• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی تاثیرات آیفرم : من با ایفرم از صفحه 13 گوگل از دو روز پیش اومدم به صفحه ی 4 ولی الکسام ...

aturpat

Registered User
لایک‌ها
76
سلام دوستان .
دوستان عزیز ، من یک کد ایفرم تو یکی از سایت هام گذاشتم و تو اون ادرس سایت جدیدمو گذاشتم که هر روز بهم متوسط 6 الی 7 هزار ای پی و 18 الی 20 هزار بازدید میده ( توسط آنالیز بازدید histats ). این سایتی که الان تازه یک ماه ایناس درستش کردم دقیقا تا دو روز پیش فقط با یک keyword در صفحه ی 13 گوگل بوذ اما حالا امروز از صبح اومدم به صفحه ی 4 گوگل اومدم ( در ضمن جستجو کردم با سه تا keyword و در ضمن بررسی کردم که شاید تو کوکی مرورگرم ذخیره شده بخاطر اون هست اما تو سایت های سئوچکر اینا چک کردم دیدم درسته . ) خب خلاصه من رنک گوگلم فوق العاده پیشرفت کرده اما الکسام یه ذره هم تغییر نکرده! علتش چیه ؟ یا نکنه ایفرم تاثیری در الکسا نداره ؟ خیلی ممنون از دوستانی که راهنماییم کنن . مرسی

( این تاپیک در 22 دسامبر ایجاد شده و گزارشات مربوط به ان روز میباشد ...)

Last edited:

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
شما حداقل 20 روز این روند رو بررسی و زیرنظر داشته باش تا متوجه بشی این مساله موقتی هست یا نه.

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
شما حداقل 20 روز این روند رو بررسی و زیرنظر داشته باش تا متوجه بشی این مساله موقتی هست یا نه.

از شما بعید بود مهندس جان . چنین چیزی اصولا بصورت برعکس باید اتفاق بیافته اگر هم پیشرفتی صورت بگیره
تاثیرش از جای دیگه اعمال شده.

با این حال از استارتر خواهش می کنم برای بررسی بیشتر موارد مشاهده شده رو اینجا مطرح کنه تا بررسی کنیم

aturpat

Registered User
لایک‌ها
76
از شما بعید بود مهندس جان . چنین چیزی اصولا بصورت برعکس باید اتفاق بیافته اگر هم پیشرفتی صورت بگیره
تاثیرش از جای دیگه اعمال شده.

با این حال از استارتر خواهش می کنم برای بررسی بیشتر موارد مشاهده شده رو اینجا مطرح کنه تا بررسی کنیم
خب دوست عزیز فرمایش هر دوتای شما صحیح هست اما من تجربه ی خودم رو دارم میگم .
الان یه سایتی هست من دیگه بیش از چندین ماه هست اونو آپدیت نمیکنم فقط چندتا مطلب داره توش ( البته به دلیل اینکه ایده های دیگری داشتم این سایت رو فعلا روش خرج نمیکنم )
ادرس سایتی که میگم : facetork.com هست من قبلا با این روش این سایت رو بالا اوردم اما نخندین ها با اینکه این سایتم هر روز 10 یا 20 بازدیدکننده داره ولی من همین سایتم رو با ایده ی جدیدی که تو ایفریم ایجاد کرده بودم و تغییراتی دادم که به هیچ وجه به مشکلی از لحاظ سئو و موتورهای جستجو نخورم حتی بقول خودم باعث بشم که گوگل رو عاشق خودم بکنم . خلاصه من این سایت رو همون ابتدا با این کد ایفریم خودم بالا اوردم که الان در بیش از 7 یا 8 keywords تو لینک اول گوگل هست ( چون این کلمه ها بازدید کننده خاص دارند و زیاد نیستند همون تو مایع های 20 تا در روز هستند مانند : تورک دونیاسی ، فیستورک ، عشق سوزلری ، سئوگی سوزلری ، ترول ترکی جدید و ... که روزهای اول پی سی هاستینگ ساسپندم کرد گفت باید ارتقای هاست بدم که اونم دادم بعدش گفت رم نمیکشه باید اختصاصی بگیری که دیگه قیدشو زدم و ایفرم رو ازش برداشتم ) خلاصه زیاد سرتون رو به درد نیارم این ایفریم من خیلی خوب و عالی کار میکنه ازش راضی هستم ولی لامصب تو گوگل بالا میاد ولی الکساش تغییر نمیکنه ( البته بقول دوستم که میگه فری عجله نکن مثل همون سایت های قبلیت تو گوگل بیای بالا تا فقط بازدیدکننده های واقعی از گوگل بگیری اونوقت الکساتم میترکونه ) ولی به هر حال خیلی برام جالبه نمیدونم الکسام چرا هیچ تغییر نمیکنه . ! البته اگه نتونم به علت این کار برسم دیگه چاره ندارم مهم نیست همون خوبه 15 روز هم صبر کنم تا بیام به صفحه ی اول گوگل بعد ببینیم چی میشه .
مرسی از دوستان

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
پچون آیفریم گذاشتی معلوم نیس نتیجه کار چی بشه در بلند مدت؟.

