• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
امکان جدید نیز برای نحوه نمایش بنر ها نیز در سایت قرار داده ایم که کسانی که نمی توانند بنر را در بالای سایتشان قرار دهند در پایین سایت در قسمت چپ و یا راست در پایین بگذارند
به عنوان مثال نگاه نمایید
http://www.mesal.blogtaz.com/

نظرات یادتون نره. به هر حال در این سیستم جدید همه پول میگیرند و نه بابت کلیک ها اعتراضی دارند و نه بابت پرداختی ها
سر ماه - طبق توافق ما با شما کار میکنیم. البته برای پرداختی باید قوانین سایت را مشاهده کنید نت کسی تقلب نیز نکنه!! هر روز سایت شما توسط برنامه که تدارک دیده ایم و هم دستی مورد بررسی قرار میگیره. به محظ اینکه بنر ها در سایت شما باشه سپس برای مدت 1 مین از سایت شما برداشته بشود قابل تشخیصه. سایتهایی هم که داون میشوند به ازای هر روز مبلغی از سایت نمایش دهنده کسر میشود. به عنوان مثال
30 هزار تومان برای یک سایت هر روز میشه 1000 تومان- اگر سه روز سایت بسته باشه میشه 3 هزار تومان که کسر میشه!! یا علی:)

در ضمن هر سایت فقط از یک بنر الی دو بنر استفاده کنه . پیشنهاد میکنیم برای راحتی شما یک بنر قرار بدهید. به ازای هر بنر اضافی 25 مبلغ درصد بیشتر خواهد شد

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امیدی به پرداخت : کلیک ایران و میهن هیتس هست ؟

d7aa4682463844508290.JPG

ed672ceddd6d40e491e5.JPG

02cd370f22574e44beb1.JPG

ادز سنتر از صبح تبلیغات را نشون نمید ه رفتم دیدم :

کلیک ایران به 30.40 درصد کاربراش فقط پرداخت میکنه . میهن هیتس هم 2.3 ماهی است هیچ پرداختی نداره .

این دوتا مجموعا 250 هزار تومن به من بدهکارند که 3 .4 ماهه پرداخت ندارن.
میهن هیتس که از بهمن پارسال به من بدهکاره.
اینا پرداختی ندارن . وقتتون رو هدر ندید/.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
کلیک ایران به 30.40 درصد کاربراش فقط پرداخت میکنه . میهن هیتس هم 2.3 ماهی است هیچ پرداختی نداره .

این دوتا مجموعا 250 هزار تومن به من بدهکارند که 3 .4 ماهه پرداخت ندارن.
میهن هیتس که از بهمن پارسال به من بدهکاره.
اینا پرداختی ندارن . وقتتون رو هدر ندید/.

خوب دیگه 250 هزار تومان وسوسه انگیزه!!! به خیال خودشان میگن مگه تو چکار کردی که 250 بیارزی!!!

نباید میگذاشتی به این قیمت میرسیدی

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب دیگه 250 هزار تومان وسوسه انگیزه!!! به خیال خودشان میگن مگه تو چکار کردی که 250 بیارزی!!!

نباید میگذاشتی به این قیمت میرسیدی

10 بار ایمیل زدن یه بار گفتن هفته بعد ، یه بار دوره بعدی ...
البته من میهن هیتس رو که 3.4 ماهی میشه حذف کردم .
کلیک ایران هم ماه قبل وقتی پرداخت نکرد . مجبور شدم حذفش کنم.

البته من زود کدها رو برمیدارم .
میهن هیتس رو در 3 روز به 80 تومن رسیدم .

البته الان اسپانسر میگیرم . بهتره . زرکلیک هم بد نیست و در هفته 50. 60 تومن ازش میگیرم .

