• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

8ali8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلامدوستان غزیز

من مدت زیاد هست که تنها سایت با oxinads.com کار میکنمکه پرداخت هم داشت اما مدتی هست که خیلی کم میشماره نمی دونم مشکل از امار سایت منه یا نه ....

در مورد سایت زر کلیک دوستان گفتن مثل اینکه رازی هستند . این سایت خوب میشماره ؟
در ضمن برای عضویت اون قسمت فیلتره !(چرا ؟ ) خوبی این سایت اینه که هر هفته پرداختی داره

در مورد سایت دیگه هم اگه کسی استفاده میکنه و قبول داره و پرداختی و کلیکاش خوب هست بگید ممنون میشم

barooni

Registered User
لایک‌ها
1
دیدی هر دوتامون اشتباه کردیم.اشتباه من به علت این بود که ساعت سه شب این پست را فرستادم و اون موقع دیگه توقع بیشتر از این نیست ولی دلیل اشتباهه شما را باید خودتون بگید.
یک صدم دلار یا همون یک سنت گوگل پرداخت میکنه.

از اینکه شما هم به عنوان یه وبمستر فهمیده از چنین طرحی استقبال میکنی ممنونم.

پس اون طرح درج بنر به جای دریافت پول توسط بعضی از وبمستر ها قابله قبوله.از این موردی هم که گوش زد کردی ممنونم.

اصلا میدونید چیه؟یه مشکل توی این بازار به وجود اومده اونم عدم اعتماده.مدیر کلیکی به اعضاش مشکوکه چون میگه روی بنرهاش الکی کلیک میکنه و از طرفی اعضا هم خیال میکنند هر لحظه ممکنه سرشون کلاهبره و تمام پولها را مدیر بکشه بالا و دایم به این فکرند که یه جوری جبران کنند.در صورتیکه اگر به چشم یه همکاری به این موضوع نگاه بشه خیلی عالیه.یعنی همه با این دید کار کنند که با همدیگر همکار هستند و مثله کارمند استخدام شدند.اینجوری مطمین باشید که هر دو طرف سود میبرند.
مثلا کاربرا با دادن ایده های بهتر به مدیر هم باعث افزایش تعداد کلیک برروی بنرها و افزایش در امد خودشون میشوند و هم بالطبع سودی که نصیب مدیر میشه بیشتر میشه.به این میگن یه همکاری متقابل که صد در صد برای طرفین سود اوره.:)

متاسفانه سیستم های کلیکی طوری شدند که وبمستران هم تقصیری ندارند و نمیتونند اعتماد کنند چون یا پرداختی ندارند یا کلیک خوب حساب نمیکنند یا کلا یه دبه ای در میارن
من تا حالا که یادم نمیاد با یه سیستمی کار کرده باشم که اصلا تقلب نکنه . هر کدومشون به یه راهی تقلب میکنن که فکر کنم قیمت کلیک ها رو بیارن پایین این کارا تموم شه و دیگه تقلبی نشه
نکته بعدی مهم واریزی های متعدد - ماهی 3 یا 4 بار پرداختی با حداقل پرداخت کم و واریزی به موقع البته ! نه مثل کلیک ایران که برای پرداخت نکردنش 10 روز یا بیشتر طول میکشه تا بگه واریز کردیم(در حالی که نمکنن ) - امروز که زمان واریزی هست میان میگن درخواست های خودتون رو تا 4 روز دیگه بدید- 4 روز دیگه میان میگن پرداختی ها از فردا شروع میش(تا الان 5 روز ) - 5 روز دیگه میان میگن 80 درصد واریزی ها رو کردم(در حالی که فعلا 1 درصدم نکردند) - چند روز دیگه هم میگذره میان به دروغ میگن واریز کردیم اسم ما رو هم بی خود اون بالا میزنن که آره واریز کردیم ولی ما هر چی حسابمون رو نگاه میکنیم پولی نمیبینیم:happy:

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس شما به عنوان یه حرفه ای میگی اون کسی که وبمستر و عضو اصلی به حساب میاد و واقعا بازدیدش بالا هست، کاری به این نداره که من چقدر تعیین کردم، لا اقل یه مدت سیستم را امتحان میکنه.

