totti-iran
کاربر تازه وارد
سلام دوستان.
من تقریبا بخش زیادی از این تاپیک را خوندم ولی حقیقتا به میزان زیادی گیج شدم:blink:
اخه یکی رد کرده و توی دو تا پست بعد تایید و برعکس:wacko:
راستش من قصد راه اندازی یه سیستم کلیکی دارم و شاید بهتره بگم داشتم:happy:
این تاپیک یه کم مرا به فکر واداشت. بالاخره یه دلیلی داره که این همه میان وسط میدون و به سرعت یا بی سرعت از میدون سیستمهای کلیکی خارج میشوند
من فکر میکردم سیستمهای قدیمی مثله اکسین خیلی کارشون درسته که اینقدر کاربر دارند ولی ظاهرا خیلی ها از دستشون شاکی هستند. حتی بیشتر از سیستمهای دیگه.
من طبق بررسی که کردم و از چند تا از دوستان با تجربه که پرسیدم اونها میگفتند یه عده با ندونم کاری این بازار را خراب کردند. با وعده کلیکی صد تومن یا هشتاد تومن که یا نمیدونستند چنین چیزی غیر ممکنه یا اینکه میخواستند یه کلاهبرداری بکنند و زود جمع کنند.
الان سیستمهایی هم که ظاهرا این مبلغ را میدهند اخرش از خجالت وبمسترها میان بیرون و یا از حسابشون کم میکنند یا.......
وقتی گوگل با اون عظمتش یک دهم سنت یعنی حدود ده تومن تعیین میکنه چه طور میشه صد تومن پرداخت کرد؟؟
حالا دوستان نظر شما چیه؟
به نظرتون راه اندازی سیستم کلیکی را انجام بدم یا نه؟
به نظرتون اگه در سیستمی فرضی، کلیکی ده تا حداکثر بیست و پنج تومن (نهایتا سی تومن) تعیین بشه ولی مطمین باشید یه قرون کم و زیاد نمیشه و سر موعد پرداخت میشه حاضرید فعالیت کنید؟ یا اینکه فوری میگید نه این مقدار خیلی کمه؟
اگه این امکان هم وجود داشته باشه که به جای دریافت پول، بتونید در سیستم بنر بگذارید چی؟ از این سیستم استقبال میکنید؟ یا نه؟ بنر هر چیزی ( از سایت خودتون گرفته تا بنر سیستمهای همکاری در فروش و ... البته با نظارت مدیر)
ممنون میشم یه این سوالات پاسخ بدید.![]()
سلام دوست عزیز . اگر تجربه نداری اصلا طرفش هم نرو!
ولی اگر تجربه داری . کلیک ها رو درست بشمار ، مراقب تقلبات باش یعنی از اسکریپت قوی استفاده کن ، اگر کلیک ها رو تقریبا درست بشمری ، هرکلیک رو 15 تومن هم قرار بدی . هم برای خودت مقرون به صرفه است و هم برای وبمستر. به شرطی که صداقت داشته باشی و واقعا بشماری کلیک های ایرانی رو ، نه اینکه 15 تومن قرار بدی و بعد از یک ماه مثل همه سیستم ها ، کم کم آیپی ها رو قفل کنی و در ساعاتی نشماری و یا بشماری و مبلغش رو صفر کنی و ... البته کالاهایی که میخواهی بفروشی هم خیلی مهمه ، برخی کالاها اصلا فروش نداره و فقط وقتت هدر میره!
درباره قراردادن بنر بجای دریافت پول هم فکر نکنم کسی حاضر به این کار باشه .
موفق باشی ...
Last edited: