟

فکر می کنم یکی از مهمترین دلایلش نبود امید به آینده هست.
و امید به آینده هم با بررسی و مقایسه گذشته و حال سنجش می شه.

بالا