این باز هم روحیه ای بود برای شروع کار:rolleyes:

در مورد کلیک وبمستر هم منظورم این بود که برای وبمستر عملا هیچ چیزی نمیشه ولی برای مدیر، همین 600 تومن را اگر برای مثلا 2000 کاربر در نظربگیری میشه یک میلیون و دوست هزار تومن و عملا برای مدیر مبلغ قابل توجهی میشه.

راستی یه سوال که شما هم اشاره کردی: دلیل اینکه بعضی از این سیستمهای کلیکی ف ی ل ت ر میشوند چیه؟ همین بنرهای غیر مجازه؟ تعریف بنر غیر مجاز چیه؟ مثلا تبلیغ لوازم بهداشتی زناشویی غیر مجازه؟یا نه فراتر از این چیزهاست؟

حتما اگه سیستم را راه انداختم اینجا معرفی میکنم.انشاالله:)

کماکان منتظر نظرات محترم شما دوستان در مورد سیستم کلیکی با قیمت پایین (حدود 15 تومن) ولی صداقت کامل هستم.:)

البته من هیچ وقت سیستم کلیکی نداشتم ولی با 99 درصد سیستم های کلیکی کارکردیم و 7 سالی میشه کارم نتیه.

درباره فیلترینگ هم بگم که: محصولات زناشوئی . حتی عطر محرک هم در سایت های آگهی خودشون فیلتر کردن که باعث فیلترینگ سایتشون نشه . بنرهای باز و بد . مخصوصا بنرهایی که تصویر زن بدون حجاب باشه. فروش فیلم های غیر مجاز و بدون مجوز مثل گلشفته فراهانی در هالیوود . حتی بعضا سریال هایی مثل لاست و...

این ها رو میتونی در تمامی سایت های آگهی رایگان هم ببینی که خودشون فیلتر کردند و از بازدیدکنندگان خواستند چنین کلماتی رو در تبلیغاتشون بکار نبرند.

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته من هیچ وقت سیستم کلیکی نداشتم ولی با 99 درصد سیستم های کلیکی کارکردیم و 7 سالی میشه کارم نتیه.

درباره فیلترینگ هم بگم که: محصولات زناشوئی . حتی عطر محرک هم در سایت های آگهی خودشون فیلتر کردن که باعث فیلترینگ سایتشون نشه . بنرهای باز و بد . مخصوصا بنرهایی که تصویر زن بدون حجاب باشه. فروش فیلم های غیر مجاز و بدون مجوز مثل گلشفته فراهانی در هالیوود . حتی بعضا سریال هایی مثل لاست و...

این ها رو میتونی در تمامی سایت های آگهی رایگان هم ببینی که خودشون فیلتر کردند و از بازدیدکنندگان خواستند چنین کلماتی رو در تبلیغاتشون بکار نبرند.
اگه بخواید این مثله رو رعایت کنید تقریبا 80 درصد محصولات غیر مجاز هست مستندات همه غیر مجاز سریال های خارجی سریال های کره ای عطرو خیلی های دیگه بخاطر کپی رایت و ... اینا همشون غیر مجاز به حساب میان حالا اگه بدون اینا میشه پول در اورد رعایت کنید!!

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
متاسفانه سیستم های کلیکی طوری شدند که وبمستران هم تقصیری ندارند و نمیتونند اعتماد کنند چون یا پرداختی ندارند یا کلیک خوب حساب نمیکنند یا کلا یه دبه ای در میارن
من تا حالا که یادم نمیاد با یه سیستمی کار کرده باشم که اصلا تقلب نکنه . هر کدومشون به یه راهی تقلب میکنن که فکر کنم قیمت کلیک ها رو بیارن پایین این کارا تموم شه و دیگه تقلبی نشه
نکته بعدی مهم واریزی های متعدد - ماهی 3 یا 4 بار پرداختی با حداقل پرداخت کم و واریزی به موقع البته ! نه مثل کلیک ایران که برای پرداخت نکردنش 10 روز یا بیشتر طول میکشه تا بگه واریز کردیم(در حالی که نمکنن ) - امروز که زمان واریزی هست میان میگن درخواست های خودتون رو تا 4 روز دیگه بدید- 4 روز دیگه میان میگن پرداختی ها از فردا شروع میش(تا الان 5 روز ) - 5 روز دیگه میان میگن 80 درصد واریزی ها رو کردم(در حالی که فعلا 1 درصدم نکردند) - چند روز دیگه هم میگذره میان به دروغ میگن واریز کردیم اسم ما رو هم بی خود اون بالا میزنن که آره واریز کردیم ولی ما هر چی حسابمون رو نگاه میکنیم پولی نمیبینیم:happy:

