• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
با سلام
از اون جایی که میدونم فردا میان اینجا میگید که ادزسنتر سایت و بست و پول هارو نداد و از این حرفا :D پیشاپیش میگم که سرور سایت رو عوض کردیم که دیگه سایت قطعی نداشته باشه و 24ساعته سایت بالا باشه و تبلیغات هم توی سایت ها همیشه نمایش داده بشه.
واریز های این هفته هم همونطور که گفته بودم امروز انجام شد بجز واریزی جناب youtubedl که دلیلش هم به خودشون همینجا از طریق پیغام خصوصی میگم و فردا موجودی ایشون هم واریز میشه.
پس سایت 2-3 روز دیگه با سرور جدید بالا میاد. :)

barooni

Registered User
لایک‌ها
1
فریب این سیستم های متقلب و دروغگو رو نخورید! من یک هفته تبلیغاتش رو قرار دادم . رسید به 25000 تومن ، پرداخت نکرد .
جدا از بنرهایی هم که داره ، به اندازه یک لینک باکس تبلیغ متنی زیر هرکدوم از بنرهاش قرار میده . این جناب شمشاد هم مدیر این سیستمه که جای خجالت داره که وقتی پرداختی نداره ، سیستمش رو هم تبلیغ میکنه دائما!

درباره اکسین ادز هم ، من 100 کلیک گرافیکی از این سیستم در روز دارم و 50 متنی بطور متوسط .

همه چیز بستگی به آمار بازدید سایتت داره. چون بنرهای اکسین چندان جذاب نیست و کلیک خور کمی داره ولی اگر بازدیدت بالای 15 هزار در روز باشه حداقل 100 کلیک رو خواهی داشت.

زر کلیک هم سیستمی خوبیه و پرداخت منظمی داره و من روزانه 250 تا 500 کلیک در زرکلیک دارم که حدود 8 تا 10 تومن در روز میشه.

ادز سنتر 24 هم واریزی منظم و خوبی داره اما تنها مشکلش اینه که سایتش رو تقریبا هر روز برای 5.6 ساعت قطع میکنه!

این اگه همون آقای شمشاد خودمون باشه که ایشون هست ( از فروشگاه میشه فهمید ) ازشون بعیده ! چون سابقه خوبی توی سیستم نودکلیک داشتند
با اینکه سیستمشون تعطیل شد و 6 ماه بعدش مبلغ 77 هزار تومان رو به حساب من واریز کردند
حالا نمیدونم عذاب وجدان گرفته بود اون موقع یا چی که واریز کرد:happy:

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
از اون جایی که میدونم فردا میان اینجا میگید که ادزسنتر سایت و بست و پول هارو نداد و از این حرفا :D پیشاپیش میگم که سرور سایت رو عوض کردیم که دیگه سایت قطعی نداشته باشه و 24ساعته سایت بالا باشه و تبلیغات هم توی سایت ها همیشه نمایش داده بشه.
واریز های این هفته هم همونطور که گفته بودم امروز انجام شد بجز واریزی جناب youtubedl که دلیلش هم به خودشون همینجا از طریق پیغام خصوصی میگم و فردا موجودی ایشون هم واریز میشه.
پس سایت 2-3 روز دیگه با سرور جدید بالا میاد. :)

ادز سنتر عزیز ، خیلی خوب کاری کردی که سرور رو تعویض کردی . واقعا حیف بود سیستمی که اینقدر منظم و خوب فعالیت میکنه /، فقط چند ساعت در روز باز باشه .

درباره واریزی هم با وجودی که من تبلیغاتت رو برداشته بودم (بخاطر همون بالا نیامدن سایت) ولی واریز کردی که جای تقدیر داره . چون خیلی از این سیستم های کلیکی فقط دنبال چنین بهانه هایی هستند که واریز نکنند.

امیدوارم موفق باشی و فروشت بالا باشه و سوداوری داشته باشه برات.