این هم قابل توجه ادورتایزر ها:

هر بنر استاندارد 120.240 - 480.60 در هرکجای سایتم به دلخواه ادورتایزر 20 تومن درماهه که خیلی منصفانست :p . اولویت هم با افرادیه که زودتر تبلیغ بدن که الان 4 تا بنر هست و نفر بعدی باید پایینتر از اون ها باشه بنرش . میانگین بازدیدم هم 10 هزار تاست . البته الان تا آخر تیرماه حدود 25000 بازدید روزانه دارم . ولی روی 10 هزار تا حساب کنید که بعدا کم شد به من فحش ندید !:D

البته بنر عطر محرک و ... نمیپذیریم! بنرهای باز و ... هم که موجب فیلترینگ سایت بشه ، نمی پذیریم!

این هم سایت *** البته من 5 تا سایت دارم که پربازدیدترینش اینه.

این هم گراف زرکلیک برای امروز و دیروز (تا ساعت 7.15 دقیقه بعد از ظهر):

آمار تبلیغات امروز شما (۱۳۸۹/۳/۲۵) :
--------------------------------------------------------------------------------
تبلیغات گرافیکی : ۳۰۹ تبلیغات متنی : ۳۹ مجموع تبلیغات : ۳۴۸

آمار تبلیغات دیروز شما (۱۳۸۹/۳/۲۴) :

--------------------------------------------------------------------------------
تبلیغات گرافیکی : ۴۱۸ تبلیغات متنی : ۵۴ مجموع تبلیغات : ۴۷۲

Last edited:

barooni

Registered User
لایک‌ها
1

البته الان اسپانسر میگیرم . بهتره . زرکلیک هم بد نیست و در هفته 50. 60 تومن ازش میگیرم .

هر بنر استاندارد 120.240 - 480.60 در هرکجای سایتم به دلخواه ادورتایزر 20 تومن درماهه که خیلی منصفانست :p . اولویت هم با افرادیه که زودتر تبلیغ بدن که الان 4 تا بنر هست و نفر بعدی باید پایینتر از اون ها باشه بنرش . میانگین بازدیدم هم 10 هزار تاست . البته الان تا آخر تیرماه حدود 25000 بازدید روزانه دارم . ولی روی 10 هزار تا حساب کنید که بعدا کم شد به من فحش ندید !:D

البته بنر عطر محرک و ... نمیپذیریم! بنرهای باز و ... هم که موجب فیلترینگ سایت بشه ، نمی پذیریم!

این هم سایت www.googlepc.ir البته من 5 تا سایت دارم که پربازدیدترینش اینه.

با ورود به سایتتون تنها چیزی که به ذهنم میرسید زدن دکمه Close بود !
بیش از اندازه شلوغ کردید با تبلیغات
فکر افرادی که با اینترنت کم سرعت میاند رو بکنید گناه دارند واقعا اونا...:eek:
راستی آتیس پرداختی داره واستون ؟ اینطوری که به سایتشون سر زدم شبیه سایتهای تعطیل بود

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
راستی آتیس پرداختی داره واستون ؟ اینطوری که به سایتشون سر زدم شبیه سایتهای تعطیل بود

آتیس یک سیستم اختصاصی هست که فقط تو سایت های خاص همکاری میکنه و اجاره ماهیانه میکنه فضاهای سایت هارو و نقدی پرداخت میکنه
اگر شما سایت پربیننده دارید اعلام کنید بهم تا سایت شما رو هم بررسی کنیم

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614

این هم سایت www.googlepc.ir البته من 5 تا سایت دارم که پربازدیدترینش اینه.

سلام. ماهی 20 هزار تومان!!
سایتت خیلی شلوغه کمی کمتر کن.
من کد بنری سیستم جدیدمو دیدی همان حالت در پایین سمت چپ یا راست( بغل دکمه استارت و یا بغل ساعت محل جای قرار گیری بنر بصورت شناور چند میدی) تخفیف؟ به ما؟ منتظر جوابم. فقط یک بنر میخوام :|

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
آتیس یک سیستم اختصاصی هست که فقط تو سایت های خاص همکاری میکنه و اجاره ماهیانه میکنه فضاهای سایت هارو و نقدی پرداخت میکنه
اگر شما سایت پربیننده دارید اعلام کنید بهم تا سایت شما رو هم بررسی کنیم