از نکاتی که گفتی ممنونم.
البته فکر کنم همونطوری هم که خودت یه جورایی اشاره کردی، اینکه سر موقع و وعده ای که داده شده پرداخت بشه شاید خیلی مهمتر از تعداد و مبلغ واریزی هست.چون خود من به شخصه از اینکه وعده ی سر خرمن به من بدهند خیلی بدم میاد.
انشاالله یه جوری تنظیم میکنم که هم بتونم کنترلش کنم و بتونم سر موقع پرداخت داشته باشم و هم اینکه مدت زمان و مبلغ حداقل خیلی زیاد نشه.

barooni

Registered User
لایک‌ها
1
اگه بخواید این مثله رو رعایت کنید تقریبا 80 درصد محصولات غیر مجاز هست مستندات همه غیر مجاز سریال های خارجی سریال های کره ای عطرو خیلی های دیگه بخاطر کپی رایت و ... اینا همشون غیر مجاز به حساب میان حالا اگه بدون اینا میشه پول در اورد رعایت کنید!!

منم حرفم همین هست
به نظرم هر محصولی باید به فروش برسه ولی باید با بنر ثابت گذاشته بشه
الان هر چیزی فروش نداره
شاید یه محصول مسخره ای باشه که 1000 بار کلیک شه اما خرید نشه پس باید از محصولات پرفروش استفاده کرد حتی اگه غیرمجاز بوده باشه;)

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51

از پاسخ هر دوتاتون ممنونم.
انشاالله سعی میکنم یه حد وسط را رعایت کنم.

8ali8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
چرازر کیک بریت ثبت نامش ف-ی-ل-ت-ر-ه ؟

Last edited:

shemshad_333

Registered User
لایک‌ها
0
سلامدوستان غزیز

من مدت زیاد هست که تنها سایت با oxinads.com کار میکنمکه پرداخت هم داشت اما مدتی هست که خیلی کم میشماره نمی دونم مشکل از امار سایت منه یا نه ....

در مورد سایت زر کلیک دوستان گفتن مثل اینکه رازی هستند . این سایت خوب میشماره ؟
در ضمن برای عضویت اون قسمت فیلتره !(چرا ؟ ) خوبی این سایت اینه که هر هفته پرداختی داره

در مورد سایت دیگه هم اگه کسی استفاده میکنه و قبول داره و پرداختی و کلیکاش خوب هست بگید ممنون میشم

دوست عزیز میتونی با سیستم کلیکی مطمئن و معتبر زیر که لینکشو گذاشتم کار کنی البته حتما سعی کن قوانینشو کامل رعایت کنی تا به موقع برات واریز کنه !
این سایت و من تایید میکنم از لحاظ پرداخت خودم ازش دریافتی داشتم همین دیروز و پرداختاش کاملا منظم هستش...

برای ورود کلیک کنید

8ali8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
shemshad_333،ممنون دوست عزیز
چند تا نکته پرداختیش اگه کمتربود بهتر بود مثلا 5 در ماه اطمینانش بیشتر بود
بعد این که تو سایتش نه شماره ثبت و نه شماره تلفتنی چیزی نبود .

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دوست عزیز میتونی با سیستم کلیکی مطمئن و معتبر زیر که لینکشو گذاشتم کار کنی البته حتما سعی کن قوانینشو کامل رعایت کنی تا به موقع برات واریز کنه !
این سایت و من تایید میکنم از لحاظ پرداخت خودم ازش دریافتی داشتم همین دیروز و پرداختاش کاملا منظم هستش...

برای ورود کلیک کنید
این سایتی که این اقا معرفی کرد مال خودشه و هیچ پرداختی نداره به هیچ عنوان باهاش کار نکن چون پشیمون میشی

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سلام
دوستان كسي تا حالا با سايت clickfa.ir كار كرده ؟ پرداخت داره ؟

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614

برای ورود کلیک کنید

این سیستم جدیده؟ چه جوری معتبره؟ دلیل واضح تر بیان کن و ممنون

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سلام
دوستان من يه سايت خدماتي ثبت لينك دارم و اين سايت بازديد لينك هاي ويژه ش خوبه .
مي خواستم ببينم كسي هست كه يه محصول خوب و جذب كننده داشته باشه كه من به صورت لينك ويژه در سايتم قرار بدم و در ازاي فروش درصدي دريافت كنم . براي تست يه ماه با هم كار مي كنيم و اگر فروش رفت مدت بيشتري با هم كار مي كنيم ...
محصولي كه به فصل باشه و تا الان تو نت فروش خوبي داشته باشه .
منتظرم ...