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
فریب این سیستم های متقلب و دروغگو رو نخورید! من یک هفته تبلیغاتش رو قرار دادم . رسید به 25000 تومن ، پرداخت نکرد .
جدا از بنرهایی هم که داره ، به اندازه یک لینک باکس تبلیغ متنی زیر هرکدوم از بنرهاش قرار میده . این جناب شمشاد هم مدیر این سیستمه که جای خجالت داره که وقتی پرداختی نداره ، سیستمش رو هم تبلیغ میکنه دائما!

درباره اکسین ادز هم ، من 100 کلیک گرافیکی از این سیستم در روز دارم و 50 متنی بطور متوسط .

همه چیز بستگی به آمار بازدید سایتت داره. چون بنرهای اکسین چندان جذاب نیست و کلیک خور کمی داره ولی اگر بازدیدت بالای 15 هزار در روز باشه حداقل 100 کلیک رو خواهی داشت.

زر کلیک هم سیستمی خوبیه و پرداخت منظمی داره و من روزانه 250 تا 500 کلیک در زرکلیک دارم که حدود 8 تا 10 تومن در روز میشه.

ادز سنتر 24 هم واریزی منظم و خوبی داره اما تنها مشکلش اینه که سایتش رو تقریبا هر روز برای 5.6 ساعت قطع میکنه!

این اگه همون آقای شمشاد خودمون باشه که ایشون هست ( از فروشگاه میشه فهمید ) ازشون بعیده ! چون سابقه خوبی توی سیستم نودکلیک داشتند
با اینکه سیستمشون تعطیل شد و 6 ماه بعدش مبلغ 77 هزار تومان رو به حساب من واریز کردند
حالا نمیدونم عذاب وجدان گرفته بود اون موقع یا چی که واریز کرد:happy:

درود

متاسفانه اين فرد با اسم و اعتبار من داره ذهن كاربران منحرف ميكنه!

سابقه بنده و كروه تجارت الكترونيك Padina.ir بيشتر از اين حرفاست
نود كليك هم عذاب وجداني نكرفتم دوستان ميشناسند من ريالي از بول كسي را اينور اونور نميكنم!

دوستان مراقب باشيد shemshad_333 هيج نسبتي با من نداره !

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
ادز سنتر عزیز ، خیلی خوب کاری کردی که سرور رو تعویض کردی . واقعا حیف بود سیستمی که اینقدر منظم و خوب فعالیت میکنه /، فقط چند ساعت در روز باز باشه .

درباره واریزی هم با وجودی که من تبلیغاتت رو برداشته بودم (بخاطر همون بالا نیامدن سایت) ولی واریز کردی که جای تقدیر داره . چون خیلی از این سیستم های کلیکی فقط دنبال چنین بهانه هایی هستند که واریز نکنند.

امیدوارم موفق باشی و فروشت بالا باشه و سوداوری داشته باشه برات.
اقا حالا چي ميشدمي دادي ؟
من الان 2 ساعته دارم مي گردم پيدا نمي كنم .:hmm:
راستي شما از بين سايت هاي oxinads , adscenter24 , zarclick كدوم رو واسه فعاليت پيشنهاد مي كنيد ؟ اين رو از اين لحاظ مي پرسم كه سابقه كار با اين سايت ها رو داريد و مي دونيد كدوم بهتره ... ميگم زركليك واقعا كمترين پراختش 5000 تومنه ؟ زركليك خوبه نه ؟

Last edited:

barooni

Registered User
لایک‌ها
1
درود

نود كليك هم عذاب وجداني نكرفتم دوستان ميشناسند من ريالي از بول كسي را اينور اونور نميكنم!

ممنون

میگم قضیه نودکلیک چی شد ؟

http://www.nodeclick.com/pic.jpg

توی عکس گفتید 2 روز دیگه میایم ولی 2 روز داره 1 سال میشه

barooni

Registered User
لایک‌ها
1
کلیک ایران رو نگاه : http://clickiran.ir/darkhast.html

اینجا مثلا فرم درخواست واریزشون هست که گفتند از اینجا درخواست بدید 4 روز هست اینجوریه

بعد الان میان میگن به خاطر مشکلات فنی پرداختی ها عقب افتاد لطفا دوباره بفرستید

همینطوری پرداختیش 15 روز دیر میفته

shemshad_333

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان کسی با www.webclick.ir کار کرده ؟؟ آیا پرداخت داره ؟؟
ادزسنتر24 هم که سایتش تعطیل شده پرداختی نداره احتمالا ...
غیر از toti کی از adscenter24 واریزی داشته؟؟ واریز میکنه؟؟

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجب جانوری هستی تو!!!!!!
وب کلیک کلاهبراد هست چندین نفر رو میشنام که پولشون رو خورده. خیلی جالبه تو اخبارش زده به 374 تفر واریزی انجام شد !!!!!!!!! فکر کرده ملتم مثل خودشن سایت فروشگاهیش 374 نفر بازدید نداره اونوقت میگه فقط واسه یک ماه انقدر واریزی داشته!!معلومه اصلا تو خط پول دادن نیست که اینجوری گنده گو...ی میکنه.
ادز سنتر ما که باهاش کار نکردیم ولی چند تا از دوستان تو همینجا اعلام کردند که مثل اینکه از پرداختش راضی هستن فقط سایتش زیاد مشکل فنی داره و بنر هایی که من ازش دیدم به نظر میاد کلیک خورش خیلی پایین باشه

8ali8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11

ممنون دوست عزیز راهنمایت خیلی کامل بود

زر کلیک قسمت ثبت نامش چرا فیلتره ؟

در مورد جذابیت لوگو اکسین ادرز هم کاملا موافقم دیگه قدیمی و تکراری شده

یه مشکلی که جدیدا با اکسین ادز دارم اینه که هر کد لوگوی میزارم بازرم کد لوگو خودشونه یعنی بر طبق موضوعی که من انتخاب میکنم نیست ! برای همه اینجوریه ؟

Last edited:

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40

بابا دیگه شما خیلی باحالی :D اصلا پست های قبلی هم نگاه میکنی شما یا تا میای اینجا هرچی حال میکنی مینویسی؟؟!!!
شما حسابت رو چک کن . موجودیتون واریز شده. اگرم پست های قبلی رو یه نگاه کوچولو بکنی متوجه میشی سایت برای چی قعطه:)

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
ممنون

میگم قضیه نودکلیک چی شد ؟

http://www.nodeclick.com/pic.jpg

توی عکس گفتید 2 روز دیگه میایم ولی 2 روز داره 1 سال میشه

راستش برنامه مديريت تبليغات قبلي نود كليك كه مشكل داشت يه برنامه اختصاصي براي سايت نوشته شد كه تيم بادينا نود كليك را كلا به تيم جديدي واكذار كرد كه به خاطر مشكلات خانوادكي مدير جديد متاسفانه خيلي طول كشيد بالا اومدن سيستم! ولي به زودي مياد و تمام سيستم هارا جلو ميزنه :D

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجب جانوری هستی تو!!!!!!
وب کلیک کلاهبراد هست چندین نفر رو میشنام که پولشون رو خورده. خیلی جالبه تو اخبارش زده به 374 تفر واریزی انجام شد !!!!!!!!! فکر کرده ملتم مثل خودشن سایت فروشگاهیش 374 نفر بازدید نداره اونوقت میگه فقط واسه یک ماه انقدر واریزی داشته!!معلومه اصلا تو خط پول دادن نیست که اینجوری گنده گو...ی میکنه.
ادز سنتر ما که باهاش کار نکردیم ولی چند تا از دوستان تو همینجا اعلام کردند که مثل اینکه از پرداختش راضی هستن فقط سایتش زیاد مشکل فنی داره و بنر هایی که من ازش دیدم به نظر میاد کلیک خورش خیلی پایین باشه

تایید میشه :D

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود

شما نود کلیک بودی درسته؟

من خودمم تعجب کردم ، یعنی از روز اول فکر میکردم شما همون شمشاد 333 هستید. خوب شد اطلاع رسانی کردید.:) من یادمه موجودی من رو به دلیلی مشکلاتی که ذکر کرده بودید پرداخت نکردید ولی ماه بعد کاملا پرداخت کردید با وجودی که حتی تبلیغاتت رو هم حذف کرده بودم .