شما نگفتی چند وقته این مساله رو داری چک میکنی؟ برای همین میگم زود نمیشه درباره هر یکی از پارامترهای پیشرفتت بحث کرد

aturpat

Registered User
لایک‌ها
76
پچون آیفریم گذاشتی معلوم نیس نتیجه کار چی بشه در بلند مدت؟.

شما نگفتی چند وقته این مساله رو داری چک میکنی؟ برای همین میگم زود نمیشه درباره هر یکی از پارامترهای پیشرفتت بحث کرد
حرف شما هم درسته . اوکی پس نباید عجله کنم این 15 - 20 روز رو هم صبر کنم ببینم چی میشه . فقط اصلا من تو یچیزی مات موندم اونم اینه که همین الان histats رو کنترل میکنم که صبر کنید عکشم بندازم ببینید چه وضعه .
اینم عکسش ببینید : http://forum.persiantools.com/attac...2/?temp_hash=c53fb9301c2a3b253db1ec36279d7d84
خب من الان هر لحظه متوسط 60 الی 100 نفر آنلاین دارم و این همه بازدید اما چرا الکسای صاحب مرده پایین نمیاد :دی
جالب اینه که الکسام تو 21 میلیون جهان گیر کرده خخخخخ یعنی این الکسا داره میگه من هر روز 3 یا 4 تا بازدید دارم :دی
هدف الکسا چیست نمیدونم ! :دی
نکنه الکسا هم میخاد ادا بازی های گوگل سابق رو در بیاره به هر عطسه ای حساس بشه ؟

فایل های ضمیمه

• Screenshot (183).png
    Screenshot (183).png
    248.8 KB · نمایش ها: 32

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
آیفریم به دلیل این که سورس ویو رو تغییر میده بعیده دراین حد تاثیر گذار باشه . احتمال بسیار زیاد شما منبع ترافیکتون از جای دیگه ای تقویت شده .
لینک خاصی چیزی جایی بوده . مخصوصا این که میگین کلمه ها هم رقابتی نیستن .

aturpat

Registered User
لایک‌ها
76
آیفریم به دلیل این که سورس ویو رو تغییر میده بعیده دراین حد تاثیر گذار باشه . احتمال بسیار زیاد شما منبع ترافیکتون از جای دیگه ای تقویت شده .
لینک خاصی چیزی جایی بوده . مخصوصا این که میگین کلمه ها هم رقابتی نیستن .
سپاس از شما . دوست عزیز عرض کردم ایفریم رو اونقدر تغییرات توش دادم که از حالت ایفرم بودن دیگه میخاد در بیاد . در ضمن رقیب های من یکی زیر 450 ایران و یکی زیر 125 ایران هستش و خیلی ها دیگه .
اما اصلا گیریم طبق حرف شما از جای دیگه داره تقویت میشه پس چرا اثری تو الکسا نمیزاره ؟ ( ولی منبع اصلی من همین ایفرم هست ) .

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
با استفاده از iframe ، الکسا اصلاً متوجه ورود بازدید کننده به سایتتون نمیشه ...
فرضاً شما آیفریم سایت y را روی سایت x قرار میدید وقتی که این سایت برای یک کاربر که تولبار الکسا روی مرورگرش نصب شده بارگزاری میشه یک بازدید برای سایت x توی الکسا در نظر گرفته میشه درحالی که که اون کاربر سایت y رو هم بارگزاری کرده و آمارگیرها هم ورود یه بازدید کننده رو نشون میدند ولی اصلاً الکسا متوجه بارگزاری سایت y نمیشه تنها راهش اینکه شما مستقیماً سایت دوم رو برای کاربر بارگزاری کنید (با استفاده از popup یا روش های دیگه ...) .
و یا از بازدید fake استفاده کنی ....

اما در مورد اینکه تونستید با آیفریم سایت رو توی گوگل بالا بیارید ، جای بحث داره ، باید سایتی که بازدید میفرسته و سایتی که بازدید رو دریافت میکنه رو بررسی کرد شاید اصلاً عامل این پیشرفت توی گوگل آیفریم نباشه و منبعش جای دیگه باشه .

aturpat

Registered User
لایک‌ها
76
با استفاده از iframe ، الکسا اصلاً متوجه ورود بازدید کننده به سایتتون نمیشه ...
فرضاً شما آیفریم سایت y را روی سایت x قرار میدید وقتی که این سایت برای یک کاربر که تولبار الکسا روی مرورگرش نصب شده بارگزاری میشه یک بازدید برای سایت x توی الکسا در نظر گرفته میشه درحالی که که اون کاربر سایت y رو هم بارگزاری کرده و آمارگیرها هم ورود یه بازدید کننده رو نشون میدند ولی اصلاً الکسا متوجه بارگزاری سایت y نمیشه تنها راهش اینکه شما مستقیماً سایت دوم رو برای کاربر بارگزاری کنید (با استفاده از popup یا روش های دیگه ...) .
و یا از بازدید fake استفاده کنی ....