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
دوستان عزیز من همیشه در مورد سیستمهای کلیکی شنیده ام
ولی اصلا نمیدونم چطوری کار میکنند
آیا میشه از این راه کسب درآمد کرد؟
کلا توضیح بدهید چه کارهایی باید بکنم
آیا این کار توی ایران غیر قانونی نیست؟

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
shemshad_333،ممنون دوست عزیز
چند تا نکته پرداختیش اگه کمتربود بهتر بود مثلا 5 در ماه اطمینانش بیشتر بود
بعد این که تو سایتش نه شماره ثبت و نه شماره تلفتنی چیزی نبود .

فریب این سیستم های متقلب و دروغگو رو نخورید! من یک هفته تبلیغاتش رو قرار دادم . رسید به 25000 تومن ، پرداخت نکرد .
جدا از بنرهایی هم که داره ، به اندازه یک لینک باکس تبلیغ متنی زیر هرکدوم از بنرهاش قرار میده . این جناب شمشاد هم مدیر این سیستمه که جای خجالت داره که وقتی پرداختی نداره ، سیستمش رو هم تبلیغ میکنه دائما!

درباره اکسین ادز هم ، من 100 کلیک گرافیکی از این سیستم در روز دارم و 50 متنی بطور متوسط .

همه چیز بستگی به آمار بازدید سایتت داره. چون بنرهای اکسین چندان جذاب نیست و کلیک خور کمی داره ولی اگر بازدیدت بالای 15 هزار در روز باشه حداقل 100 کلیک رو خواهی داشت.

زر کلیک هم سیستمی خوبیه و پرداخت منظمی داره و من روزانه 250 تا 500 کلیک در زرکلیک دارم که حدود 8 تا 10 تومن در روز میشه.

ادز سنتر 24 هم واریزی منظم و خوبی داره اما تنها مشکلش اینه که سایتش رو تقریبا هر روز برای 5.6 ساعت قطع میکنه!

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این سیستم جدیده؟ چه جوری معتبره؟ دلیل واضح تر بیان کن و ممنون

البته ماست فروش نمیگه ماستم ترشه چون ایشون مدیر سیستم هستند ولی تجربه یک هفته ای من (با توجه به اینکه دوستان در این فروم قبلا به من هشدا دادند ولی من گوش نکردم و 25 هزار تومن ضرر کردم) و اما تجربه من: این سیستم خیلی تکنولوژیش پیشرفته است ! مثلا بالای 5 هزار تومن رو پرداخت نمیکنه! زیر هرکدوم از بنرهاش به اندازه یک لینک باکس تبلیغ متنی میگذاره که هیچ کلیکی بر روش محاسبه نمیشه!
هر هفته هم قوانین جدیدی جهت بهانه برای عدم پرداخت تصویب میکنه :D

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
دوست عزيز totti-iran ،‌
اد سنتر 24 كه ميگن پرداخت نداره ! براي شما تا الان چقدر پرداخت كرده ؟ (البته اگر مايل هستي بگي)
بازم اگر تمايل داري ميشه ادرس سايتت رو واسم پ.خ كني ببينم چه جورياست ؟ :rolleyes:

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز totti-iran ،‌
اد سنتر 24 كه ميگن پرداخت نداره ! براي شما تا الان چقدر پرداخت كرده ؟ (البته اگر مايل هستي بگي)
بازم اگر تمايل داري ميشه ادرس سايتت رو واسم پ.خ كني ببينم چه جورياست ؟ :rolleyes:

من تبلیغاتش رو برداشتم البته من دو هفته قرار دادم که هفته اول 25 تومن ازش گرفتم و هفته دوم 15 تومن و هردو رو پرداخت کرد . اما برای این تبلیغاتش رو برداشتم که از 24 ساعت ، 10 . 12 ساعت سایتش رو دائون وقطع میکنه.
آدرس سایتم در پست های قبلی هست.

بالا