یعنی کلیکی نیست؟ اجاره ماهیانه؟ طرح ما چه زود پیشرفت کرد:) شوخی
موفق باشید

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. ماهی 20 هزار تومان!!
سایتت خیلی شلوغه کمی کمتر کن.
من کد بنری سیستم جدیدمو دیدی همان حالت در پایین سمت چپ یا راست( بغل دکمه استارت و یا بغل ساعت محل جای قرار گیری بنر بصورت شناور چند میدی) تخفیف؟ به ما؟ منتظر جوابم. فقط یک بنر میخوام :|

یک بنر بالا هفته بعد موعدش تموم میشه و حذفش میکنم . یک بنر سمت چپ هم 120.240 به همینصورت البته اگر اسپانسر نخواد تمدید کنه .

دوتای پایینی هم برای کلیکی هاست . یعنی اگر شما بخوای بنر قرار بدی فعلا در ردیف سوم قرار میگیره (بالاتر از کلیکی ها). البته تجربه خود من نشون داده بیشترین بازخورد از بنر های بالای 240.120 به همراه بنرهای 480.60 که در تایتل و عنوان پست ها هستند(کادر مشکی رو نمیگم) قرار داره.

فکر نمیکنم تعداد بنرهام زیاد باشه!

کلا یه نفر که اسپانسر هست (فروشگاه آتیس) و 4 تاش برای اونه . بقیه هم بنر های اکسین ادز و زرکلیکه .
اون کناری های سمت راست هم که برای خودمه و از ایران مارکت سنتر در روز درامد خوبی دارم .

تاثیری هم توی سرعت باز شدن سایت نداره ، چون من خودم تا حدودی به پی اچ پی آشنایی دارم ، بقیه بنرها رو در یک پیج ادز جدا قرار دادم که اول بنر های سمت چپ و بالا لود میشه ولی بقیه بنر ها بعد از لود کامل مطالب یکی یکی شروع به لود شدن و نمایش میشه که مثلا فردی داره مطلب رو میخونه در کنارش بنرها به آرامی لود میشه.

درباره قیمت هم 20 تومن زیاده به نظرت؟ سایت هایی رو میشناسم که زیر 5 هزار بازدید دارند ولی بین 40 تا 60 تومن برای هر بنر میگیرند. من الان 20 تا 25 هزار بازدید دارم و همونطور که در زر کلیک گرافم رو گذاشتم از هرکدوم ازا ون بنرها در روز 5 تا 10 تومن دارم میگیرم .پس عملا برای من ضرره اگر غیر از کلیکی کار کنم ، اما چرا میخوام با غیر کلیکی ها کار کنم؟ بیشتر بخاطر اینکه کلیکی ها تبلیغات غیر مجاز هم میگنجونند توی کدهاشون و اینکه بعضا سایتشون دائون میشه و یا لودینگ سایت رو میگیره .

چرا خب بنر شناور میخوای؟ اون هم پایین سمت دکمه استارت! اون جا بازخوردی نداره! باز اگر مثل بلاگفا بود چرا بازخورد داشت . هرچند بالا سمت چپ نمیتونم بنر بزارم چون میافته روی لوگوی سایت و از اینم شلوغتر میشه .

بنر استاندار بزار خب.
کد هم نباشه بهتره . یعنی کدهای شما سابقه خوبی ندارن و لودینگ رو میگیره :D . گیف یا فلش خوبه . (گیف بهتر از فلشه برای اینکه اکثرا از اینترنت اکسپلورر 6 استفاده میکنند مردم عادی)

Last edited:

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

حق با شماست ولی من فکر نمیکنم بیش از میهن دانلود تبلیغ گذاشته باشم! چون میهن دانلود و سایر سایت های دانلود که بازدید بالایی دارن ، 50. 60 متر اسکرول میخوره و میره پایین تا به مطلب برسه! به هر حال کسی در راه خدا کار نمیکنه و هرکسی به فکر منافع خودشه!
به نظر من مدیری موفق تره که از حداقل فضا حداکثر استفاده رو ببره .