اما در مورد اینکه تونستید با آیفریم سایت رو توی گوگل بالا بیارید ، جای بحث داره ، باید سایتی که بازدید میفرسته و سایتی که بازدید رو دریافت میکنه رو بررسی کرد شاید اصلاً عامل این پیشرفت توی گوگل آیفریم نباشه و منبعش جای دیگه باشه .
مرسی . اگه میشه fake رو یکم توضیح بدید که چجوری اینکارو بکنم چون تا حالا تجربشو نداشتم . مرسی .
من الان تقریبا سه روز هست این تاپیک رو ایجاد کرده ام و متاسفانه دیروز که در لینک اول صفحه ی گوگل اومده بودم امروز صبح دیدم اومده به لینک ششم صفحه ی سوم که میشه گفت نوسان داره اما بقول یکی از دوستان که گفتن باید متوسط 20 روز صبر کنم ببینم تا چه حد میتونم بالا بیام یعنی اخر دی ماه ببینم به کجا میرسم . البته من میخاستم دیروز کد تغییری خودم رو به همه بدم که بعد یکی از دوستان تو خصوصی بهم گفتند که اینکارو نکنم چون با اینکه باعث نمیشن خودشون پیشرفت کنن که هیچ ، درجا کد رو به گوگل اطلاع میدن 2 - 3 درصد از اعضای پی تی پشم دیدن دارن بقیه اومدن فقط نون بقیه رو از دستشون بگیرن .
البته منم حرف ایشون رو صحیح نمیدونم ولی به هر حال هشدار دادن دیگه و حتما بلایی سرشون اومده که میخان به سر منم نیاد . به هر حال شاید حرفم بی ربط بود شرمنده که گفتم .
مرسی دوست عزیز .

aturpat

Registered User
لایک‌ها
76
تولبار الکسا فقط آدرسی که بالای مرورگر address bar قرار می گیره را حساب می کنه و کاری به آیفرم نداره
اهان !!!!!! یعنی پس فقط الکسا بازدیدهایی که تو ادرس بار لود میشن رو حساب میکنه ؟ اهان! اونوقت نمیشه دیگه نمیتونم پاپ اپ بزارم تا بازدیدکننده های سایت اولم رو ناراضی کنم پس باید قید الکساشو بزنم تا اینکه رتبم تو گوگل بالا بیاد و بازدیدکننده حقیقی بیاد تا الکسا هم تغییر کنه . خیلی ممنون ازتون .

aturpat

Registered User
لایک‌ها
76
دوست عزیز babapooldar کجاشو متوجه نشدین ؟ خیلی عالی توضیح دادن ممنون ازشون

aturpat

Registered User
لایک‌ها
76
اهان !!!!!! یعنی پس فقط الکسا بازدیدهایی که تو ادرس بار لود میشن رو حساب میکنه ؟ اهان! اونوقت نمیشه دیگه نمیتونم پاپ اپ بزارم تا بازدیدکننده های سایت اولم رو ناراضی کنم پس باید قید الکساشو بزنم تا اینکه رتبم تو گوگل بالا بیاد و بازدیدکننده حقیقی بیاد تا الکسا هم تغییر کنه . خیلی ممنون ازتون .

aturpat

Registered User
لایک‌ها
76
درباره ی fake خودم گشتم به چیزایی رسیدم . اینم ادرس اموزش fake از هاست خودتون که تو بلک هت گذاشتن :
http://www.blackhatworld.com/blackh...at-fake-hits-wizard-traffic-generator-v3.html
منکه دانلود میکنم ببینم به چه درد میخوره ولی طبق گفته ی دوستم الکسا به هیچ دردی نمیخوره و فقط و فقط گوگل میهمه الکسا اصلا بشه 1 ایران چه بشه 1000 ایران فرقی به حال ادم نمیخوره فقط ورودی گوگل مهمه که حرف ایشون تایید میشه . منم دیگه قید الکسا رو زدم .
تاپیک هم بسته شد باز اگه سوالی چیزی بود جواب داده میشه . مرسی از همگی دوستان

aminzayer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگر ممکن هست این کد رو برام پ خ کنید ببینم چیه چون من در مورد آی فریم دارم کارهایی می کنم خیلی کنجکاو شدم

aturpat

Registered User
لایک‌ها
76
سلام . دوست عزیز شرمنده نمیتونم کد رو بدم . اگه خودتون کدنویس هستین پس کارتون راحته بگردین ببینین چه چیزهایی باعث میشه تا در گوگل محبوبیت بیشتری داشته باشی بعد بیا کدی بساز که هر ای پی چه بخاد چه نخاد محوبت کنه ( مثلا همین کد محبوبیت در گوگل رو اگه کاره ای دست کاری کن من قبلا کردم به نتیجه رسوند اما الان با یه کد دیگه دارم کار میکنم )

aminzayer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
حرف شما درست ولی خودم برنامه نویس هستم متوجه نمی شم که شما کد آی فریم رو چه تغییری میدید !!! منطقی به نظر نمی رسه
حداقل سایتی رو برام پ خ کنید ببینم تا منظور شما رو متوجه بشم

بالا