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا حالا چي ميشدمي دادي ؟
من الان 2 ساعته دارم مي گردم پيدا نمي كنم .:hmm:
راستي شما از بين سايت هاي oxinads , adscenter24 , zarclick كدوم رو واسه فعاليت پيشنهاد مي كنيد ؟ اين رو از اين لحاظ مي پرسم كه سابقه كار با اين سايت ها رو داريد و مي دونيد كدوم بهتره ... ميگم زركليك واقعا كمترين پراختش 5000 تومنه ؟ زركليك خوبه نه ؟

خصوصی فرستادم عزیز دل انگیز :) همون صفحه قبلی بود .

زرکلیک میزان در آمدش بیشتره . البته بستگی به آمار بازدیدت داره . اکسین هم بد نیست . ادز سنتر فعلا سرورش رو داره عوض میکنه
بله زرکلیک 5000 تومنه حداقلش و هر هفته هم روزهای 5شنبه و جمعه واریز میکنه . تا الان که خوب و منظم بوده .

اکسین ادز هم دقیقا روز 29 هرماه واریز میکنه بدون یک ریال کم و کاستی .

8ali8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
یه مشکلی که جدیدا با اکسین ادز دارم اینه که هر کد لوگوی میزارم بازرم کد لوگو خودشونه یعنی بر طبق موضوعی که من انتخاب میکنم نیست ! برای همه اینجوریه ؟

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
شما نود کلیک بودی درسته؟

من خودمم تعجب کردم ، یعنی از روز اول فکر میکردم شما همون شمشاد 333 هستید. خوب شد اطلاع رسانی کردید.:) من یادمه موجودی من رو به دلیلی مشکلاتی که ذکر کرده بودید پرداخت نکردید ولی ماه بعد کاملا پرداخت کردید با وجودی که حتی تبلیغاتت رو هم حذف کرده بودم .

بله!
ولي نود كليك را تسويه كردم و فروختم چند وقت پيش ..

الان در نظر دارم يك سيستم كليكي راه اندازي كنم كه اين سيستم هاي كلاهبردار را از رده خارج كنم و مثل نودكليك بكشم بالا! ولي 2 دل هستم ..

از 1 -2 تا چيز ميترسم
1. از كليك هاي تقلبي كاربران
2. از ندادن سود براي فروشگاه ( يعني بازارش اشباع شده باشه )
3. من اگه بزنم حداكثر 40 تومن براي كليك ميدم چون بيشتر از اين اصلا براي هيچ فروشگاهي صرف نداره و بايد از كليك ها كم كنه كه من از اين كارا خوشم نمياد !

نظر دوستان چيه ؟!
بزنم ؟! نزنم ؟!
زدم حمايت ميكنيد :دي؟;)

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
بله!
ولي نود كليك را تسويه كردم و فروختم چند وقت پيش ..

الان در نظر دارم يك سيستم كليكي راه اندازي كنم كه اين سيستم هاي كلاهبردار را از رده خارج كنم و مثل نودكليك بكشم بالا! ولي 2 دل هستم ..

از 1 -2 تا چيز ميترسم
1. از كليك هاي تقلبي كاربران
2. از ندادن سود براي فروشگاه ( يعني بازارش اشباع شده باشه )
3. من اگه بزنم حداكثر 40 تومن براي كليك ميدم چون بيشتر از اين اصلا براي هيچ فروشگاهي صرف نداره و بايد از كليك ها كم كنه كه من از اين كارا خوشم نمياد !

نظر دوستان چيه ؟!
بزنم ؟! نزنم ؟!
زدم حمايت ميكنيد :دي؟;)

سلام.
همونطور كه گفتي الان اشباع شده بازارش.
به نظرم همون آوا سي دي رو سرو سامون بدي خيلي بهتره... در هر صورت من حمايت مي كنم :rolleyes:

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
ادامه فعالیت ما هم بر اساس نمایش و هم برا اساس کلیک میسر شد.
ولی بصورت بنر های شناور.
هر کسی خواست نظر بده که این ایده چگونه است. تشکر

بالا