• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی روش افزایش بازدید سایت

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

مدت هاست دارم در مورد این مقوله مطالعه میکنم روش افزایش بازدید همیشه بصورت مقطعی بوده یعنی توی یک بازده مشخص افزایش پیدا می کرده و بعدا پایین می اومده

منهای مبحث محتوی میخوام در مورد روش های افزایش بازدید صحبت کنیم روش هایی که بشه روش حساب کرد

من مدتی روی گوگل کار کردم Adwords اما نتیجه من رو زیاد راضی نکرد اما روی افیلیت مارکتینگ خیلی نتیجه گرفتم من ظرف 2 ماه بازدید یک سایت بدون محتوی رو با استفاده از افیلیت مارکتینگ به روزانه 20 هزار IP یونیک رسوندم اما میدونید که هزینه بردار هست و نمیشه زیاد بهش فکر کرد

حالا میخوام در مورد این مبحث دوستان نظر بدن چطوری میشه بازدید یک سایت رو بالا برد اصلا با رنک و نمیدونم ... کاری ندارم فقط بازدید

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
خب به نظر من بستگی به موضوع سایت هم داره! مثلا برای سایتهای پزشکی نسبت به یک سایت نرم افزار خیلی سختی باید بکشی تا ترافیکش رو بالا ببری. همیشه از راه اسپم میشد ترافیک خوبی بدست آورد ولی الان اون طور که باید جواب نمیده!

در مورد این افیلیت مارکتینگ بیشتر توضیح میدی؟!

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

ببینید یه سایتی مثل ایستگاه مثلا . . .این سایت رو چطوری میشه افزایش بازدید کرد مسلما هر یوزری برای ورود به سایت این چنینی انگیزه نداره حالا اگه اون سایت هم یه سایت نوپا باشه در کل میخوام بدونم میشه کاری کرد

افیلیت مارکتینگ هم باید عرض کنم از طریق کلیک سور تونستم آمار بازدید سایتم رو افزایش بدم و فقط با نمایش در 20 سایت

در کل روش خوبی هست تقریبا میشه گفت 200 تومن برام اب خورد البته در کنار تبلیغات دیگه این رقم رو میتونم بگم چون مدیریت سیستم دست خودم بود بلکه اگه همین کیفیت رو روی افیلیت دیگه سفارش می دادم بیشتر میشد

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام

ببینید یه سایتی مثل ایستگاه مثلا . . .این سایت رو چطوری میشه افزایش بازدید کرد مسلما هر یوزری برای ورود به سایت این چنینی انگیزه نداره حالا اگه اون سایت هم یه سایت نوپا باشه در کل میخوام بدونم میشه کاری کرد

افیلیت مارکتینگ هم باید عرض کنم از طریق کلیک سور تونستم آمار بازدید سایتم رو افزایش بدم و فقط با نمایش در 20 سایت

در کل روش خوبی هست تقریبا میشه گفت 200 تومن برام اب خورد البته در کنار تبلیغات دیگه این رقم رو میتونم بگم چون مدیریت سیستم دست خودم بود بلکه اگه همین کیفیت رو روی افیلیت دیگه سفارش می دادم بیشتر میشد

سلام.
بسیار بستگی به نوع سایت داره! خودتونم گفتین :)
منم خیلی ترافیک غیر ایرانی میخوام ترافیک ایرانی خوبی دارم ولی متاسفانه به درد ادسنس نمیخورن :)

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
منظورت face book هست؟
چه طور از فيس بوك ترافيك بگيريم؟

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
بسیار بستگی به نوع سایت داره! خودتونم گفتین
در هر صورت باید بشه من وقتش رو ندارم وگرنه چند روش مدنظر دارم که باید تست کنم
اینجا Share کردم ببینم نظر دوستان حرفه ای چیه؟
یعنی الان اگه بخواید بازدید یه سایت رو بالا ببره راهی نداره

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
والا الکسا که چیز دیگه ای میگفت! در هر صورت در حال حاضر بهترین نوع ترافیک اینه که شما سایتهایی که از نظر محتوا با سایت شما مرتبط هست و بازدید بسیار بالایی داره رو پیدا کنی و بصورت مستقیم با مدیر اون سایت تماس گرقته و بهش تبلیغ بدی.