درباره سرعتباز شدن سایتم هم تبلیغاتم تاثیر زیادی در سرعت باز شدن سایت نداره! من خودم php بلدم و کاری کردم که اول 7.8 بنر اصلی از سمت چپ و بالا شروع به لود شدن کنند و بعد مطلب پست نمایش داده بشه ، بعد که مخاطب مشغول خواندن مطلب شد ، به آرامی یکی یکی سایر بنر ها در کنار مطلب شروع به لود شدن میکنند که جلب توجه مخاطب رو به همراه داره . تقریبا 90 درصد کاربرای من دایال آپ هستند و مردم عادی .

بعد هم اینکه من گناه ندارم؟ :D
3800 پست مطلب + 15000 تگ + 1700 دسته و زیر دسته ، برای منم آسون نبوده نوشتنش.

Last edited:

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
موفق باشید

نه اتفاقا ایشون دو ماه قبل به من همچین پیشنهادی دادند که ماه قبل به توافق رسیدیم. و فکر کنم چندین ماه باشه که این کا ر رو انجام میدن . در صفحات اولیه این تاپیک که خودم اغاز کنندش هستم ، هم پست های فروشگاه آتیس هست که از سایتها دعوت به همکاری کردند.

iran7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
موفق باشید

نه اتفاقا ایشون دو ماه قبل به من همچین پیشنهادی دادند که ماه قبل به توافق رسیدیم. و فکر کنم چندین ماه باشه که این کا ر رو انجام میدن . در صفحات اولیه این تاپیک که خودم اغاز کنندش هستم ، هم پست های فروشگاه آتیس هست که از سایتها دعوت به همکاری کردند.

بله این طرح خیلی وقته که توسط چند سایت داره انجام میشه وجدید نیست

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
بله این طرح خیلی وقته که توسط چند سایت داره انجام میشه وجدید نیست

ما سال 87 که سیستم کلیکی زدیم همه وبمسترهای ما نیز کلیکی پول نمیگفتند بلکه ماهیانه بود. اما 6 ماه اخر قبل از تعطیلی کلیکی کردیم که دیدم اشتباه کردیم.
الان در داخل هر سایت فقط یک بنر وجود دارد. و از بنر های سیا لشگر الکی که در سایت ها بود کاسته شد و سرعت لود سرور هم خوب شده . مشکل دیگر نیست

shemshad_333

Registered User
لایک‌ها
0
من جدیدا با یه سایت که واقعا فروش محصولاتش بالاست کار میکنم که میخوام در زیر معرفیش کنم دوستان میتونن عضو بشن و باهاش کار کنن واقعا عملکردش بینظیره و توی سیستم های که باهاشون کار کردم فروشش خیلی بالاتره و پرداخت پورسانتشم عالیه.

چرا سیستم مشارکت در فروش :

حتما تاکنون سیستم های کلیکی بسیاری را دیده اید و یا حتی تجربه کرده اید ،اما این سیستم ها در مقایسه با سیستم ما مشکلاتی دارند که به تفضیل ذکر میشود:

1- بدلیل اینکه درامد اکثر انها مشخص نیست تضمینی در پرداخت وجه وبمسترها وجود ندارد. شما بامراجعه به سایتهای مرتبط به تبلیغات میتوانید لیست انبوه سیستم های کلیکی که یا پول پرداخت نمی کنند ویا بسته شده اند را مشاهده نمایید.در حالیکه چون سیستم ما فروشگاه است ، وقتی جنسی فروخته شد یعنی درآمد وزمانیکه پول وارد سیستم شد شما مشاهده می نمایید و در کوتاه ترین زمان ممکن نیز وجه مربوط به شما نیز واریز میشود و این یعنی تضمین در پرداخت.

2- بدلیل تقلب های زیاد و رایج در سیستم های کلیکی،برای بازدهی این سیستم ها و جبران این تقلب ها مسئول سیستم اقدام به کم نمودن قیمت کلیکها و نیز گذاشتن انواع فیلترها برای کم شدن شمار کلیکهای وبمستر می نماید که این اقدامها عملا به ضرر وبمسترهای است که آمار واقعی داشته و سالم فعالیت میکنند. در حالیکه سیستم ما این مشکلات را ندارد و عملا به نفع کسانیست که آمار واقعی دارند.