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
متوجه نشدم آلکسا ؟
وقتی سایتت روی یک موضوع خاص کار میکنه یعنی ....!
انگار نتیجه بخش نبود

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
آخه طوری گفتی "باید عرض کنم از طریق کلیک سور تونستم آمار بازدید سایتم رو افزایش بدم و فقط با نمایش در 20 سایت" که من فکر کردم الان بازدید خوبی داری. :D بعد الکسا دو سایت رو که چک کردم دیدم این طور نبوده یا شاید منظورت این بوده که در یک بازه زمانی تونستی آمار رو زیاد کنی. چون مثلا با این رتبه الکسا برای سایت کلیک سور بعید میدونم روزی بیشتر از 100 یوزر در روز داشته باشی.

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
ادیت شد!

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
روی افیلیت مارکتینگ خیلی نتیجه گرفتم من ظرف 2 ماه بازدید یک سایت بدون محتوی رو با استفاده از افیلیت مارکتینگ به روزانه 20 هزار IP یونیک رسوندم
ر کل روش خوبی هست تقریبا میشه گفت 200 تومن برام اب خورد

چون روش گران قیمتی هست نمیشه ادامه داد
هرچیزی که تداوم نداشته باشه مسلما نتیجش مقطعی هست از طرفی سایت بدون محتوی

دلیلی نیست که یک سایت تبلیغ کننده بازدید داشته باشه چرا که کلیه تبلیغات ما روی سایت های دیگه فراخوانی میشه و لینکی وارد کلیک سور نمیشه و مسلمه که بازدید کم داشته باشه

آخه طوری گفتی "باید عرض کنم از طریق کلیک سور تونستم آمار بازدید سایتم رو افزایش بدم و فقط با نمایش در 20 سایت" که من فکر کردم الان بازدید خوبی داری.

نه عزیزم الان ندارم چون الان ثبت نام رو 4 ماهه بستم

-------------------------------------------

پس دوستان حرفه ای کجا هستند کمک کنند . . .یعنی راهی برای افزایش یک سایت بدون محتوی نیست ؟

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
سیاوش درباره کلیک سور ریپلای کردم.پی امتو چک کن plz.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام دوستان
آقایون سایت من بدون محتوی نیست!

برای این ترافیک از کجا بیارم :)
لطفا کسی بیاد ایده بده که برای همچین سایتی چی کار میتونم بکنم

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام.
سیاوش جان چی چی رو گشتی نبود نگردم نیست؟

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
اینکه کسی بتونه کمک کنه
روش مناسب برای سایت شما خوب مشخصه ولی برای سایت بدون محتوی معلوم نیست

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
خب راه حل برای سایت من چیه؟

در مورد سایت بدون محتوی باید بگم. اینطور که واضحه. هیچ کسی نمیاد یه سایت رو دوبار نگاه کنه مگر این که برای این کار یه دلیلی وجود داشته باشه. :) که در سایتهای بدون محتوی این دلیل وجود نداره یا بسیار ناچیزه. :)
شما میتونی اون دلیل رو به وجود بیاری

persian2000

Registered User
لایک‌ها
7
خب راه حل برای سایت من چیه؟

در مورد سایت بدون محتوی باید بگم. اینطور که واضحه. هیچ کسی نمیاد یه سایت رو دوبار نگاه کنه مگر این که برای این کار یه دلیلی وجود داشته باشه. :) که در سایتهای بدون محتوی این دلیل وجود نداره یا بسیار ناچیزه. :)
شما میتونی اون دلیل رو به وجود بیاری
اسپم باید بفرستی فقط

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
شما در نظر بگیر مثلا یه سایت تازه کارش رو شروع کرده و قراره محتوی داشته باشه در این حالت چطوری میشه از حالت استاندارد به بالا سرعت افزایش بازدید اون رو افزایش داد

این مهمه وگرنه هر سایتی خواه ناخواه یه روزی موفق میشه و چطوری این روند رو سریع تر کنی مهمه

بالا