3- درامد سیستم ما به نسبت سیستم های کلیکی بیسار بیشتر میباشد. (در حدود بین 50 تا 300 درصد) برای ملموس شدن این امر باید گفت قیمت تقریبی کلیک ها اکنون بین 15 تا 35 تومان میباشد و با توجه به تجربه موجود در بدترین حالت به ازای هر 50 کلیک یک محصول فروخته میشود که درامد وبمستر بین 750 تا 1750تومان خواهد شد در حلیکه در سیستم ما با توجه به قیمت محصولات (بین 3000 تا 26000 تومان و اکثرا در محدوه 10000 تومان) و پور سانت 40 درصدی فروش ، اگرحتی متوسط قیمت را 9000 تومان بگیریم و حتی فکر کنیم که خریدار فقط یک محصول بخرد با این تعداد کلیک شما 3600 تومان درامد با تضمین پرداخت خواهید داشت. حال فرض کنید که با امار بالای شما روزانه حداقل 10 محصول بتوانید بفروشید

با توجه به متوسط قیمت محصولات ما شما روزانه معادل 36000 تومان و در ماه حدود 1.080.000 تومان براحتی در ماه درآمد خواهید داشت.

انتخاب با شماست !!!

همین حالا برای عضویت در سایت اقدام کنید

اینجا کلیک کنید و عضو شوید

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
من جدیدا با یه سایت که واقعا فروش محصولاتش بالاست کار میکنم که میخوام در زیر معرفیش کنم دوستان میتونن عضو بشن و باهاش کار کنن واقعا عملکردش بینظیره و توی سیستم های که باهاشون کار کردم فروشش خیلی بالاتره و پرداخت پورسانتشم عالیه.

چرا سیستم مشارکت در فروش :

حتما تاکنون سیستم های کلیکی بسیاری را دیده اید و یا حتی تجربه کرده اید ،اما این سیستم ها در مقایسه با سیستم ما مشکلاتی دارند که به تفضیل ذکر میشود:

1- بدلیل اینکه درامد اکثر انها مشخص نیست تضمینی در پرداخت وجه وبمسترها وجود ندارد. شما بامراجعه به سایتهای مرتبط به تبلیغات میتوانید لیست انبوه سیستم های کلیکی که یا پول پرداخت نمی کنند ویا بسته شده اند را مشاهده نمایید.در حالیکه چون سیستم ما فروشگاه است ، وقتی جنسی فروخته شد یعنی درآمد وزمانیکه پول وارد سیستم شد شما مشاهده می نمایید و در کوتاه ترین زمان ممکن نیز وجه مربوط به شما نیز واریز میشود و این یعنی تضمین در پرداخت.

2- بدلیل تقلب های زیاد و رایج در سیستم های کلیکی،برای بازدهی این سیستم ها و جبران این تقلب ها مسئول سیستم اقدام به کم نمودن قیمت کلیکها و نیز گذاشتن انواع فیلترها برای کم شدن شمار کلیکهای وبمستر می نماید که این اقدامها عملا به ضرر وبمسترهای است که آمار واقعی داشته و سالم فعالیت میکنند. در حالیکه سیستم ما این مشکلات را ندارد و عملا به نفع کسانیست که آمار واقعی دارند.

3- درامد سیستم ما به نسبت سیستم های کلیکی بیسار بیشتر میباشد. (در حدود بین 50 تا 300 درصد) برای ملموس شدن این امر باید گفت قیمت تقریبی کلیک ها اکنون بین 15 تا 35 تومان میباشد و با توجه به تجربه موجود در بدترین حالت به ازای هر 50 کلیک یک محصول فروخته میشود که درامد وبمستر بین 750 تا 1750تومان خواهد شد در حلیکه در سیستم ما با توجه به قیمت محصولات (بین 3000 تا 26000 تومان و اکثرا در محدوه 10000 تومان) و پور سانت 40 درصدی فروش ، اگرحتی متوسط قیمت را 9000 تومان بگیریم و حتی فکر کنیم که خریدار فقط یک محصول بخرد با این تعداد کلیک شما 3600 تومان درامد با تضمین پرداخت خواهید داشت. حال فرض کنید که با امار بالای شما روزانه حداقل 10 محصول بتوانید بفروشید

با توجه به متوسط قیمت محصولات ما شما روزانه معادل 36000 تومان و در ماه حدود 1.080.000 تومان براحتی در ماه درآمد خواهید داشت.

انتخاب با شماست !!!

همین حالا برای عضویت در سایت اقدام کنید

اینجا کلیک کنید و عضو شوید

سلام ایده ها خوب است اما سایتهای بسیار قوی تر از پایگان نداریم البته به نظر من- و اینکه در آمد این از سیستم کلیکی بیشتر است را نیز قبول من به شخصه قبول ندارم-
سیستم شما زمانی خوب خواهد شد که این مشخصه هایی که می گویم رعایت شود.
اگر مشتری از طریق بنر من به سایت شما مراجعه شد همیشه هر وقت از شما خرید کرد بایستی پور سانتش برای ما محفوظ بمانه. مثلا اگر از طریق من به سایت شما امد خرید کرد و رفت 3 ماهه دیگه باز آمد از شما خرید کرد پورسانتش را به من نیز تعلق بگیرد. چون من معرفی کردم برای شما!!!!

اگر سیستمت اینجوری نیست عزیزان نگران نباشند داریم طراحی میکنیم که هر موقع از طرف شما امد پورسانتش برای شما محفوظ باشه!!!:wacko:

shemshad_333

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان ادز سنتر 24 چه روزی واریز میکنه ؟؟؟ موجودی ما رو که هنوز واریز نکرده ... واریزی داره؟؟

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
سلام دوستان.

من تقریبا بخش زیادی از این تاپیک را خوندم ولی حقیقتا به میزان زیادی گیج شدم:blink:

اخه یکی رد کرده و توی دو تا پست بعد تایید و برعکس:wacko:

راستش من قصد راه اندازی یه سیستم کلیکی دارم و شاید بهتره بگم داشتم:happy:

این تاپیک یه کم مرا به فکر واداشت. بالاخره یه دلیلی داره که این همه میان وسط میدون و به سرعت یا بی سرعت از میدون سیستمهای کلیکی خارج میشوند

من فکر میکردم سیستمهای قدیمی مثله اکسین خیلی کارشون درسته که اینقدر کاربر دارند ولی ظاهرا خیلی ها از دستشون شاکی هستند. حتی بیشتر از سیستمهای دیگه.

من طبق بررسی که کردم و از چند تا از دوستان با تجربه که پرسیدم اونها میگفتند یه عده با ندونم کاری این بازار را خراب کردند. با وعده کلیکی صد تومن یا هشتاد تومن که یا نمیدونستند چنین چیزی غیر ممکنه یا اینکه میخواستند یه کلاهبرداری بکنند و زود جمع کنند.

الان سیستمهایی هم که ظاهرا این مبلغ را میدهند اخرش از خجالت وبمسترها میان بیرون و یا از حسابشون کم میکنند یا.......

وقتی گوگل با اون عظمتش یک دهم سنت یعنی حدود ده تومن تعیین میکنه چه طور میشه صد تومن پرداخت کرد؟؟:eek:

حالا دوستان نظر شما چیه؟

به نظرتون راه اندازی سیستم کلیکی را انجام بدم یا نه؟
به نظرتون اگه در سیستمی فرضی، کلیکی ده تا حداکثر بیست و پنج تومن (نهایتا سی تومن) تعیین بشه ولی مطمین باشید یه قرون کم و زیاد نمیشه و سر موعد پرداخت میشه حاضرید فعالیت کنید؟ یا اینکه فوری میگید نه این مقدار خیلی کمه؟

اگه این امکان هم وجود داشته باشه که به جای دریافت پول، بتونید در سیستم بنر بگذارید چی؟ از این سیستم استقبال میکنید؟ یا نه؟ بنر هر چیزی ( از سایت خودتون گرفته تا بنر سیستمهای همکاری در فروش و ... البته با نظارت مدیر)

ممنون میشم یه این سوالات پاسخ بدید.:)

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زر کلیک این هفته هم منظم واریز کرد.​

بالا